Αποστολέας Θέμα: ROLEX  (Αναγνώστηκε 5076529 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος teo

• 38mm case
    • Προφίλ
Απ: ROLEX
« Απάντηση #480 στις: Ιούνιος 11, 2007, 03:24:01 μμ »
Παράθεση από: "john74"
teliki timi sto kainourgio Atsalino GMTII me kerameiko stefani  5500 euro! yparhei pleon diathesimotita

για καμιά εκπτωσούλα κουβέντα δεν θα κάνουμε???Αν δεν προσγειωθεί η τιμή του θα το βλέπουμε μόνο από φωτογραφία!!!!
Η Ελλάδα είναι η πιο προηγμένη χώρα της Αφρικής!.

Αποσυνδεδεμένος john74

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #481 στις: Ιούλιος 04, 2007, 01:10:17 πμ »
@teo tha kano oti kalytero eidika gia ta meli toy mywatch..apla sto kainourgio gmt gia tora sta kentrika to paizoune mouri kai den ta dinoune efkola kai etsi epese sima na min kovoume ean to ehoume,dose ligo hrono kai tha katsei ligo,opoios to thelei amesa moy to leei kai pistevo olo kai kati mporo na kano

GIA OTI THELETE PAIDIA NA MOY STELNETE PM NA SAS VOITHISO ME TO TROPO MOY OK??efoson eimai sti Rolex tha kopso arketa gia ta meli toy mywatch!!!!Elpizo na fano hrisimos se arketous edo mesa

Αποσυνδεδεμένος stardrive

• 50mm case
  • The clock is ticking!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #482 στις: Ιούλιος 04, 2007, 11:16:52 πμ »
Να είσαι καλά john74 :)
Πότε ή Ποτέ

Λιγότερες λέξεις οδηγούν σε λιγότερες σκέψεις  «Δος μοι πα στώ και ταν γαν κινήσω»

Αποσυνδεδεμένος teo

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #483 στις: Ιούλιος 04, 2007, 11:39:35 πμ »
Ευχαριστούμε πολύ... =D>
Τη χρειάζονται την βοήθεια όσοι πραγματικά ενδιαφέρονται...

Αποσυνδεδεμένος john74

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #484 στις: Ιούλιος 07, 2007, 03:29:30 μμ »
OLA TA KAINOURGIA ROLEX DEN EHOUNE TO PRASINO AYTOKOLLITO STO KATO MEROS PLEON!!

Αποσυνδεδεμένος Megalos

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #485 στις: Ιούλιος 07, 2007, 11:25:40 μμ »
κριμα , ηταν σημα κατατεθεν, κριμα και παλι  :axe:

Αποσυνδεδεμένος Pambis

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #486 στις: Ιούλιος 08, 2007, 08:54:03 πμ »
iparhi logos pou den ta vazoun pleon john?
AMBIS

Αποσυνδεδεμένος john74

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #487 στις: Ιούλιος 22, 2007, 04:32:08 μμ »
@pambis agnosto akoma,alla min nomizete mehri kai ta immitation akoma vazane aytokolito prasino apo kato...

Αποσυνδεδεμένος Pambis

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #488 στις: Ιούλιος 22, 2007, 04:46:45 μμ »
Pantos to telefteo rolex pou pira ton Iounio ihe to prasino aftokollito.
AMBIS

Αποσυνδεδεμένος john74

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #489 στις: Ιούλιος 31, 2007, 05:14:11 μμ »
@Pambis Eihes to kainoyrgio guarantee omos?i kainourgia partida me to neo guarantee den ehoyne to prasino aytokolito
Emeis ferame kapoia rologia sto magazi poy einai apo tin palia partida akoma prosfata...

Αποσυνδεδεμένος nikosl

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #490 στις: Αύγουστος 01, 2007, 09:53:25 πμ »
Καλημερα,

Θα ηθελα τα φωτα σας σχετικα με αυτη την μαρκα διοτι δεν γνωριζω σχεδον τιποτα. Θεωρω οτι επειδη τα rolex ειναι ακριβα ρολογια ποτε δεν θα αγοραζα καποιο. Μιας και οπως εχω αναφερει σε αλλα σημεια του φορουμ θα αγορασω ρολοι λογω γαμου (δεν ειμαι συλλεκτης ουτε γνωριζω παρα πολλα σχετικα με ορολογοποιια) θα ηθελα να ρωτησω εαν υπαρχει καποιο rolex με τελικη τιμη μετρητης στα 3000Ε.
Εχω καταληξει στο omega speddmaster Broad Arrow με coaxial escapement (εχω πληρη στοιχεια στο λινκ με τα omega) αλλα θελω να ξερω εαν με αυτα τα χρηματα μπορω να αγορασω καποιο rolex. Διοτι για να ειμαι ειλικρινης και το Tissot μου (Proffesional PR100 - δωρο εισαγωγης σε ανωτατη εκπαιδευση) εδω και 13 χρονια δεν εχει δουλεψει επι της ουσιας ο χρονογραφος. Δεν θελω να συγκρινω τα δυο ρολογια.Υπαρχει αλλο τοπικ. Απλα θελω να εχω μια αποψη για το εαν μπορω να αγορασω rolex με 3500Ε (μου αρεσει το explorer II)
Ελπιζω να εχω νεα σας συντομα μιας και η αγορα θα ειναι μεσα στις επομενες ημερες και δεν γνωριζω και τοσα πολλα.
Φιλικα,
Νικος

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #491 στις: Αύγουστος 01, 2007, 11:33:24 πμ »
σε μεταπωλητη ναι ,πρεπει ανετα να μπορεις να παρεις ρολεξ,λογικα σα μοντελα:sub 14060m,explorer I,day date και αλλα ισως αλλα θα σου πουν οι αλλοι για τιμες ελλαδας

Αποσυνδεδεμένος nikosl

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #492 στις: Αύγουστος 01, 2007, 02:04:15 μμ »
Φιλε μου george τι εννοεις με μεταπωλητη? Το ρολοι θελω να ειναι καινουργιο με χαρτια και εγγυηση. Συγνωμη που ρωταω ετσι ξεκαθαρα αλλα επειδη μεθαυριο το κλεινω το ζητημα θεωρεις εσυ ή οποιο αλλο μελος μπορει να με βοηθησει εαν τα προαναφερομενα sub14060m, explorer I, day date σε συγκριση με το Omega Broad Arrow με coacial escapement αν ειναι καλυτερα η οχι? Τι θα διαλεγατε και γιατι?

Μαλλον το sun14060m ειναι αυτο:
http://www.rolex.com/en/index.jsp#/en/xml/collection/extraordinary-watches/submariner/index
Το day date ειναι 36mm οποτε δεν με ενδιαφερει μου φενεται μικρο.
Το ιδιο και το explorer διοτι απο οτι ειδα στο σιτε της rolex με μαυρη πλακα το μεγεθος ειναι παλι 36mm οποτε αποριπτεται.
Ευχαριστω πολυ για οποια πληροφορια.

Αποσυνδεδεμένος Megalos

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #493 στις: Αύγουστος 01, 2007, 02:41:11 μμ »
nilaz φιλε, μπορεις να επικοινωνησεις με το μελος john74 που δουλευει σε αντιπροσωπο Rolex στη Πλακα και μπορει να σε βοηθησει και σε ειδικες τιμες πιθανον ...

Αποσυνδεδεμένος nikosl

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #494 στις: Αύγουστος 01, 2007, 03:03:54 μμ »
Ελπιζω εαν ο john74 δει το ποστ μου να με κατατοπισει λιγακι. Θα ηθελα να ξερω ομως την γνωμη σας εαν αξιζει ενα rolex απο τα παραπανω με τιμη καταλογου στα 4500 Ευρω η το Omega BA με coaxial.

Χιλια συγνωμη αλλα μεχρι την Παρασκευη πρεπει να παρω τελικη αποφαση και δεν ξερω εαν κανω καλα που εχω καταληξει το BA η θα επρεπε να παρω rolex με αυτα τα λεφτα. Δεν εχω γνωσεις για τα rolex και αυτο με πρβληματιζει. Διοτι το BA ειναι οτι καλυτερο υπαρχει σε Omega. Εχω δωσει το λινκ στο τοπικ των omega εαν θελει να το δει καποιος.
Βοηθηστε σας παρακαλω. Ο χρονος ειναι χρημα. Εαν δεν μαθω αμεσα ισως να χασω χρηματα...  :help:

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #495 στις: Αύγουστος 01, 2007, 03:35:50 μμ »
reseller ειναι ενας μη εξουσιοδοτημενος πωλητης που σου παρεχει ρολογια καινουργια με εγγυηση με την διαφορα οτι πετυχαινει καλυτερες εκπτωσεις συνηθως,αυτο εξαρταται απο τη μαρκα και το μοντελο τη ζητηση εχει,εδω κολλαει το χρηματιστηριο της ξιας ενος ρολογιου/μαρκας.
παρε αυτο που αποφασισες,χρηματα δε χανεις.

Αποσυνδεδεμένος nomikosas

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #496 στις: Αύγουστος 01, 2007, 03:38:56 μμ »
nilaz για μετρητα θα σου κανουν 20% εκπτωση σιγουρα...
δεν ξερω να σου πω αρχικες απο sub non date (14060m) ουτε απο explorer 2 . σε αυτο ο john74 μπορει να σου πει.

τελος να σου πω οτι αν μπορεις να παρεις τελικα rolex αξιζει με τα χιλια...
γενικα οτι ρολοι παρεις πρεπει na to skefteis kala sthn periptewsh sou.. giati na dwseis dld 3000 euro gia ena xronografo pou den tha ton doulepseis sxedon pote ktl ktl? sou eixa pei.. h pare kana seamaster aplo me 1500 euro h alliws an ftaneis sto epipedo twn 3000 euro tote kane thn uperbash k pare rolex..

Αποσυνδεδεμένος nikosl

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #497 στις: Αύγουστος 01, 2007, 03:45:48 μμ »
ΟΚ λοιπον θα ηθελα εαν μπορει να με βοηθησει ο φιλος john74 να μου πει εαν υπαρχει / προτεινει καποιο rolex μεταξυ 40 - 42 mm με κοστος καταλογου απο 4000 εως 5000 Ευρω. Επειδη δεν ειμαι σχετικος με τα rolex και επειδη δεν μπορω να βρω κωδικους στην σελιδα της rolex θα εκτιμουσα ιδιαιτερως εαν μου δινατε και καποιο λινκ.

Αποσυνδεδεμένος nomikosas

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #498 στις: Αύγουστος 01, 2007, 03:49:38 μμ »
ε αμα μιλας για αυτα τα λεφτα τιμη καταλογου αγοραζεις οτι θελεις!
κ explorer 2 k submariner date k non date k gmt.. χτυπα ενα explorer 2 αμα ειναι ή κανα submariner κ εισαι οκ!

Αποσυνδεδεμένος teo

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #499 στις: Αύγουστος 01, 2007, 06:37:49 μμ »
Συνήθως οι αντιπροσωπείες είναι σκληρές στις διαπραγματεύσεις τους με τους πελάτες, αλλά, μην ξεχνάς ότι έχεις ένα πολύ δυνατό ατού, τα μετρητά σου!!!...Βέβαια δεν αποκλείεται να σου πουν "βάλε δόσεις" και να μην σου κάνουν μεγάλη έκπτωση. Φρονώ όμως, ότι ένα 15% και πιθανόν λίγο παραπάνω να το καταφέρεις.Αναλόγως και με τις διαπραγματευτικές σου ικανότητες.....Πάντως για rolex μην σκέφτεσαι καθόλου...είναι επένδυση...θα μας θυμηθείς... :supz: