SEIKO και απο μένα

ΔΙΧΩΣ δεύτερη σκέψη
πιο όμορφο και από τη στιγμή που είναι και σημαντικά φθηνότερο, τότε δεν το συζητώ.
όσο αφορά τα σχόλια . . .
έχω το skx009 (pepsi) και η άποψή μου είναι η εξής:
άριστη επιλογή χωρίς συμβιβασμούς.
θα μπορούσα να λέω "καλό για τα λεφτά του" υπονοώντας ότι έχει κάποια ελαττώματα αλλά με την τιμή που πληρώνεις, τί περιμένες ; λογικό είναι και μην έχεις και παράπονο. ΔΕΝ το λέω όμως.
Παράπονο στην ποιότητα δεν έχω κανένα, έχει βουτήξει (κολυμπήσει) αρκετά και δεν υπάρχει ίχνος φθοράς, μέχρι και οι μπαρέτες του γυαλίζουν ακόμα. Το jubile κλασσικό, άνετο, ελαφρύ και δεν έχει χαλαρώσει καθόλου. Όλες οι ματ επιφάνειες του (κάσα και μπρασελε) δεν έχουν ακόμα γρατζουνιές παρά το γεγονός ότι είναι το πιο πολυφορεμένο μου ρολόι και το φοράω μάλιστα όταν θέλω να προστατεύσω τα υπόλοιπα ρολόγια που έχω. Το hardlex του είναι ακόμα αχάρακτο, οι δείκτες πλήρως κεντραρισμένοι στο 12 και η απόκλισή του κάτω από +10. Αν φροντίσω μάλιστα σε ποια θέση να το αφήνω το βράδυ, η ακρίβεια πλησιάζει στο +2. Στο τέλος αφήνω την ωραία εικόνα του dial, μέσω του καθαρού hardlex και του βάθους που προσφέρει. Η luminova του επίσης είναι γνωστή σε όλους (φακός) και η κορυφή της στεφάνης επίσης σταματάει ακριβώς στο 12.
Αυτά . . . μπορεί να φαίνονται πολύ ωραία αυτά που γράφω, αλλά αυτά πιστεύω. Συνολικά, απ' όλα τα ρολόγια μου, το απολαμβάνω και με χαροποιεί περισσότερο. Οι παραπάνω λόγοι είναι αυτοί για τους οποίους δύσκολα συγκινούμαι από άλλα καταδυτικά, πολύ ακριβότερα και γνωστά. Επίσης, μη ξεχνάμε ότι με τόσες πωλήσεις, τόσα χρόνια, έχει αποκτήσει ένα καλό όνομα στο χώρο του ρολογιού αποτελώντας ένα από τα πιο χαρακτηριστικά-συμβολικά καταδυτικά ρολόγια (μαζί με κάποια άλλα πολύ όμως ακριβότερα).
Συνεπώς δεν έχω λόγο να αναζητήσω κάποιο άλλο καταδυτικό.
το skx007 παίζει πιο εύκολα με λουράκια (από το 009) διότι δεν δεσμεύεται χρωματικά από την pepsi στεφάνη.
τέλος . . . έγινα κατανοητός φαντάζομαι

καλή έρευνα