Αποστολέας Θέμα: Περι φθηνού ROLEX το ανάγνωσμα...  (Αναγνώστηκε 34047 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος xartogiakas

• 48mm case
  • Ο χρόνος δε νικιέται, μόνο μετριέται!
    • Προφίλ
Περι φθηνού ROLEX το ανάγνωσμα...
« Απάντηση #40 στις: Φεβρουάριος 17, 2012, 09:41:31 πμ »
οποιος το πηρε ειναι κοροιδο
Προς το παρον το μόνο κορόιδο εισαι εσύ που πιστευεις ότι θα αγοράσεις rolex με 750€ , για καμμία μαιμού στη Πατησίων σε κόβω στα 6 κατοστάρικα και να θες να μας πείσεις ότι δεν έχει διαφορά από το γνήσιο κλπ τα παραμύθια των πολύξερων Αστο ρε μεγάλε που ακόμα δεν μπήκες θα μας πεις πως γίνεται με τα rolex , εσένα περιμέναμε να μάθουμε πόσο κάνουν μεταχειρισμένα για να μη πιαστούμε κορόιδα !!

Λίγο αιχμηρό το σχόλιό σου, αλλά η αλήθεια είναι αυτή που λες.
''Αμήν. Αντικείμενα είναι γαμώτο μου. Όχι άνθρωποι για να τα θρηνούμε.
Το φόρεσες, το χάρηκες, άμε στο διάλο τώρα.''...Blackbird.

Αποσυνδεδεμένος K_O_S_T_A_S

• Tourbillion
  • Θέλω Audemars Piguet αλλά... ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΟΡΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Φεβρουάριος 17, 2012, 09:44:15 πμ »
οποιος το πηρε ειναι κοροιδο
Προς το παρον το μόνο κορόιδο εισαι εσύ που πιστευεις ότι θα αγοράσεις rolex με 750€ , για καμμία μαιμού στη Πατησίων σε κόβω στα 6 κατοστάρικα και να θες να μας πείσεις ότι δεν έχει διαφορά από το γνήσιο κλπ τα παραμύθια των πολύξερων Αστο ρε μεγάλε που ακόμα δεν μπήκες θα μας πεις πως γίνεται με τα rolex , εσένα περιμέναμε να μάθουμε πόσο κάνουν μεταχειρισμένα για να μη πιαστούμε κορόιδα !!
Χαχαχαχαχαχα, πολύ μαλακά του το έφερες βλέπω!! :D :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing:

Αποσυνδεδεμένος pnp2

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Φεβρουάριος 17, 2012, 09:47:10 πμ »
Εγω παντως σε μια αναζητηση στο ιντερνετ (ebay)στα 350 ευρω το μονο που βρηκα απο Rolex ηταν κουτια απο ρολογια και ανταλακτικα ...

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Φεβρουάριος 17, 2012, 09:47:36 πμ »
Το νήμα έχει απογειωθειιιιιιιιιιιιιιιι  :cheers: :booze: :cooler: :cooler: :cooler:

Ξεσκιστε το, Χρονίαρα μέρα που είναι.  :supz:  :supz: :supz: :supz:

Και για την απόλυτη έκπληξη βγάζω, μόνο για ανταλλαγή, το ιερό δισκοπότηρο μου :
Κολοκύθι πλήρες με μπρασελε και 3 λουριά, κουτιά, χαρτιά και έξτρα βιβλιο για τα Airman, discontinued, σπανιοτατο, ΚΑΡΑΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ για :
Α) double red sea dweller και
Β) 2 tropical dial, big red Paul Newman Daytona με μαύρο και λευκό dial !!!!!

Δεν θέλω έξτρα λεφτα απο την μεριά σας !!!!!!! Είμαι LARGE σήμερα .

FIRST COME FIRST SERVED....... T-E-L-O-S !!!!
Χαχαχαχαχαχαχαχα, Πάνο τύλιξέ μου το Daytona σου. Έρχομαι να το παραλάβω. Χαλκίδα είσαι ή Αθήνα? :D ;D :dielaughing:

Κι επειδή κι εγώ αισθάνομαι πολύ Large, σε κερνάω καφεδάκι!! ;D ΤΕΛΟΣ!!!

Αποσυνδεδεμένος VCFUN

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Φεβρουάριος 17, 2012, 09:49:26 πμ »
Λίγο αιχμηρό το σχόλιό σου, αλλά η αλήθεια είναι αυτή που λες.
Το ξέρω φίλε μου και ευχαριστώ για την παρατήρησή σου που είναι σωστή, αλλά καλύτερα αιχμηρός και πραγματικός παρά γλυκός και εξωπραγματικός, η ουσία είναι να έχουμε ακριβή αίσθηση και όχι φαντασιώσεις. Αυτές δεν είναι και ένας λόγος που φτάσαμε εδώ που φτάσαμε? Ζούσαμε όλοι σε μια φαντασίωση, μια φούσκα που όλοι πιστεύαμε ότι δικαιούμαστε να οδηγούμε cayenne να φοράμε rolex και να μιλάμε με  iphone Αυτό το παραμύθι μη γυρίσει ανάποδα και ισοπεδώσουμε τα πάντα ( Αμα σου κουνήσω ρε μάγκα 750 ευρώπουλα ζεστά στόφαγα το χρυσό daytona !!!! τώρα με την κρίση)

jim teo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #45 στις: Φεβρουάριος 17, 2012, 09:55:55 πμ »
Η μα.......κία είναι ότι μόλις τώρα ανακάλυψα αυτό το θέμα,πάνω που πούλησα το seiko που είχα βάλει αγγελία.Κοίτα να δεις γκαντεμιά :wallbash:.Αμα το'ξερα θα το κρατούσα να το κάνω τράμπα με κάνα rolex.Δεν πειράζει,κάποια άλλη φορά :smt022.

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Φεβρουάριος 17, 2012, 10:01:24 πμ »
Η μα.......κία είναι ότι μόλις τώρα ανακάλυψα αυτό το θέμα,πάνω που πούλησα το seiko που είχα βάλει αγγελία.Κοίτα να δεις γκαντεμιά :wallbash:.Αμα το'ξερα θα το κρατούσα να το κάνω τράμπα με κάνα rolex.Δεν πειράζει,κάποια άλλη φορά :smt022.
Εεεε, δεν ήξερες δε ρώταγες? Εδώ λέμε έχουμε τρομερές προσφορές! Μη σου πω ότι μπορεί να βρούμε και AP 15300 ST με 4.000! Πρόσεξε όμως! ΜΟΝΟ με 4.000!! Αν σου πούν 4.100 μη το πάρεις, θα'σαι κορόιδο!! :P ;D :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing:

Αποσυνδεδεμένος argo98

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Φεβρουάριος 17, 2012, 10:20:56 πμ »
Καλως σας βρήκα :)
ρολεξ δεν θα ντρεπομουν να φορεσω οπως και να ειναι. για μενα στο μονο ρολοι που αξιζει να δωσεις χρηματα πολλα ειναι ρολεξ, ολα τα αλλα δεν μου κανουν κατι.ακομα και να μου τα χαριζαν.τεσπα δικη μου γνωμη αυτο...

Τυχαιο??? ;)

Αποσυνδεδεμένος Di@bolic

• 44mm case
  • Ανταλλάζω κρασί 35 ετών με αντίστοιχης αξίας ρολόι
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Φεβρουάριος 17, 2012, 12:52:11 μμ »
Ανταλλάζω το Casio PRG 240 με Rolex Pepsi.
Θα σας κάνω δώρο και το κρασί 35 ετών-> 40 με τα σημερινά!!! ;D
Hitech Πόντιος!

Newsposter and Moderator @ www.myplaisio.gr

Αποσυνδεδεμένος film

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Φεβρουάριος 17, 2012, 01:46:02 μμ »
Όχι ρε φίλε θα αγοράσω μεταχειρισμένο ρολόι κοντα στην αρχική του τιμη , δεν είμαι κορόιδο . Αντίθετος αυτοί  που τα σκάνε χωρίς χαρτιά χωρίς χωρίς είναι.
Υπάρχουν κανόνες στο εμπόριο και ένα ρολόι ρολεξ 3000 ευρώ Καινούργιο ( 3500 σου λέω ) δεν ξεπερνά μεταχειρισμένο το χιλιαρικο.
Στην Ελλάδα έχουμε το κόμπλεξ όπως μετα αυτοκινιτο πριν μερικά χρόνια που πουλαγαν την σακαρακα τους απο λαμαρίνα λες και ήταν οικόπεδο .
Δεν είμαι κορόιδο να δώσω σεντ παραπάνω . Για ρωτά πόσο τα αγοράζει γνωστο κατάστημα αθηνα και τα μεταπουλαει μετα και έλα να μου την πεις .

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Tourbillion
  • Rolex.
    • Προφίλ
« Απάντηση #50 στις: Φεβρουάριος 17, 2012, 01:46:17 μμ »
βάλε τε και εμένα στην λίστα παρακαλώ, 3 των χιλίων είναι μια χαρά δηλ.  3χ1000=3000 ευρώ αγορά άμεση χωρίς παζάρια και έξοδα
 :D :D :D :D
konakis.
Rolex,Panerai,JLC,Oris,Steinhart,Alpina,Citizen,Orient.

Αποσυνδεδεμένος VCFUN

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Φεβρουάριος 17, 2012, 02:00:44 μμ »
Όχι ρε φίλε θα αγοράσω μεταχειρισμένο ρολόι κοντα στην αρχική του τιμη , δεν είμαι κορόιδο . Αντίθετος αυτοί  που τα σκάνε χωρίς χαρτιά χωρίς χωρίς είναι.
Υπάρχουν κανόνες στο εμπόριο και ένα ρολόι ρολεξ 3000 ευρώ Καινούργιο ( 3500 σου λέω ) δεν ξεπερνά μεταχειρισμένο το χιλιαρικο.
Στην Ελλάδα έχουμε το κόμπλεξ όπως μετα αυτοκινιτο πριν μερικά χρόνια που πουλαγαν την σακαρακα τους απο λαμαρίνα λες και ήταν οικόπεδο .
Δεν είμαι κορόιδο να δώσω σεντ παραπάνω . Για ρωτά πόσο τα αγοράζει γνωστο κατάστημα αθηνα και τα μεταπουλαει μετα και έλα να μου την πεις .
Εμένα γνωστός έμπορος μου προσέφερε 4700 και του αρνήθηκα
Σου προτείνω να το αγοράσεις 3700 ( 1000 κάτω από τον έμπορο) και μετά να μου το πουλήσεις 1000 € σύμφωνα με τα λεγόμενά σου ότι τόσο πρέπει, εγώ θα σου δώσω και 500 ακόμα δηλ 1500 , οπότε μου χρωστάς 3700-1500=2200 , να σου δώσω τον λογ/μό μου να μου τα βάλεις κατευθείαν ,  να μη πληρώνουμε και μεταφορικά ρολογιού πήγαινε-έλα
Πως το βλέπεις?

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Tourbillion
  • Rolex.
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Φεβρουάριος 17, 2012, 02:02:50 μμ »
film...
λοιπόν επειδή σε βλέπω ότι το "νιώθεις" ένα απλό πραγματάκι σου λέω:
το αν υπάρχει φτώχεια και πείνα στην Ελλάδα δεν πάει να πει ότι συμβαίνει το ίδιο και στα άλλα κράτη.Απλό παράδειγμα όταν η Αργεντινή χρεοκοπούσε το 2001 εμείς εδώ δεν καταλάβαμε τίποτα και το ίδιο το 2007 με την Leeman Brothers τώρα που τον "πίνουμε" καταλαβαίνουμε πως είναι να μην καταλαβαίνουν οι υπόλοιποι τί περνάμε εμείς!στο θέμα μας....οι παραγγελίες σε V.C. έχουν ήδη κλείσει από πέρυσι για φέτος η Α.Ρ. εκτόξευσε τις τιμές της για τον ίδιο λόγο (αύξηση επίσης του ελβ. φράγκου τα τελευταία χρόνια) P.P. βρίσκεις μόνο τα γεροντίστικα ROLEX νέα σειρά  όλα παίζουν στα +,- 6.000 τα ατσάλινα κι εσύ απλά ζεις στην κοσμάρα σου επειδή πεινάμε στην Ελλάδα......ρε οι Κινέζοι τα αγοράζουν όσο όσο ,βαλίτσες ολόκληρες
konakis.

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Φεβρουάριος 17, 2012, 02:07:18 μμ »
Εγω παλι ρε παιδια και σοβαρα μιλωντας, εδω και καιρο ψαχνω ενα γυναικειο με λογικα "θελω" και εχω βρει μονο 3-4 επιλογες μεχρι τωρα.
Θα το εκτιμουσα ιδιαιτερα αν με βοηθουσατε σ'αυτο, με τα παρακατω χαρακτηριστικα :

1) 34mm-36mm
2) Ατσαλι
3) Ημ/νια αγορας μετα το 1996 (κατασταση 1 - 95% για μηχανη και εξωτερικη οψη )
4) Κουτι-χαρτια και λογικα σερβις αντ/πειας
5) Ανεξαρτητως μοντελου με η χωρις ημ/νια , αλλα οχι με ασπρο dial. (π.χ. γαλαζιο ή μαυρο )
6) Κοντα στα 2000 € ( μετα απο μια λογικη εκπτωση και οχι της ταξεως του 70 % :P ) και τα εξοδα μεταφορας δικα μου.

Ενταξει δεν ζητω και πολυ ευκολα πραγματα, αλλα κατι εχω βρει μεχρι τωρα και θεωρω οτι ισως βρω και ακομα κατι λιγο καλυτερο.

Και για ευνοητους η οχι λογους, προτιμησετε το π.μ.
Ευχαριστω.

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Tourbillion
  • Rolex.
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Φεβρουάριος 17, 2012, 02:12:59 μμ »
"ορφανό" και σε πολύ καλή κατάσταση βρίσκεις από αυτό που ζητάς γύρω στα 1.500 ευρώ
konakis.

Αποσυνδεδεμένος Di@bolic

• 44mm case
  • Ανταλλάζω κρασί 35 ετών με αντίστοιχης αξίας ρολόι
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Φεβρουάριος 17, 2012, 02:14:48 μμ »
Φίλε Film μπορείς να μας πεις που πουλάνε Rolex σε καλή κατάσταση στα 1000 ευρώ?

Να μας δείξεις και τι επιχειρήματα έχεις, γιατί εγώ παλαιότερα έιχα πει ότι βρήκα Rolex με 1000 ευρώ και μάλιστα που ακριβώς. ;)
Hitech Πόντιος!

Newsposter and Moderator @ www.myplaisio.gr

Αποσυνδεδεμένος dimis

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #56 στις: Φεβρουάριος 17, 2012, 02:22:37 μμ »
 πληρωνω κασερατα 100 τμχ.
δωσε πραμα στο λαο.....!!!

Αποσυνδεδεμένος film

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Φεβρουάριος 17, 2012, 02:27:21 μμ »
Ξαφνικά όλοι κάτι βρήκαν, 3 μέχρι τώρα...
Φίλε μου δεν θα σου πω που θα το βρεις αλλα σου λέω πόσο πρέπει να δώσεις όταν αρχική τιμη έχει 3-3,5 χιλιρικα.
Τι βαλίτσες με κινέζους μου λες και πράσινα άλογα .
Φιλικά

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Φεβρουάριος 17, 2012, 02:27:59 μμ »
"ορφανό" και σε πολύ καλή κατάσταση βρίσκεις από αυτό που ζητάς γύρω στα 1.500 ευρώ

Εχεις δικιο αλλα αναφερεσαι στο εξωτερικο. Θα προτιμουσα απο εντος Ελλαδος και δεν ειμαι σιγουρος ακομα για το αν αξιζει η διαφορα τιμης για να ειναι ''ορφανο'' η οχι.

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Φεβρουάριος 17, 2012, 02:31:17 μμ »
Τι βαλίτσες με κινέζους μου λες και πράσινα άλογα .
Φιλικά

Αυτα τα πρασινα αλογα που αναφερεις εχουν διατυμπανισει σε ολο τον κοσμο, οτι η ROLEX πια δουλευει για τα επομενα χρονια, σχεδον και αποκλειστικα για την Κινα.
Αλλα ειναι πρασινα αλογα αυτα...που να ξερουν τι λενε?