Αποστολέας Θέμα: προβλημα με ρολοι adidas  (Αναγνώστηκε 1171 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος orologakias

• 38mm case
  • Δεν κοιτάω την ώρα, το ρολόι κοιτάω........
    • Προφίλ
προβλημα με ρολοι adidas
« στις: Δεκέμβριος 22, 2011, 11:04:37 μμ »
Καλησπερα παιδια εχω ενα προβλημα με ρολοι adidas χρονογραφο καταδυτικο ενω ο δεικτης ωρας και λεπτων δουλευει αψογα οταν ξεκιναει ο χρονογραφος και τον σταματαω πατωντας μετα το κατω κουμπι δεν γυρναει εκει που το εχω ρυθμισει στο 12 αλλα σε αλλες θεσεις στο 9 η στο 6 κτλ.Το ξαναρυθμιζω και παλι τα ιδια.Υπαρχει περιπτωση να ειναι θεμα μπαταριας ειναι αρκετα παλια?δεν το εχω παει ποτε για σερβις.Ειχε ποτε κανεις παρομοιο προβλημα με χρονογραφο quartz?

Αποσυνδεδεμένος SER

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: προβλημα με ρολοι adidas
« Απάντηση #1 στις: Δεκέμβριος 23, 2011, 06:41:38 πμ »
Τραβα εξω την κορωνα και πατα το κατω κουμπι του χρονογραφου συνεχομενα,μηπως και μετακινηθει ο δεικτης του χρονογραφου απ το 9 στο 12.

Αποσυνδεδεμένος orologakias

• 38mm case
  • Δεν κοιτάω την ώρα, το ρολόι κοιτάω........
    • Προφίλ
Απ: προβλημα με ρολοι adidas
« Απάντηση #2 στις: Δεκέμβριος 23, 2011, 11:54:05 πμ »
φιλε μου καλημερα οταν τραβαω εξω την κορωνα ο δεικτης του χρονογραφου γυρναει στο 12 πατωντας σταδιακα το πανω δεξια κουμπι με το κατω κουμπι σταδιακα ρυθμιζω τα κλασματα του δευτερολεπτου .Ο δεικτης λοιπον παει στο 12 κλεινω την κορωνα την βιδωνω και ξανα παλι το ιδιο ενω ξεκιναει απο το 12 τον αρχιζω τον σταματαω παω να μηδενισω με το κατω κουμπι και παει παλι στο 9 η στο 7 η στο πεντε παντως οχι στο 12 που επρεπε να πηγαινει.Η ωρα δουλευει αψογα παντως.Λεω να αλλαξω μια μπαταρια ετσι να δω μηπως γινει τπτα.Δεν το κανει παντα καποιες φορες σημερα ειναι στις καλες του πχ.