Αποστολέας Θέμα: Παίδες τα φώτα σας εώς 1000 ευρώ  (Αναγνώστηκε 7527 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Nikolaosgeo

• Just Registered
    • Προφίλ
Παίδες τα φώτα σας εώς 1000 ευρώ
« στις: Δεκέμβριος 08, 2011, 01:38:11 πμ »
Γειας και καλως σας βρήσκω ,

Θέλω να αγοράσω ένα καλό ρολόι αναλογικό της αγοραστικής μου δύναμης που φτάνει έως τα 1000 ευρώ  έπειτα απο μια έρευνα καθότι άσχετος κατέληξα στα εξής:
1)   HAMILTON JASSMASTER OPEN SECRET Automatic Chronograph 1190 eur
2)       HAMILTON JASSMASTER Automatic Chronograph 1190 eur
3) longiness conquest sport 750 eur

Τι λέτε? Εχετε να προτείνεται κάτι αλλο σε αυτά τα χρήματα!και κάτι ακόμα τα hamilton βρήκα σε ενα site σε δολλαρια όπου εκμετυαλευομενος την ισοτιμια μπορει να γλητώσω 120 ευρω αλλά η εγγύηση που σου δίνει δεν ειναι international παρα μόνο απο τον ίδιο το site !Αξίζει ή να το πάρω καλύτερα απο δώ?

Ευχαριστώ,
 Νίκος

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Παίδες τα φώτα σας εώς 1000 ευρώ
« Απάντηση #1 στις: Δεκέμβριος 08, 2011, 02:10:22 πμ »
Nίκο καλωσήρθες.
Hamilton αξίζει να πάρεις από εδώ έτσι κι αλλιώς, όπως και τις περισσότερες εταιρίες. Εξαιρούνται γιαπωνέζικα, ρώσικα, Tag Heuer και κάποια λίγα ακόμη.
Οι τιμές που έγραψες είναι τελικές? Μετά δηλαδή την έκπτωση? Η είναι τιμές λιανικής από τις οποίες θα έχεις μια έκπτωση >25% στο μετρητοίς?
Γενικά στην κατηγορία μέχρι 1000 ευρώ Hamilton, Tissot για χρονογράφους και Longines, Fortis, Oris, Glycine για απλά αυτόματα.
Ενα πολύ βασικό-που το αναφέρουμε συνέχεια εδώ στο φόρουμ-είναι η δοκιμή του ρολογιού στο χέρι. Με αυτό τον τρόπο απορρίπτεις πολλές από τις πιθανές επιλογές και ασχολείσαι με αυτά που σου αρέσουν πραγματικά.

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Δεκέμβριος 08, 2011, 02:19:52 πμ »
Στις τιμές δεν έχει γίνει έκπτωση που ανέφερα !

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Δεκέμβριος 08, 2011, 11:40:12 πμ »
Αδύνατο πάντως το Longines Conquest να έχει 750 eurο πρό έκπτωσης...εκτός αν είναι κανένα quartz και χωρίς κεραμική στεφάνη, οπότε καλύτερα άστο ;)
Αυτό το Conquest πάντως έχει με μπρασελέ καπου στα 1400 προτεινόμενη λιανική, ίσως και παραπάνω, οπότε είσαι οριακός στο badget...

Πάλι οριακά στο badget(+100 με 150e...πως το κάνουμε συνέχεια αυτό?  ;D) είναι το Legend Diver, ένα ρολόι ιδιαίτερα αγαπητό στο φόρουμ...

Και για να προτείνουμε και κάτι κάτω από 1000 ευρώ,δες και κάποια Glycine
Incursore 44mm Automatic

Incursore Arco II

Incursore 46mm Μanual

Με έπιασε glyciνίαση πάλι  :D

Ξαναλέω πως είναι βασικότατο να δοκιμάσεις ρολόγια στο χέρι :)

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Δεκέμβριος 08, 2011, 03:56:33 μμ »
Το longiness πο ελεγα ειναι αυτό                  http://www.longines.com/watches/longines-conquest/L3.279.4.56.3

Οσον αφορά την δοκιμή έχετε δίκιο μιας και σήμερα πήγα σύνταγμα και δοκίμασα το hamilton to open secret που εχει 44 διαμετρο και φενόταν λίγο μεγαλούτσικο για τον καρπό μου ένα η άλλη επιλογή σε hammilton ήταν 41 και ήταν πιο ωραίο πάνω μου!Παρεπιπτόντως το open secret apo 1200 to afine 1000

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Δεκέμβριος 08, 2011, 04:14:38 μμ »
Η έκπτωση που σου έδωσε είναι 17%, ψιλομέτρια πράγματα. Προτείνω να καταλήξεις σε ποιό ρολόι θέλεις και μετά ζήτα από τα μέλη να σε βοηθήσουν με πμ σχετικά με μαγαζιά με μεγαλύτερη έκπτωση από αυτή.
Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Δεκέμβριος 08, 2011, 04:28:28 μμ »
Αυτο το ρολοι  HAMILTON JASSMASTER Automatic Chronograph 1190 eur=1000 με εκπτωση
ειναι κοντα σε αυτά που θέλω και μου πάει οπότε καταλήγω κάπως

Αποφορολογηση και εκπτωση παίζει πουθενα?

Αποσυνδεδεμένος mantilas

• 48mm case
  • ΚΑΛΛΙΣΤΟΝ ΚΛΕΟΣ ΤΟ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΑΣ ΘΝΗΣΚΕΙΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Δεκέμβριος 08, 2011, 05:29:43 μμ »
Για glycine αγορα απο που ρε παιδια?Ριξτε καμια ιδεα,αν δεχεται και ανταλλαγες τελεια θα ειναι.

Αποσυνδεδεμένος trikat

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Δεκέμβριος 08, 2011, 07:33:25 μμ »
Αυτο το ρολοι  HAMILTON JASSMASTER Automatic Chronograph 1190 eur=1000 με εκπτωση
ειναι κοντα σε αυτά που θέλω και μου πάει οπότε καταλήγω κάπως

Αποφορολογηση και εκπτωση παίζει πουθενα?

χαχαχα καλο.

Τεσπα απο τα παραπάνω ρολογάκια μονο το Legend Diver λεει κατι ολα τα αλλα ειναι για τα μπάζα. Θα σου πρότεινα με αυτα τα λεφτά να ψάξεις την αγορά των μεταχειρισμένων. Με 1000 +300 παιρνεις μεχρι και breitling. Ριξε λοιπον μια ματια στις αγοραπωλησίες του forum στάνταρ θα βγει κατι καλο.
Κοιμιζει τους παντες...

Αποσυνδεδεμένος SER

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Δεκέμβριος 08, 2011, 07:35:41 μμ »
Nα τολμησω να ρωτησω γιατι τα αλλα ειναι για τα μπαζα?

Αποσυνδεδεμένος trikat

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Δεκέμβριος 08, 2011, 08:22:18 μμ »
Φυσικά δεν δαγκώνω.  ;D
Κοιτα SER γουστο ειναι αυτο, τα Glycine δεν μου αρέσουν τα βρισκω ξενέρωτα γενικά. Longines quartz ουτε για πλακα, τελος απο τα hamilton μονο το openheart καταφερε να με συγκινησει.
Κοιμιζει τους παντες...

Αποσυνδεδεμένος SER

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Δεκέμβριος 08, 2011, 08:31:42 μμ »
Σαφως δεν αντιλεγω πως τα γουστα αλλαζουν απο ανθρωπο σε ανθρωπο.Αλλα επειδη ανεφερες την εκφραση για τα μπαζα,μην γινει παραπληροφορηση και ο φιλος μας αμφιβαλει σχετικα με τις παραπανω εταιρειες και τα ρολογια τους.Συμφωνω πως το LD ειναι σουπερ και καποια μερα θα θελα να το αποκτησω ;)

Αποσυνδεδεμένος trikat

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Δεκέμβριος 08, 2011, 08:33:38 μμ »
Σωστή η παρατηρηση.
Κοιμιζει τους παντες...

Αποσυνδεδεμένος mantilas

• 48mm case
  • ΚΑΛΛΙΣΤΟΝ ΚΛΕΟΣ ΤΟ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΑΣ ΘΝΗΣΚΕΙΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Δεκέμβριος 08, 2011, 11:35:50 μμ »
Στο glycine που ποσταρε ο Γιαννης στο σαιτ της εταιρειας γραφει για την κορωνα sticker crown τι σημαινει αυτο?Υδατοστεγανοτητα 200 μετρα και μη βιδωτη κορωνα νομιζα οτι μονο η fortis ειχε.Παντως εμενα αυτο μου αρεσει χωρις φανφαρες απο αριστη εταιρεια με ιστορια και απλοτητα που μαγνητιζει,μπηκα σε πειρασμο. :smt096

Αποσυνδεδεμένος CNR

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Δεκέμβριος 08, 2011, 11:53:09 μμ »
....Υδατοστεγανοτητα 200 μετρα και μη βιδωτη κορωνα νομιζα οτι μονο η fortis ειχε.....

Και η Citizen, νομίζω και η Seiko και φαντάζομαι και πολλές άλλες, η κορώνα μπορεί να είναι εξίσου στεγανή είτε είναι βιδωτή είτε όχι, αν είναι βιδωτή απλά εξασφαλίζει οτι δεν θα μετακινηθεί από κάποιο τυχαίο χτύπημα/τράβηγμα μέσα στο νερό που θα χάλαγε την στεγανότητα

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Δεκέμβριος 09, 2011, 12:13:52 πμ »
H Glycine είναι πολύ αξιόλογη και value for money εταιρεία και φυσικά μόνο για τα μπάζα δεν είναι. Πριν γράψετε κάτι αναρωτηθήτε πρώτα αν το γνωρίζετε. Αν απλά δεν σας αρέσουν, μπορείτε να γράψετε αυτό ακριβώς...ότι δεν σας αρέσουν ;)
Φίλε mantilas τα στοιχεία της αντιπροσωπείας: Kαπετανάκης Χάρητος 13 Κολωνάκι τηλ 210 7229875

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Δεκέμβριος 09, 2011, 04:31:36 μμ »
Παιδιά απο τα 2 Hamilton που ανέφερα ποιό έχει καλύτερη μηχανή και τι σημαντικό έχει στην πράξη μιά καλύτερη μηχανή; Το open secret μου πές ένας πώς έχει την απλή eta και το άλλο voulzer ( κάπως έτσι λέγεται) τι λέτε;

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Δεκέμβριος 09, 2011, 04:42:39 μμ »
Και οι δύο ετά είναι, απλά η δεύτερη έχει επικρατήσει να λέγεται Valjoux. Η πρώτη είναι απλή μηχανή, 2824 είναι ο κωδικός της, ενώ η δεύτερη χρονογράφος, με κωδικό 7750.
Ο χρονογράφος είναι πολύ πιο δύσκολη μηχανολογική υλοποίηση γι' αυτό και λέμε ότι είναι "καλύτερη μηχανή".
Στην πραγματικότητα, αν παραβλέψουμε τις λειτουργίες χρονογράφου της δεύτερης, είναι και οι δύο πολύ καλές και αξιόπιστες ελβετικές μηχανές.
Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.

Αποσυνδεδεμένος trikat

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Δεκέμβριος 09, 2011, 06:49:51 μμ »
H Glycine είναι πολύ αξιόλογη και value for money εταιρεία και φυσικά μόνο για τα μπάζα δεν είναι. Πριν γράψετε κάτι αναρωτηθήτε πρώτα αν το γνωρίζετε. Αν απλά δεν σας αρέσουν, μπορείτε να γράψετε αυτό ακριβώς...ότι δεν σας αρέσουν ;)
Φίλε mantilas τα στοιχεία της αντιπροσωπείας: Kαπετανάκης Χάρητος 13 Κολωνάκι τηλ 210 7229875

Value for money ρολογια εγω ο ασχετος δεν ξερω. ;D Οσο για την Glycine και τα hamilton λεω ξανα λαθος εκφραση, οκ. Οι εταιρείες μια χαρα ειναι και εσεις μπορειτε να πληρωνετε με το 1000 σας για να σας συναρμολογήσουν μια ετα κανενα πρόβλημα.

Επισης να σημειωσω για το φιλο που αναρωτιεται τι θα αγοράσει. Μια συμβουλή, οσες φορές ειπα θα αγοράσω ρολοι μεχρι χ Ε το μετανιωσα. Εκτός από το να κλέβει εντυπώσεις και χρημα το ρολοι πρεπει τουλαχιστον να σε ικανοποιει.
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκέμβριος 09, 2011, 07:42:00 μμ από trikat »
Κοιμιζει τους παντες...

Αποσυνδεδεμένος ''Viglatoras''

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Δεκέμβριος 10, 2011, 12:37:08 πμ »
Εννοέις ότι 1000 Ευρώ για ΕΤΑ είναι πολλά; Εδώ υπάρχουν εταιρίες που τα μοντέλα τους κοστίζουν πολύ ακριβότερα από 1000 Ευρώ και πάλι ΕΤΑ φοράνε...!!
Το μηχανικό ρολόι, είναι η πιο μικρή, η μακροβιότερη και η πιο προσωπική μηχανή που μπορεί να φέρει ένας άνθρωπος επάνω του. Μοιάζει σαν ένα μικρό ''εργοστάσιο'' επάνω στον καρπό και όσο πιο πολύπλοκος είναι ο μηχανισμός του, τόσο η αίσθηση αυτή γίνεται εντονότερη!