Αποστολέας Θέμα: Αγορα χρονογραφου TISSOT SEASTAR 1000  (Αναγνώστηκε 8002 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος TISSOT

• Just Registered
    • Προφίλ
Αγορα χρονογραφου TISSOT SEASTAR 1000
« στις: Φεβρουάριος 20, 2012, 11:00:57 μμ »
Καλησπέρα θα ήθελα την άποψη σας για το καινούργιο TISSOT SEASTAR 1000 το χρονογράφο, το αυτόματο πάντα , υπέρ και κατά και αν αξίζει τα λεφτά του γιατί σκέφτομαι να το αποκτήσω αλλα θα ήθελα πρώτα την άποψη κάποιου που το έχει η γενικά τις απόψεις σας για το ρολόι... 

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Αγορα χρονογραφου TISSOT SEASTAR 1000
« Απάντηση #1 στις: Φεβρουάριος 21, 2012, 12:04:34 πμ »
Kαλωσήρθες. Το έχει ο Seamasterchrono και αν δει το ποστ θα σε ενημερώσει κι αυτός. Είναι μεγάλο ρολόι σε μέγεθος(48μμ) και πιό εντυπωσιακό από κοντά απ'ότι στις φωτό. Ίσως θα έπρεπε να είναι λίγο φθηνότερο, βρίσκεις ρολόγια με 7750 στα ίδια λεφτά.

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

seamasterchrono

• Επισκέπτης
« Απάντηση #2 στις: Φεβρουάριος 21, 2012, 01:21:30 μμ »
Φιλε TISSOT δες στην υποενότητα TISSOT για φωτογραφιες και σχολια μου. Μου αρεσει πολυ και ειναι πολυ πιο εντυπωσιακό στον καρπό & εαν το δεις απο κοντα σε σχεση με τις φωτογραφιες.
Εχει 2 επιλογες :
α) μπρασελε με μαυρη στεφανη και ασπρες - γαλαζιες λεπτομερειες στο καντραν - δεικτες (αυτό έχω)
β) καουτσουκ λουρι με μαυρη στεφανη και πορτοκαλι λεπτομερειες. (πιο sport και καλοκαιρινο)

Πηγαινε σε καταστημα και ζητα πανω απο 20% εκπτωση ''τοις μετρητοις'' ή πιστωτικη κάρτα.

erizzzz

• Επισκέπτης
« Απάντηση #3 στις: Φεβρουάριος 21, 2012, 06:03:15 μμ »
ενας φιλος πηρε το couturier με τον ιδιο μηχανισμο κ σε 2 μηνες χαλασε ,σταματησε να δουλευει τελειως ,αλλα κ σε αυτους τους 2 μηνες που δουλευε ειχε προβληματα ,σταματουσε ξαφνικα απο μονο του,το εχει στειλει τωρα στην αντιπροσωπεια,βεβαια αυτο προφανος ειναι ενα μεμονομενο περιστατικο κ δεν λεει τιποτα για την αξιοπιστια του μηχανισμου αλλα το αναφερω μιας κ γινετε λογος

Αποσυνδεδεμένος asxetos?

• 38mm case
  • οι 2 ροδες οδηγουν την ψυχη...
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Φεβρουάριος 21, 2012, 07:04:47 μμ »
φιλε καλησπερα και καλωσηρθες στο φορουμ εχοντας βλεπω εκτιμηση σε μια αγαπημενη μου εταιρεια!!!
τωρα οσον αφορα το seastar το'χω δοκιμασει και ομολογω πως η ποιοτητα του με παρεπεμπε σε πιο φτηνο ρολοι...κατι με χαλουσε...
νομιζω σ'αυτα τα χρηματα μπορεις να βρεις ανωτερες επιλογες...

εγω με μηχανακια και μουσικη ασχολουμαι...αλλα με εσας εδω θα αποκτησω και αλλο φετιχ....

jim teo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #5 στις: Φεβρουάριος 21, 2012, 07:18:33 μμ »
Ρίξε μια ματιά στο παρακάτω θέμα http://www.mywatch.gr/index.php/topic,12456.0.html απαντήσεις #7 και #14.
Εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι πολλά τα λεφτά για C01.211.Ελπίζω να μη με παρεξηγήσει ο seamasterchrono.

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Φεβρουάριος 21, 2012, 07:49:55 μμ »
Θα συμφωνησω με τους προηγουμενους φιλους, το ειχα δει το καλοκαιρι και μου αφησε αυτη την εντυπωση και εμενα.Νομιζω πως για 1000 ευρω δεν αξιζει.Ενα βασικο που πρεπει να ξερεις ειναι οτι <φοραει> τον φτηνο και με πολλα πλαστικα μερη μηχανισμο C01.211 του swatch group τον οποιο φορανε ακομα και τα αυτοματα swatch των 250-300 ευρω,αν ειχε τον 7750 ισως να αξιζε τα λεφτα του,αλλα και παλι φαινεται λιγο φτηνο και το υπολοιπο ρολοι.Αν θελεις tissot εγω θα σου προτεινα αυτο http://www.tissot.ch/?mod_collections/action_getsubfamilies/colid_0002/famid_0011/refid_VDA0NF82MTRfMjZfMDUxXzAw
"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Αποσυνδεδεμένος assassin88

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Φεβρουάριος 21, 2012, 08:05:29 μμ »
Παιδιά ψυχραιμία...μη στα άκρα!! ;D Μην ''πυροβολείτε'' με πλαστικές σφαίρες(δηλαδή ευγενικά) :D
Το θέμα εμφάνιση είναι καθαρά ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟ για μένα,οπότε προτροπές τύπου,άμα το δεις θα το απορρίψεις,είναι χάλια,είναι κορυφαίο,σούπερ ντούπερ κτλ,απλά δεν μου λένε πολλά πράγματα εμένα...προς Θεού,χωρίς παρεξήγηση!!! :)

Η δική μου άποψη είναι ότι με ελκύει το συγκεκριμένο ρολόι,απλά στα λεφτά που δίνεις πιστεύω ότι έχεις μια πολύ μεγάλη γκάμα ρολογιών να κοιτάξεις...καλή έρευνα/αγορά εύχομαι!!

seamasterchrono

• Επισκέπτης
« Απάντηση #8 στις: Φεβρουάριος 22, 2012, 10:48:50 πμ »

jim teo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #9 στις: Φεβρουάριος 22, 2012, 11:05:48 πμ »
Για την ακρίβεια 990,00€ και μάλιστα η έκδοση με καουτσούκ.Με το μπρασελέ ανεβαίνει ακόμα περισσότερο.Πάντα για αρχική τιμή μιλάμε.
http://www.clock-center.gr/product.php?products_id=2874

seamasterchrono

• Επισκέπτης
« Απάντηση #10 στις: Φεβρουάριος 22, 2012, 01:31:21 μμ »
απο Clock Center Το πηρα 800 σε 4 ατοκες δοσεις των 200 εκαστη

jim teo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #11 στις: Φεβρουάριος 22, 2012, 02:31:17 μμ »
Καμια αντίρρηση απλά επειδή δεν ξέρω τί έκπτωση θα πετύχει ο καθένας είπα να γράψω την αρχική τιμή.

seamasterchrono

• Επισκέπτης
« Απάντηση #12 στις: Φεβρουάριος 22, 2012, 03:27:56 μμ »
παντως το γουστο του καθενος ειναι διαφορετικο οποτε εαν αρεσει σε καποιον το παιρνει ασχετως τι του λεμε εμεις

Αποσυνδεδεμένος TISSOT

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Φεβρουάριος 22, 2012, 08:11:24 μμ »
ευχαριστώ πολυ το ενδιαφέρον και τις απαντήσεις παιδιά , λοιπόν εγώ πήγα το είδα και το φόρεσα απο κοντά μου άρεσε πιο πολυ ( υποκειμενικό βέβαια αυτο ) , απο την πρώτη επαφή που είχα μαζι του πάντως δεν με έκανε να αλλάξω γνώμη αλλα αντιθέτως να το παρω , οσον αφορά την τιμή πράγματι πριν αρχίσω να κανω παζάρια ο ιδιοκτήτης την έριξε κάτω απο τα 800 , τωρα αυτο που με φρενάρει λιγο πριν το αγοράσω ειναι κάποια σχόλια για το μηχανισμό του και εδω αλλα και γενικα που διάβαζα στο ίντερνετ οσον αφορά τα πλαστικά μέρη , αλλοι λενε θετικά και αλλοι αρνητικά , τι πιστεύετε εσεις για τον C01.211 , ρωτάω γτ θα ειναι το πρωτο μου αυτόματο ρολόι και θα ήθελα να το εχω και στο μέλλον στη συλλογή μου ( που ξεκινάω να κάνω μικρή βέβαια αποτελείτε απο δυο χρονογράφους εναν SEIKO και το TISSOT V8 SPORT) , είναι αξιόπιστος κοινός η οχι και να το απορρίψω ? ευχαριστώ εκ τον προτέρων.

Αποσυνδεδεμένος poseidon88

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Φεβρουάριος 22, 2012, 08:40:10 μμ »
Φίλε μου,βλέπω ότι έχεις βάλει ήδη σαν avatar το συγκεκριμένο ρολόι..Οπότε πιστεύω σου έχει μπει για τα καλά στο μάτι και δεν έχει νόημα τι θα σου πούμε εμείς.. ;)

Τώρα,για να σου πω και εγώ τη γνώμη μου,προσωπικά θα επέλεγα κάποιο άλλο όπως σου είπαν και άλλα παιδιά παραπάνω λόγω του πλαστικού μηχανισμού.Προς θεού,δεν είναι κακός απλά όχι για αυτό το badget-παίρνεις ρολόι με 7750,που δε νομίζω να συγκρίνονται.Δεν είναι τυχαίο ότι η tissot το ίδιο μοντέλο (coutourier) το βγάζει με τον C01.211 και με τον 7750 με τη δεύτερη έκδοση να είναι κοντά στη διπλάσια τιμή!!Νομίζω αυτό τα λέει όλα..
http://www.oroloi.gr/product_info.php?products_id=11333
http://www.oroloi.gr/product_info.php?products_id=12418
Τελικώς σου προτείνω να μη βιαστείς..Κάνε μια βόλτα στα μαγαζιά και ρίξε μια ματιά και σε άλλα ρολόγια στο στυλ που ψάχνεις και στα ίδια χρήματα..Αν δε σε τραβήξει κάτι άλλο,χτύπα το Τissot,δεν έχει νόημα να σου μείνει απωθημένο..Εξάλλου αν ξεκινάς όπως λες τώρα τη συλλογή σου θα αλλάξεις πολλές φορές γούστο στα ρολόγια οπότε δεν έχει νόημα να επιμένεις ποιο ρολόι θα έχει αντοχή βαθιά στο χρόνο μιας και μετά από 6,12,24 μήνες μπορεί να το πουλάς για να χρηματοδοτήσεις το επόμενο.

Φιλικά, Μάνος.

jim teo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #15 στις: Φεβρουάριος 22, 2012, 08:53:08 μμ »
Πολύ όμορφα στα λέει ο Μάνος.Ο C01.211 δεν είναι του πεταματού αλλά δεν είναι και για να δώσεις 800,00€.Έχε υπ'όψιν σου ότι πριν λίγο καιρό είχα στην κατοχή μου το couturier με το συγκεκριμένο μηχανισμό και το κράτησα σχεδόν ένα χρόνο χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.Το αντίθετο μάλιστα.Είχε πολύ καλή χρονομετρία.
Εκείνο που έχει σημασία είναι να πάρεις κάτι που θα αρέσει σ'εσένα και θα σε κάνει να νιώθεις όμορφα κάθε φορά που το κοιτάς.Απλά μη βιαστείς.Έχεις να αλλάξεις γνώμη..................

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Φεβρουάριος 22, 2012, 10:14:48 μμ »
Mε μια καλή-γεναία έκπτωση το παίρνεις κάπου στα 700...not bad...όταν είδα από κοντά του seamasterchrono, δεν μου φάνηκε καθόλου φθηνιάρικο...οκ για τη μηχανή, αλλά ένα ρολόι δεν είναι μόνο μηχανή...αν το γουστάριες χτύπα το ;)

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος trikat

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Φεβρουάριος 23, 2012, 12:25:16 πμ »
Απο τα ωραιότερα tissot στην κατηγορία του, φτηνη μηχανή. Μεγάλο δίλημμα.
Κοιμιζει τους παντες...