Αποστολέας Θέμα: ανθετκτικο για σκληρη χρηση  (Αναγνώστηκε 9035 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

erizzzz

• Επισκέπτης
ανθετκτικο για σκληρη χρηση
« στις: Μάρτιος 12, 2012, 09:46:05 μμ »
καλησπερα,ψαχνω για ενα σουπερ ανθεκτικο ρολοι ,σε χτυπηματα σε,σε μονιμη επαφη με θαλασσα ,τουλαχιστον 5 ωρες καθε μερα,αντοχη σε κρυο,κ να μην χρειαζεται να το κοιταω καθε 5 λεπτα να δω αν εσπασε η να το ξεπλενω με γλυκο νερο για να φυγει το αλατι,κ να μην διαλυθει μεσα σε μια βδομαδα,ζηταω πολλα?

Αποσυνδεδεμένος poseidon88

• 48mm case
    • Προφίλ
Απ: ανθετκτικο για σκληρη χρηση
« Απάντηση #1 στις: Μάρτιος 12, 2012, 09:47:51 μμ »
g-shock.. :cooler:

erizzzz

• Επισκέπτης
« Απάντηση #2 στις: Μάρτιος 12, 2012, 09:56:52 μμ »
επειδη δεν ξερω καθολου απο g-shock αν γινετε να μου γραφετε τα μοντελα που προτινετε η οποιαδηποτε αλλη μαρκα,περισυ ειχα ενα απλο casio καταδυτικο 200αρι κ δεν την εβγαλε την χρονια

Αποσυνδεδεμένος blackbird

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Μάρτιος 13, 2012, 07:20:51 πμ »
Τι κάνεις, αν επιτρέπεται και θα χτυπιέται το ρολόι;

Αποσυνδεδεμένος THANOS58

• FnB Mod
  • 50mm case
  • *
  • ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΨΗΛΟΤΕΡΑ..
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Μάρτιος 13, 2012, 09:45:55 πμ »
Casio Sea Pathfinder, οποιοδήποτε μοντέλο. Με κάτω από 100€. Αλλά να το ξεβγάζεις με γλυκό νερό, αυτός είναι κανόνας που δεν το συζητάμε... ;)
ΑΓΑΠΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ.
ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ...ΡΟΛΟΙ!

seamasterchrono

• Επισκέπτης
« Απάντηση #5 στις: Μάρτιος 13, 2012, 11:10:12 πμ »
Citizen promaster  prodiver δεν σου κανουν;

erizzzz

• Επισκέπτης
« Απάντηση #6 στις: Μάρτιος 13, 2012, 11:49:42 πμ »
δουλευω στην θαλασσα,ψαρας κ δουλευω νυχτα,ειναι δυσκολο μεχρι να τελειωσει να το ξεπλενω με νερο οποτε θα ειναι τουλαχιστον 5-6 ωρες σε επαφη με θαλασσα

jim teo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #7 στις: Μάρτιος 13, 2012, 12:48:17 μμ »
Γιατί δε φοράς το καινούριο που πήρες; :?Σκέψου να ρίχνεις τα δίχτυα σου με Salvatore Ferragamo.Αποκλείεται να υπάρχει πιο trendy ψαράς. :mg:
Σοβαρά τώρα,τα citizen που σου πρότειναν πιο πάνω είναι εξαιρετικά για τέτοιου είδους χρήση.Επίσης πολύ καλά είναι και τα Invicta.Το δικό μου πέρυσι το καλοκαίρι δεν το έβγαλα απο το χέρι μου.Όλη μέρα μέσα στη θάλασσα και για πολλές ώρες χωρίς ξέβγαλμα.Το είχα κυριολεκτικά γονατίσει.Πραγματικό σκυλί.Πίστεψέ με.......

Αποσυνδεδεμένος THANOS58

• FnB Mod
  • 50mm case
  • *
  • ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΨΗΛΟΤΕΡΑ..
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Μάρτιος 13, 2012, 01:06:08 μμ »
δουλευω στην θαλασσα,ψαρας κ δουλευω νυχτα,ειναι δυσκολο μεχρι να τελειωσει να το ξεπλενω με νερο οποτε θα ειναι τουλαχιστον 5-6 ωρες σε επαφη με θαλασσα

Τώρα βγαίνει νόημα! Οπότε έχουμε και λέμε:

1. Όχι μεταλλική κάσα με περιστρεφόμενο στεφάνι, γιατί αν στεγνώσουν εκεί ανάμεσα τα αλάτια, βράσε όρυζα! Πλαστικό, ρητίνη, ειδ' άλλως ειδική κατασκευή για ΟΥΚ ή δύτες!
2. Όχι κλασσικό αναλογικό καντράν, διότι την νύχτα δεν βλέπεις την ώρα αν δεν το βάλεις πρώτα κάτω από ισχυρό φωτισμό για να "πάρει"... Οπότε καλύτερα ψηφιακή ένδειξη με φωτιζόμενο καντράν, ή αναλογικό αλλά με αυτοφωτιζόμενο καντράν και σημεία... (θα εξηγήσω παρακάτω...)
3. Δεν έχει σημασία αν είναι ηλιακής φόρτισης ή μπαταρίας. Ίσως καλύτερα μπαταρίας, μιάς και την μέρα στην ξεκούραση δεν θάχεις το νου σου πότε θάχει ήλιο για να φορτίσει. Βέβαια, αν πάρει ήλιο με φόρτιση για 1-2 μέρες, θάχεις ενέργεια μπαταρίας έως και 6 μήνες! έτερον εκάτερον...

Με βάση όλα δαύτα θα σου πρότεινα και πάλι α) την σειρά Sea Pathfinder της Casio (τα φθηνά/απλά μοντέλα) ή β) κάποιο από τα "σκυλιά" της Luminox (τα απλά της μοντέλα επίσης, που προμηθεύονται και οι Navy Seals - τα "βατράχια" του Αμερικανικού Ναυτικού), με Ελβετικές μηχανές quartz της Ronda. Έχουν -παρότι αναλογικά- ειδικό σύστημα αυτοφωτισμού για νύχτα, και μερικά είναι από ειδικό πλαστικό κράμα, όπου δεν καταλαβαίνουν Χριστό παρά τις περιστρεφόμενες στεφάνες...
Όλα τα μοντέλα που αναφέρω παίζουν από 70€ - 230€, τα πιο ακριβά είναι τα Luminox. Κάνε μια "βουτιά" στο internet και θα δεις πράμα... Τσέκαρε δύο ιντερνετικά Ελληνικά καταστήματα που δείχνουν να έχουν πλήρη γκάμα, αν θυμάμαι καλά E-men και Oroloi (δεν διαφημίζω, απλά αυτούς βρήκα σερφάροντας).

Κι εγώ γιός ψαρά... Ο συγχωρεμένος ήταν πιλότος της Π.Α., και τα απογεύματα/βράδια σπουδαίος ψαράς (έφτιαχνε τα δίχτυα μόνος του, αρμάτωμα, μολύβια, φελλά κλπ.), γιατί ο παππούς ήταν επαγγελματίας ψαράς, όπως όλο το σόι...

Φιλικά,
Θάνος
ΑΓΑΠΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ.
ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ...ΡΟΛΟΙ!

erizzzz

• Επισκέπτης
« Απάντηση #9 στις: Μάρτιος 13, 2012, 01:26:40 μμ »
φαντασου εικονα,μαλι απο το αλατι σαν σχοινι,γυρω γυρω διχτυα κ εγω να κουβαλαε τελαρα γαυρο κ το ferragamo γεματο λεπια στο χερι.
Εχω το ινβικτα 3044 αλλα νομιζω οτι ατσαλινο με σταφανη κ αλατι χωρις να το ξεπλενω δεν το βλεπω καλα,ψαχνω τωρα για τα luminox κ θα επανελθω

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Μάρτιος 13, 2012, 02:17:06 μμ »

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Μάρτιος 13, 2012, 02:23:26 μμ »
Τι είναι αυτό Δημήτρη? Σαν σιδηρογροθιά μου μοιάζει... :shocked:

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Μάρτιος 13, 2012, 02:25:17 μμ »
Το έφτιαξε ένας ψαράς απ' την άλλη μεριά του Ατλαντικού γιατί δεν ήταν ευχαριστημένος με ό,τι κυκλοφορούσε.

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Μάρτιος 13, 2012, 02:27:26 μμ »
Ήθελε οπωσδήποτε αναλογικό φωσφοριζέ καντράν γιατί ήθελε ανά πάσα στιγμή να μπορεί να δει την ώρα χωρίς να πατά κουμπιά.

erizzzz

• Επισκέπτης
« Απάντηση #14 στις: Μάρτιος 13, 2012, 02:35:39 μμ »
αν το φοραει πολυ καιρο θα πρεπει να του εχει μακρυνει το χερι,δεν θα ειναι 6-7 κιλα? ;D

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Μάρτιος 13, 2012, 02:48:07 μμ »
Χαχαχα.

Και κάτι ακόμη για τις στεφάνες. Το πρόβλημα δεν είναι οι πολλές ώρες στο νερό. Όση ώρα πλένεις τα χέρια σου επιστρέφοντας σπίτι ρίχνεις το ρολόι σε μια κούπα με νερό και ξεπλύθηκε. Το πρόβλημα είναι τα χτυπήματα. Νύχτα, κακοκαιρία, φουσκοθαλασσιά, βροχή κι η κουβέρτα να γλυστρά.

erizzzz

• Επισκέπτης
« Απάντηση #16 στις: Μάρτιος 13, 2012, 02:53:02 μμ »
ετσι οπως τα λες ειναι δεν φτουρανε κ πολυ,βεβαια μιλαμε για ρολογια το πολυ 200 ευρω,αν ημουν φορτωμενος ταλαντα θα επερνα κανα doxa

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Μάρτιος 13, 2012, 03:08:44 μμ »
Αν θες αυτόματο ξεκίνα με κάποιο καταδυτικό Σέικο ή το Marathon SAR. Μεταχειρισμένα βεβαίως. Δες πως θα βγάλουν τη χρονιά και βλέπεις.

erizzzz

• Επισκέπτης
« Απάντηση #18 στις: Μάρτιος 13, 2012, 03:17:54 μμ »
δεν θελω να δωσω πολλα γιατι μαζευω για το επομενο ονειρο μου,οποτε το πολυ 200 ευρα

erizzzz

• Επισκέπτης
« Απάντηση #19 στις: Μάρτιος 13, 2012, 03:22:17 μμ »
εχω 1 μηνα καιρο οποτε υπαρχει χρονος για ψαξιμο,αυτο φαινετε ενδιαφερων
http://www.e-men.gr/luminox-navy-seal-colormark-3050-series-model-3051-bo-c_222-p_24535