Αποστολέας Θέμα: Βοήθεια για επιλογή γυναικείου ρολογιού  (Αναγνώστηκε 2617 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος StavrosK

• 34mm case
    • Προφίλ
Βοήθεια για επιλογή γυναικείου ρολογιού
« στις: Νοέμβριος 16, 2007, 03:52:00 μμ »
Καλησπέρα σε όλους

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα ρολόι δώρο για την γυναίκα μου. Το ρολόι που θα πάρω θέλω να είναι κάτι το οποίο να μπορεί να το φοράει κάθε μέρα, όλη μέρα και όχι κάτι το οποίο να φοριέται με πολύ καλό ντύσιμο. Θέλω να είναι κάτι σχετικά σπορτίφ δηλαδή. Ειλικρινά δυσκολεύομαι αφάνταστα να βρω κάτι αξιόλογο καθώς έχω την αίσθηση ότι οι επιλογές μου είναι λίγες.

Τα κριτήρια είναι τα παρακάτω:

1. Κόστος - Από 1000 έως 1300 ευρώ. Ισως για κάτι εξαιρετικό να ανέβω 100-150 ευρώ παραπάνω
2. Διάμετρος από 28 έως 32 μαξ. Δυστηχώς έχει λεπτό καρπό και δεν την βολέβουν μεγαλύτερα ρολόγια
3. Κατά προτίμηση σε δερμάτινο λουράκι αν και δεν λέμε οχι στα μπρασελέ ή καουτσούκ
4. Αδιάβροχο τουλάχιστον στα 100μ
5. Κατά πρώτο λόγο quartz μηχανή. Μας προβληματίζει το γεγονός ότι έχει την συνήθεια να βγάζει το ρολόι για μικρά διαστήματα κατα την διάρκεια της μέρας. Βεβαια δεν λέμε όχι σε μηχανικό.
6. Χρονογράφοι, gmt, power reserve είναι λειτουργίες που είναι δεν μας απασχολούν. Ας είναι κ σκέτο το ρολόι και ότι αλλο έχει το βλέπουμε σαν μπόνους  :rolleyes:

Ενα κομμάτι που έχω δει είναι το Omega Seamaster με το μπλε καντράν και την μπλέ στεφάνη 2224.80 αλλά ψάχνω και άλλες λύσεις.

Παιδιά βοηθήστε γιατι χανόμαστε......ουτε ρολόι για μένα να διάλεγα !!!!

Αποσυνδεδεμένος kazushi

• 38mm case
    • Προφίλ
Re: Βοήθεια για επιλογή γυναικείου ρολογιού
« Απάντηση #1 στις: Νοέμβριος 18, 2007, 02:20:20 μμ »
Γεια σου φίλε StavrosK

Στην κατηγορία τιμής που ψάχνεις υπάρχουν πολλά αξιόλογα ρολόγια, οι προσωπικές μου πρώτες επιλογές θα ήταν σε αυτά τα μοντέλα: Ωμέγα constellation double eagle, Tissot t-trend, Tudor classic…

Έχε όμως στο μυαλό σου ότι το ρολόι είναι ένα πολύ προσωπικό θέμα, προσπάθησε να «ψαρέψεις» την γυναικά σου πρώτα τι θα της άρεσε, γιατί δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από ένα δώρο που κατά βάθος δεν αρέσει !

Τέλος, θα σου συνιστούσα να αποφύγεις τα designer watches (βλέπε Gucci, Pier Cardin, κλπ.)

καλό ψάξιμο…

Παράθεση από: "StavrosK"
Καλησπέρα σε όλους

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα ρολόι δώρο για την γυναίκα μου. Το ρολόι που θα πάρω θέλω να είναι κάτι το οποίο να μπορεί να το φοράει κάθε μέρα, όλη μέρα και όχι κάτι το οποίο να φοριέται με πολύ καλό ντύσιμο. Θέλω να είναι κάτι σχετικά σπορτίφ δηλαδή. Ειλικρινά δυσκολεύομαι αφάνταστα να βρω κάτι αξιόλογο καθώς έχω την αίσθηση ότι οι επιλογές μου είναι λίγες.

Τα κριτήρια είναι τα παρακάτω:

1. Κόστος - Από 1000 έως 1300 ευρώ. Ισως για κάτι εξαιρετικό να ανέβω 100-150 ευρώ παραπάνω
2. Διάμετρος από 28 έως 32 μαξ. Δυστηχώς έχει λεπτό καρπό και δεν την βολέβουν μεγαλύτερα ρολόγια
3. Κατά προτίμηση σε δερμάτινο λουράκι αν και δεν λέμε οχι στα μπρασελέ ή καουτσούκ
4. Αδιάβροχο τουλάχιστον στα 100μ
5. Κατά πρώτο λόγο quartz μηχανή. Μας προβληματίζει το γεγονός ότι έχει την συνήθεια να βγάζει το ρολόι για μικρά διαστήματα κατα την διάρκεια της μέρας. Βεβαια δεν λέμε όχι σε μηχανικό.
6. Χρονογράφοι, gmt, power reserve είναι λειτουργίες που είναι δεν μας απασχολούν. Ας είναι κ σκέτο το ρολόι και ότι αλλο έχει το βλέπουμε σαν μπόνους  :rolleyes:

Ενα κομμάτι που έχω δει είναι το Omega Seamaster με το μπλε καντράν και την μπλέ στεφάνη 2224.80 αλλά ψάχνω και άλλες λύσεις.

Παιδιά βοηθήστε γιατι χανόμαστε......ουτε ρολόι για μένα να διάλεγα !!!!
So many watches, so little time...

Αποσυνδεδεμένος StavrosK

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Νοέμβριος 18, 2007, 07:21:37 μμ »
Την έχω ψαρέψει ήδη.... τα κριτήρια που αναφέρω έχουν προέλθει μετα την σχετική ψαριά.... Καζουσι όχι δεν ψάχνω για κάτι τέτοιο... αυστηρά από εταιρεία που φτιάχνει ρολόγια και μόνο

Αποσυνδεδεμένος StavrosK

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Νοέμβριος 22, 2007, 03:50:48 μμ »
Τι εγινε βρε παιδια..... μπλακ αουτ ?

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Νοέμβριος 22, 2007, 03:54:31 μμ »
chronotech