Αποστολέας Θέμα: Ω moonwatch-The eagle has landed!!!  (Αναγνώστηκε 21717 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Ω moonwatch-The eagle has landed!!!
« Απάντηση #40 στις: Φεβρουάριος 25, 2012, 10:01:55 πμ »
Απίστευτο!!!!!!!!!!!!!!
Σήμερα το απόγευμα στο DUTY FREE του SCHIRPHOL (AMSTERDAM)- ενός από τα πιο φτηνά DUTY FREE παγκοσμίως!!!!!!
Χάζευα τις βιτρίνες και ρώτησα από περιέργεια τιμή καταλόγου και τιμή DUTY FREE για το 35705000......................
ΤΙΜΗ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥ: 4200€
ΤΙΜΗ DUTY FREE: 3445€

Τι να πω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
27/12/2011 (ημερομηνία αγοράς του δικού μου!)τιμή καταλόγου: 3500€

:censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :banned: :banned: :banned: :banned: :banned:

Ωπα, ωραία μαντάτα  :(

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Φεβρουάριος 27, 2012, 09:00:11 πμ »
Mηπως ξερετε ποσο εχει το νεο moonwatch των 44mm?
http://www.omegawatches.com/gents/speedmaster/moonwatch-omega-co-axial-chronograph/31133445101001
"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Φεβρουάριος 27, 2012, 07:21:19 μμ »
sorry αλλα θελει θρασσος για να το ονομασουν αυτο moonwatch.
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος assassin88

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Φεβρουάριος 27, 2012, 08:03:41 μμ »
sorry αλλα θελει θρασσος για να το ονομασουν αυτο moonwatch.
+1...ελπίζω το κλασσικό μοντέλο να μην σταματήσει να παράγεται και στη θέση του να συνεχίσει αυτό,γιατί τότε η Ω θα έχει πέσει πολύ στην υπόληψή μου...

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Φεβρουάριος 27, 2012, 08:08:06 μμ »
+1...ελπίζω το κλασσικό μοντέλο να μην σταματήσει να παράγεται και στη θέση του να συνεχίσει αυτό,γιατί τότε η Ω θα έχει πέσει πολύ στην υπόληψή μου...

Δεν υπάρχει περίπτωση, είναι το πιο διαφημισμένο της ρολόι και σήμα κατατεθέν...

Αποσυνδεδεμένος assassin88

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Φεβρουάριος 27, 2012, 08:11:34 μμ »
Κι εγώ αυτό πιστεύω,αλλά είναι δυνατόν να το ονομάσουν moonwatch??Ας έβρισκαν ένα άλλο όνομα...ή μάλλον...ας μην το πείραζαν ποτέ...
Η επόμενη αλλαγή έπρεπε να γίνει όταν και άμα ξαναπατούσαμε στο φεγγάρι με Ω :P

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Φεβρουάριος 27, 2012, 09:13:10 μμ »
Ας έβρισκαν ένα άλλο όνομα...

Συμφωνώ απόλυτα...

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Φεβρουάριος 27, 2012, 09:28:46 μμ »
speedmaster ειναι και τιποτε αλλο. pro II αν θελαν ας το λεγανε αλλα οχι moon.

μιλαμε για αυτοματο, open back, μεγαλυτερο μεγεθος, date (!!!for 'fax' shake), δευτερολεπτα στο 3o hand και οχι σε δικο τους κυκλο στο 9, 2 'κυκλοι' αντι για 3 στο dial, μεγαλυτερο μεγεθος, αλλη κορωνα, πολυ μεγαλες γραμμες στις ενδειξεις ωρας κλπ. μπορει να ειναι εξαιρετικο ρολοι αλλα δεν εχει σχεση με το moon παρα μοναχα μια ομοιοτητα σαν κακη επανεκδοση λογω dial.

ειπαμε μαρκετινγκ αλλα αμα ειναι να πηδανε τα καλυτερα brand names τους απο μονοι τους τοτε...
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος xartogiakas

• 48mm case
  • Ο χρόνος δε νικιέται, μόνο μετριέται!
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Φεβρουάριος 27, 2012, 10:02:08 μμ »
Όλα για τα χρήματα = Swatch Group
''Αμήν. Αντικείμενα είναι γαμώτο μου. Όχι άνθρωποι για να τα θρηνούμε.
Το φόρεσες, το χάρηκες, άμε στο διάλο τώρα.''...Blackbird.

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Φεβρουάριος 27, 2012, 10:06:35 μμ »
Καλά και οι άλλοι για τα χρήματα τα κάνουν όλα ;)
Ίσως δε μας κοροϊδέυουν τόσο κατάμουτρα.. :D

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #50 στις: Φεβρουάριος 27, 2012, 11:12:36 μμ »
Συμφωνω ρε παιδια μαζι σας αλλα καποιος ας μας πει ποσο εχει αυτο το speedmaster `η τουλαχιστον αυτο το καινουριο-παλιο moonwatch με co-axial και σε 44mm http://www.omegawatches.com/gents/speedmaster/moonwatch-co-axial-chronograph/31130445001001
`η και αυτο το split seconds http://www.omegawatches.com/gents/speedmaster/moonwatch-split-seconds-co-axial-chronograph/31130445101001
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουάριος 27, 2012, 11:21:07 μμ από chris5 »
"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Φεβρουάριος 27, 2012, 11:27:53 μμ »
To ¨moonwatch¨ αυτό έχει 6.600€.
Το split seconds δε γνωρίζω.

Αποσυνδεδεμένος Nick78

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Φεβρουάριος 27, 2012, 11:42:03 μμ »
Βαγγελίστρα μου!!

Τιμή ...Ε-Λ-Ε-Ο-Σ !  (και 44,5μμ!!)
We are never gonna survive...unless we get a little crazy!

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Φεβρουάριος 28, 2012, 08:13:04 πμ »
Συμφωνω ρε παιδια μαζι σας αλλα καποιος ας μας πει ποσο εχει αυτο το speedmaster `η τουλαχιστον αυτο το καινουριο-παλιο moonwatch με co-axial και σε 44mm http://www.omegawatches.com/gents/speedmaster/moonwatch-co-axial-chronograph/31130445001001
`η και αυτο το split seconds http://www.omegawatches.com/gents/speedmaster/moonwatch-split-seconds-co-axial-chronograph/31130445101001

ενα γρηγορο ψαξιμο στο νετ δινει list price 11-11.5Κ για το split seconds. 
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Φεβρουάριος 28, 2012, 03:38:46 μμ »
ενα γρηγορο ψαξιμο στο νετ δινει list price 11-11.5Κ για το split seconds. 

Πανακριβο αν εχει 11000,μηπως εχουμε και τιμη για το 44mm moonwatch με τον 3313 μηχανισμο και με το παλιο σχεδιασμο του καντραν?
http://www.omegawatches.com/gents/speedmaster/moonwatch-co-axial-chronograph/31130445001001

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Φεβρουάριος 28, 2012, 08:08:24 μμ »
αν μου επιτρεπεις την παρεμβαση, και ως κατοχος moon, το οποιο για να ειμαι ειλικρινης εψαχνα να το βρω και με την 861 (με την 321 δεν μας επαιρνε η τσεπη), δεν καταλαβαινω γιατι θελεις να το παρεις με coaxial και με διαφορες στο σχεδιασμο. ξερω οτι δεν μου πεφτει λογος, και το λεω με καθε φιλικη και παρειστικη διαθεση, αλλα το moonwatch ειναι αυτο που ειναι με το κουρδισμα του (αβολο για μερικους φυσικα) το hesalite του κλπ. θα ελεγα οτι αν θες ενα διαφορετικο moonwatch να δεις καποια απο τις ειδικες του εκδοσεις (εγω πχ πηρα την 25th anniversary) η' αν θελεις coaxial το υπεροχο aqua terra η' το broad arrow.

συγγνωμη και παλι για την παρεμβαση αλλα ξερεις εχω την αισθηση πως και απο πλευρας μεταπωλησης καλυτερα θα ειναι αλλα και γενικα ενα ρολοι που εχει δικο του brand name, πιθανον ισχυροτερο απο της ιδιας της Ω, ειναι πιο καλο να το παρεις στη μορφη που ειχε. μη ξεχναμε πως μιλαμε για ενα ρολοι 50 ετων που ακομη στεκεται ορθιο και ακμαιο γιατι εχει μια εικονα απιστευτα λιτη, πληρη και διαχρονικη.

φιλικα  ;)
Θ.
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #56 στις: Φεβρουάριος 28, 2012, 08:36:13 μμ »
αν μου επιτρεπεις την παρεμβαση, και ως κατοχος moon, το οποιο για να ειμαι ειλικρινης εψαχνα να το βρω και με την 861 (με την 321 δεν μας επαιρνε η τσεπη), δεν καταλαβαινω γιατι θελεις να το παρεις με coaxial και με διαφορες στο σχεδιασμο. ξερω οτι δεν μου πεφτει λογος, και το λεω με καθε φιλικη και παρειστικη διαθεση, αλλα το moonwatch ειναι αυτο που ειναι με το κουρδισμα του (αβολο για μερικους φυσικα) το hesalite του κλπ. θα ελεγα οτι αν θες ενα διαφορετικο moonwatch να δεις καποια απο τις ειδικες του εκδοσεις (εγω πχ πηρα την 25th anniversary) η' αν θελεις coaxial το υπεροχο aqua terra η' το broad arrow.

συγγνωμη και παλι για την παρεμβαση αλλα ξερεις εχω την αισθηση πως και απο πλευρας μεταπωλησης καλυτερα θα ειναι αλλα και γενικα ενα ρολοι που εχει δικο του brand name, πιθανον ισχυροτερο απο της ιδιας της Ω, ειναι πιο καλο να το παρεις στη μορφη που ειχε. μη ξεχναμε πως μιλαμε για ενα ρολοι 50 ετων που ακομη στεκεται ορθιο και ακμαιο γιατι εχει μια εικονα απιστευτα λιτη, πληρη και διαχρονικη.

φιλικα  ;)
Θ.
Μαζι σου και γω,απλως αν προσεξες παραπανω ειπα για το ιδιο σχεδιο απλα σε 44mm κασα και με co-axial μηχανισμο αφου δεν βγαινει με μη-coaxial.

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Φεβρουάριος 28, 2012, 09:00:29 μμ »
Μαζι σου και γω,απλως αν προσεξες παραπανω ειπα για το ιδιο σχεδιο απλα σε 44mm κασα και με co-axial μηχανισμο αφου δεν βγαινει με μη-coaxial.

κοιτα, τα 44mm με τα 42mm δεν εχουν μεγαλη διαφορα. εγω εχω το PO το 45.5 και δεν νιωθω οτι το moonwatch δειχνει μικρο στο χερι μου. εκτος και αν εχεις κανα υπερβολικα μεγαλο καρπο οποτε παω πασο. αλλα δες το στο χερι σου και θα με θυμηθεις. το δε μεγεθος αυτο (42μμ) σε συνδυασμο με την κασα που εχει το κανει φοβερα βολικο για να δεχθει αλλα λουρακια κλπ χωρις να ψαχνεις να δεις πως θα ταιριαξουν πανω του. δεν ξερω αν το φορεσες και σε απογοητευσε το μεγεθος του. δοκιμασε το. ιδιως αν διαθετεις τα εξτρα χρηματα και πας για το Apollo 11 -40th anniversary edition και το βαλεις στο χερι σου, θα φυγεις με το ρολοι.  ;D
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Φεβρουάριος 28, 2012, 09:16:32 μμ »
Ξερεις τι εχω παθει με το moonwatch? Eνω ειναι διακαης ποθος μου,και εννοειται πως το εχω φορεσει το 42mm,κατι με χαλαει που δεν ξερω τι ειναι αυτο,ισως αν ειχα τα χρηματα να επαιρνα καποιο επετειακο οπως ειπες και συ για το apollo `η αυτο που εχει πετρωμα απο την σεληνη στο καντραν,νομιζω.

Αποσυνδεδεμένος THANOS58

• FnB Mod
  • 50mm case
  • *
  • ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΨΗΛΟΤΕΡΑ..
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Φεβρουάριος 28, 2012, 09:42:05 μμ »
Ξερεις τι εχω παθει με το moonwatch? Eνω ειναι διακαης ποθος μου,και εννοειται πως το εχω φορεσει το 42mm,κατι με χαλαει που δεν ξερω τι ειναι αυτο,ισως αν ειχα τα χρηματα να επαιρνα καποιο επετειακο οπως ειπες και συ για το apollo `η αυτο που εχει πετρωμα απο την σεληνη στο καντραν,νομιζω.

Όχι από την Σελήνη. Από κομμάτια μετεωρίτη που μάζεψαν από κάποια Αμερικανική έρημο. Το moonwatch είναι υπερτιμημένο του κερατά... Όποιο μοντέλο Speedmaster δηλαδή και να δεις. Αλλά και η Ω τώρα τελευταία έχει καβαλήσει μια στίβα καλαμιές, έχοντας στην Ελλάδα ένα απαράδεκτο service, όπως και απαράδεκτη αντιπροσωπεία... Ούτε το αστεράκι της Mercedes, ούτε το οποιοδήποτε σημαδάκι φτάνουν για να κάνουν ένα μηχάνημα αξιόπιστο ή σπουδαίο, ακόμα κι αν έχει σοβαρή κατασκευή. Η υποστήριξη είναι εξίσου σοβαρή υπόθεση, αν όχι σοβαρότερη, αν το καλοεξετάσουμε...
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουάριος 28, 2012, 10:11:13 μμ από THANOS58 »
ΑΓΑΠΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ.
ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ...ΡΟΛΟΙ!