Αποστολέας Θέμα: Bots?  (Αναγνώστηκε 2097 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος georgemvg

• 36mm case
    • Προφίλ
Bots?
« στις: Δεκέμβριος 07, 2011, 05:06:18 μμ »
Εδώ και πολλές ημέρες έχω παρατηρήσει να γράφονται καθημερινά bots στο φορουμ, εκατοτάδες γεννέθλια καθημερινά στον πίνακα, και άσχετα ποστς παντού. Τι γίνεται;
Συγνώμη που ρωτάω, αλλά το registration email μήπως πρέπει να πάψει να είναι αυτοματοποιημένο;

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Bots?
« Απάντηση #1 στις: Δεκέμβριος 07, 2011, 05:17:16 μμ »
Έχει ξανατεθεί φίλε μου το θέμα.

http://www.mywatch.gr/index.php/topic,9417.0.html

Δυστυχώς είναι μάστιγα, έχεις δίκιο. Αυτό που προτείνεις ουσιαστικά είναι να γίνεται έγκριση της εγγραφής νέου μέλους  από κάποιον mod-admin και όχι αυτοποιημένα;
Αν κατάλαβα καλά και είναι αυτό, έχει προταθεί, αλλά είναι πολύ δύσκολο να γίνει πράξη.
Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.

Αποσυνδεδεμένος ''Viglatoras''

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Δεκέμβριος 07, 2011, 05:34:12 μμ »
Εννοείτε την είσοδο οποιουδήποτε υποψήφιου στο φόρουμ;  Συμφωνώ. Σε τέτοια περίπτωση, μόνο γνωστοί εμάς θα μπορούν να εισέλθουν ως νέα μέλη και όσοι άλλοι ωρολογόφιλοι θα υπάρξουν (και που μπορεί να έχουν γνώσεις χρήσιμες για το ρολόι ή απλά είναι φίλοι του ρολογιού), θα χρειάζονται...μέσον για να μπούν...
Το μηχανικό ρολόι, είναι η πιο μικρή, η μακροβιότερη και η πιο προσωπική μηχανή που μπορεί να φέρει ένας άνθρωπος επάνω του. Μοιάζει σαν ένα μικρό ''εργοστάσιο'' επάνω στον καρπό και όσο πιο πολύπλοκος είναι ο μηχανισμός του, τόσο η αίσθηση αυτή γίνεται εντονότερη!

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Δεκέμβριος 07, 2011, 05:36:04 μμ »
Καταρχήν καλή δύναμη με την καινούρια ιδιότητά σου στο φόρουμ.

Άλλη ιδέα για το θέμα μας ίσως είναι να μειωθούν τα αποδεκτά προς εγγραφή email. Αυτό όμως είναι δύσκολο με την ύπαρξη του gmail.com.
Αν βρω χρόνο θα το κοιτάξω λίγο, αν και νομίζω υπάρχουν περισσότερο σχετικοί απο εμένα.

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Δεκέμβριος 07, 2011, 05:38:23 μμ »
Εννοείτε την είσοδο οποιουδήποτε υποψήφιου στο φόρουμ;  Συμφωνώ. Σε τέτοια περίπτωση, μόνο γνωστοί εμάς θα μπορούν να εισέλθουν ως νέα μέλη και όσοι άλλοι ωρολογόφιλοι θα υπάρξουν (και που μπορεί να έχουν γνώσεις χρήσιμες για το ρολόι ή απλά είναι φίλοι του ρολογιού), θα χρειάζονται...μέσον για να μπούν...

Kαι εγώ συμφωνώ σε "κλειστό" φορουμ. Εννοώντας, οτι χωρίς την ύπαρξη διαφημίσεων στο φορουμ, η ασύστολη προσέλευση μελών δεν οφελεί σε κάτι, αλλά μπορεί να κάνω και λάθος.

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Δεκέμβριος 07, 2011, 05:41:23 μμ »
Αυτό δεν γίνεται παιδιά. Εϊναι ενάντια στις αρχές του φόρουμ. Το φόρουμ είναι ανοιχτό σε όλους όσοι θέλουν να μάθουν για το ρολόι αλλά και να μεταδώσουν γνώση. Εγώ κατάλαβα να πιστοποιείται πρώτα ότι είναι κανονικός άνθρωπος και όχι bot μέσω mail. Όχι να κάνουμε και interview. :D

Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Δεκέμβριος 07, 2011, 05:43:41 μμ »
Ναι, όντως, δεν εννοούσα ακριβώς αυτό που είπε ο viglatoras, αλλά δεν ξέρω και τι ήθελα να πω.

Από ότι διαβάζω στο νετ, στο SMF μπορούν να μπουν μέχρι 5 ερωτήσεις για να αυτοματοποιηθεί το ξεσκαρτάρισμα των bots από τους ανθρώπους.

edit

http://custom.simplemachines.org/mods/index.php?mod=1078
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκέμβριος 07, 2011, 05:51:57 μμ από georgemvg »