Ψηφοφορία

Θα δίνατε το Planet Ocean, για να αγοράζατε το Moonwatch?

Ναί
21 (61.8%)
Όχι
13 (38.2%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 33

Αποστολέας Θέμα: Seamaster Planet Ocean VS Speedmaster Moonwatch  (Αναγνώστηκε 10632 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος bost

• 46mm case
  • Risk-Care-Dream-Expext
    • Προφίλ
Απ: Seamaster Planet Ocean VS Speedmaster Moonwatch
« Απάντηση #20 στις: Μάρτιος 14, 2012, 07:38:12 πμ »
Οσο και αν δεν το πιστευεις παρόλο που τα ειπαμε εχθες λεω και γω ΟΧΙ! Γιατι...καταρχας φορας ρολογια μονο με λουράκια..οχι μονο το εχεις φετιχ αλλα εχεις και μικρο καρπο..στο moon κατα την ταπεινή μου γνωμη ΔΕΝ του πανε τα δερματα..(καλα αμα το δει να το φορας με δερματινο θα σε αρχίσει στα εξαπτέρυγα ο kosdome  ;D ) Το moon στα χερια σου το πρωτο 6 μηνο θα εχει αλλαξει τζαμάκι 3-4 φορες, το οποιο γρατζουνίζεται και σπάει για πλάκα...είναι κουρδιστο που παίζει να σου σπάει τα @@ χαχαχαχα σε κόβω να μην είσαι πολύ ήρεμος! και με νερά ΔΕΝ τα πάει και τόσο καλά οπότε το κόβω αντί για open back να του βάζεις μπρατσάκια  :dielaughing: ΟΠΟΤΕ κάνε υπομονή να παμε να πάρουμε μαζί 2 blue NEW Seamaster με κεραμική στεφάνη σαν αυτά που βλέπαμε εχθές! Την καλημέρα μου!  ;D  ;D  ;D

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Μάρτιος 14, 2012, 08:50:21 πμ »
Πολύ καιρό τώρα το Moonwatch ήταν στα Mini Grail μου.

Λοιπόν? Τί θα κάνατε στη θέση μου? :) ;)

δυσκολη πολυ η ερωτηση.

εχω και τα δυο. το PO 45mm, και το moonwatch (την 25th anniv. εκδοση με 861). δεν θα εδινα το ενα για το αλλο. θα κοιταγα να τα παρω και τα δυο με καποιο τροπο φιλε κωστα. πολυ διαφορετικα ρολογια.

οσο για το moonwatch, φοριεται με πολλες παραλλαγες. και με μπρασελε και με δερματινο λουρακι.

σε εμενα κατεληξε να γινει το καθημερινο ρολοι μου πλεον!!!
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος adinamos

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Μάρτιος 14, 2012, 10:01:22 πμ »
Οσο και αν δεν το πιστευεις παρόλο που τα ειπαμε εχθες λεω και γω ΟΧΙ! Γιατι...καταρχας φορας ρολογια μονο με λουράκια..οχι μονο το εχεις φετιχ αλλα εχεις και μικρο καρπο..στο moon κατα την ταπεινή μου γνωμη ΔΕΝ του πανε τα δερματα..(καλα αμα το δει να το φορας με δερματινο θα σε αρχίσει στα εξαπτέρυγα ο kosdome  ;D ) Το moon στα χερια σου το πρωτο 6 μηνο θα εχει αλλαξει τζαμάκι 3-4 φορες, το οποιο γρατζουνίζεται και σπάει για πλάκα...είναι κουρδιστο που παίζει να σου σπάει τα @@ χαχαχαχα σε κόβω να μην είσαι πολύ ήρεμος! και με νερά ΔΕΝ τα πάει και τόσο καλά οπότε το κόβω αντί για open back να του βάζεις μπρατσάκια  :dielaughing: ΟΠΟΤΕ κάνε υπομονή να παμε να πάρουμε μαζί 2 blue NEW Seamaster με κεραμική στεφάνη σαν αυτά που βλέπαμε εχθές! Την καλημέρα μου!  ;D  ;D  ;D

Και αυτό μ' αρέσει πολύ! ;)

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Μάρτιος 14, 2012, 10:37:17 πμ »
Το moon στα χερια σου το πρωτο 6 μηνο θα εχει αλλαξει τζαμάκι 3-4 φορες, το οποιο γρατζουνίζεται και σπάει για πλάκα...

ενα σχολιο μονο σ'αυτο. δεν γρατζουνιεται τοσο ευκολα, οι δε γρατζουνιες σβηνονται πανευκολα με λιγο polywatch και κυριως ΔΕ ΣΠΑΕΙ ΠΟΤΕ. πιο ευκολα σπαει το ζαφειρι παρα το hesalite.
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Μάρτιος 14, 2012, 11:07:38 πμ »
Κατά τη γνώμη μου, αξίζει η αλλαγή Κώστα.
Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.

jim teo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #25 στις: Μάρτιος 14, 2012, 11:21:55 πμ »
Κώστα,θα συμφωνήσω με τον Θοδωρή.Νομίζω ότι κι εγώ στη θέση σου θα την έκανα την αλλάγή.Η αλήθεια είναι ότι δεν τρελαίνομαι για το P.O. αλλά πέρα απο αυτό,θεωρώ ότι το moon είναι πιο ιδιαίτερο,πιο ξεχωριστό και φυσικά πιο όμορφο.Στο δικό μου το μυαλό τουλάχιστον το έχω σα ρολόϊ σταθμό και σήμα κατατεθέν της εταιρείας.Όταν ακούω Omega αυτό μου'ρχεται πρώτο πρώτο.

Αποσυνδεδεμένος omegasnik

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Μάρτιος 14, 2012, 11:24:29 πμ »
Κώστα ναι αν και το PO είναι πολύ όμορφο!

Φιλικά
Νίκος
ΑΚΑ justnik
όποιος πρόλαβε ...

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Μάρτιος 14, 2012, 11:48:24 πμ »
ενα σχολιο μονο σ'αυτο. δεν γρατζουνιεται τοσο ευκολα, οι δε γρατζουνιες σβηνονται πανευκολα με λιγο polywatch και κυριως ΔΕ ΣΠΑΕΙ ΠΟΤΕ. πιο ευκολα σπαει το ζαφειρι παρα το hesalite.

+1
Από την εμπειρία μου μαζί του, και άγαρμπος ων, το hesalite δε γρατζουνιέται τόσο εύκολα όσο λένε!

Αποσυνδεδεμένος kosdome6

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Μάρτιος 14, 2012, 01:05:08 μμ »
Εγώ δεν θα ψηφίσω γιατί δεν έχω το Planet και δεν το έχω ζήσει από κοντά για να έχω άποψη. Πιστεύω ότι το Planet είναι πανέμορφο, αλλά το ίδιο και το moonwatch μου που το φοράω πολύ συχνά. Δύο χρόνια τώρα και είναι από τα πιο αγαπημένα μου ρολόγια.
Και δεν είναι καθόλου ευαίσθητο (Αλέξανδρε). Το δικό μου έφαγε γερή τράκα με κουβάλημα σε μετακόμιση κατευθείαν πάνω στο hesalite. Έγινε μια σχεδόν αόρατη γρατζουνιά που ούτε σκέφτηκα να την σβήσω με poly.
Το φοράω με το original μπρασελέ του ή με ένα μαύρο velcro και δεν το βαριέμαι.
Ίσως αν μπορούσα να έπαιρνα και ένα Planet έτσι για τα καλοκαίρια... :-\

Κ.
This post contains 100% recycled electrons

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Μάρτιος 14, 2012, 07:36:33 μμ »
Και εγω θα προσπαθουσα να τα παρω και τα δυο.
Παρεπιπτωντος, τι λετε γι`αυτο το συλλεκτικο?
http://www.watcheshead.com/omega-watches/michael-schumacher-inspired-omega-speedmaster
« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 14, 2012, 08:15:32 μμ από chris5 »
"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Αποσυνδεδεμένος xartogiakas

• 48mm case
  • Ο χρόνος δε νικιέται, μόνο μετριέται!
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Μάρτιος 14, 2012, 07:41:38 μμ »
Yes και από εμένα...! Καλό το PO καλύτερο και ίσως πιο όμορφο, όμως, το Moon!
''Αμήν. Αντικείμενα είναι γαμώτο μου. Όχι άνθρωποι για να τα θρηνούμε.
Το φόρεσες, το χάρηκες, άμε στο διάλο τώρα.''...Blackbird.