Αποστολέας Θέμα: θα ηθελα την γνωμη σας!!!  (Αναγνώστηκε 3008 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος serf210

• Just Registered
    • Προφίλ
θα ηθελα την γνωμη σας!!!
« στις: Φεβρουάριος 15, 2012, 02:58:33 μμ »
έχω βρει το Zenith Port Royal  μεταχιρισμενο.
Το ρολόι είναι αγορασμένο 18/12/2007 και συνοδεύεται από όλα τα χαρτιά - κουτιά του.
Επίσης στην τιμή πώλησης περιλαμβάνεται και το αυθεντικό καουτσούκ λουράκι της Zenith.

Τιμή καταλόγου: 9000
Τιμή πώλησης στο 1/3 της αρχικής!!!
Θέλω να σας ρωτήσω αν σας φαίνεται  καλή περίπτωση

Αποσυνδεδεμένος serf210

• Just Registered
    • Προφίλ
Απ: θα ηθελα την γνωμη σας!!!
« Απάντηση #1 στις: Φεβρουάριος 15, 2012, 03:12:05 μμ »
έχω βρει το Zenith Port Royal  μεταχιρισμενο.
Το ρολόι είναι αγορασμένο 18/12/2007 και συνοδεύεται από όλα τα χαρτιά - κουτιά του.
Επίσης στην τιμή πώλησης περιλαμβάνεται και το αυθεντικό καουτσούκ λουράκι της Zenith.

Τιμή καταλόγου: 9000
Τιμή πώλησης στο 1/3 της αρχικής!!!
Θέλω να σας ρωτήσω αν σας φαίνεται  καλή περίπτωση

http://www.watchesonnet.com/03-0540-4021-01-c503.html

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Φεβρουάριος 15, 2012, 03:40:35 μμ »
Η προσωπική μου γνώμη: Έτσι κι έτσι. Η έκπτωση είναι αρκετά καλή, αν η αρχική του είναι πράγματι αυτή, κάτι που δεν το ξέρω. Ωστόσο το ρολόι δεν είναι εμπορικό κομμάτι και δεν πωλείται εύκολά, οπότε δικαιολογείται και η έκπτωση.
Συνολικά, αν το ρολόι το έψαχνες γιατί σου αρέσει και το βρήκες επιτέλους, σε αυτή τη τιμή, τότε πάρτο.
Άν σκέφτεσαι να το πάρεις επειδή το θεωρείς ευκαιρία και όχι γιατί τρελαίνεσαι με το συγκεκριμένο, τότε μην το πάρεις. Δεν είναι τόσο "ευκαιρία" όπως νομίζεις. Για παράδειγμα αυτός στην Αμερική πουλάει ένα ίδιο καινούργιο στα 3.500.

http://www.chrono24.com/en/zenith/port-royal-open-t-chronograph--id1780894.htm?query=zenith+port+royal&dosearch=true&urlSubpath=/zenith/port-royal--mod195.htm&models=195&manufacturerIds=265
Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Φεβρουάριος 15, 2012, 04:55:00 μμ »
Σωστός ο Θοδωρής ;)

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

seamasterchrono

• Επισκέπτης
« Απάντηση #4 στις: Φεβρουάριος 15, 2012, 05:02:54 μμ »
Eιναι ρολοι για δυσκολα γουστα

Αποσυνδεδεμένος serf210

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Φεβρουάριος 15, 2012, 06:58:42 μμ »
Η προσωπική μου γνώμη: Έτσι κι έτσι. Η έκπτωση είναι αρκετά καλή, αν η αρχική του είναι πράγματι αυτή, κάτι που δεν το ξέρω. Ωστόσο το ρολόι δεν είναι εμπορικό κομμάτι και δεν πωλείται εύκολά, οπότε δικαιολογείται και η έκπτωση.
Συνολικά, αν το ρολόι το έψαχνες γιατί σου αρέσει και το βρήκες επιτέλους, σε αυτή τη τιμή, τότε πάρτο.
Άν σκέφτεσαι να το πάρεις επειδή το θεωρείς ευκαιρία και όχι γιατί τρελαίνεσαι με το συγκεκριμένο, τότε μην το πάρεις. Δεν είναι τόσο "ευκαιρία" όπως νομίζεις. Για παράδειγμα αυτός στην Αμερική πουλάει ένα ίδιο καινούργιο στα 3.500.

http://www.chrono24.com/en/zenith/port-royal-open-t-chronograph--id1780894.htm?query=zenith+port+royal&dosearch=true&urlSubpath=/zenith/port-royal--mod195.htm&models=195&manufacturerIds=265

Για αρχή σας ευχαριστώ για την μέχρι τώρα  βοήθεια σας!!!
τώρα για το ρολόι έχοντας τρελά με τα ZENITH και δεν περίμενα ποτέ ότι θα έφτανα στο σημείο να παζαρεύω ένα!τα τρία χιλιάρικα που ζητάει το παλικάρι είναι πάνω από τις οικονομικές μου δυνατότητες (τουλάχιστον σε αυτή την περίοδο) αλλά λόγο τρέλας για αυτά τα ρολόγια πιστεύω ότι θα τα βρω (θα μου δώσουν κάποια χρήματα τα πεθερικά μου λόγο γάμου,άλλα θα συμπληρώσω και εγώ!)
η καλύτερη τιμή που το έχω βρει σε ελληνικό κατάστημα είναι στα 5.500 ευρο!
όσο για το σχέδιο του όντως είναι ΙΔΙΑΊΤΕΡΟ και αυτό είναι που μου αρέσει άλλα ταυτόχρονα με φοβίζει για το πόσο διαχρονικό μπορεί να είναι.

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Φεβρουάριος 15, 2012, 07:29:17 μμ »
Bασικό...το έχεις δοκιμάσει στο χέρι σου?

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος argo98

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Φεβρουάριος 15, 2012, 08:11:17 μμ »
Τα port royal ειναι τα μονα zenith που μου αρεσουν!!Ωραιο ρολοι και αφου θελεις zenith ειναι καλη επιλογη.

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Φεβρουάριος 16, 2012, 05:04:14 μμ »
Υπαρχει αυτη τη στιγμη μαγαζι, οπως μου εχει πει ο SER, που κανει 50% εκπτωση σε καινουρια Zenith, αλλα δεν θυμαμαι αν εχει port royal, εγω ειδα ενα defy aero,ενα grand class chrono και ενα chronomaster,αν θελεις να στειλω π.μ  [ειναι πολυ γνωστο μαγαζι στο κολωνακι]
"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Αποσυνδεδεμένος serf210

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Φεβρουάριος 16, 2012, 05:09:43 μμ »
Υπαρχει αυτη τη στιγμη μαγαζι, οπως μου εχει πει ο SER, που κανει 50% εκπτωση σε καινουρια Zenith, αλλα δεν θυμαμαι αν εχει port royal, εγω ειδα ενα defy aero,ενα grand class chrono και ενα chronomaster,αν θελεις να στειλω π.μ  [ειναι πολυ γνωστο μαγαζι στο κολωνακι]
φυσικά και θέλω και σε ευχαριστώ πολύ!!!