Αποστολέας Θέμα: Marina Militare Tourbillon?  (Αναγνώστηκε 1216 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Dimopo

• Just Registered
    • Προφίλ
Marina Militare Tourbillon?
« στις: Ιανουάριος 07, 2012, 01:20:01 μμ »
Καλημέρα παιδιά και καλή χρονιά να χουμε με υγεία ευτυχία και πολλά λεφτά να αγοράζουμε ρολόγια :D
Επειδή το τελευταίο(πολλά λεφτά) δεν παίζει τώρα σκεφτόμουν να αγοράσω ένα marina militare από manbushijie...επειδή όμως δεν έχω εμπειρία από marina αλλά μόνο από parnis γνωρίζει κανείς τίποτα? Σκέφτομαι να αγοράσω ένα automatic marina που έχει πάνω μάλλον ψεύτικο tourbillon αλλά με προβληματίζει η αξιοπιστία του και επίσης οι πολλοί δείκτες που φοβάμαι μην τα παίξουν στο μέλλον

jim teo

• Επισκέπτης
Απ: Marina Militare Tourbillon?
« Απάντηση #1 στις: Ιανουάριος 07, 2012, 03:21:17 μμ »
Γεια σου φίλε Dimopo,

Τα marina militare καθώς και τα parnis δεν είναι καθόλου άσχημη επιλογή για φτηνό αλλά αξιόπιστο ρολόϊ.Σε γενικές γραμμές ότι ισχύει για το ένα ισχύει και για το άλλο.Είναι καλοφτιαγμένα,προσεγμένα και τη χρονομετρία τους θα τη ζήλευαν πολύ ακριβότερα ρολόγια.Πίστεψέ σε αυτό.
Για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο κοίτα να προτιμήσεις είτε κουρδιστό (Asian 6497), είτε αυτόματο (seagull) και να αποφύγεις τα πολύπλοκα (π.χ.power reserve,gmt,χρονόμετρα κ.τ.λ.)
Εκτός απο το manbushijie ρίξε μια ματιά και στο,επίσης αξιόπιστο,dajiwatch.
Απο προσωπική εμπειρία (έχω αγοράσει 2 marina militare και 1 parnis) σου λέω ότι δε θα το μετανιώσεις.
Ότι κι αν επιλέξεις κοίτα να το ευχαριστηθείς.

Αποσυνδεδεμένος Dimopo

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Ιανουάριος 07, 2012, 05:23:29 μμ »
Φίλε συνωνόματε σε ευχαριστώ για την χρήσιμη απάντηση σου...
Έλεγα να προτιμήσω τον manbushijie μιας και έχω αγοράσει άλλα 2 parnis από αυτόν...το ένα άριστο το άλλο μου ήρθε με τους δείκτες να παίζουν και έκανα την βλακεία να μην το γυρίσω και το πήγα σε έναν ρολογά εδώ που μου πήρε κάποια λεφτάκια η αλήθεια να λέγεται γιατί δεν έβρισκε ροδέλες και κάτι τέτοια...
Επειδή δεν είχα ποτέ κουρδιστό ρολόι είναι μανίκι η υπόθεση? κάθε πότε κουρδίζεις?
Σκέφτομαι αυτή την φορά να τσιμπήσω αυτά
http://www.manbushijie.com/productshow-650-3.html
http://www.manbushijie.com/productshow-588-2.html

jim teo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #3 στις: Ιανουάριος 07, 2012, 06:47:20 μμ »
Όχι,μανίκι δεν το λες αλλά εμένα,για να είμαι ειλικρινής,δε μου πολυαρέσουν τα κουρδιστά.Προτιμώ τα αυτόματα.Ωστόσο δεν είναι και κάτι το δύσκολο.Μια φορά την ημέρα να το κουρδίζεις,κάθε πρωί που ξυπνάς για παράδειγμα,είσαι μια χαρά.
Ένα παρόμοιο με το δεύτερο που έχεις επιλέξει είχα πάρει για τον πεθερό μου πριν δυο χρόνια.Σε πληροφορώ ότι εξακολουθεί και δουλεύει άψογα και να φανταστείς ότι δεν είναι και κανένας που το προσέχει ιδιαίτερα.Κομματάκι ατσούμπαλο τον λες.
Εγώ έχω αυτό εδώ και καιρό http://dajiwatch.com/productshow401.html και δε μου κάνει καρδιά να το βγάλω απο τον καρπό μου.Κρατάει πολύ καλό χρόνο,του έχω βάλει κρύσταλλο σαπφείρου και δεν καταλαβαίνει τίποτα.

Αποσυνδεδεμένος Dimopo

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Ιανουάριος 07, 2012, 06:52:37 μμ »
Άρα μόνο σε μένα έτυχε και συνέβη αυτό με τους δείκτες...βέβαια ο κινέζος μου είπε να το στείλω πίσω αλλά είχε κάνει ήδη 2 βδομάδες να έρθει το ρολόι και δεν μπορούσα να περιμένω κι άλλο.
Πιστεύω ότι δεν θα έχω κανένα πρόβλημα με το tourbillon, θα βάλω και ζαφειράκι τζάμι καλά θα είναι.
Άσχετο αλλά μήπως κάτι παίζει με τις τιμές του manbushijie?έχει marina militare με 180$ και δεν βλέπω κάποια διαφορά με αυτά των 80...