Αποστολέας Θέμα: MUST HAVE watches  (Αναγνώστηκε 21380 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος assassin88

• 42mm case
    • Προφίλ
Απ: MUST HAVE watches
« Απάντηση #20 στις: Μάρτιος 04, 2012, 04:25:26 μμ »
Αλέξανδρε χιουμοριστική διάθεση είχε το σχόλιό μου γι'αυτό και έβαλα τα ''αστεία'' emoticons...καταλαβαίνω ότι ο γραπτός λόγος μπορεί να παρεξηγηθεί κάποιες φορές,αλλά εντάξει,είπαμε... ;)

Στα του θέματος,τοποθετήθηκε άριστα ο φίλος Μάνος τόσο για το τί εννοούσα όσο και για τις επιλογές του για τα ρολόγια.Για μένα must-θεωρώντας ότι έχει κάποιος την οικονομική άνεση να τα αγοράσει- είναι το rolex submariner και το omega moonwatch.Το καθένα έχει την δική του ιστορία και είναι μια κατηγορία μόνα τους.

Όλα καλά... ;)

Αποσυνδεδεμένος argo98

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Μάρτιος 04, 2012, 04:27:16 μμ »

Μπραβο για τη συλλογη σου!
Αν σε εμενα αναφεροσουν (και οχι στην υπογραφη του SER)μακαρι να ηταν συλλογη μου... ;)Φωτο απο το νετ ειναι και την εβαλα απλως για παραδειγμα...

Αποσυνδεδεμένος spooky23

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Μάρτιος 04, 2012, 04:28:05 μμ »
Για μενα δεν ειναι οι μαρκες που πρεπει να εχει καποιος αλλα απλα το <<στυλ>> ρολογιου... Πχ για μενα σε μια συλλογη πρεπει να υπαραχει- 1 καταδυτικο, 1 πιλοτος και ενα dress... Απλος και καλος... ΒΕΒΑΙΑ αφου εαν ειχα να διαλεξω θα επελεγα submariner H seamaster ... IWC .... και dress γ@μ@ το  :-X  τα δυο που ειπα κανουν και με πουκαμισο, σακακι με ολα... Παιρνω και ενα ραδιομιρ να γουσταρω...!!!!  Αυτα απο μενα!   ::)

Υγ= Οι μαρκες ειναι απλα προσωπικη μου αποψη χωρις να μειωνω καμμια αλλη!  ;D
Ω speedmaster & seamster vintage /Cartier Santos / Seiko skx009/Tissot Visodate and TIMEX WEEKENDER BITCHES

Αποσυνδεδεμένος spooky23

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Μάρτιος 04, 2012, 04:29:43 μμ »
Ας προτεινουμε ολοι ρολογια που δεν πρεπει να λειπουν απο μια σοβαρη συλλογη π.χ το Omega Moonwatch.

εχει δικιο... οτι ειπα και αυτο!
Ω speedmaster & seamster vintage /Cartier Santos / Seiko skx009/Tissot Visodate and TIMEX WEEKENDER BITCHES

Αποσυνδεδεμένος alexandrosF.

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Μάρτιος 04, 2012, 06:01:10 μμ »
Αλέξανδρε χιουμοριστική διάθεση είχε το σχόλιό μου γι'αυτό και έβαλα τα ''αστεία'' emoticons...καταλαβαίνω ότι ο γραπτός λόγος μπορεί να παρεξηγηθεί κάποιες φορές,αλλά εντάξει,είπαμε... ;)

Στα του θέματος,τοποθετήθηκε άριστα ο φίλος Μάνος τόσο για το τί εννοούσα όσο και για τις επιλογές του για τα ρολόγια.Για μένα must-θεωρώντας ότι έχει κάποιος την οικονομική άνεση να τα αγοράσει- είναι το rolex submariner και το omega moonwatch.Το καθένα έχει την δική του ιστορία και είναι μια κατηγορία μόνα τους.

Όλα καλά... ;)
Εχεις δικιο με συγχωρεις, ισως φταιει το ολο κλιμα των τελευταιων ημερων στο Φορουμ....
Baume&Mercier classima, Eberhard 8jours, BALL trainmaster TMT,Longines Lindbergh, Zenith Sporto,Lorenz Ouragan,Ω Geneve,Tissot: PRS516 & 1944 & sideral, Philip Watch Sunray, Citizen:Challenge Timer(x2) & aqualand & auto, Vostok amphibia, VE-GAZ14, Junghans MEGA1, Casio DW-7100,TAC,Poljot 3133, Vetta

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Μάρτιος 04, 2012, 08:07:42 μμ »
Σοβαρη συλλογη σημαινει τι?Για καποιον ενα ORIENT η CASIO μπορει να θεωρειται must  για καποιον αλλο must θα ηταν ενα DE BETHUNE.Eιναι θεμα τιμης κυριοι αρα δεν υπαρχει κοινος παρονομαστης.
Ας σεβαστουμε την διαφορετικοτητα του καθενος μας κρατωντας ενα επιπεδο στις  (αντι)παραθεσεις μας.
Ευχαριστω
Εγω δεν εννοω σοβαρη μια συλλογη που εχει αποκλειστικα ενα rolex submariner, ενα moonwatch, ενα chronomaster ,ενα master compressor,ενα navitimer `η ενα big pilot,μπορει να ειναι σοβαρη με πολυ πιο χαμηλου μπατζετ ρολογια οπως seiko,citizen,orient,hamilton και tissot. Eνας γνωστος μου απο τη δουλεια εχει 5-6 ρολογια ρεπλικες αντε να εχει και κανενα ΟΟΖΟΟ `η GANT `η NAUTICA,προσφατα πηρε ενα hublot f1 με 500 ευρω,τη στιγμη που το γνησιο εχει 15000,εγω αυτη τη συλλογη δηλαδη δεν τη θεωρω ΣΟΒΑΡΗ ΣΥΛΛΟΓΗ,ελπιζω τωρα να καταλαβες τι θεωρω σοβαρη συλλογη.
Φιλικα,
Χρηστος
« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 04, 2012, 08:13:31 μμ από chris5 »
"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Μάρτιος 04, 2012, 10:26:44 μμ »
Εγω δεν εννοω σοβαρη μια συλλογη που εχει αποκλειστικα ενα rolex submariner, ενα moonwatch, ενα chronomaster ,ενα master compressor,ενα navitimer `η ενα big pilot,μπορει να ειναι σοβαρη με πολυ πιο χαμηλου μπατζετ ρολογια οπως seiko,citizen,orient,hamilton και tissot. Eνας γνωστος μου απο τη δουλεια εχει 5-6 ρολογια ρεπλικες αντε να εχει και κανενα ΟΟΖΟΟ `η GANT `η NAUTICA,προσφατα πηρε ενα hublot f1 με 500 ευρω,τη στιγμη που το γνησιο εχει 15000,εγω αυτη τη συλλογη δηλαδη δεν τη θεωρω ΣΟΒΑΡΗ ΣΥΛΛΟΓΗ,ελπιζω τωρα να καταλαβες τι θεωρω σοβαρη συλλογη.
Φιλικα,
Χρηστος

Ρολογάρες έχει ο γνωστός σου από την δουλειά  :D Ειδικά μετά από το HUBLOT F1 πρέπει να έκλεισε σαν συλλέκτης  ;D ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος THANOS58

• FnB Mod
  • 50mm case
  • *
  • ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΨΗΛΟΤΕΡΑ..
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Μάρτιος 05, 2012, 03:59:48 πμ »
Ως γεροντότερος  ;D της παρέας θα ήθελα να σας παρακαλέσω να ξαναδιαβάσετε το σοφό σχόλιο του Μιχάλη (Afnios) πιο πριν... Εμείς οι Μεσογειακοί άνθρωποι έχουμε ένα προαιώνιο ελαττωματάκι: Θέλουμε να επιβάλλουμε την άποψή μας στον απέναντι, άσχετα αν δεν το παραδεχόμαστε δίκην δημοκρατίας ή διαλόγου... Οι κύριοι λόγοι είναι είναι το πολύ ισχυρό "εγώ" και το πάθος του χαρακτήρα μας. Τελικά αυτό δεν βοηθάει σε τίποτα απολύτως, συν το ότι ξεχνάμε εύκολα την διαφορά ανάμεσα στην παράθεση της γνώμης ως "τροφής για προβληματισμό όλων" και την παράθεση της γνώμης γιατί "έτσι πιστεύω εγώ"... Είναι δε απαράδεκτο να μιλάμε συνέχεια για ζημιά του φόρουμ κάθε φορά που αντιπαρατιθέμεθα! Τι αντιπαράθεση ρε παιδιά; Σε χομπισμό; Μα είναι κάτι τόσο προσωπικό, που ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ! Δεν το καταλαβαίνετε; Το ότι ένα π.χ. moonwatch ΠΡΕΠΕΙ να είναι MUST σε ΚΑΘΕ συλλογή αποτελεί ΠΡΟΤΑΣΗ κι όχι αξίωμα... Μιλάω για οποιοδήποτε ρολόι φυσικά... Όταν λέμε κάτι βάζουμε μπροστά το "Προσωπικά μου αρέσει... κλπ.κλπ..." Για να μην σας κουράζω, σας καλώ να αναλογιστείτε το γιατί υπάρχει αυτό το φόρουμ... Έχουν νόημα οι αντιπαραθέσεις ανάμεσά μας; Θα ψηφίσουμε; Παίζονται συμφέροντα ή λεφτά; Τα λέω γιατί διιαβάζω τα νήματα και τώρα τελευταία βγαίνει κάμποσος "ηλεκτρισμός" στον αέρα... Όχι δεν είμαι παπάς για να διαλαλώ "αγαπάτε αλλήλους"   ;D, απλά σκεφτείτε μήπως αντί να κριτικάρουμε εμμέσως ή αμέσως ο ένας τον άλλο, καλύτερα να ρωτάμε "γιατί γράφεις/λες αυτό;...", και βέβαια διότι στο τέλος - τέλος θέλουμε να γνωρίσουμε μιάν άποψη. Η σκέψη αυτή που καταθέτω αφορά όλα τα νήματα, όχι μόνο το παρόν περί συλλογής ρολογιών, και βέβαια μόνο αλάνθαστος δεν είμαι!
Θάνος - Ευχαριστώ
ΑΓΑΠΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ.
ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ...ΡΟΛΟΙ!

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Μάρτιος 05, 2012, 07:53:47 πμ »
Φιλικα,
Χρηστος

η καλυτερη και σοβαροτερη συλλογη που εχω δει

και την ειχε ενας τυπος, σχετικα μελαμψου χρωματος, εξω απο το σταθμο της Εθ.Αμυνας.

κρατηθηκα για να μην του σφιξω το χερι με δακρυα στα ματια.
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Μάρτιος 05, 2012, 10:00:11 πμ »
Οι περισσότεροι θέσατε σωστά το θέμα , κατά τη γνώμη μου. Δηλαδή τα "must have" ρολόγια είναι διαφορετικά για τον καθένα και οι επιλογές διέπονται κυρίως από τον παραγοντα κόστος, που είναι διαφορετικός για τον καθένα.
Αν λοιπόν μου επιτρέπει ο chris5 που άνοιξε το θέμα, μπορώ να τροποποιήσω τον τίτλο σε "ποια είναι τα must have ρολόγια σας", κάτι που θα είναι πιο "ήπιο" και δεν θα δίνει λαβές για παρεξηγήσεις.
Όσο για μένα, θέλω να έχω από ένα αντιπροσωπευτικό ρολόι από τις μάρκες που μου αρέσουν.

Rolex
Panerai
Breitling
Omega
JLC
IWC
Zenith
Fortis
Doxa

Εννοείται ότι το προσωπικό μου γούστο, αλλά και φυσικά το budget μου ορίζει κατα κάποιο τρόπο τη λίστα. Παρόλο που θα ήθελα να προσθέσω VC,PP και Blancpain, ξέρω ότι στο άμεσο μέλλον είναι εξαιρετικά απίθανο να αποκτήσω κάποιο τους κομμάτι. ;D
Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Μάρτιος 05, 2012, 10:39:24 πμ »
Θοδωρή το θέμα είναι ποια μοντέλα από τις συγκεκριμένες μάρκες είναι για σένα must have  :)

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Μάρτιος 05, 2012, 01:44:52 μμ »
Πάνο, τολμώ να πω ότι είναι πάνω από ένα για την κάθε εταιρεία. ;D
Το πρόβλημα είναι ότι δεν θα είμαι ρεαλιστής αν πω ότι θέλω από Rolex ένα sub και μια daytona, από panerai 390, 372 και ένα radiomir, από Breitling ένα heritage, ένα navitimer, ένα B01, και ένα quartz κ.ο.κ. :D
Οπότε λέω τουλάχιστον ένα από την κάθε μάρκα, και βλέπουμε...
Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Μάρτιος 05, 2012, 05:42:42 μμ »
Audemars Piguet Royal Oak
Breitling Navitimer
Breitling Cosmonaute
Breitling Superquartz
Breitling Superocean Heritage
Chronoswiss Zeitzeichen(Skeleton)
Chronoswiss Regulateur
Doxa Sub
Fortis B42 Official Cosmonauts
Glycine Airman
IWC Big Pilot
IWC Ingenieur
IWC Portuguese
Jaeger-LeCoultre Master Ultra Thin
Omega Moonwatch
Omega Ploprof
Panerai Luminor
Panerai Radiomir
Panerai Submersible
Rolex Submariner
Tag Heuer Monaco

Που να χτυπιέστε όσο θέλετε, τη λίστα δεν την μικραίνω :lol:

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Μάρτιος 05, 2012, 07:16:06 μμ »
Δηλαδή τα "must have" ρολόγια είναι διαφορετικά για τον καθένα και οι επιλογές διέπονται κυρίως από τον παραγοντα κόστος, που είναι διαφορετικός για τον καθένα.
Αν λοιπόν μου επιτρέπει ο chris5 που άνοιξε το θέμα, μπορώ να τροποποιήσω τον τίτλο σε "ποια είναι τα must have ρολόγια σας", κάτι που θα είναι πιο "ήπιο" και δεν θα δίνει λαβές για παρεξηγήσεις.
[/quote/]
Τι διαφορα εχει ο τιτλος που εβαλα:"MUST HAVE watches" με το: "ποια ειναι τα must have ρολογια σας" και πως ο "δικος μου" τιτλος δινει λαβες για παρεξηγησεις δεν το καταλαβα Θοδωρη.Μην παιζουμε με τις λεξεις.Εγω ανοιξα αυτο το χρησιμο θεμα,οπως ανοιξα και το"V.F.M. watches", για να βοηθηθουν αρκετα παιδια, ακομα και εγω, που θελουν να "φτιαξουν" μια ωραια και σοβαρη συλλογη(παραπανω εξηγησα τι θεωρω εγω σοβαρη συλλογη) και οχι για να τσακωνεται ο ενας με τον αλλο,αν και νομιζω πως οποια παρεξηγηση εγινε, λυθηκε με τις απαιτουμενες εξηγησεις απο τον assasin88,τον alexandroF και τον poseidon88.Tωρα αν νομιζετε πως ο τιτλος μου "φταιει" για ολη την αναστατωση κλειστε το θεμα και ανοιξτε ενα αλλο με οποιον τιτλο θελετε και επειδη ο γραπτος λογος παρεξηγειται το υφος μου ουτε ειρωνικο,ουτε επιθετικο ειναι
Φιλικα,
Χρηστος
« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 05, 2012, 07:30:57 μμ από chris5 »
"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Μάρτιος 05, 2012, 08:34:27 μμ »
Dress: JLC reverso

Καταδυτικό: Submariner, Blancpain FF

Χρονογράφος: Moonwatch, El primero (σε οποιαδήποτε έκδοση)

Τα pilot δε με πολυτρελλαίνουν αλλά κι ένα Laco νομίζω αρκεί.

Αποσυνδεδεμένος ELBETAKIAS

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Μάρτιος 05, 2012, 10:38:50 μμ »
χρονογραφος Moonwatch
diver submariner
pilot οποιοδηποτε stowa
dress iwc portugese

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Μάρτιος 06, 2012, 01:32:18 πμ »
Το θέμα καθαρίστηκε από τα off-topic και το μέλος που μεταξύ άλλων έφερε και το όνομα indy, αποκλείστηκε. Αποκλείστηκαν και τα 91(!!!!!!!!!) IP που χρησιμοποίησε ως τώρα. Συνεχίζουμε...

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος THANOS58

• FnB Mod
  • 50mm case
  • *
  • ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΨΗΛΟΤΕΡΑ..
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Μάρτιος 06, 2012, 01:51:32 πμ »
Εγώ και το 1/3 της στοχευμενης συλλογής του GiannisH να υλοποιούσα, θα ήμουν καρα-ευτυχης!  ;D Τι λέμε τώρα...
ΑΓΑΠΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ.
ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ...ΡΟΛΟΙ!

Αποσυνδεδεμένος K_O_S_T_A_S

• Tourbillion
  • Θέλω Audemars Piguet αλλά... ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΟΡΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Μάρτιος 06, 2012, 03:26:31 πμ »
Εγώ είμαι καλυμένος μ'αυτά. ;D

1 ) Audemars Piguet Royal Oak Offshore = 42mm Panda ή κάντο καλύτερα Volcano... χμμμ, όχι το Navy..., Α Α το βρήκα το Bumblee Bee το ΑΕΚτζήδικο. Εε ένα απ'αυτά τέλος πάντων.  :D

2 ) Vacheron Constantin Patrimony Contemporaine Retrograde Day and Date = κάσα rose gold με καφέ λουρί

3 ) Ulysse Nardin Maxi Marine Chronometer 43mm = Μαύρο καντράν και μαύρο δερμάτινο λουρί

4 ) IWC Portofino 8 Days = Λευκό καντράν, χρυσοί δείκτες και καφέ δερμάτινο λουράκι απο τον οίκο Santoni

5 ) Officine Panerai PAM 359 και PAM 024 ( Submersible )

6 ) Rolex Datejust II = 116333

7 ) Breitling Navitimer 01, Chronomat 44 Flying Fish, Cosmonaute

8 ) Omega Seamaster Planet Ocean 8500

Αλλάαααα.... η μεγάλη μου αγάπη είναι αυτή! Και δεν αλλάζω γνώμη ούτε με σφαίρες!!! :smt049 :smt049 :smt049 :smt049 :smt049 :smt049 :smt049  ;D

« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 06, 2012, 03:38:50 πμ από K_O_S_T_A_S »

Αποσυνδεδεμένος bost

• 46mm case
  • Risk-Care-Dream-Expext
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Μάρτιος 06, 2012, 08:57:19 πμ »
1) Rolex Daytona (αυτό το συγκεκριμένο  ;D )

Uploaded with ImageShack.us

2) Patek philippe nautilus

3) Ω Moon

4) Breitling Montbrillant B01 Gold Limited

5) to be continued  ;D  ;D  ;D