Αποστολέας Θέμα: Ρολογια απο εταιρειες Ενδυσης!  (Αναγνώστηκε 18248 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος VassilisP

• Just Registered
    • Προφίλ
Απ: Ρολογια απο εταιρειες Ενδυσης!
« Απάντηση #20 στις: Φεβρουάριος 19, 2012, 11:47:12 μμ »
Μπορει καποιος εμπειρος να μου δωσει μια λιστα προτεραιοτητας στην περιπτωση που αποφασισουμε να ψαξουμε για ρολοι...?

Δηλαδη, τι κοιτατε πρωτα....

-αυτοματο/μηχανικο
-μεγεθος κασας
-στεγανοποιηση....τλπ...

Αποσυνδεδεμένος apostolos

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Φεβρουάριος 20, 2012, 12:20:12 πμ »
Ψάχνεις να βρεις τι σου αρέσει...και τι θεωρείς εσύ απαραίτητο π.χ. χρονομετρο, στεγανότητα κτλ. Αν οικονομικά αντέχεις μηχανικό....προχωρας, διαφορετικά υπάρχουν αρκετά ποιοτηκα quartz... Τα υπόλλοιπα είναι υποκειμενικα...

Αποσυνδεδεμένος orologakias

• 38mm case
  • Δεν κοιτάω την ώρα, το ρολόι κοιτάω........
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Φεβρουάριος 20, 2012, 01:07:32 πμ »
Ενα ρολοι δεν ειναι μονο μια μηχανη για να βλεπεις την ωρα.Μπορει να ειναι ενα εργαλειο για την δουλεια σου ή ενα σημαντικο οργανο που βασιζεται ενα δυτης για να μεινει ζωντανος ή απλά να ειναι ενα αντικειμενο ποθου κάτι που σε κάνει να νιώθεις ξανα παιδι και θελεις να παιξεις μαζι του να το κουρδισεις, να το ρυθμισεις να το βαλεις στο αυτι σου και να το ακουσεις να γουργουριζει  ή για καποιους ενα συμβολο κοινωνικης καταξιωσης ή κατι που εκφραζει την προσωπικοτητα σου ενα πχ ενα σπορ ρολοι για εναν πολυ δυναμικο ανθρωπο που κανει extreme sports η ενα υπερπολυτελες ρολοι για ανθρωπους που τους αρεσει η πολυτελεια και θέλουν να στολιζουν με ενα πολυ ομορφο κοσμημα το χερι τους. Ειναι κατι που μαζι του ζεις καλες και κακες στιγμες γραφεις ιστορια πχ ανοιγεις ενα συρταρι και βγαζεις ενα παλιο ρολοι απο τα πρωτα που απεκτησες και ξαφνικα προσπαθεις να θυμηθεις ποσα εζησες μαζι του πως το απεκτησες πόσες ωρες εγραψε για σενα και αν δουλευει και ακομα εκει ειναι που νομιζεις οτι γυριζεις το χρονο πισω.Ψαξε τις αναγκες σου φιλε και ετσι θα καταληξεις σε μια σωστη αγορα και το βασικοτερο παρε αυτο που αρεσει σε σενα και οχι στους αλλους.

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Φεβρουάριος 20, 2012, 01:42:47 πμ »
......Ψαξε τις αναγκες σου φιλε και ετσι θα καταληξεις σε μια σωστη αγορα και το βασικοτερο παρε αυτο που αρεσει σε σενα και οχι στους αλλους.

Σωστος....

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Φεβρουάριος 20, 2012, 01:43:51 πμ »
Ψάχνεις να βρεις τι σου αρέσει...και τι θεωρείς εσύ απαραίτητο π.χ. χρονομετρο, στεγανότητα κτλ. Αν οικονομικά αντέχεις μηχανικό....προχωρας, διαφορετικά υπάρχουν αρκετά ποιοτηκα quartz... Τα υπόλλοιπα είναι υποκειμενικα...
Καταλαβα ,Μηχανικο ειναι ανωτερης ποιοτητας/αξιας...

Αποσυνδεδεμένος IliasG

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Φεβρουάριος 20, 2012, 02:45:37 πμ »
Καταλαβα ,Μηχανικο ειναι ανωτερης ποιοτητας/αξιας...
Όχι ακριβώς, Βασίλη. Θα έλεγα ότι είναι ανώτερης "ωρολογιακής" αξίας... ;)

Αποσυνδεδεμένος alexandrosF.

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Φεβρουάριος 20, 2012, 03:40:27 μμ »
Ενα ρολοι δεν ειναι μονο μια μηχανη για να βλεπεις την ωρα.Μπορει να ειναι ενα εργαλειο για την δουλεια σου ή ενα σημαντικο οργανο που βασιζεται ενα δυτης για να μεινει ζωντανος ή απλά να ειναι ενα αντικειμενο ποθου κάτι που σε κάνει να νιώθεις ξανα παιδι και θελεις να παιξεις μαζι του να το κουρδισεις, να το ρυθμισεις να το βαλεις στο αυτι σου και να το ακουσεις να γουργουριζει  ή για καποιους ενα συμβολο κοινωνικης καταξιωσης ή κατι που εκφραζει την προσωπικοτητα σου ενα πχ ενα σπορ ρολοι για εναν πολυ δυναμικο ανθρωπο που κανει extreme sports η ενα υπερπολυτελες ρολοι για ανθρωπους που τους αρεσει η πολυτελεια και θέλουν να στολιζουν με ενα πολυ ομορφο κοσμημα το χερι τους. Ειναι κατι που μαζι του ζεις καλες και κακες στιγμες γραφεις ιστορια πχ ανοιγεις ενα συρταρι και βγαζεις ενα παλιο ρολοι απο τα πρωτα που απεκτησες και ξαφνικα προσπαθεις να θυμηθεις ποσα εζησες μαζι του πως το απεκτησες πόσες ωρες εγραψε για σενα και αν δουλευει και ακομα εκει ειναι που νομιζεις οτι γυριζεις το χρονο πισω.Ψαξε τις αναγκες σου φιλε και ετσι θα καταληξεις σε μια σωστη αγορα και το βασικοτερο παρε αυτο που αρεσει σε σενα και οχι στους αλλους.
+1
Baume&Mercier classima, Eberhard 8jours, BALL trainmaster TMT,Longines Lindbergh, Zenith Sporto,Lorenz Ouragan,Ω Geneve,Tissot: PRS516 & 1944 & sideral, Philip Watch Sunray, Citizen:Challenge Timer(x2) & aqualand & auto, Vostok amphibia, VE-GAZ14, Junghans MEGA1, Casio DW-7100,TAC,Poljot 3133, Vetta

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Φεβρουάριος 21, 2012, 03:00:38 πμ »
Ρε παιδια , ενας γνωστος μου αγορασε ενα ρολοι Breitling απο Κινεζικο site  και δεν μπορειτε να πιστεωετε ποσο αληθοφανες ειναι...Οποιος δεν εχει ιδεα ,σιγουρα θα το περασει για αυθεντικο....

Η απορια μου πως και οι εταιρειες ,οπως η breitling, επιτρεπουν αυτα τα site να πωλουν τετοια ρολογια?..

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Φεβρουάριος 21, 2012, 10:22:08 πμ »
Όχι δεν το επιτρέπουν. Αλλά δεν είναι πάντα εύκολο να εντοπίζουν τον κάθε κινέζο στην άλλη άκρη της γης που φτιάχνει μαϊμούδες.
Το θέμα είναι να μην τα αγοράζουμε. Τότε θα σταματήσουν να τα φτιάχνουν.
Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.

jim teo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #29 στις: Φεβρουάριος 21, 2012, 11:07:42 πμ »
Το θέμα είναι να μην τα αγοράζουμε. Τότε θα σταματήσουν να τα φτιάχνουν.
+1
Όσο για το site που λες φίλε Βασίλη,αν είναι αυτό που νομίζω,είναι αλήθεια ότι βγάζει απίστευτες μαϊμούδες με ελβετικούς μηχανισμούς.Ένας γνωστός μου δυστυχώς υπέκυψε και αγόρασε απο εκεί ένα Omega PO.Πίστεψέ με,ακόμα και ωρολογοποιός να είσαι,όχι μόνο δυσκολεύεσαι να καταλάβεις ότι είναι replica,απλά δεν το καταλαβαίνεις παρά μόνο αν ανοίξεις το ρολόϊ.Ίδια κλίμακα,ίδια κάσα,ίδιο μπρασελέ,τα πάντα ίδια.Όπως και να το κάνουμε όμως Omega δεν είναι!

Αποσυνδεδεμένος argo98

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Φεβρουάριος 21, 2012, 11:16:15 πμ »
Ρε παιδια , ενας γνωστος μου αγορασε ενα ρολοι Breitling απο Κινεζικο site  και δεν μπορειτε να πιστεωετε ποσο αληθοφανες ειναι...Οποιος δεν εχει ιδεα ,σιγουρα θα το περασει για αυθεντικο....

Οποιος δεν εχει ιδεα τι κριτηρια εχει???
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουάριος 21, 2012, 11:21:37 πμ από argo98 »

Αποσυνδεδεμένος Di@bolic

• 44mm case
  • Ανταλλάζω κρασί 35 ετών με αντίστοιχης αξίας ρολόι
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Φεβρουάριος 21, 2012, 12:37:26 μμ »
Την τιμή... ;D

Αν δεις Rolex ή Omega στα 300-400 ευρώ (εκτός από αυτά του 50) τοτε θα πρέπει να υποπτευθείς ότι μάλλον είναι μπανάνα.
Και φυσικά όταν παίρνεις τετοιο ρολόι το πας και για έναν έλεγχο αυθεντικότητας μαζί με τον πωλητή για να δεις αν όντως είναι γνήσιο ή αν δεν είναι κλεμμένο (το τελευταίο ειδικά έιναι πολύ σοβαρό οπότε προσοχή). ;)
Hitech Πόντιος!

Newsposter and Moderator @ www.myplaisio.gr

Αποσυνδεδεμένος skydives13

• 44mm case
  • Είμαι χαρούμενος! - Γιώργος
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Φεβρουάριος 21, 2012, 05:47:08 μμ »
300-400 δεν κάνουν ούτε οι μαιμουδες.
χαχαχαχ
ΑΓΑΠΑΩ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

Αποσυνδεδεμένος Di@bolic

• 44mm case
  • Ανταλλάζω κρασί 35 ετών με αντίστοιχης αξίας ρολόι
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Φεβρουάριος 21, 2012, 09:58:06 μμ »
Έχει και με τόσα.
Είχα κάποτε και εγώ ένα (σταυρώστε με!  ;D)
Hitech Πόντιος!

Newsposter and Moderator @ www.myplaisio.gr