Αποστολέας Θέμα: Σκέψεις και απόψεις σχετικά με τα dress ρολόγια.  (Αναγνώστηκε 18447 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος argo98

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Σκέψεις και απόψεις σχετικά με τα dress ρολόγια.
« Απάντηση #40 στις: Ιανουάριος 17, 2012, 04:10:42 μμ »
Υπηρχε κανεις που δεν ηξερε τι θα πει dress?Ειχε πει κανεις οτι το calatrava για παραδειγμα ειναι καταδυτικο και οτι το casio protrek ειναι dress?Συγγνωμη και χωρις παρεξηγηση αλλα γιατι θα επρεπε να μας ενδιαφερει τι λενε οι ξενοι σε αναλογα με το δικο μας forum??Η αποψη που εκφραζουμε εμεις εδω(δε μιλαω για μενα αλλα για ολους μας) δε μας αρκει?Το τι ειναι dress με τη πολυ αυστηρη εννοια του ορου το ειχε πει στα πρωτα post πολυ σωστα ο koubi...και σε αυτο δε χωραει και πολυ αντιλογος...απο εκει και περα πιστευω γυρω απο το συγκεκριμενο θεμα λεμε απλως καποιες αποψεις πιο γενικου χαρακτηρα......

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Ιανουάριος 17, 2012, 04:25:42 μμ »
Ακραία? Εγώ έτσι κάνω πάντα  :headbash:

Eπομένως τηρείς πιστά τους κώδικες του dress στυλ! :angel:
Έτσι έκανα κι εγώ παλιότερα, πλέον το έχω ξεπεράσει..Αλλιώς δεθα έπρεπε να φορωι ρολόι με μαύρο καντράν με καφέ παπούτσι!
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουάριος 17, 2012, 05:24:40 μμ από andrey_ »

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Ιανουάριος 21, 2012, 07:31:22 μμ »
Εδώ φοριέται Suunto με κοστούμι... Ονόματα δε λέμε..., πρωθυπουργός ήταν...
G A P  και γω που νομιζα πως ηταν casio........
"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)