Χαιρετώ την παρέα. Πριν από λίγους μήνες έκανα ένα μακρύ σαφάρι ρολογιού στη μακρινή Σιγκαπούρη. Είδα εκπληκτικά ρολόγια, ρολόγια που θα έκαναν ακόμα και κάποιον σαν και μένα που δεν είναι και πλούσιος, να έδινε υπερβολικά για τα δεδομένα μου ποσά.
Οι τιμές τους ήταν τσουχτερές, αλλά καλύτερες από την Ελλάδα.
Θέλω αύριο να κάνω μια βόλτα στο κέντρο, σε αναζήτηση ρολογιών στα οποία φαίνεται ο μηχανισμός από μπροστά, έχω ιδιαίτερη αδυναμία σε αυτό το στυλ ρολογιού.
Για μένα ναυαρχίδα σε αυτό το στυλ είναι τα Zenith, τα οποία όμως με τιμές πάνω από 3,000 ευρώ (τα φτηνότερα) δε μπορώ να τα πλησιάσω. Είδα μερικά Ingersoll με αυτό το χαρακτηριστικό και θα βγω παγανιά αύριο στην Αθήνα να τα δω από κοντά.
Θέλω μια βοήθεια, εάν γνωρίζετε και άλλες μάρκες που να βγάζουν μοντέλα με αυτό το χαρακτηριστικό.
Παραθέτω τρεις φωτογραφίες, δύο από Zenith και μία από Ingersoll, απλά ενδεικτικά:

,

και

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

ΥΓ. Όπως καταλαβαίνετε από τα συμφραζόμενα, κάτι κοντά στο χιλιάρικο θα ήταν μέσα στο μπάτζετ μου, αλλά θα ήθελα να καταγράψω όλες τις μάρκες που βγάζουν τέτοια design, γιατί ποτέ δεν ξέρεις στο μέλλον τι γίνεται.