πιστευω πως ναι,μαλλον ειμαι βεβαιος,γιατι ετυχε να τον διαβασω.
παρουσιαση της δουλειας του εκανε.το ονομα της εταιριας?ΑΡ και η παρουσιαση νεων τεχνολογιων της.φυσικα και η προσωπικη σας επαφη με ολα τα μεγαλα ονοματα του χωρου σας δινει μια αλλη διασταση για καποιες "εκμυστηρευσεις" αλλα απο την αλλη καμμια εταιρια δεν θα πει σε
κανεναν τα προβληματα που εβγαλαντα ρολογια της!το ιντερνετ ειναι γεματο με αναλυτικες, τεχνικης φυσεως, πληροφοριες απο επαγγελματιες και οχι μονο που ενημερωνουν !
να σας παω και λιγο πιο μακρια?μεγαλο αμερικανικο φορουν ηλεκτρονικων κανει "test drive" σε συσκευες που του παρεχει η επισημη εταιρια,αμα παει καλα η επιτυχια του προιοντος ειναι δεδομενη!
το ιντερνετ καλως η κακως ειναι ενα πολυδυναμο και ισχυρο μεσο στις μεγαλες αγορες το οποιο προσωπικα σεβομαι και χρησιμοποιω
ναι εχω παρακολουθησει λιγο το χωρο,οχι απο την ελλαδα μπορω να πω και φυσικα οχι στο δικο σας προσωπικο επιπεδο γνωριμιων με το " jet set"της ελβετικης ωρολογοποιας!
τα δεδομενα που φτανουν μερικες φορες στην χωρα μας δεν ανταποκρινονται παντα στην πραγματικοτητα.γιατι το λεω αυτο?π.χ εαν ο ιταλος γνωριζει ποσο και ποιο ρολεξ θα παρει αξια η ηδη εχει αξια και ερχεται σε μια μη ενημερωμενη αγορα σαν την ελληνικη οπου 8α πιασει τον ελληνα εμπορα βλακα αγοραζοντας το ρολοι σε τιμη πολυ κατωτερη απο αυτην που η διεθνη αγορα το τιμα και ο ιταλος θα πουλησει βγαζωντας κερδος.προσφατα ενας του χωρου με ρωτησε,εχετε παλια ρολογια στην ελλαδα?.....τι ηθελε?

η παγκοσμιοποιηση περνα και μεσα απο το ιντερνετ,τιμες,μοντελα,απατες ,χρεωκοπιες,λιστες και τασεις στα vintage ρολογια.οσο πιο γρηγορα το καταλαβουμε και στην ελλαδα οτι αποτελει οπλο και οχι εχθρο και στο χωρο του ρολογιου τοσο πιο συνειδητοποιημενοι θα γινουμε.
προσωπικα μπορω να πω οτι ειμαι πολυ πιο πεζος τυπος απο εσας στην προσεγγιση μου στο χωρο ρολοι,εμαθα εδω,εμαθα αλλιως?δεν ξερω!
προσωπικα πλεον ψαχνω την χρησιμη πληροφορια στο θεμα μετα απο αρκετα χρονια με περιοδικα,βιβλια,ενθετα και οτι αλλο