Αποστολέας Θέμα: ROLEX h OMEGA  (Αναγνώστηκε 16936 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος fg102

• 36mm case
    • Προφίλ
ROLEX h OMEGA
« στις: Φεβρουάριος 14, 2008, 07:05:02 μμ »
ONEGA Seamaster 300 M Chrono Diver η  ROLEX Oyster Perpetual Gmt Mater 2 in steel μεταξυ των δυο τη να επιλεξω?μου αρεσουν και τα δυο το ιδιο δυχτηχωσ δεν μπορω να εχω και τα δυο.

Αποσυνδεδεμένος eisenberg

• On the balance wheel
    • Προφίλ
Απ: ROLEX h OMEGA
« Απάντηση #1 στις: Φεβρουάριος 14, 2008, 07:36:16 μμ »
Μιλας για δυο ρολογια που εχουν 3.000ευρω διαφορα και βεβαιως αλλο στυλ,καθως το Ω ειναι χρονογραφος.Δεδομενου οτι η εμφανιση ειναι κυριως προσωπικο θεμα,με ποια αλλα κριτηρια θα μπορουσαμε να βοηθησουμε σ αυτη την περιεργη συγκριση;  ???

Αποσυνδεδεμένος fg102

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Φεβρουάριος 14, 2008, 07:41:09 μμ »
οσον αφορα την αντοχη?την διαχρονικοτιτα?αν χαλανε?το μηχανισμο?
θελω κατι που να φοραω και με κουστουμι αλλα και λιγο πιο σπορ ρουχα?επισης με απασχολει και το θεμα της απομιμισης .μια και δεν θελω να παρω κατι που να εχει γεμισι ο τοπος απο αντιγραφες?

Αποσυνδεδεμένος eisenberg

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Φεβρουάριος 14, 2008, 07:46:13 μμ »
Ok τοτε,η αληθεια κοστιζει ομως,Rolex,Rolex,Rolex,Rolex..... ;D

Αποσυνδεδεμένος plethon

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Φεβρουάριος 14, 2008, 08:04:12 μμ »
εχω το gmt και προσωπικα δεν το συγκρινω με τίποτα..... άλλο να το βλέπεις σε φωτο και άλλο να το φοράς. Πήγαινε δοκίμασέ το σε μαγαζί (αν το βρείς πλέον) και θα καταλάβεις αμέσως τι εννοώ. Απέθαντο, δεν χαράσσει η κεραμική με τίποτα, νέος μηχανισμός με καταπληκτική ακρίβεια, φοριέται με τα πάντα..... θα μπορούσα να γράψω πάρα πολλά, αλλά δεν χρειάζεται, απλά όπως σου είπα πήγαινε φόρα το να δεις και θα καταλάβεις

Αποσυνδεδεμένος xaralampos

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Φεβρουάριος 14, 2008, 09:20:13 μμ »
Σε θεμα ποιοτητας δεν τιθεται θεμα για κανενα εκ των δυο που ανεφερες,ισως το gmt εχει ενα προβαδισμα λογω κεραμικου bezel.Oσον αφορα με το ντυσιμο θα ελεγα οτι και τα δυο τεινουν πιο πολυ προς το σπορ και ειδικα το seamaster.Απο μηχανισμο το gmt υπερεχει γιατι ειναι inhouse αυτο βεβαια δεν μεταφραζεται σε καλυτερη ακριβεια η μακροβιοτητα του μηχανισμου.Αν σε ενοχλουν οι αντιγραφες θα πρεπει να το καταπιεις αυτο μιας και η omega και πολυ περισσοτερο η rolex ειναι απο τις πιο πολυαντιγραμμενες μαρκες στο κοσμο.Γενικα πιστευω συγκρινεις εντελως ανομοια ρολογια.Παντως αν διαθετεις μεχρι 5000 ευρω θα προτεινα να κοιταξεις και τα εξης μοντελα:omega De Ville Hour Vision,Rolex Millgaus,iwc Ingenieur,zenith Defy Classic HMS.Δοκιμασε οσα περισσοτερα μπορεις και αγορασε αυτο που σου αρεσει ΕΣΕΝΑ καλυτερα περα απο τεχνικα χαρακτηριστικα,σ αυτες τις τιμες δεν υπαρχουν σκαρτα ρολογια.

Αποσυνδεδεμένος TZAG

• 42mm case
  • 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Φεβρουάριος 14, 2008, 09:28:56 μμ »
Πρώτα απο όλα, όλα χαλάνε! Αλλά μιλάς για δύο γνωστές εταιρίες όπου και η Ω, και η Rolex έχουν εγγυήσεις και τμήματα συντήρησης για μένουν τα ρολόγια τους απόλυτα λειτουργικά. Συνεπώς το επόμενο σχόλιο είναι καθαρά προσωπικής επιλογής, που ούτως ή άλλως είναι και στις δύο περιπτώσεις, καλό. Αν δεν κατάλαβες, πάρε όποιο σ'αρέσει. Και τα δύο είναι άψογα. Προσωπική επιλογή (λόγω οπτικής και μόνον αισθητικής), λέω κι εγώ GMT II.
μόλις πάνω από τη θάλασσα

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Φεβρουάριος 14, 2008, 10:28:53 μμ »
λογω μερας ,του αγ.βαλεντινου παρε οποιο επαθες ερωτα κεραυνοβολο! ::)

Αποσυνδεδεμένος plethon

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Φεβρουάριος 16, 2008, 07:58:49 μμ »
Σε θεμα ποιοτητας δεν τιθεται θεμα για κανενα εκ των δυο που ανεφερες,ισως το gmt εχει ενα προβαδισμα λογω κεραμικου bezel.Oσον αφορα με το ντυσιμο θα ελεγα οτι και τα δυο τεινουν πιο πολυ προς το σπορ και ειδικα το seamaster.Απο μηχανισμο το gmt υπερεχει γιατι ειναι inhouse αυτο βεβαια δεν μεταφραζεται σε καλυτερη ακριβεια η μακροβιοτητα του μηχανισμου.Αν σε ενοχλουν οι αντιγραφες θα πρεπει να το καταπιεις αυτο μιας και η omega και πολυ περισσοτερο η rolex ειναι απο τις πιο πολυαντιγραμμενες μαρκες στο κοσμο.Γενικα πιστευω συγκρινεις εντελως ανομοια ρολογια.Παντως αν διαθετεις μεχρι 5000 ευρω θα προτεινα να κοιταξεις και τα εξης μοντελα:omega De Ville Hour Vision,Rolex Millgaus,iwc Ingenieur,zenith Defy Classic HMS.Δοκιμασε οσα περισσοτερα μπορεις και αγορασε αυτο που σου αρεσει ΕΣΕΝΑ καλυτερα περα απο τεχνικα χαρακτηριστικα,σ αυτες τις τιμες δεν υπαρχουν σκαρτα ρολογια.

το κεραμικό δεν έχουν μπορέσει να αντιγράψουν και οι συγκεκριμένες λίγες ρέπλικες που κυκλοφορούν είναι για γέλια. Σοβαρός ρεπλικάς δεν αγγίζει το gmt και αυτό είναι και το μεγάλο συν του συγκεκριμένου ρολογιού πέραν της καταπληκτικής ομορφιάς που θα αντιληφθείς κι εσύ άμα το βάλεις στο χέρι σου....

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Φεβρουάριος 16, 2008, 10:34:39 μμ »
Να εισαι σιγουρος οτι δυστυχως συντομα θα το αντιγραψουν και αυτο...

Αποσυνδεδεμένος fg102

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Φεβρουάριος 17, 2008, 07:37:32 μμ »
πηγα και δοκιμασα και το gmt ατσαλι αλλα και το seamaster .το μεγαλο λαθος μου ειναι οτι δοκιμασα και το gmt  το μισο χρυσο μισο ατσαλι και κολησα το οποιο ομως ειναι εξω απο το budget μου οπωτε το αφηνω προς το παρων το gmt μιας και για μενα πλεων το μισο μισο εινια μονοδρομος.οσον αφορα το οmega ειδα και το Seamaster Planet Ocean Chrono που μου αρεσε πολυ και με λουρακι!το οποιο υπερτερη λιγο σε μηχαμισμο απο το chrono divers.to εχει κανεις?πια η γνωμη σας για αυτο και τον μηχανισμο του .μαλλον εκει θα καταληξω.εκανα μια μικρι ερευνα αγορας στα μεγαλα μαγαζια (καισ....,πατσ....)πηγα καιι στο μαγαζι της Ω  σε ολα μου ειπαν την ιδια τιμη .σε ενα αλλο μου ειπαν 20%  εκπτωση της αρχικης το οποιο ειναι πολυ καλο μεν αλλα με προβληματιζει γιατι τα αλλα δεν ειπαν τιποτα γι καμια εκπτωση.εχετε να μου προτεινετε κανενα μαγαζι?οι τιμες ειναι σταθερεΣ?

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Φεβρουάριος 17, 2008, 07:51:43 μμ »
απο το πιο ομεγα (μηχανες) λες δε καταλαβα ΑΛΛΑ για τις τιμες που ανεφερες να το πουμε εκ νεου εδω και για ολους τους μη γνωστες,απο επισημο μην περιμενεις πολλα ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ  θα πας εκει που σου κανου το 20% και παραπανω,γι αυτο υπαρχει ο ανταγωνισμος,που, πως, τι , θα σου γινουν πολλες προτασεις απο τα μελη με μαγαζια και % εκπτωση που μνπορεις να πετυχεις

Αποσυνδεδεμένος fg102

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Φεβρουάριος 17, 2008, 07:55:52 μμ »
λεω για Seamaster Planet Ocean Chrono με το Co-Axial Escapement.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Φεβρουάριος 17, 2008, 07:58:27 μμ »
και το συγκρινεις με ποιο?το 3301?

Αποσυνδεδεμένος fg102

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Φεβρουάριος 17, 2008, 08:26:13 μμ »
με το Seamaster 300 M Chrono Diver .κανενα μαγαζακι?

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Φεβρουάριος 17, 2008, 08:57:16 μμ »
το planet ocean chrono ειναι φοβερο ρολοι,αξιζει τα παραπανω χρηματα και λογω μηχανης και λογο εμφανισης :2thumbs:

Αποσυνδεδεμένος palok

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Φεβρουάριος 18, 2008, 11:20:18 πμ »
ως κάτοχος ενός PO XL (κι εγώ όταν το βαλα στο χέρι μου κόλλησα όπως οι περισσότεροι) έχω να σου πω οτι μέχρι τώρα έχω μείνει ιδιαίτερα ευχαριστημένος (το έχω 10 μήνες): πολύ ανθεκτικό (ακόμα και το λουράκι) και από εμφάνιση νομίζω δεν παίζεται!!!
Όσο για την αντιανακλαστική επίστρωση δεν έχει πάθει κάτι και προς το παρόν και δεν αποτελεί  πρόβλημα-βέβαια δεν το έχω καν γρατσουνίσει...
Από την άλλη λάβε υπόψιν σου οτι είναι αρκετά βαρύ ρολόι και αν δεν έχεις συνηθίσει θα σου κακοφανεί λίγο για "καθημερινό". Η τιμή του η αρχική είναι 2690 οπότε μετρητοίς πάει μέχρι 2150-2250 (εγώ κάπου τόσο το πήρα). Καλή έκπτωση σίγουρα θα πάρεις στην Καραγεώργη Σερβίας στο αριστερό σου χέρι όπως κατεβαίνεις για Μοναστηράκι (100 μέτρα από το Σύνταγμα). Νομίζω όμως παντού θα βρεις καλές τιμές εκτός από την αντιπροσωπεία...
The planet is an ocean

Αποσυνδεδεμένος TZAG

• 42mm case
  • 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Φεβρουάριος 18, 2008, 12:09:13 μμ »
Νομίζω όμως παντού θα βρεις καλές τιμές εκτός από την αντιπροσωπεία...

Σωστά, και ίσως καλύτερη τιμή στο εξωτερικό ή και στο διαδίκτυο (απο εγγυημένο μαγαζί).
μόλις πάνω από τη θάλασσα

Αποσυνδεδεμένος fg102

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Φεβρουάριος 18, 2008, 06:50:36 μμ »
εμενα με τησ εκπτςση απο τον αρσενι μου βγενει 3500.εχει ψωνιση κανεις απο εκει στην βουκουρεστιου?

Αποσυνδεδεμένος palok

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Φεβρουάριος 18, 2008, 11:46:33 μμ »
σορρυ εγώ εννοούσα 2700 το απλό χρονόμετρο (όχι το χρονογράφο)...
The planet is an ocean