Αποστολέας Θέμα: αγορα απο το ebay  (Αναγνώστηκε 39007 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

warover

• Επισκέπτης
Απ: αγορα απο το ebay
« Απάντηση #80 στις: Μάιος 27, 2008, 12:03:01 μμ »
καταρχην
1 με 560 θετικα ολλα εισαι πολυ καλα
2 ειχε και αλλα προιοντα ιδιας και μεγαλητερης τιμης?
3 ηταν buy it now?
αν μου  πεις τα παραπανω θα σου πω η ακομα πες και τον χρηστη
αλλα εισαι πολυ καλα
φιλικα
Νικος

Αποσυνδεδεμένος Nanagno

• Owner/Co-Founder
  • Administrator
  • 50mm case
  • Time Will Only Tell...
    • Προφίλ
    • http://www.mywatch.gr
« Απάντηση #81 στις: Μάιος 27, 2008, 12:48:09 μμ »
Είχε πολλά προϊόντα καμιά 30αριά, έχει και shop (Κάποια ήταν και λίγο μεγαλύτερης αξίας), και ναι ήταν και buy it now.
Ludwig van Beethoven said that a great poem is more difficult to set to music than a merely good one, because the composer must improve upon the poem T I M E S.

warover

• Επισκέπτης
« Απάντηση #82 στις: Μάιος 27, 2008, 12:50:58 μμ »
ε αρα εισαι παρα πολυ καλα το προγραμα που βγαζει τα ποσοστα μου λεει 97% ολλα να ειναι τελεια
και προς γνωσην οταν αγοραζεις me paypal δεμα θα παραλαβεις 100% αλλιως περνεις πισω τα λεφτα σου

Αποσυνδεδεμένος Nanagno

• Owner/Co-Founder
  • Administrator
  • 50mm case
  • Time Will Only Tell...
    • Προφίλ
    • http://www.mywatch.gr
« Απάντηση #83 στις: Μάιος 27, 2008, 12:53:15 μμ »
ε αρα εισαι παρα πολυ καλα το προγραμα που βγαζει τα ποσοστα μου λεει 97% ολλα να ειναι τελεια
και προς γνωσην οταν αγοραζεις me paypal δεμα θα παραλαβεις 100% αλλιως περνεις πισω τα λεφτα σου

Nice διότι με Paypall πλήρωσα.
τι πρόγραμμα είναι αυτό που σου λέει τόσα πολλά?

Μπορεί να σου πει και εάν θα ξαναβγάλω μαλλιά???
Ludwig van Beethoven said that a great poem is more difficult to set to music than a merely good one, because the composer must improve upon the poem T I M E S.

warover

• Επισκέπτης
« Απάντηση #84 στις: Μάιος 27, 2008, 01:00:04 μμ »
ειναι προγραμα το οποιο εχει φτιαχτει για to ebay.com και λογο γνωριμιων το εχω ειναι online και μεσω αυτου μπορω να βρω τους απατεωνες καθως και τις καταγκελειες εισβαρος τους κατι σαν ονλινε τιρεσειας (εχει και ενα plug in που με βαση καποια στοιχεια σου λεει τις πιθανοτητες απατης)
οποτε οποιος θελει κατι με pm δεν εχω κανενα προβλημα να βοηθισω

warover

• Επισκέπτης
« Απάντηση #85 στις: Μάιος 27, 2008, 01:02:10 μμ »

το οτι θα παραλαβεις δεμα δεν σημενει οτι θα παρεις και το ρολοι ;D ;D
ΥΓ
πλακα κανω
φιλικα
νικος

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #86 στις: Μάιος 27, 2008, 01:19:06 μμ »
αντικαταβολη?δεν αλλαζει κατι!κλειστο πακετο περνεις ουτως η αλλως!εκανα τα εξης
εστειλα μαιλ σε αλλους που ειχαν αγορασει απο αυτον ,ελαβα μια απαντηση που λεει πανω κατω"πηρα το ταδε ρολοι απο αυτον,οκ,να θυμασαι παντα οτι πρεπει να αξιολογεις καλα τις αγορες σου"
ζητησα επιπλεον φωτο απο τον πωλητη και μου ειπε οκ.
ποιο ειναι το προγραμμα που αξιολογει τους απατεωνες?εψαξα και στα φορουμ του ebay για τον seller.
« Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 27, 2008, 01:28:42 μμ από george_ »

warover

• Επισκέπτης
« Απάντηση #87 στις: Μάιος 27, 2008, 01:32:15 μμ »
αντικαταβολη?δεν αλλαζει κατι!κλειστι πακετο περνεις!εκανα τα εξης
εστειλα μαιλ σε αλλους που ειχαν αγορασει απο αυτον ,ελαβα μια απαντηση που λεει πανω κατω"πηρα το ταδε ρολοι απο αυτον,οκ,να θυμασαι παντα οτι πρεπει να αξιολογεις καλα τις αγορες σου"
ζητησα επιπλεον φωτο απο τον πωλητη και μου ειπε οκ.
ποιο ειναι το προγραμμα που αξιολογει τους απατεωνες?εψαξα και στα φορουμ του ebay για τον seller.
ειναι ghost program ολλοι εχουν ακουσει κατι αλλα κανεις δεν ξερει τι ειναι
με λιγα λογια ειναι το προγραμα με το οποιο λειτοθργει το ebay auto βρησκει ποτε ο seller  θα παρει βαθμο πχ power seller ποτε γινοντε καταγκελειες στον pvlhth ειτε στο ebay ειτε sto paypal,e-gold ktl   υπολογιζει πιθανοτητες ολλα να ειναι οκ και πολα αλλα
ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΤΟ ΖΗΤΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΤΟ ΔΟΣΩ(ΕΙΜΑΙ ΝΕΟς ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΩ ΦΥΛΑΚΙ ;D ;D)
ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΝΑ ΣΑςΣ ΤΟ ΠΩ ΓΙΑ ΤΟ EBAY

warover

• Επισκέπτης
« Απάντηση #88 στις: Μάιος 27, 2008, 01:36:49 μμ »

[/quote]
ME τοσες λιγες αξιολογησεις δεν θα δεις κατι ειναι σαν να ψαχνεις ψιλους στα αχιρα αλλα εισαι σε καλο δρομο
αλλος που  σου απαντησε ΙΤΑΛΟς ΗΤΑΝ?

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #89 στις: Μάιος 27, 2008, 02:16:50 μμ »

το βασικο για ενα εμπορο εξωτερικο σαν νοοτροπια δεν ειναι να μην στειλει το προιον ,το πολυ πολυ  να ειναι μαιμου η σε ενα vintage με μη οριτζιναλ ολα τα κομματια

Αποσυνδεδεμένος blackbird

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
« Απάντηση #90 στις: Μάιος 27, 2008, 02:32:52 μμ »
Έδωσες στοιχεία της δημοπρασίας στο Νίκο μπας και βγάλει καμιά άκρη; Εγώ πάντως δεν μπορώ να βοηθήσω περα από τα γενικά που αναφέρθηκα, αλλά να ξέρεις ούτε και ο Νίκος θα βάλει το χέρι του στη φωτιά. Απλά θα σου δώσει ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ. Επαναλαμβάνω: κανείς μα ΚΑΝΕΙΣ δε μπορεί να σου δώσει μια απάντηση.

Φιλικά
Δημήτρης

warover

• Επισκέπτης
« Απάντηση #91 στις: Μάιος 27, 2008, 02:35:48 μμ »
Έδωσες στοιχεία της δημοπρασίας στο Νίκο μπας και βγάλει καμιά άκρη; Εγώ πάντως δεν μπορώ να βοηθήσω περα από τα γενικά που αναφέρθηκα, αλλά να ξέρεις ούτε και ο Νίκος θα βάλει το χέρι του στη φωτιά. Απλά θα σου δώσει ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ. Επαναλαμβάνω: κανείς μα ΚΑΝΕΙΣ δε μπορεί να σου δώσει μια απάντηση.

Φιλικά
Δημήτρης
τα ειπαμε και να ειναι σιγουρος οτι ολλα θα μεινουν prive. και τελικα ηταν χειροτερα τα πραματα ελπιζω να τον επεισα να μην το κανει γιατι εγω μιλαω με στοιχεια και ειδικα στις μερες μας εγω δεν μπορω να βασηστω στην "μπεσα" των ανθροπων
« Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 27, 2008, 02:50:05 μμ από warover »

Αποσυνδεδεμένος blackbird

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
« Απάντηση #92 στις: Μάιος 27, 2008, 03:16:20 μμ »
Ανακοινώθηκαν από το eBay αλλαγές ως προς τη μοριοδότηση των αγορών και όχι μόνο.

http://pages.ebay.co.uk/safetycentre/

Φιλικά
Δημήτρης

warover

• Επισκέπτης
« Απάντηση #93 στις: Μάιος 27, 2008, 03:22:22 μμ »
ναι νομιζα ειναι γνωστο εδω και καιρο (μερικα τα εχω εισηγηθη εγω ;D ;D) αλλα δεν ειναι τραγικες αλλαγες απλα ανευαζουν τα standar προστασιας του πελατη και που να δειτε τι θα κανουν ενδοεταιρικα για να πιανουν τους απατεωνες

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #94 στις: Μάιος 27, 2008, 03:42:16 μμ »
μια διευκρινιση για το "χειροτερα" να ακριβολογουμε,στο ιστορικο των πωλησεων του 6μηνου οι πωλησεις του ιδιωτη ηταν 4 ,παντα με θετικο feed,απο κει και περα δεχομαι οσα ανεφερατε ολοι σας και ευχαριστω για την συμβολη,δε θε ηθελα να περασω σε μια κατασταση καταστροφολογιας ,πως τον εκρινα εως τωρα?διατεθημενο να δωσει απαντησεις και νεες φωτο του αντικειμενου,θα αποφασισω τις επομενες μερες,η ευθυνη ειναι παντα δικη μου ,αυτο ειναι γνωστο.

thnx

warover

• Επισκέπτης
« Απάντηση #95 στις: Μάιος 27, 2008, 03:48:32 μμ »
μια διευκρινιση για το "χειροτερα" να ακριβολογουμε,στο ιστορικο των πωλησεων του 6μηνου οι πωλησεις του ιδιωτη ηταν 4 ,παντα με θετικο feed,απο κει και περα δεχομαι οσα ανεφερατε ολοι σας και ευχαριστω για την συμβολη,δε θε ηθελα να περασω σε μια κατασταση καταστροφολογιας ,πως τον εκρινα εως τωρα?διατεθημενο να δωσει απαντησεις και νεες φωτο του αντικειμενου,θα αποφασισω τις επομενες μερες,η ευθυνη ειναι παντα δικη μου ,αυτο ειναι γνωστο.

thnx

σωστα λαθος μου απλα τα στοιχεια ηταν τοσα οσα να τον κανουν 100% αξιοπιστο και σου ειπα george οτι δεν τον βρηκα πουθενα ωσ απατεωνα οποτε αξιολογισε τον απο την επικοινωνια σας και θα σου προτεινα να του δηλωσεις τους φοβους σου μηπως εχει αυτος καποια λυση που να σε πεισει 100% .Με χαρα να βοηθεισω σε οτι αλλο μπορω και καλη τυχη σε οτι αποφασισεις
φιλικα
Νικος

Αποσυνδεδεμένος TATAR

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #96 στις: Μάιος 27, 2008, 05:13:21 μμ »
ειναι ghost program ολλοι εχουν ακουσει κατι αλλα κανεις δεν ξερει τι ειναι
με λιγα λογια ειναι το προγραμα με το οποιο λειτοθργει το ebay auto βρησκει ποτε ο seller  θα παρει βαθμο πχ power seller ποτε γινοντε καταγκελειες στον pvlhth ειτε στο ebay ειτε sto paypal,e-gold ktl   υπολογιζει πιθανοτητες ολλα να ειναι οκ και πολα αλλα
ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΤΟ ΖΗΤΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΤΟ ΔΟΣΩ(ΕΙΜΑΙ ΝΕΟς ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΩ ΦΥΛΑΚΙ ;D ;D)
ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΝΑ ΣΑςΣ ΤΟ ΠΩ ΓΙΑ ΤΟ EBAY

ναι το έχω ακούσει , είναι power by ex - KGB/STAZI  !!!

(xa xa)

Αποσυνδεδεμένος nin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #97 στις: Μάιος 27, 2008, 10:29:14 μμ »
...ΕΙΜΑΙ ΝΕΟς ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΩ ΦΥΛΑΚΙ ;D ;D

Της φυλακής τα σίδερα είναι για τους λεβέντες.  ;D

warover

• Επισκέπτης
« Απάντηση #98 στις: Μάιος 27, 2008, 10:54:05 μμ »
Της φυλακής τα σίδερα είναι για τους λεβέντες.  ;D
μεχρι στιγμη δεν εχω μπει για να ξερω ;D ;D
αλλα φανταζομαι οσοι ειναι μεσα δεν εχουν την ιδια αποψη

Αποσυνδεδεμένος stardrive

• 50mm case
  • The clock is ticking!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #99 στις: Μάιος 27, 2008, 11:07:45 μμ »
αντικαταβολη?δεν αλλαζει κατι!κλειστο πακετο περνεις ουτως η αλλως!

Ok Θα ξέρεις καλύτερα τι ισχύει εκεί που ζεις.
Εδώ υπάρχουν και άλλες σχετικές λύσεις.
Πότε ή Ποτέ

Λιγότερες λέξεις οδηγούν σε λιγότερες σκέψεις  «Δος μοι πα στώ και ταν γαν κινήσω»