Αποστολέας Θέμα: Εκπτώσεις σε Hamilton ρολόγια  (Αναγνώστηκε 28897 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος tzimis

• 38mm case
    • Προφίλ
Εκπτώσεις σε Hamilton ρολόγια
« στις: Μάρτιος 16, 2012, 09:55:43 πμ »
Καλημέρα,
Μετά από πολύ καιρό γράφω ξανά για την αγορά ενός ρολογιού που συζητάμε από πέρυσι. Δεν συνέχισα το προηγούμενο θέμα γιατί ήταν καιρό ανενεργό και δεν υπήρχε λόγος κάποιος να μπει σε διαδικασία να διαβάσει 5 ολόκληρες σελίδες σχόλια από τη στιγμή που η ερώτηση μου είναι σαφής.
Κατέληξα στο Hamilton Railroad Auto Chrono. Επειδή σε διάφορα θέματα μέσα εδώ στο φόρουμ,έχω κατά καιρούς διαβάσει για εκπτώσεις 25% ακόμη και 30% θα ήθελα αν όντως γνωρίζει κάποιος φίλος να μου στείλει με π.μ. από ποιο κατάστημα στη Θεσσαλονίκη μπορώ να αγοράσω με τέτοια έκπτωση, γιατί οι εποχές είναι δύσκολες και κάθε μέρα δυσκολεύουν και περισσότερο.

Αυτό πάντως που μου κάνει εντύπωση είναι πως σε 2 καταστήματα που ζήτησα τουλάχιστον 25% έκπτωση με έδιωξαν κανονικά και σε ένα άλλο (τη γνωστή αλυσίδα στο κέντρο της πόλης) που μου σύστησαν φίλοι από δω μέσα μετά από πολλές επισκέψεις και με πολύ κόπο φτάσαμε στο 20-22%. Στο συγκεκριμένο κατάστημα μάλιστα κόντεψα να βάλω τα κλάματα από το πόσο μικρό είναι το περιθώριο κέρδους τους στα hamilton σύμφωνα μ'αυτά που μου έλεγε ο υπεύθυνος!!!!

jim teo

• Επισκέπτης
Απ: Εκπτώσεις σε Hamilton ρολόγια
« Απάντηση #1 στις: Μάρτιος 16, 2012, 10:04:19 πμ »
Μακάρι να ήμουν απο τη Θεσσαλονίκη για να μπορέσω να σε βοηθήσω.Χωρίς να θέλω να κάνω τον ειδικό πιστεύω ότι μέχρι 30% έκπτωση μπορείς να πετύχεις.Μην ακούς τί λένε οι καταστηματάρχες.Αυτόι πάντα κλαίγονται.Να ξέρεις ότι ρολόϊ-κόσμημα,είδικα στην Ελλάδα,έχουν μεγάλο περιθώριο κέρδους.

Αποσυνδεδεμένος ''Viglatoras''

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Μάρτιος 16, 2012, 10:10:58 πμ »
Καλημέρα. Πέρνα μια βόλτα από τον Μέριανο στη Μητροπόλεως , κοντά στα Public.
Το μηχανικό ρολόι, είναι η πιο μικρή, η μακροβιότερη και η πιο προσωπική μηχανή που μπορεί να φέρει ένας άνθρωπος επάνω του. Μοιάζει σαν ένα μικρό ''εργοστάσιο'' επάνω στον καρπό και όσο πιο πολύπλοκος είναι ο μηχανισμός του, τόσο η αίσθηση αυτή γίνεται εντονότερη!

Αποσυνδεδεμένος tzimis

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Μάρτιος 16, 2012, 11:08:15 πμ »
Καλημέρα. Πέρνα μια βόλτα από τον Μέριανο στη Μητροπόλεως , κοντά στα Public.

Αυτός είναι ο ένας από τους δυο που με έδιωξε από την πόρτα. Ρώτησα τι εκπτώσεις κάνει στα hamilton,μου είπε 15%, του είπα ότι θεωρώ ότι μπορώ να βρω τουλάχιστον 25% και με παρότρυνε να πάω να το βρω και αν τα καταφέρω να τον ενημερώσω. Εκτός, λοιπόν, από τις μικρές εκπτώσεις είναι και αγενείς.

Υπάρχει κάποιος που να αγόρασε hamilton από κατάστημα στη Θεσσαλονίκη και να πέτυχε τέτοιο ποσοστό έκπτωσης;   

jim teo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #4 στις: Μάρτιος 16, 2012, 11:38:43 πμ »
Φίλε tzimi αν έχεις καταλήξει στο ρολόϊ που θέλεις,το έχεις δοκιμάσει και είσαι σίγουρος ότι σου αρέσει,θα μπορούσες με τη βοήθεια κάποιου άλλου μέλους που μένει στην Αθήνα να το αγοράσεις απο εδώ.Για σκέψου το λίγο,δεν είναι άσχημη ιδέα.
Μπορώ για παράδειγμα να απευθυνθώ στο μαγαζί που είμαι τακτικός πελάτης κι αν μου κάνει το 30%,που μου κάνει πάντα,βάζεις τα χρήματα σε ένα λογαριασμό,το αγοράζω και στο στέλνω την επόμενη ημέρα.
Μη σκας για πράγματα που έχουν λύση.Ανάγκη δεν έχεις κανένα.Αυτοί σε έχουν.Πίστεψέ με.

Αποσυνδεδεμένος tzimis

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Μάρτιος 16, 2012, 11:53:01 πμ »
Φίλε tzimi αν έχεις καταλήξει στο ρολόϊ που θέλεις,το έχεις δοκιμάσει και είσαι σίγουρος ότι σου αρέσει,θα μπορούσες με τη βοήθεια κάποιου άλλου μέλους που μένει στην Αθήνα να το αγοράσεις απο εδώ.Για σκέψου το λίγο,δεν είναι άσχημη ιδέα.
Μπορώ για παράδειγμα να απευθυνθώ στο μαγαζί που είμαι τακτικός πελάτης κι αν μου κάνει το 30%,που μου κάνει πάντα,βάζεις τα χρήματα σε ένα λογαριασμό,το αγοράζω και στο στέλνω την επόμενη ημέρα.
Μη σκας για πράγματα που έχουν λύση.Ανάγκη δεν έχεις κανένα.Αυτοί σε έχουν.Πίστεψέ με.
Δεν είναι άσχημη ιδέα και σ'ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον! Όντως το ρολόι το έχω δοκιμάσει πολλές φορές και είμαι πλέον σίγουρος. Η μόνη μου ένσταση είναι ότι ξεκινώντας την επαφή με την ωρολογοποιεία θεωρώ ότι είναι σημαντικό να αναπτύξεις προσωπική σχέση με τον έμπορο σου για όλες τις μελλοντικές αγορές που ελπίζω να είναι πολλές. Οπότε θα προσπαθήσω να εξαντλήσω τα περιθώρια εδώ και αν χρειαστώ τη βοήθεια σου θα σε ενημερώσω.
Και πάλι ευχαριστώ!!

jim teo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #6 στις: Μάρτιος 16, 2012, 12:06:27 μμ »
Αυτό που λες είναι πολύ σωστό και καλά κάνεις που το επιδιώκεις.Απλά αν ένας κατατηματάρχης με το "καλημέρα" σου λέει ατάκες του στυλ "πήγαινε βρες το με 25% κι αν το βρεις έλα να μου το πεις κι εμένα",νομίζω ότι είναι χαμένη υπόθεση.Δεν έχεις να κερδίσεις κάτι απ'αυτόν τον άνθρωπο.
Τελοσπάντων,κάνε την έρευνά σου κι εδώ είμαστε πάλι.Μη μ'ευχαριστείς για τίποτα.Δεν έκανα κάτι.

Αποσυνδεδεμένος Stamos

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Μάρτιος 16, 2012, 12:38:44 μμ »
Μερικοί νομίζουν ότι είμαστε ακόμα στο 2004 που μας έτρεχαν τα λεφτά από τα μπατζάκια (και καλά...)
Προσωπικά για κάτι τέτοιους "εμπόρους", που επιπλέον δεν σέβονται, δεν στεναχωριέμαι καθόλου για τα λουκέτα που θα έρθουν...

Αποσυνδεδεμένος Di@bolic

• 44mm case
  • Ανταλλάζω κρασί 35 ετών με αντίστοιχης αξίας ρολόι
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Μάρτιος 16, 2012, 02:39:50 μμ »
Ναι οι καημένοι.
Όταν τα κονομούσαν γιατί δεν έβαζαν κανένα φράγκο στην άκρη δηλαδή?

Και μην ακούς για μικρά περιθώρια κέρδους.
Πριν από 2 εβδομάδες χτύπησα ένα breil (δεν το είδα ακόμα γιατί δεν ήρθε εδώ) με έκπτωση 80% από την τιμή που είχε εδώ καινούριο με χαρτόκουτα και εγγύηση αντιπροσωπείας.
Δηλαδή ο έμπορας στην Ελλάδα πιο ακριβά το παίρνει και το πουλάει σε 5 πλάσια τιμή?
Και χώρια αυτού όταν του πεις κάνε μου μια έκπτωση σε διώχνει και αρχίζει να κλαίγετε... >:(

Θυμάμαι μία ακόμα περίπτωση και γελάω...  ;D
Πήγε ο πατέρας μου πριν 1.5 χρόνο να δει το γνωστό Orient των 90 ευρώ σε ένα κατάστημα στην κωμόπολη που είμαι και του πε ότι κανονικά έχει 330 ευρώ αλλά θα του το κάνει 300 γιατί είναι γνωστός του... Δηλαδή αν δεν ήταν 330 θα το πουλούσε?
Μας περνάνε και για λαλάκες δηλαδή.

Θυμίζω ότι υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές.
Περίμενε ένα μέλος που ξέρει τα κατατόπια να σου απαντήσει.
Hitech Πόντιος!

Newsposter and Moderator @ www.myplaisio.gr

Αποσυνδεδεμένος THANOS58

• FnB Mod
  • 50mm case
  • *
  • ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΨΗΛΟΤΕΡΑ..
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Μάρτιος 16, 2012, 02:43:12 μμ »
Μερικοί νομίζουν ότι είμαστε ακόμα στο 2004 που μας έτρεχαν τα λεφτά από τα μπατζάκια (και καλά...)
Προσωπικά για κάτι τέτοιους "εμπόρους", που επιπλέον δεν σέβονται, δεν στεναχωριέμαι καθόλου για τα λουκέτα που θα έρθουν...

Συμφωνώ απόλυτα. Υπάρχουν και μιά χαρά τιμές με πιστωτική ή μετρητά στην παράδοση-κούριερ από internet. Να ψάξεις, να βρεις και 30% ίσως και παραπάνω έκπτωση, να το αγοράσεις με τις ευχές μας, και να πας να το τρίψεις στην μούρη του "μάγκα έμπορα" που μέσα στην ύφεση και την προθανάτια κραυγή της αγοράς ΕΙΧΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑ! Όπως έκανα κι εγώ σ' έναν καταστηματάρχη που μου έδινε το Seiko Ananta πριν 2 χρόνια ακατέβατα με 10% έκπτωση επί της επίσημης λιανικής. Πήγα αλλού, το πήρα με 27,5% κάτω, το φόρεσα, και πέρασα να του πω ένα καλημέρα... Έπρεπε νάσαι εκεί να καμαρώσεις την φάτσα του... Κάτι μεταξύ Σόιμπλε και Τασώς Καββαδία (θεός σχωρέστην')... ;D
ΑΓΑΠΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ.
ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ...ΡΟΛΟΙ!

Αποσυνδεδεμένος jimko7

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Μάρτιος 16, 2012, 03:47:29 μμ »
Αυτός είναι ο ένας από τους δυο που με έδιωξε από την πόρτα. Ρώτησα τι εκπτώσεις κάνει στα hamilton,μου είπε 15%, του είπα ότι θεωρώ ότι μπορώ να βρω τουλάχιστον 25% και με παρότρυνε να πάω να το βρω και αν τα καταφέρω να τον ενημερώσω. Εκτός, λοιπόν, από τις μικρές εκπτώσεις είναι και αγενείς.

Υπάρχει κάποιος που να αγόρασε hamilton από κατάστημα στη Θεσσαλονίκη και να πέτυχε τέτοιο ποσοστό έκπτωσης;   

Tην ιδια εμπειρια ειχα και εγω παλιοτερα και απο τοτε τον εκοψα!!" Άριστος επαγγελματίας.."
ΔΗΜΗΤΡΗΣ

seamasterchrono

• Επισκέπτης
« Απάντηση #11 στις: Μάρτιος 16, 2012, 04:17:26 μμ »
δυστυχως υπαρχουν καποιοι ''ψωνισμενοι'' ακομα στην αγορα ...

Αποσυνδεδεμένος ELBETAKIAS

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Μάρτιος 16, 2012, 04:53:33 μμ »
για το συγκεκριμενο μια απ'τα ιδια....

Αποσυνδεδεμένος Babis Stinson

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Μάρτιος 16, 2012, 06:14:51 μμ »
Φίλε μου ψάξε όσο περισσότερο μπορείς και στην τελική πάρτο από αλλού, Αθήνα πχ.
Εγώ όταν έψαχνα τον Δεκέμβρη, για το Hamilton Maestro κατάστημα από Αθήνα μου έκανε 30% και μου το έστελνε με courier και αντικαταβολή Πάτρα.  ;)

Δυστυχώς κάποιων η λογική δεν αλλάζει και αυτοί είναι οι πρώτοι που θα κλείσουν.
Για το ίδιο Hamilton ο αντιπρόσωπος στην Πάτρα μου έκανε "καλύτερη τιμή" και αυτή ήταν με έκπτωση 10-12%....

Αποσυνδεδεμένος DaSLaM

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Μάρτιος 16, 2012, 07:14:14 μμ »
          Φίλε και συντοπίτη, επισκέφθηκες όλους τούς επίσημους; http://www.hamiltonwatch.com/en/store-locator
                                                                                                                           C Γιάννης   

Αποσυνδεδεμένος dmjst

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Μάρτιος 16, 2012, 07:20:27 μμ »
Επειδή η αγορά είναι "ελεύθερη"....

Αν δεν διαπραγματεύεται (στην τελική είναι δικαίωμά του) απλά κλείσε την πόρτα και προχώρα στον επόμενο....

Σίγουρα κάπου θα βρεις αυτό που θέλεις.... (Εκτός αν αγγίζει τα όρια του φανταστικού)

Αποσυνδεδεμένος ANTONIS 81

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Μάρτιος 16, 2012, 08:43:34 μμ »
παιδια επειδη ψωνιζω χρονια απο το συγκεκριμενο μαγαζι (μεριανοs) θα σαs πω οτι προκειται για τουs πιο γνωστεs και ειλικρινειs στο τομεα τοu ρολογιου.καλο ειναι λοιπον οταν δεν ειμαστε μπροστα να μην αναφερουμε χαρακτηρισμουs ...η ερευνα αγοραs  ειναι σεβαστη.ολοι τη κανουμε.εδω προφανωs o φιλοs ζητησε με το ετσι θελω το 25%.και ο εμποροs ειναι ανθρωποs...λογω τηs δυσκοληs εποχηs ολοι ζηταμε καλυτερεs τιμεs αλλα πρεπει να υπαρχουν και λογικα ορια.

Αποσυνδεδεμένος jimko7

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Μάρτιος 16, 2012, 08:51:27 μμ »
παιδια επειδη ψωνιζω χρονια απο το συγκεκριμενο μαγαζι (μεριανοs) θα σαs πω οτι προκειται για τουs πιο γνωστεs και ειλικρινειs στο τομεα τοu ρολογιου.καλο ειναι λοιπον οταν δεν ειμαστε μπροστα να μην αναφερουμε χαρακτηρισμουs ...η ερευνα αγοραs  ειναι σεβαστη.ολοι τη κανουμε.εδω προφανωs o φιλοs ζητησε με το ετσι θελω το 25%.και ο εμποροs ειναι ανθρωποs...λογω τηs δυσκοληs εποχηs ολοι ζηταμε καλυτερεs τιμεs αλλα πρεπει να υπαρχουν και λογικα ορια.
Ασε ρε φιλε..και γω που ειχα παει και δε σηκωθηκε καν απο την καρεκλα της..να της δωσω λεφτα πηγα και αντιμετωπιση..Χωρις καν να ζητησω εκπτωση ή κατι άλλο!Εξυπηρετηση ΜΗΔΕΝ και είχα ξαναγοράσει και άλλο ρολόι..
Επαγγελματίες είμαστε και ξέρουμε να κρίνουμε..Εξάλλου τα πολλά λόγια είναι περιττά..δε σε εξυπηρετεί?Πας αλλού και τέρμα!
ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Αποσυνδεδεμένος ANTONIS 81

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Μάρτιος 16, 2012, 09:13:42 μμ »
καταρχην στο συγκεκριμενο μαγαζι δεν εχει γυναικα......μαλλον λαθοs κανειs ....αλλα τεσπα το θεμα ηταν η τιμη φιλε εκτο εισαι......

Αποσυνδεδεμένος Di@bolic

• 44mm case
  • Ανταλλάζω κρασί 35 ετών με αντίστοιχης αξίας ρολόι
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Μάρτιος 16, 2012, 09:35:50 μμ »
Συγγνώμη φίλε Αντώνη αλλά γιατί τα υπόλοιπα μαγαζιά κάνουν 25 με 30% εκπτωση και ο συγκεκριμένος κάνει 10-15%?
Μήπως τα παίρνει πιο ακριβά? ???
Μάλλον όχι... ;)

Δηλαδή ο αγοραστής δεν περνάει κρίση θες να μας πεις έτσι?
Hitech Πόντιος!

Newsposter and Moderator @ www.myplaisio.gr