Αποστολέας Θέμα: Κούμπωμα για ρολόι VENUS  (Αναγνώστηκε 3899 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος dwdeka

• Just Registered
    • Προφίλ
Κούμπωμα για ρολόι VENUS
« στις: Ιανουάριος 29, 2012, 05:37:12 μμ »
Πήρα πρόσφατα ένα VENUS ρολόι και συγκεκριμένα το μοντέλο: VE-1302A1-13-L4. Αυτό:

Έχω θέμα με το κούμπωμά του. Νομίζω ότι αυτού του είδους τα κουμπώματα λέγονται μπούκλα ασφαλείας ή butterfly clasp, χωρίς όμως να είμαι απολύτως σίγουρος. Έκανα τη βλακεία και το άνοιγα χωρίς να πατάω εκεί που πρέπει για να ανοίγει εύκολα (δεν το ήξερα!) και τώρα δεν κουμπώνει καλά.

Θέλω να το αλλάξω (όλο το μεταλλικό μηχανισμό κουμπώματος δηλαδή), αλλά θέλω να βρω το γνήσιο της VENUS. Έχετε ιδέα αν μπορώ να το βρω από Ελλάδα και πόσο περίπου θα στοιχίσει; Ή ακόμα και από Ελλάδα να μην είναι, αρκεί να είναι το γνήσιο. Και, αν γίνεται, να μην πάει ο κούκος αηδόνι.
Αν έχετε κάπου να μου προτείνετε για να το παραγγείλω (είμαι από επαρχία και δεν υπάρχει κάποιο κατάστημα με τέτοια είδη εδώ), πείτε μου παρακαλώ.

Αποσυνδεδεμένος alexandrosF.

• 42mm case
    • Προφίλ
Απ: Κούμπωμα για ρολόι VENUS
« Απάντηση #1 στις: Ιανουάριος 29, 2012, 06:12:07 μμ »
Kαταρχήν με γεια το καινουριο ρολογακι σου!! ειναι πολυ ομορφο! Για τη μπουκλα παρε τηλέφωνο στην αντιπροσωπεία!
Baume&Mercier classima, Eberhard 8jours, BALL trainmaster TMT,Longines Lindbergh, Zenith Sporto,Lorenz Ouragan,Ω Geneve,Tissot: PRS516 & 1944 & sideral, Philip Watch Sunray, Citizen:Challenge Timer(x2) & aqualand & auto, Vostok amphibia, VE-GAZ14, Junghans MEGA1, Casio DW-7100,TAC,Poljot 3133, Vetta

Αποσυνδεδεμένος dwdeka

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Ιανουάριος 29, 2012, 06:36:22 μμ »
Σ' ευχαριστώ πολύ, να 'σαι καλά.
Όσον αφορά την αντιπροσωπεία, δεν μπορώ να τη βρω με τίποτα! Το googlαρω αλλά δεν βγάζει τίποτα...

Αποσυνδεδεμένος alexandrosF.

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Ιανουάριος 29, 2012, 07:02:21 μμ »
Στην αθήνα ειναι ο Πατσέας, γιατι δεν κανείς την παραγγελία της μπουκλας μεσω του κοσμηματοπωλείου που το αγόρασες?
Baume&Mercier classima, Eberhard 8jours, BALL trainmaster TMT,Longines Lindbergh, Zenith Sporto,Lorenz Ouragan,Ω Geneve,Tissot: PRS516 & 1944 & sideral, Philip Watch Sunray, Citizen:Challenge Timer(x2) & aqualand & auto, Vostok amphibia, VE-GAZ14, Junghans MEGA1, Casio DW-7100,TAC,Poljot 3133, Vetta

Αποσυνδεδεμένος dwdeka

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Ιανουάριος 29, 2012, 10:01:37 μμ »
Δεν το αγόρασα από κατάστημα, μου το πούλησαν μεταχειρισμένο.

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Ιανουάριος 29, 2012, 10:39:47 μμ »
Όπως είπε ο Αλέξανδρος τα φέρνει ο Πατσέας. Νομίζω πως τα είδα πρόσφατα και σε ένα μαγαζί στην Ομήρου δίπλα στο ινστιτούτο Γκαίτε στο κέντρο.

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος dwdeka

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Ιανουάριος 29, 2012, 10:51:36 μμ »
Λέτε αν πάρω τηλέφωνο να μπορεί να μου το στείλει ταχυδρομικώς ή με κούριερ; Γιατί για να πάω Αθήνα δεν γίνεται με τίποτα λόγω δουλειάς.
Επίσης, πόσο πιστεύετε ότι μπορεί να στοιχίζει κάτι τέτοιο; Εννοώ το αυθεντικό της VENUS και όχι όποιο να 'ναι.

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Ιανουάριος 29, 2012, 11:21:57 μμ »
Δύσκολο να εκτιμήσει κανείς τιμή, μόνο από το τηλέφωνο στον αντιπρόσωπο θα είσαι σίγουρος.

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης