Αποστολέας Θέμα: Που θα βρω το Baume & Mercier Classima 8589?  (Αναγνώστηκε 4041 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος peja16

• Just Registered
    • Προφίλ
Που θα βρω το Baume & Mercier Classima 8589?
« στις: Φεβρουάριος 08, 2008, 06:04:10 μμ »
Είμαι νέος στο site και νέος στον χώρο του ρολογιού. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει που θα βρω το συγκεκριμένο ρολόι Baume & Mercier Classima 8589 ( http://www.prestigetime.com/item.php?item_id=4775  )  όχι όμως από ίντερνετ! Δηλαδή από κάποιο κατάστημα ελληνικό, να το αγοράσω χέρι χέρι αφού το δω και μου δωθούν και τα πιστοποιητικά γνησιότητάς του, αφού το ρολόι όπως μου είπαν δεν διατίθεται φέτος στους καταλόγους στα καταστήματα. Υπάρχει περίπτωση να το βρω σε κάποιο κατάστημα και αν γνωρίζει κάποιος κάτι παραπάνω ας με διαφωτίσει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουάριος 08, 2008, 09:43:28 μμ από peja16 »

Αποσυνδεδεμένος StefMac

• On the balance wheel
    • Προφίλ
Απ: Που θα βρω το Baume & Mercier Classima 8589?
« Απάντηση #1 στις: Φεβρουάριος 09, 2008, 10:17:47 πμ »
Είμαι νέος στο site και νέος στον χώρο του ρολογιού. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει που θα βρω το συγκεκριμένο ρολόι Baume & Mercier Classima 8589 ( http://www.prestigetime.com/item.php?item_id=4775  )  όχι όμως από ίντερνετ! Δηλαδή από κάποιο κατάστημα ελληνικό, να το αγοράσω χέρι χέρι αφού το δω και μου δωθούν και τα πιστοποιητικά γνησιότητάς του, αφού το ρολόι όπως μου είπαν δεν διατίθεται φέτος στους καταλόγους στα καταστήματα. Υπάρχει περίπτωση να το βρω σε κάποιο κατάστημα και αν γνωρίζει κάποιος κάτι παραπάνω ας με διαφωτίσει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Γιατί δεν ρωτάς τον αντιπρόσωπο σε ποιών μεταπωλητή είναι σε stock ...

Φιλικά Στέφανος.
_Jaeger Le Coultre_
The first Manufacture
 in Valle'e de Joux.

Αποσυνδεδεμένος stardrive

• 50mm case
  • The clock is ticking!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Φεβρουάριος 09, 2008, 03:59:53 μμ »
Εδω
Υπάρχει σχετική λίστα με καταστήματα στην Ελλάδα.
Πότε ή Ποτέ

Λιγότερες λέξεις οδηγούν σε λιγότερες σκέψεις  «Δος μοι πα στώ και ταν γαν κινήσω»

Αποσυνδεδεμένος peja16

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Φεβρουάριος 10, 2008, 09:27:38 μμ »
Ευχαριστώ πολύ... Θα κάνω τα απαραίτητα τηλεφωνήματα μήπως και βρω κάποιο stock. Ο κεντρικός αντιπρόσωπος για όλη την Ελλάδα ποιος είναι?

Αποσυνδεδεμένος blackbird

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Φεβρουάριος 12, 2008, 09:40:31 πμ »
Ευχαριστώ πολύ... Θα κάνω τα απαραίτητα τηλεφωνήματα μήπως και βρω κάποιο stock. Ο κεντρικός αντιπρόσωπος για όλη την Ελλάδα ποιος είναι?

Flamme Hellas S.A.
2, Praxitelous Street
ATHENS
Tel: 00 30 210 33 14 653-5
Fax: 00 30 210 32 25 734

Φιλικά
Δημήτρης