Το φανταστηκα οτι θα σε χαλαγε η διχρωμια της στεφανης. Συμφωνω απολυτα μαζι σου χωρις να θεωρω τα Oris καταναγκαστικη επιλογη. Ειναι απολυτα σεβαστη και τιμια εταιρεια με αψογη σχεση τιμης-ποιοτητας. Απο εκει και περα ειναι θεμα γουστου. Οσο για το Omega δεν το συζητω... το συγκεκριμενο μοντελλο με την μαυρη στεφανη και τα πορτοκαλι νουμερα ειναι ενα απο τα πλεον αγαπημενα μου κομματια - οσο απλο και αν δειχνει- ευτυχως το εχω αλλα αν αξιζει να το αναφερω,το απεκτησα αφου ειχα ογκωσει απο Oris. To νεο regulator ειναι 49αρι και μαυρο-πορτοκαλι. Αρκετα εντυπωσιακο, αλλα ακριβωτερο... αντε καλοριζικο το planet ocean (με μπρασελε εννοειται και μετα λουρι αν θελεις...).
Προς Θεού Στάυρο! Δεν απαξιώνω την μάρκα και παραδέχομαι ευθέως ότι η αναλογία κόστους/αξίας στα ρολόγια της είναι σε πολύ καλό επίπεδο. Αντίστοιχο φινίρισμα, για παράδειγμα, συναντάς σε ακριβότερα ρολόγια. Δεν ήθελα με την προηγούμενη δημοσίευσή μου να προσβάλλω, ούτε να σνομπάρω, την επιλογή κανενός! Όλα είναι θέμα γούστου και προυπολογισμού, τα οποία δύο είναι απολύτως -από μέρους μου- σεβαστά.
Θα διαφωνήσω όμως σε κάτι. Αυτό με την πορτοκαλί στεφάνη είναι ομορφότερο!

Επειδή όμως στην ενότητα αυτή συζητάμε για τα Oris, και οι συντονιστές καραδοκούν, τα υπόλοιπα, σύντομα, στο κατάλληλο θέμα....