Αποστολέας Θέμα: ΑΓΟΡΑ SEIKO  (Αναγνώστηκε 4279 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος jim29

• Just Registered
    • Προφίλ
ΑΓΟΡΑ SEIKO
« στις: Φεβρουάριος 26, 2008, 07:07:43 μμ »
Γεία σας
Είμαι ένα νέο μέλος στο Forum σας.
Πρώτα απ'όλα συγχαρητήρια για την πολύ καλή δουλεία.Παρακολουθώ το Forum σας περίπου 10 μέρες
Θα ήθελα την γνώμη σας για τα δύο παρακάτω ωρολόγια της SEIKO.

SNAA91P1
www.seikowatches.com/products/velatura/alarm_c.html
&
SNA451P1
www.seikowatches.com/products/sportura/alarm_c.html
και σε ποίο καταστημα της Αθήνας μπορώ να βρω καλές τιμές για τα SEIKO.Το ρωτάω αυτό γιατί δεν είμαι από Αθήνα,αλλά έρχομαι 
αρκετά συχνα.

ή εάν έχετε να προτείνετε κάτι άλλο στην τιμή των 500-600 euro.Το στυλ του ωρολογιου που θέλω πιστέυω να το καταλάβατε
1.Μπρασελε
2.Χρονογράφους
3.Καντράν μάυρο ή μπλε
Ευχαριστώ
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουάριος 26, 2008, 07:34:22 μμ από jim29 »

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: ΑΓΟΡΑ SEIKO
« Απάντηση #1 στις: Φεβρουάριος 26, 2008, 07:30:12 μμ »
η επιλογη ειναι αυτη δε θα βρεις κατι αλλο περα απο ενα γιαπωνεζικο ρολοι,ειναι πολυ εξειδικευμενη η επιλογη σου,οσον αφορα τα μαγαζια εαν δεν εχεις ενδοιασμο να αγορασεις απο καποιο site θα δεχτεις προτασεις και θα βρεις ηδη εμπειριες απο αναλογες αγορες μελων

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Tourbillion
  • Rolex.
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Φεβρουάριος 26, 2008, 08:08:09 μμ »
συμφωνώ με τον george....πάντως εγώ θα αγόραζα το 2ο με λουράκι όμως!
konakis.
Rolex,Panerai,JLC,Oris,Steinhart,Alpina,Citizen,Orient.

Αποσυνδεδεμένος eisenberg

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Φεβρουάριος 26, 2008, 10:11:58 μμ »
Προτεινω ενα ρολοι που το εχω και θεωρω οτι ειναι καλυτερο απ αυτα που προτεινεις,και γενικοτερα ενα απ τα καλυτερα quartz της αγορας σ αυτο το ευρος τιμης.Το citizen cal.2100.Ειναι eco drive,ο μηχανισμος αποτελειται απο 292 εξαρτηματα(πολυ πολυπλοκος για quartz),και αυτο που το κανει να ξεχωριζει απ τα λοιπα quartz ειναι οτι ο χρονογραφος δουλευει οπως στα μηχανικα,δεν πηδαει απο sec σε sec αλλα περιστρεφεται στο 1/5 του δευτερολεπτου.Επισης η αισθηση των μπουτον οταν κανεις start-stop-reset στο χρονογραφο ειναι ιδια με μηχανικο(ειδικα με valjoux7750),ακομη κι ο δευτερελεπτοδεικτης του χρονογραφου μηδενιζει(snap) με μηχανικο τροπο.
 Βεβαια το θεμα ειναι να σ αρεσει κιολας  ;D

http://www.jomashop.com/citizen-av0031-59e.html 

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Φεβρουάριος 26, 2008, 10:48:55 μμ »
Προτεινω ενα ρολοι που το εχω και θεωρω οτι ειναι καλυτερο απ αυτα που προτεινεις,και γενικοτερα ενα απ τα καλυτερα quartz της αγορας σ αυτο το ευρος τιμης.Το citizen cal.2100.Ειναι eco drive,ο μηχανισμος αποτελειται απο 292 εξαρτηματα(πολυ πολυπλοκος για quartz),και αυτο που το κανει να ξεχωριζει απ τα λοιπα quartz ειναι οτι ο χρονογραφος δουλευει οπως στα μηχανικα,δεν πηδαει απο sec σε sec αλλα περιστρεφεται στο 1/5 του δευτερολεπτου.Επισης η αισθηση των μπουτον οταν κανεις start-stop-reset στο χρονογραφο ειναι ιδια με μηχανικο(ειδικα με valjoux7750),ακομη κι ο δευτερελεπτοδεικτης του χρονογραφου μηδενιζει(snap) με μηχανικο τροπο.
 Βεβαια το θεμα ειναι να σ αρεσει κιολας  ;D

http://www.jomashop.com/citizen-av0031-59e.html 

το δα σε χερι προχτες σε μια γιορτη για πολυ ωρα,παρατηρησα τα εξης,1ο το νεο vintage style που εχουν στα τελευταια μοντελα της μαρκας,θα αναφερω και καποια νεα μοντελα σε αλλο τοπικ,περα απο αυτο το 2 θετικο σημειο ειναι η ποιοητητα, ΑΛΛΑ εκεινο το κεντρικο δεικτη ωρα 12 χαλαει το εσωτερικο κατα πολυ!δε μου αρεσε το μπρασελε επισης αλλα τα γουστα ειναι γουστα.

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Φεβρουάριος 26, 2008, 11:12:07 μμ »
το δα σε χερι προχτες σε μια γιορτη για πολυ ωρα,παρατηρησα τα εξης,1ο το νεο vintage style που εχουν στα τελευταια μοντελα της μαρκας,θα αναφερω και καποια νεα μοντελα σε αλλο τοπικ,περα απο αυτο το 2 θετικο σημειο ειναι η ποιοητητα, ΑΛΛΑ εκεινο το κεντρικο δεικτη ωρα 12 χαλαει το εσωτερικο κατα πολυ!δε μου αρεσε το μπρασελε επισης αλλα τα γουστα ειναι γουστα.
Εννοεις το power reserve?Ενα προβλημα φανταζομαι που ειχαν ν αντιμετωπισουν οι σχεδιαστες ητανε πως να χωρεσουνε 9!!! συνολικα δεικτες σ ενα καντραν.Το αποτελεσμα μαλλον το καλυτερο δυνατο.....
Το μπρασελε εχει το μειον οτι ειναι ενσωματωμενο στην κασα,αλλα γενικα ανετο ειναι και ισορροπει το ρολοι αρκετα καλα παρα το αυξημενο βαρος.
Το χω 1,5 χρονο,για 250 ευρω απο ebay μια χαρα ειναι,Ελλαδα σε μαγαζι πανω απο 700 τιμη λιανικης το χω δει....

Αποσυνδεδεμένος jim29

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Φεβρουάριος 28, 2008, 09:07:53 πμ »
Ευχαριστω για τις απαντησεις
$eisenberg πολυ ωραιο και το citizen.Ειναι απο τα αγαπημένα μου και τα citizen.
Σαν εγγυηση και σαν servise ποια ειναι ποιο είναι καλύτερη SEIKO or Citizen ;

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Φεβρουάριος 28, 2008, 04:11:27 μμ »
Ευχαριστω για τις απαντησεις
$eisenberg πολυ ωραιο και το citizen.Ειναι απο τα αγαπημένα μου και τα citizen.
Σαν εγγυηση και σαν servise ποια ειναι ποιο είναι καλύτερη SEIKO or Citizen ;

Η Citizen εχει πολυ καλη εξυπηρετηση,οποτε εχει τυχει να χρειαστω κατι,γενικα  παγκοσμιως  διαβαζω οτι προσεχει το after sales της.
Για τη Seiko δε γνωριζω προσωπικα τι παιζει με την ελληνικη αντιπροσωπια.
Παντως γενικα μιλαμε για αξιοπιστες μαρκες και για 2ετη εγγυηση αμφοτερες......

Αποσυνδεδεμένος jim29

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Μάρτιος 06, 2008, 08:01:40 πμ »
eisenberg το citizen το βρήκα 470Ε τελική τιμή σε μαγαζί.
Είναι καλή τιμή ;;;;;;;

Thanks

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Μάρτιος 06, 2008, 04:21:57 μμ »
eisenberg το citizen το βρήκα 470Ε τελική τιμή σε μαγαζί.
Είναι καλή τιμή ;;;;;;;

Thanks

H εκπτωση ειναι καλη,αν θυμαμαι καλα η αρχικη τιμη ειναι γυρω στα 700Ε?
Εγω το χα παρει 250Ε απο ebay,καινουριο με κουτι χαρτια κτλ.Αν δεν εχεις σκοπο να ξαναγορασεις συντομα ρολοι,η εισαι ο τυπος ενα ρολοι για οσο παει,θα λεγα να το παρεις απο Ελλαδα,να χεις και τη 2ετη εγγυηση και την εξυπηρετηση του αντιπροσωπου αν χρειαστεις οτιδηποτε.Προσωπικα επειδη αγοραζω διαφορα ρολογια,δε με παιρνει για καθε Seiko&Citizen να ψωνιζω απο καταστημα,ειναι αρκετα λεφτα.....
Το σιγουρο ειναι οτι το ρολοι θα το ευχαρηστηθεις οπως και να χει,ειναι πολυ καλο,φαινεται σαφως ακριβοτερο απο 470Ε.
Ελπιζω να βοηθησα.....