Αποστολέας Θέμα: DOXA  (Αναγνώστηκε 232124 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος nicolasg

• 48mm case
    • Προφίλ
Απ: DOXA
« Απάντηση #280 στις: Ιούλιος 19, 2011, 02:15:49 πμ »
Τα σπάει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #281 στις: Ιούλιος 19, 2011, 09:22:16 πμ »
Γιώργο σταμάτα με τις φωτογραφίες από το numa γιατί σκίζεται η καρδιά μου μιλάμε... τρελή ρολογάρα...
Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.

Αποσυνδεδεμένος kostas T

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #282 στις: Ιούλιος 19, 2011, 10:36:01 πμ »
Τα περισσοτερα απο wus δυστυχως οι ιδιοκτητες τα στελνουν μονο σε αμερικη.
Ξερει κανεις αν αυτος ο ορος ειναι διαπραγματεσιμος?
φιλικα κωστας

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #283 στις: Ιούλιος 19, 2011, 11:34:04 πμ »
Σύμφωνα με μαρτυρίες που έχουν μεταφερθεί από στόμα σε στόμα από τα βάθη των αιώνων μέχρι σήμερα, ο γκουρού των μεταχειρισμένων με ειδίκευση στα ξένα fora, που χρησιμοποιεί το κοσμικό όνομα blackbird, καθισμένος πάνω στον ιερό στύλο οπου κατοικεί τα τελευταία 40 χρόνια, στην κoρυφή του Θιβέτ, χαϊδεύοντας την πυκνή γεννειάδα του, είχε πει κάποτε ότι πολλοί από αυτούς που λένε CONUS only, αν τους στείλεις pm και τους διευκρινήσεις ότι αναλαμβάνεις τα έξοδα και το ρίσκο, συχνά αλλάζουν γνώμη και στέλνουν και προς τα δω κάνα κοκκαλάκι.

Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.

Αποσυνδεδεμένος bshop

• Tourbillion
    • Προφίλ
    • Found in the Attic
« Απάντηση #284 στις: Ιούλιος 19, 2011, 11:44:27 πμ »
http://forums.watchuseek.com/f34/numa-unboxing-pics-565386.html

Αν κατάλαβα καλά (από τα συμφραζόμενα) το ρολόι σου επιτρέπει να περπατάς και πάνω στο νερό έτσι δεν είναι?  ;)

Αποσυνδεδεμένος nicolasg

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #285 στις: Ιούλιος 19, 2011, 11:52:57 πμ »
Σύμφωνα με μαρτυρίες που έχουν μεταφερθεί από στόμα σε στόμα από τα βάθη των αιώνων μέχρι σήμερα, ο γκουρού των μεταχειρισμένων με ειδίκευση στα ξένα fora, που χρησιμοποιεί το κοσμικό όνομα blackbird, καθισμένος πάνω στον ιερό στύλο οπου κατοικεί τα τελευταία 40 χρόνια, στην κoρυφή του Θιβέτ, χαϊδεύοντας την πυκνή γεννειάδα του, είχε πει κάποτε ότι πολλοί από αυτούς που λένε CONUS only, αν τους στείλεις pm και τους διευκρινήσεις ότι αναλαμβάνεις τα έξοδα και το ρίσκο, συχνά αλλάζουν γνώμη και στέλνουν και προς τα δω κάνα κοκκαλάκι.

Απαραίτητη προϋπόθεση πάντως είναι

να βγεις νύχτα με πανσέληνο σε έρημο της ανταρκτικής
και να πιεις αίμα 25-αχρονης παρθένας από το κέρας που βύζαινε ο
θεός Δίας ,
τη χρονια που θα εχει κατακτήσει η Δόξα Δράμας το Champions League.

Y.γ. :πλάκα κάνω,ισχύει ότι είπε ο φίλος Θοδωρής
       απλά με συνεπήρε η ποιητική του διάθεση.

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #286 στις: Ιούλιος 19, 2011, 12:02:57 μμ »
Αν κατάλαβα καλά (από τα συμφραζόμενα) το ρολόι σου επιτρέπει να περπατάς και πάνω στο νερό έτσι δεν είναι?  ;)

Δεν ξέρω με σιγουριά για το νερό φίλε μου, πάντως αυτό που ξέρω με βεβαιότητα είναι ότι αν το είχα θα ψήλωνα κάνα δυό κεφάλια.
Ε, κι αυτό θαύμα είναι. :D

Αποσυνδεδεμένος blackbird

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
« Απάντηση #287 στις: Ιούλιος 19, 2011, 02:30:18 μμ »
Ωωω! Ταν τζι!*

*Παλιό θιβετιανό απόφθεγμα

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #288 στις: Ιούλιος 19, 2011, 05:22:29 μμ »
Τώρα τι μου λέτε εσείς, οταν ο άλλος πήρε ένα απο τα πιο συλλεκτικά DOXA, για να το κάνει δώρο στον πατέρα του που πάει να αραξει , που πολυ αμφιβάλλω αν ξέρει και τι είναι το ρολόι που θα φορέσει!!!!
Και που να έρθει και η αυριανή που θα φτάσει τους 40 βαθμούς ........

Αποσυνδεδεμένος assassin88

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #289 στις: Ιούλιος 19, 2011, 05:28:20 μμ »
Τώρα τι μου λέτε εσείς, οταν ο άλλος πήρε ένα απο τα πιο συλλεκτικά DOXA, για να το κάνει δώρο στον πατέρα του που πάει να αραξει , που πολυ αμφιβάλλω αν ξέρει και τι είναι το ρολόι που θα φορέσει!!!!
Και που να έρθει και η αυριανή που θα φτάσει τους 40 βαθμούς ........
Και φαντάζεσαι να πει ο πατέρας του...''τί ρολόι είναι αυτό που με πήρες??Με σιέλ καντράν??...Δώστο στη μάνα σου καλύτερα''
 :dielaughing: :dielaughing:

Αποσυνδεδεμένος Darth

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #290 στις: Ιούλιος 20, 2011, 05:15:41 μμ »
Γιώργο σταμάτα με τις φωτογραφίες από το numa γιατί σκίζεται η καρδιά μου μιλάμε... τρελή ρολογάρα...

ελα φιλε!
για σενα  ;)

http://forums.watchuseek.com/f34/new-doxa-color-565991.html

vote now!!!

Αποσυνδεδεμένος jimko7

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #291 στις: Ιούλιος 20, 2011, 05:31:06 μμ »
ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Αποσυνδεδεμένος nicolasg

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #292 στις: Ιούλιος 24, 2011, 09:37:14 μμ »
Κ_Ο_S_T_A για σένα ;D
βινταζιά

Αποσυνδεδεμένος K_O_S_T_A_S

• Tourbillion
  • Θέλω Audemars Piguet αλλά... ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΟΡΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #293 στις: Ιούλιος 26, 2011, 11:35:58 μμ »
Κ_Ο_S_T_A για σένα ;D
βινταζιά

Γαμάτο!!! ;D ;D :supz: :supz: :supz:

Αποσυνδεδεμένος argo98

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #294 στις: Ιούλιος 28, 2011, 12:10:21 μμ »
Υπέροχα τα doxa...τα έχω χρόνια στο μάτι αλλα δεν έχω αποφασίσει ακόμα να πάρω...απο τη πρώτη μέρα κυκλοφορίας του 5000t σκεφτομουν πως θα πάρω ένα σε πορτοκαλί και πρόσφατα είδα στο site της εταιρίας πως το professional ειναι sold out...:( γεγονος που με έβαλε στη διαδικασία να σκεφτώ σοβαρα την αγορα ενός άμεσα πριν εξαντληθούν και τα επόμενα που μου αρέσουν...Οπότε παμε στο βασικό λόγο που γράφω αυτο το μήνυμα...ειμαι μεταξύ του 800t και 4000t είτε σε πορτοκαλί είτε σε μαύρο...θα ηθελα τη γνώμη σας για πιο απο τα δυο και σε ποιο χρωμα..πιο πολυ στο πορτοκαλί ειμαι αλλα με ενδιαφέρει η άποψη σας...όσο αφορά το μέγεθος των ρολογιων μπορω να υποστηριξω και τα δυο πιστεύω....εχει δει κάποιος απο εσάς live το 4000?θα ηθελα πολυ να μάθω πως δείχνει απο κοντα...με παραξενευει λίγο το μπρασελε του όσο και η κασα του που μου φαίνεται λίγο δυσανάλογη..το ειχα αποθησει απο το μυαλό μου την πρώτη φορα που το είδα στο site μέχρι που είδα πρόσφατα κατι φωτογραφίες στο νετ σε sharkhunter με καουτσουκ και έπαθα.φαινοταν πανέμορφο...ελπιζω να μη σας κουρασα.Θα με χαροποιησει κάθε απάντηση και ελπιζω να μείνω στα λόγια και να προχωρήσω στην αγορα ενός όσο προλαβαίνω....

Αποσυνδεδεμένος nikolas

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #295 στις: Ιούλιος 28, 2011, 01:28:36 μμ »
To 4000 μου φαινεται πολυ μεγαλο ,το μπρασελε του αταιριαστο με το υπολοιπο ρολοι και γενικα λιγοτερο doxa απο τα υπολοιπα μοντελα ,το 800 απο την αλλη ειναι πολυ ωραιο και ενδιαφερον αλλα πολυ εργαλειο ,πολυ μιλιταρι αισθητικη ,σιγουρα ομως προτειμοτερο απο το 4000 ,γιατι ομως δεν πας σε κατι ποιο all around ,σε κατι που φοριεται σε περισσοτερες περιπτωσεις ποιο ευκολα ,γιατι δεν σκεφτεσαι το 5000 ή ακομα και το 1200 ?

Αποσυνδεδεμένος argo98

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #296 στις: Ιούλιος 28, 2011, 04:05:37 μμ »
Το 5000 pro κατ εμε ειναι το πιο ομορφο doxa αλλα απο οτι είδα στο site ειναι σsold out,αλλιώς δε θα έμπαινα καν στη διαδικασια να σκεφτώ πιο θα πάρω...και σε μαύρο υπέροχο ειναι αλλα θέλω σε πορτοκαλι,γι αυτο μπηκα στη διαδικασια να σκεφτώ ενα απο τα 2 που προανέφερα...Τώρα σε οτι ειπες θα συμφωνήσω μαζι σου,το 800 ειναι πανέμορφο αλλα με χαλαει λίγο το military look του και το  4000 στις φωτο μου φαίνεται δυσανάλογα μεγαλο,αλλα απο την αλλη σκέφτομαι πως ειναι 47 mm μαζι με την κορονα και το 46αρι SOH που φοραω ειναι το ιδανικό μέγεθος για τον καρπό μου...ίσως το αδικούν οι φωτός η ίσως δίνει αυτη την αίσθηση του μεγάλου τα 22mm του μπρασελε...γι αυτο θα ηθελα αν κάποιος το εχει δει live να μου πει εντυπώσεις.Μέχρι στιγμής απο όσα βλέπω στις φωτός και με δεδομένη την έλλειψη του 5000pro τεινω προς το 800 ti.Ευχαριστώ.

Αποσυνδεδεμένος nicolasg

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #297 στις: Ιούλιος 29, 2011, 02:37:41 μμ »
Κ_Ο_S_T_A_κηηη

ρίξε μια ματιά

Αποσυνδεδεμένος K_O_S_T_A_S

• Tourbillion
  • Θέλω Audemars Piguet αλλά... ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΟΡΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #298 στις: Αύγουστος 01, 2011, 02:57:19 πμ »
Χαχαχαχαχχαχαχα, φοβερό Νίκο. Έχεις ξεκινήσει να με ψήνεις άγρια εε? ;D ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος jimko7

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #299 στις: Αύγουστος 01, 2011, 10:04:48 πμ »

Aπο κινητό.. :D
ΔΗΜΗΤΡΗΣ