Αποστολέας Θέμα: edox les vauberts open heart  (Αναγνώστηκε 4883 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος just_me

• Just Registered
    • Προφίλ
edox les vauberts open heart
« στις: Δεκέμβριος 01, 2011, 10:03:29 μμ »
Καταρχήν καλησπέρα σας!
Έχοντας διαβάσει πραγματικά σχεδόν όλο το φόρουμ του mywatch και ψάχνοντας εδώ και πολύ καιρό (σχεδόν 10 μήνες!) για ένα αυτόματο ρολόι εώς 700 ευρώ τελικά πιστεύω ότι κατέληξα στο εν λόγω ρολόι.edox les vauberts open heart!Εφόσον είχα μία σύντομη περιήγηση στο διαδίκτυο διαπίστωσα ότι το εν λόγω ρολόι,τουλάχιστον στα διαδικτυακά site,διατίθεται μόνο με χρυσή στεφάνη.Να σας πώ οτι το μοντέλο που ψάχνω συγκεκριμένα είναι αυτό με το λευκό καντράν και ασημί στεφάνη και ίσως (αν και δεν είμαι σίγουρος για το πως θα δείχνει απο κοντά) αυτό με το μαύρο καντράν.Σε δύο site που εκτελούν πωλήσεις μέσω ίντερνετ έστειλα e-mail και μου είπαν οτι δυστυχώς δεν διατίθεται αλλά ούτε και στην επίσημη αντιπροσωπεία.Δεν θέλω να το παραγγείλω γιατί πολύ απλά δεν ξέρω πως θα είναι στο χέρι μου!Για τον ίδιο λόγο δεν θέλω να το παραγγείλω και μέσω ίντερνετ μιας και ποτέ μου δεν έχω προβεί σε τέτοιου είδους αγορές! Γνωρίζει κανείς τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις?Μπορώ να το παραγγείλω σε κάποιο κατάστημα χωρίς να δεσμευτώ να το αγοράσω ή υποχρεούμαι?
Έχω ενημερωθεί φυσικά για το που πωλούνται στην Ελλάδα αυτά τα ρολόγια απο το επίσημο site (edox.ch) αλλά δυστυχώς δεν έχω χρόνο να τα ψάξω ένα ένα τα μαγαζιά λόγω εξετάσεων-(αν και αργότερα μάλλον αυτό θα κάνω!)
Τέλος,μπορεί κανένας να μου προτείνει κάποιο άλλο παρόμοιο ρολόι μέχρι αυτά τα χρήματα???
Φυσικά να ενημερώσω...Τα Τισσώ και τα χάμιλτον απλά δεν μου αρέσουν καθόλου!(Αναφέρω τις δύο φίρμες γιατί όσο έψαξα αυτές οι δύο έχουν τις πιο προσιτές τιμές σε αυτόματα-για εμένα τουλάχιστον-)Αν φυσικά εξαιρεθεί ένα κουρδιστό που έχει η τισσώ του οποίου δεν θυμάμαι την ονομασία αλλά έχει απλησίαστη τιμή!
Επίσης...Να σημειώσω ότι το αρχικό ποσό που είχα στο μυαλό μου για ρολόι ήταν 300 ευρώ!Αλλά η αγάπη μου για το Baume & Mercier Classima Executives 8688 με έκανε να ψάξω ένα παρόμοιο ρολόι οπότε και βρήκα το les vauberts open heart ανεβάζοντας το ποσό στα 700 ευρώ!Αξίζει τα λεφτά του πιστεύω...
Άσχετο και τελευταίο!Η απόκλιση που έχουν τα αυτόματα ρολόγια διορθώνονται με κάποιο τρόπο ή απλά θα πρέπει να ρυθμίζει κάποιος ανα διαστήματα την ώρα?
Υ.Γ.Το ρολόι πιστεύω οτι είναι ΌΤΙ καλύτερο για δώρο Χριστουγέννων στον εαυτό μας ;)
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας εκ των προτέρων

Αποσυνδεδεμένος aboulafia

• 42mm case
    • Προφίλ
Απ: edox les vauberts open heart
« Απάντηση #1 στις: Δεκέμβριος 01, 2011, 10:22:42 μμ »
Φίλε φαντάζομαι πως εννοείς αυτό το ρολόι που έχει πάρει ο φίλος anogeia ε?
Μπορείς να τον ρωτήσεις φαντάζομαι σχετικά με την αγορά του. Πραγματικά δείχνει πολύ στιλατο ρολόι αν και η "τρύπα" του μοιάζει αρκετά μεγάλη πάνω στο καντράν.
Εδώ έψαξες για να το πάρεις μεταχειρισμένο ή και σε καάστημα που το έχει στοκ αυτό που θες? (ήδη το κατάστημα από γερμανία το έχει καινούριο).
Καλή τύχη και καλές αγορές.

Παναγιώτης

Αποσυνδεδεμένος just_me

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Δεκέμβριος 01, 2011, 10:35:52 μμ »
καταρχήν ευχαριστώ πολυ για την απάντηση!
Οντως αυτό είναι το ρολόι που θέλω!Ξέρεις πως επικοινωνώ με τον anogeia??Χίλια συγγνώμη αλλά μόλις έγινα μέλος στο site.
Αν και όπως είδα αυτός το παρέλαβε το 2010.Λογικά θα αρχίσω να παίρνω τηλέφωνο στα καταστήματα για να ρωτήσω αν το έχουν διαθέσιμο.Οπως προανέφερα τις φοβάμαι τις αγορές μέσω ίντερνετ αλλά και εκτός αυτού θέλω να το δοκιμάσω στο χέρι μου πρώτα...700 ευρώ είναι αυτά μην τα δώσω έτσι!Σε περίπτωση που δεν το έχουν αναγκαστικά πρέπει μέσω ίντερνετ?
Κάποιο άλλο ρολόι (ελβετικό εννοείται) σε αυτά τα χρήματα και σε αυτό το σχέδιο-πάνω κατω?
Στα 42-43mm λίγο δύσκολο πιστεύω...

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Δεκέμβριος 02, 2011, 12:04:19 πμ »
Καλή και ποιοτική εταιρεία η Edox για το εύρος τιμών που κινείται. Για την αγορά προτείνω ένα τηλέφωνο στην αντιπροσωπεία για να μάθεις την προτεινόμενη λιανική και μετά ρολογότσαρκα στα εξουσιοδοτημένα σημεία πώλησης για δοκιμή και καλύτερη τιμή. Τουλάχιστον ένα 25% έκπτωση στην τιμή λιανικής είναι επιβεβλημένο ;)

Καλωσήρθες στο φόρουμ ;D

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος poseidon88

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Δεκέμβριος 02, 2011, 12:08:16 πμ »
hamilton jazzmaster open heart

Εξίσου όμορφο ρολόι, επίσης ελβετικό, θα το βρεις σίγουρα κάτω από 600 και βγαίνει και με μαύρο καντράν..Μείον του για μένα τα μόλις 40 mm του..

Αποσυνδεδεμένος pancho

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Δεκέμβριος 02, 2011, 12:16:21 πμ »
hamilton jazzmaster open heart

Εξίσου όμορφο ρολόι, επίσης ελβετικό, θα το βρεις σίγουρα κάτω από 600 και βγαίνει και με μαύρο καντράν.

+100
πρόκειται για ένα πανέμορφο ρολόι και μάλιστα σε τέτοια τιμή που δύσκολα βρίσκει αξιόλογο αντίπαλο.
....and after the first GP win over Alfa Romeos Alfettas, Enzo Ferrari cried out: " I’ve killed my mother"....

Αποσυνδεδεμένος just_me

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Δεκέμβριος 03, 2011, 07:33:00 πμ »
όντως τα 40 mm στο χάμιλτον είναι μεγάλο μείον...το είχα δοκιμάσει αλλά τίποτα έπρεπε να ήταν λίιιγο μεγαλύτερο κρίμα πάντως.Όπως και το oris arterier complication το οποίο με 2mm ακόμα θα ήταν πολύ καλό.
Οπότε...παίρνω τηλ στην αντιπροσωπεία για το edox...και μετα τη βόλτα στα ρολογάδικα θα έχετε νεα μου!
Ευχαριστώ πολύ παιδιά!

Αποσυνδεδεμένος just_me

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Δεκέμβριος 16, 2011, 09:21:13 μμ »
telika se 3 magazia piga.....tipota dustuxws dn to exoun...de na vrw allo san auto twra.dokimasa k to hamilton.k ontws itan kapws mikro

Αποσυνδεδεμένος SER

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Δεκέμβριος 16, 2011, 09:22:25 μμ »
Φιλε γραφε ελληνικα ;)

Αποσυνδεδεμένος just_me

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Δεκέμβριος 16, 2011, 09:27:17 μμ »
ώπα!χίλια συγγνώμη!