Ψηφοφορία

Ποιο θα διαλεγατε και γιατι?

B-42 OFFICIAL COSMONAUTS CHRONOGRAPH
11 (45.8%)
Β-42 PILOT PROFESSIONAL CHRONOGRAPH
13 (54.2%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 22

Αποστολέας Θέμα: Fortisμενος εμφυλιος....!  (Αναγνώστηκε 10606 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Fortisμενος εμφυλιος....!
« Απάντηση #20 στις: Μάρτιος 08, 2012, 09:01:27 μμ »
Λοιπον το cosmonauts εχει http://www.oroloi.gr/product_info.php?products_id=25730
και το pilot εχει http://www.oroloi.gr/product_info.php?products_id=25717
μαλλον τα μπερδεψε λιγο ο φιλος Αλεξανδρος. :D
Μακαρι να ειχε 1400 ευρω  :D :D :D
Νομιζω ομως πως ειναι λιγο τσιμπημενες οι τιμες στα Fortis? 3250 και 2650???  :? :? :? Eγω στα χρηματα αυτα θα κοιταζα Breitling `η ακομα και Omega.
« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 08, 2012, 09:16:24 μμ από chris5 »
"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Αποσυνδεδεμένος antonis_ch

• 48mm case
  • Time is the most valuable thing a man can spend!
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Μάρτιος 08, 2012, 09:09:02 μμ »
Λοιπον το cosmonauts εχει http://www.oroloi.gr/product_info.php?products_id=25730
και το pilot εχει http://www.oroloi.gr/product_info.php?products_id=25717
μαλλον τα μπερδεψε λιγο ο φιλος Αλεξανδρος.

Ευχαριστουμε..τσιμπανε ομως!!  ;)

Αποσυνδεδεμένος aboulafia

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Μάρτιος 08, 2012, 09:09:38 μμ »
Άρα ακόμα και η (τσιμπημένη) τιμή συνηγορεί για το 2ο.

Παναγιώτης

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Μάρτιος 08, 2012, 09:24:12 μμ »
Το Ρilot είναι πολύ όμορφο ρολόι, αλλά το Cosmonaute είναι άλλο πράγμα...δείτε το από κοντά και θα με θυμηθείτε...
Επίσης δείχνει μεγαλύτερο αφού η στεφάνη προεξέχει της κάσας και φαίνεται 44άρι ;)

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος xartogiakas

• 48mm case
  • Ο χρόνος δε νικιέται, μόνο μετριέται!
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Μάρτιος 09, 2012, 10:30:47 πμ »
Το Ρilot είναι πολύ όμορφο ρολόι, αλλά το Cosmonaute είναι άλλο πράγμα...δείτε το από κοντά και θα με θυμηθείτε...
Επίσης δείχνει μεγαλύτερο αφού η στεφάνη προεξέχει της κάσας και φαίνεται 44άρι ;)

Αυτό! +10 και από εμένα!
''Αμήν. Αντικείμενα είναι γαμώτο μου. Όχι άνθρωποι για να τα θρηνούμε.
Το φόρεσες, το χάρηκες, άμε στο διάλο τώρα.''...Blackbird.

Αποσυνδεδεμένος kosdome6

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Μάρτιος 09, 2012, 02:58:57 μμ »
Συμφωνώ με τον Γιάννη ότι το Cosmonauts δείχνει μεγαλύτερο αλλά προσωπικά μου αρέσουν τα μικρότερα ρολόγια. Ακόμη και το pilot μου φαίνεται αρκετά ογκώδες.
Οι τιμή του pilot όταν το πήρα εγώ το καλοκαίρι του 2010 ήταν γύρω στα 1500€ με την έκπτωση αλλά τώρα δεν ξέρω πού έχουν φτάσει.
Πάντως και τα δύο είναι πανέμορφα και τιμιότατα ρολόγια με την υπέροχη 7750. Και μην ξεχνάμε ότι γενικά τα Fortis έχουν τα πιο καθαρά καντράν. Λες και δεν υπάρχει το ζαφείρι.  :2thumbs:

Κ.
This post contains 100% recycled electrons

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Μάρτιος 09, 2012, 05:33:24 μμ »
Δυστυχως οι τιμες που εγραψε ο φιλος chris πιο πανω ισχουν παιδια..
αν ειναι ετσι ειναι πολυ κριμα διοτι μπανει σε αλλα χωραφια και δεν θα της βγει σε καλο κατα τη γνωμη μου..

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Μάρτιος 09, 2012, 06:03:04 μμ »
Δυστυχως οι τιμες που εγραψε ο φιλος chris πιο πανω ισχουν παιδια..
αν ειναι ετσι ειναι πολυ κριμα διοτι μπανει σε αλλα χωραφια και δεν θα της βγει σε καλο κατα τη γνωμη μου..
Eμ,ερχεστε στα λογια μου. Με αυτες τις τιμες η Fortis μπαινει στα χωραφια της Breitling και ισως της Omega.
"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Μάρτιος 09, 2012, 07:02:33 μμ »
Eμ,ερχεστε στα λογια μου. Με αυτες τις τιμες η Fortis μπαινει στα χωραφια της Breitling και ισως της Omega.

Άστο φίλε γιατί όπως έγινε τώρα η Β είναι ακριβότερη από την Ω...

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Μάρτιος 09, 2012, 09:25:25 μμ »

+1000

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Μάρτιος 09, 2012, 09:26:01 μμ »

Ναι Γιαννη αλλα σε used βρισκεις ανετα σε αυτη τη τιμη..

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Μάρτιος 09, 2012, 09:42:15 μμ »
   Δεν διαφωνώ και μάλιστα αν εκμεταλευτείς και κάποιες προσφορές που γίνονται σε κάποια μοντέλα που βγαίνουν από την παραγωγή, μπορείς να πάρεις και καινούργια Breitling σε παρόμιες τιμές. Πχ Chronomat που έχει με μπρασελέ 5450 με 50% έκπτωση ή αν βρεις Chrono Superocean που έχει μόλις 3890 με μπρασελέ και ανάλογη έκπτωση ;)
   Παρόλα αυτά και τα δύο Fortis που κοιτάς, μαζί με το Flieger που πήρε πρόσφατα ο Nick78 είναι ρολογάρες με δικό τους χαρακτήρα και αξία και προσωπικά μου αρέσουν πάρα πολύ, ειδικά το Cosmonaute το θεωρώ απίθανο κομμάτι ;D

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Μάρτιος 09, 2012, 10:32:05 μμ »
   Δεν διαφωνώ και μάλιστα αν εκμεταλευτείς και κάποιες προσφορές που γίνονται σε κάποια μοντέλα που βγαίνουν από την παραγωγή, μπορείς να πάρεις και καινούργια Breitling σε παρόμιες τιμές. Πχ Chronomat που έχει με μπρασελέ 5450 με 50% έκπτωση ή αν βρεις Chrono Superocean που έχει μόλις 3890 με μπρασελέ και ανάλογη έκπτωση ;)
   Παρόλα αυτά και τα δύο Fortis που κοιτάς, μαζί με το Flieger που πήρε πρόσφατα ο Nick78 είναι ρολογάρες με δικό τους χαρακτήρα και αξία και προσωπικά μου αρέσουν πάρα πολύ, ειδικά το Cosmonaute το θεωρώ απίθανο κομμάτι ;D

Δεν διαφωνω σε τπτ με αυτα που αναφερεις..
θα δουμε πως θα παει..

Αποσυνδεδεμένος Nick78

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Μάρτιος 09, 2012, 10:46:22 μμ »
Να μαι και εγώ ο νέος fortisμένος!
Λοιπόν, το 2ο είναι η άποψή μου καθώς είναι πιο κοντά στη δική μου επιλογή (b42 pilot chrono) ήμου ναι εγώ σε δίλημμα. Το πρώτο δεν έχει καθαρό "positioning" που θα λεγαν και στο χωριο μου, λίγο άπ' όλα είναι 

Όσο για τις τιμές, η νεα αντιπροσωπία στην Ελλάδα τις πήρε και τις σήκωσε πολύ ψηλά  :(
Υπάρχουν και γράμματα διαμαρτυρίας στη μαμά Fortis.
Έτσι με τιμές κοντά στα 2800-3000 ευρώ για καινούριο σε κάνουν πιο διστακτικό.
Πάντως ειναι ρολογάρες...πλάκα πλάκα χτες συμπλήρωσα ένα μήνα, πρέπει σιγά σιγά να γράψω το review μου!
Ενδεικτικά αναφέρω ότι η προηγούμενη τιμή ήταν 700-800 ευρώ κατω, πρόλαβα το τελευταίο κομμάτι του καταστήματος οπότε με την καλη έκπτωση δεμ ξεπέρασα το 1,5κ...ήταν και ο λόγος που επίσπευσα την αγορά ΄το Φλεβάρη αντί για καλοκαίρι.

ΥΓ: Στο νέο κατάλογο fortis 2012 το μάτι μου πήρε το νέο b43 pilot chronograph για ρώτησε και γι αυτό Αντώνη!
« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 09, 2012, 10:58:54 μμ από Nick78 »
We are never gonna survive...unless we get a little crazy!

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Μάρτιος 09, 2012, 10:50:46 μμ »
Δεν το προσεξα...ασε να το κοιταξω... ή λες αυτο να εχει 4000?  :lol:

Αυτο με τη διαμαρτυρια το σκεφτηκα και εγω.. να στειλω mail στην εταιρεια και να γραψω τα παραπονα μου!!

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Μάρτιος 09, 2012, 10:57:16 μμ »
Eννοεις φιλε Γιαννη τον μηχανισμο Β01 που θα φορανε, περισσοτερα νεα Βreitling? Μη ξεχνας ομως και τους νεους in-house μηχανισμους της Omega,8500 και 9300 που σε τιμες πλησιαζουν τα 5000 και 7000 ευρω,αντιστοιχα.Τελος παντων, σημερα μου ειπαν τα παιδια στο flocafe πως μπορει να βρει καποιος αυτα τα Fortis με τις παλιες προσγειωμενες τιμες,αν θυμαμαι καλα το pilot κοντα στα 1500 ευρω και το cosmonaut στα 2000-2200.