Αποστολέας Θέμα: AΠΟΡΙΑ????  (Αναγνώστηκε 3076 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος SER

• Tourbillion
    • Προφίλ
AΠΟΡΙΑ????
« στις: Μάρτιος 05, 2012, 06:23:00 μμ »
Τον τελευταιο καιρο(ετυχε και σε μενα αυτο)εχω παρατηρησει πως εγραφονται νεα μελη.Υπαρκτα προσωπα λογικα και οχι computers.Βλεπω λοιπον πως το πρωτο τους ποστ ειναι σχετικα με ενδιαφερον ωρολογιων μελων που τα χουν ποσταρει ως αγγελια.Σε μενα ετυχε δυο μελη  να πουν οτι ενδιαφερονται και να μην μου εχουν στειλει πμ.Εστειλα πρωτος,αλλα σε κανενα απ τα δυο δεν προχωρησε η υποθεση.Καποια στιγμη σταματησαν να ενδιαφερονται λογικα?Η απορια μου ειναι η εξης,υπαρχουν νεα μελη τα οποια ενδιαφερθηκαν για καποιο ρολοι αλλου μελους και προχωρησαν την διαδικασια?Η εχουν μεινει ολες στασιμες οπως οι δικες μου περιπτωσεις.Ρωταω γιατι πλεον δεν ξερω κατα ποσο ειναι σοβαρο να δινουμε στοιχεια μας τοσο ευκολα σε μελη αγνωστα.
Φιλικα
Στεργιος

Αποσυνδεδεμένος morfeas3kala

• 38mm case
    • Προφίλ
Απ: AΠΟΡΙΑ????
« Απάντηση #1 στις: Μάρτιος 05, 2012, 06:55:43 μμ »
Εγω παντως ειμαι πολυ ευχαριστημενος με την συνεργασια μου με τον THANOS58..
Ενδιαφερθηκα για το ρολοι του και με εξηπηρετησε με το παραπανω!! :D :D
ευχομαι να κανω και αλλες ωραιες αγορες!

Αποσυνδεδεμένος SER

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Μάρτιος 05, 2012, 07:03:22 μμ »
Οχι πατριωτη δεν ηταν μπιχτη για καποιον μην παραξηγηθω.Ξερω ποια μελη συνεργαζονται αψογα και νεα και παλια!Τι πηρες απ τον φιλε Θανο?Περνα καμια φωτο με την πρωτη ευκαιρια.

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Μάρτιος 05, 2012, 07:08:51 μμ »
Το  ΑΦΛΕΧ πηρα...φωτογραφια θα το περασω μολις μου ερθει!!εχει να κανει χιλιομετρα το ρολογακι!
Αλλα για εμενα το αξιζει!
βασικα για μενα καθε ρολο'ι' αξιζει..καθε ενα εχει μια δικη του ιστορια να σου πει..απλα πιστευω θελει αγαπη για να μπορεις να το διαβασεις..

Αποσυνδεδεμένος SER

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Μάρτιος 05, 2012, 07:10:15 μμ »
Καλοφορετο να ναι.Ομορφη και καλη επιλογη ;)

Αποσυνδεδεμένος assassin88

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Μάρτιος 05, 2012, 08:41:19 μμ »
Στέργιο δυστυχώς πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί με αυτά τα πράγματα.Μην δίνεις τα στοιχεία σου κατευθείαν,περίμενε να επιβεβαιώσει το ενδιαφέρον ο άλλος.Προσωπικά θα σου πρότεινα να ανταλλάζετε κινητά και μετά συνάντηση σε δημόσιο χώρο αν είναι από Αθήνα... ;)

Αποσυνδεδεμένος SER

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Μάρτιος 05, 2012, 08:44:20 μμ »
Ναι το ξερω.Αλλωστε δεν ειχα προχωρησει σε ανταλλαγη κινητων με κανενα απο τα νεα μελη.Εχω πουλησει αρκετες φορες σε μελη του φορουμ και ολα καλα.Αλλα βλεπω πως συνεχεια,νεα μελη στελνουν πως ενδιαφερονται για ρολογια σε αγγελιες και δεν ξερω αν αυτο το ενδιαφερον ειναι αληθινο η οχι :-\

Αποσυνδεδεμένος poseidon88

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Μάρτιος 05, 2012, 08:59:00 μμ »
Ναι το ξερω.Αλλωστε δεν ειχα προχωρησει σε ανταλλαγη κινητων με κανενα απο τα νεα μελη.Εχω πουλησει αρκετες φορες σε μελη του φορουμ και ολα καλα.Αλλα βλεπω πως συνεχεια,νεα μελη στελνουν πως ενδιαφερονται για ρολογια σε αγγελιες και δεν ξερω αν αυτο το ενδιαφερον ειναι αληθινο η οχι :-\
Θα συμφωνήσω με το φίλο Σταύρο,προσοχή που δίνουμε στοιχεία.. ;)
Περίεργες εποχές..

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Μάρτιος 05, 2012, 09:16:17 μμ »
θα προτεινα να δημιουργηθει ενα ποστ ''μαυρη λιστα'' η κατι τετοιο...που να λεει ποιοι ειναι αυτοι οι οποιοι ολοκληρωνουν τις συναλλαγες και ποιοι ειναι αυτοι που δεν ειναι σοβαροι...

Φυσικα δεν θα μπαινει καποιος μετα απο μια π.χ. φορα που δεν θα ολοκληρωσει μια συναλαγη,γιατι ανθρωποι ειμαστε..συμβαινουν πραγματα..αλλα αν καποιος το κανει επανηλειμένα  να μπαινει εκει στη μαυρη λιστα...

τι λετε?

Αποσυνδεδεμένος alexandrosF.

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Μάρτιος 05, 2012, 10:10:00 μμ »
[qute author=morfeas3kala link=topic=13350.msg156772#msg156772 date=1330967331]
Το  ΑΦΛΕΧ πηρα...φωτογραφια θα το περασω μολις μου ερθει!!εχει να κανει χιλιομετρα το ρολογακι!
Αλλα για εμενα το αξιζει!
βασικα για μενα καθε ρολο'ι' αξιζει..καθε ενα εχει μια δικη του ιστορια να σου πει..απλα πιστευω θελει αγαπη για να μπορεις να το διαβασεις..
[/quote]
Ενα απο τα πιο ωραια ποστ που εχω διαβασει σε αυτο το Φορουμ! Μπραβο!!!!  ;D ;D
Baume&Mercier classima, Eberhard 8jours, BALL trainmaster TMT,Longines Lindbergh, Zenith Sporto,Lorenz Ouragan,Ω Geneve,Tissot: PRS516 & 1944 & sideral, Philip Watch Sunray, Citizen:Challenge Timer(x2) & aqualand & auto, Vostok amphibia, VE-GAZ14, Junghans MEGA1, Casio DW-7100,TAC,Poljot 3133, Vetta