Αποστολέας Θέμα: χρειαζομαι τη βοηθεια σας αμεσα  (Αναγνώστηκε 4682 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος adam

• 34mm case
    • Προφίλ
χρειαζομαι τη βοηθεια σας αμεσα
« στις: Ιανουάριος 09, 2008, 10:53:44 μμ »
λοιπον κυριοι, μου προεκυψε ενα επαγγελματικο ταξιδι στο Μιλανο και θα ηθελα τη βοηθεια σας...ενδιαφερομαι για rolex η panerai...

1ον. οι τιμες εκει ειναι ανταγωνιστικες? αξιζει δηλ. η αγορα απο εκει και αν ναι ποσο θα ειναι περιπου το ποσο που μπορει να γλυτωσω?(σε σχεση με την Ελλαδα παντα)

2ον. αν εχει παει κανεις, ας μου δωσει καποιες πληροφοριες ή λινκς ωστε να ξερω που θα κοιταξω γιατι ο χρονος μου θα ειναι παρα πολυ περιορισμενος...  στην κυριολεξια θα παω σε ενα μαγαζι (που ελπιζω καποιος απο εδω θα μου πει που) θα παρω το ρολοι και θα φυγω...

3ον. αναμεσα σε ρολεξ και πανεραι, ποια εταιρια συμφερει πιο πολυ (εννοω μηπως στα πανεραι οι τιμες σε σχεση με εδω ειναι πολυ πιο χαμηλες απο οτι στα ρολεξ)?

συγνωμη για τον καταιγισμο ερωτησεων αλλα πραγματικα ειναι μια ευκαιρια για μενα να κανω μια αγορα που μπορει να την εκανα σε 1-2 χρονια απο τωρα... (παντα υποθέτοντας οτι θα ειναι αρκετα πιο φτηνα απο ελλαδα)

ευχαριστω για την κατανοηση σας :)

seamasterchrono

• Επισκέπτης
« Απάντηση #1 στις: Ιανουάριος 10, 2008, 08:17:32 πμ »
δεν ειναι πιο φθηνα στην Ιταλια απο οτι εδω

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Tourbillion
  • Rolex.
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Ιανουάριος 10, 2008, 08:29:17 πμ »
άσε που θα πρέπει να έχεις πολλές γνώσεις για να μην σε κοροιδέψουν(είτε λίγο,είτε πολύ).Οι πραγματικες ευκαιρίες στο εξωτερικό,όταν θες να ψωνίσεις από ΜΑΓΑΖΙ,είναι στις εκπτώσεις ρούχων-παπούτσια!!!Για ρολόι...καλλύτερα όπως έχουμε πει,από ΣΩΣΤΟ dealer στην Ελλάδα(τόσους γέμισε ξαφνικά η Αθήνα).
konakis.
Rolex,Panerai,JLC,Oris,Steinhart,Alpina,Citizen,Orient.

Αποσυνδεδεμένος TATAR

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Ιανουάριος 10, 2008, 09:16:16 πμ »
Καλημέρα. Στην πλατεία ΝΤΟΥΟΜΟ (καθεδρικός ναός) κοιτάζοντας την είσοδο της στοάς ΒΙΤΟΡΙΟ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΕ στο αριστερό σου χέρι (επί της πλατείας και όχι επι της στοας) έχει ένα καλό κατάστημα με επώνυμα ορολόγια. Για τιμές όμως δεν ξέρω, μπορείς άνετα να ρωτήσεις και να συγκρίνεις. Επίσης για λιγότερο επώνυμα και κυρίως Ιταλικά, θα βρείς πολλά μαγαζιά στο ΚΟΡΣΟ ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΑΫΡΕΣ.

Αποσυνδεδεμένος ντουκιας

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Ιανουάριος 10, 2008, 10:26:19 πμ »
ανταμ φιλε πας γυρευοντας  τι λογικη ειναι αυτη? το πολυ πολυ ομως να γυρισεις με καμια μαιμου.στην ιταλια??

Αποσυνδεδεμένος ντουκιας

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Ιανουάριος 10, 2008, 11:00:47 πμ »
σε καλη τιμη εχει ρολεξ  ο συνφορουμιστας κονακης γιατι δεν το βλέπεις το θεμα?

Αποσυνδεδεμένος adam

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Ιανουάριος 10, 2008, 01:05:35 μμ »
μα μιλαω για καλα μαγαζια, οχι απο το δρομο στα καλαθια...αν σκεφτεις οτι τα πανεραι εδω ο Καισαρης τα εχει ηδη ακριβα και δεν σου κανει και εκπτωση σοβαρη (ή και καθολου οταν ειχα ρωτησει εγω), θεωρησα οτι ενα πανεραι με (λιγο) πιο χαμηλη αρχικη τιμη και ενα 20-25% εκπτωση (νομιζω ειναι φυσιολογικες οι τιμες που λεω), αυτοματα σημαινει οτι θα εξοικονομησω 700-1000¤ απο εδω...υποθετικα μιλαω παντα χωρις να ξερω...

Αποσυνδεδεμένος adam

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Ιανουάριος 10, 2008, 01:12:29 μμ »
Παράθεση από: "ντουκιας"
σε καλη τιμη εχει ρολεξ  ο συνφορουμιστας κονακης γιατι δεν το βλέπεις το θεμα?

ισως :)
δεν το χω ψαξει το συγκεκριμενο ποσο κανει καινουριο (και τι εκπτωση παιζει) για να εχω αποψη...

Αποσυνδεδεμένος ντουκιας

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Ιανουάριος 10, 2008, 01:27:37 μμ »
μιλα με konakis στο ιδιο foroym εκτος και αν θελεις να τα παρουνε οι ιταλοι.και τετοιες εκπτωσεις? μην κανεις ονειρα φιλε

Αποσυνδεδεμένος Costas

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Ιανουάριος 10, 2008, 02:14:59 μμ »
Φίλε adam σου παραθέτω μια φωτογραφία από κατάστημα με panerai στο
Salzburg στην Αυστρία για να δεις που κυμαίνοντα έξω οι τιμες.

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Tourbillion
  • Rolex.
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Ιανουάριος 10, 2008, 04:20:06 μμ »
Παράθεση από: "adam"
μα μιλαω για καλα μαγαζια, οχι απο το δρομο στα καλαθια...αν σκεφτεις οτι τα πανεραι εδω ο Καισαρης τα εχει ηδη ακριβα και δεν σου κανει και εκπτωση σοβαρη (ή και καθολου οταν ειχα ρωτησει εγω), θεωρησα οτι ενα πανεραι με (λιγο) πιο χαμηλη αρχικη τιμη και ενα 20-25% εκπτωση (νομιζω ειναι φυσιολογικες οι τιμες που λεω), αυτοματα σημαινει οτι θα εξοικονομησω 700-1000¤ απο εδω...υποθετικα μιλαω παντα χωρις να ξερω...

oi τιμές στα panerai είναι οί ίδιες στην Ελλάδα και την Ιταλία,σε boutique αν δεν σε ξέρουν....μην περιμένεις έκπτωση,αν σε ξέρουν:3-5%,αν έχεις δυνατή άκρη 15-20%...παγκόσμια στρατηγική της panerai λόγω μεγάλης ζήτησης και περιορισμένης σχετικά παραγωγής(μιλάμε για τα φθηνά εμπορικά κομμάτια των 3000-5000 ευρώ και σε διάσταση 44mm,45mm.)
konakis.
Rolex,Panerai,JLC,Oris,Steinhart,Alpina,Citizen,Orient.

Αποσυνδεδεμένος adam

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Ιανουάριος 10, 2008, 10:18:21 μμ »
αχ, με απογοητευσατε...ελεγα οτι θα ειναι μια καλη ευκαιρια για να τσιμπησω ενα ρολογακι...θα κοιταξω παντως εκει που μου ειπε και ο φιλος TATAR παραπανω και οπου αλλου προλαβω (σκεφτομαι να μεινω μια μερα παραπανω για ερευνα αγορας)...