Μμμμμ όμορφο θέμα και με ενδιαφέρει άμεσα, είχα κάνει και μια νύξη πριν λίγο καιρό,
http://www.mywatch.gr/index.php/topic,1344.40.html (καλό θα ήταν κάποιος administrator να τα συγχωνεύσει αυτά τα δύο).
Όπως έγραφα και τότε, ενδιαφερόμουν για αγορά ρολογιού από το e-bay (link's κτλ είναι στο άλλο μου post για όποιον θέλει να δει στοιχεία για τον πωλητή) και εν τέλη πείστηκα και το αγόρασα. Η τιμή του μαζί με τα μεταφορικά στην Ελλάδα έφτασε τα 156€ (30€ μεταφορικά), μου έκανε ιδιαίτερη έκπληξη πως επικοινώνησαν άμεσα μαζί μου με e-mail και με link με οδήγησαν στο δικό τους e-shop όπου και "πλήρωσα" μέσω paypal το ρολόι, ήταν όλα απλά και ουσιαστικά η όλη διαδικασία είχε 5 απλά βήματα (μέχρι και απόδειξη μου δώσανε καθώς και ειδικό αριθμό παραγγελίας). Τώρα είμαι στο περίμενε (εδώ και πέντε μέρες) και ανυπομονώ να δω πως θα είναι.
Συνοψίζοντας μέχρι τώρα έχω θετικές εντυπώσεις και πρόκειται για μια σχέση win-win (σίγουρα τα ρολόγια "χτυπιούνται" από αυτούς και τα φτάνουν σε μια τιμή κοντά στα 100€, οπότε μετά αφήνουν το παιχνίδι σε εμάς) όπου αυτοί πουλάνε στο κόστος αλλά με τόσο μεγάλο όγκο πωλήσεων και σχετικά μικρά σταθερά έξοδα, έχουν κέρδος.
Κλείνοντας, συζητούσα χθες με φίλο του οποίου ο πατέρας έχει κοσμηματοπωλείο και εμπορεύεται Emporio Armani, οπότε βγάλαμε το συμπέρασμα πως η τιμή δεν είναι τόσο εξωπραγματική αν σκεφτεί κανείς πως στην Ελλάδα ο εισαγωγέας βάζει καπέλο το οποίο το αυξάνει ακόμα παραπάνω ο έμπορος, αντίθετα με τον Γερμανό e-bayer ο οποίος κάνει μαζικές παραγγελίες από την Emporio Armani.
Ελπίζω να μην σας κούρασα, αν υπάρξει κάποιο νεότερο θα το αναφέρω

P.S: Είπαμε όταν με το καλό έρθει να του το πάω να δει και κατά πόσο είναι όντως γνήσιο