Αποστολέας Θέμα: βιντεακι για Ελβετοφιλους & swiss military hanowa  (Αναγνώστηκε 2399 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος orologakias

• 38mm case
  • Δεν κοιτάω την ώρα, το ρολόι κοιτάω........
    • Προφίλ
βιντεακι για Ελβετοφιλους & swiss military hanowa
« στις: Φεβρουάριος 16, 2012, 05:31:46 μμ »
Μολις αγόρασα το swiss military hanowa sealander 200μ και εχω μεινει εντυπωσιασμενος απο την τιμη, την ποιοτητα, τις προδιαγραφες και το φινιρισμα του ρολογιου και ανεβάζω το παρακάτω βιντεακι να το απολαυσουμε με αλλους φίλους της εταιρείας.Κοιτατε πως δουλευουν και φτιαχνουν μικρα εργοστασια παραγωγης χρονου (ιεροτελεστια).

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: βιντεακι για Ελβετοφιλους & swiss military hanowa
« Απάντηση #1 στις: Φεβρουάριος 17, 2012, 10:00:35 πμ »
Καλορίζικο. Αν θέλεις βάλε μας καμιά φωτογραφία και γράψε δυό λόγια για τα specs του ρολογιού, γιατί προσωπικά δεν το ξέρω.
Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.

Αποσυνδεδεμένος pontioz1

• Tourbillion
  • Πισγιουνίκ.
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Φεβρουάριος 17, 2012, 10:04:59 πμ »
Μια χαρά ρολογάκι!
Για βάλε τίποτε φωτό να χαρούμε!
Α ναι! Αν θέλεις δώσε και στοιχεία αγοράς (μέρος, τιμή κλπ.)!
Είναι ενδιαφέρον ρολόι,,,

Ρε σεις το πρόβλημα είναι καθαρά σεξουαλικό!

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Φεβρουάριος 17, 2012, 04:32:33 μμ »
ευχαριστω πολυ για τα καλοριζικα βρηκα φωτος του ρολογιου και χαρακτηριστικα στο  swiss made com δυστηχως δεν εχω ψηφιακη φωτο θα προσπαθησω να βγαλω με το κινητο και να βαλω αλλα οπως το φωτογραφιζω ομως  ειναι πολυ θαμπες και θολες εχω προσπαθησει και με αλλα ρολογια αλλα ηταν χαλια και απελπιστικα πρεπει να σταματησουμε να χαλαμε τα λεφτα μας σε ρολογια και να παρουμε και καμια μηχανη χε χε χε.
 http://www.swissmade.com/en/web/index.php?id=1722&s=swiss_military_-_sealander_auto20atm_steelband
το αγορασα απο καταστημα στο κεντρο της Αθηνων η τιμη του ειναι 440 ευρω αλλα αν κανετε μια βολτα στο κεντρο (στοα φεξη) κανουν πολυ καλες  εκπτωσεις εγω βρηκα με 50%

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Φεβρουάριος 17, 2012, 04:37:34 μμ »
νομιζω αυτοματος ελβετος 200 μετρα αδιαβροχο βιδωτη κορωνα με 230 ευρω δεν υπαρχει.Υπαρχει?