Αποστολέας Θέμα: Παιδιά SOS  (Αναγνώστηκε 5313 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ΜΑΚΗΣ

• Just Registered
    • Προφίλ
    • http://veria-city.blogspot.com
Παιδιά SOS
« στις: Οκτώβριος 28, 2007, 08:45:31 μμ »
Έβρεξα το ρολόι μου κι ενώ δουλεύει κανονικά, έχει υγρασία το τζαμάκι του. Ενώ καθαρίζει όταν το φυσάει το σεσουάρ και καθαρίζει, μετά από λίγα λεπτά η υγρασία ξαναεπανέρχεται. Πείτε μου καμιά πρακτική λύση...Ευχαριστώ #-o

Αποσυνδεδεμένος StefMac

• On the balance wheel
    • Προφίλ
Re: Παιδιά SOS
« Απάντηση #1 στις: Οκτώβριος 28, 2007, 09:40:17 μμ »
Παράθεση από: "ΜΑΚΗΣ"
Έβρεξα το ρολόι μου κι ενώ δουλεύει κανονικά, έχει υγρασία το τζαμάκι του. Ενώ καθαρίζει όταν το φυσάει το σεσουάρ και καθαρίζει, μετά από λίγα λεπτά η υγρασία ξαναεπανέρχεται. Πείτε μου καμιά πρακτική λύση...Ευχαριστώ #-o

Αστό ανάποδα, (με το τζαμάκι κάτω) στον ήλιο και μετά στο service το γρηγορότερο για να σώσεις ότι σώζετε, εννοείτε όσο πιο γρήγορα τόσο το καλύτερο ...
Δεν μας είπες αν είναι μηχανικό, ή quartz ?

Φιλικά Στέφανος.
_Jaeger Le Coultre_
The first Manufacture
 in Valle'e de Joux.

Αποσυνδεδεμένος ΜΑΚΗΣ

• Just Registered
    • Προφίλ
Re: Παιδιά SOS
« Απάντηση #2 στις: Οκτώβριος 29, 2007, 03:20:34 μμ »
Παράθεση από: "StefMac"

Αστό ανάποδα, (με το τζαμάκι κάτω) στον ήλιο και μετά στο service το γρηγορότερο για να σώσεις ότι σώζετε, εννοείτε όσο πιο γρήγορα τόσο το καλύτερο ...
Δεν μας είπες αν είναι μηχανικό, ή quartz ?

Φιλικά Στέφανος.

Είναι μηχανικό. Ευχαριστώ πολύ για την συμβουλή σου

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
Παιδιά SOS
« Απάντηση #3 στις: Οκτώβριος 30, 2007, 01:39:24 πμ »
εχει βιδωτη κορωνα?
κορωνα κατω η πανω εαν το ρολοι παρει νερο δε βοηθα ,τα ρολογια που δημιουργουν μια να πω παναδα στο τζαμι,μπορει να γινει σε ολα απο κει και περα κοιτας εαν συνεχιζει.η υγρασια παντα υπαρχει απλα εντονη αλλαγη θερμοκρασιας μπορει να προκαλεσει κατι τετοιο,σπανιο στα σημερινα ρολογια,συνηθως σε ψυχρα και υγρα κλιματα ειναι πιο συχνο σε ενα ρολοι.
στο θεμα μας ,τα χαρακτηριστικα του ρολογιου?σε τι συνθηκες εγινε?

Αποσυνδεδεμένος ΜΑΚΗΣ

• Just Registered
    • Προφίλ
Παιδιά SOS
« Απάντηση #4 στις: Οκτώβριος 30, 2007, 03:21:12 μμ »
Παράθεση από: "george_"
εχει βιδωτη κορωνα?
κορωνα κατω η πανω εαν το ρολοι παρει νερο δε βοηθα ,τα ρολογια που δημιουργουν μια να πω παναδα στο τζαμι,μπορει να γινει σε ολα απο κει και περα κοιτας εαν συνεχιζει.η υγρασια παντα υπαρχει απλα εντονη αλλαγη θερμοκρασιας μπορει να προκαλεσει κατι τετοιο,σπανιο στα σημερινα ρολογια,συνηθως σε ψυχρα και υγρα κλιματα ειναι πιο συχνο σε ενα ρολοι.

Είναι μια ρέπλικα rolex submariner comex. Mάλλον κακή ρέπλικα...εκεί το αποδίδω

Αποσυνδεδεμένος StefMac

• On the balance wheel
    • Προφίλ
Παιδιά SOS
« Απάντηση #5 στις: Οκτώβριος 30, 2007, 06:49:10 μμ »
99% των replica watches έχουν ή παρουσιάζουν αυτό το σύμπτωμα ...
_Jaeger Le Coultre_
The first Manufacture
 in Valle'e de Joux.

Αποσυνδεδεμένος Hu_Blot

• Just Registered
    • Προφίλ
Παιδιά SOS
« Απάντηση #6 στις: Νοέμβριος 13, 2007, 01:10:14 μμ »
[glow=red][shadow=red]ΟΧΙ REPLICA ΣΕ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΥΓΡΑΣΙΑΑΑΑΑΑ....[/shadow][[/glow]highlight=red]Βασικά[glow=red] ΟΧΙ [/glow]Replica[/highlight].
Αυτή είναι η λύση φίλοι μου!!!!
Συγνώμη αν προσβάλω μερικούς αλλά είναι η αλήθεια κατ'εμέ.
Λίγα ρολόγια και καλά.
Μην ξεχνάτε ότι το ρολόι είναι το μοναδικό "κόσμημα" ενός άντρα και εκφράζει πολλά για αυτόν.
Και μην ξεχνάτε ότι δεν ξέρετε πότε και ποιόν θα συναντήσετε να γνωρίζει από ρολόγια και αν θα καταλάβει αν το ρολόι είναι αυθεντικό ή όχι.
Καλύτερα ένα φτηνό να περάσει απαρατήρητο παρά να καταλάβει ο άλλος οτι δεν είναι αυθεντικό.

Χωρίς καμία πρόθεση να προσβάλω
Φιλικά
Hu_Blot

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
Παιδιά SOS
« Απάντηση #7 στις: Νοέμβριος 13, 2007, 01:33:12 μμ »
δε προσβαλεις καποιον,συμπυκνωνεις το νοημα και οσο λεμε κατα καιρους

Αποσυνδεδεμένος teo

• 38mm case
    • Προφίλ
Παιδιά SOS
« Απάντηση #8 στις: Νοέμβριος 13, 2007, 06:45:36 μμ »
Παράθεση από: Hu_Blot
[glow=red][shadow=red]ΟΧΙ REPLICA ΣΕ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΥΓΡΑΣΙΑΑΑΑΑΑ....[/shadow][[/glow]highlight=red]Βασικά[glow=red] ΟΧΙ [/glow]Replica[/highlight].
Αυτή είναι η λύση φίλοι μου!!!!
Συγνώμη αν προσβάλω μερικούς αλλά είναι η αλήθεια κατ'εμέ.
Λίγα ρολόγια και καλά.
Μην ξεχνάτε ότι το ρολόι είναι το μοναδικό "κόσμημα" ενός άντρα και εκφράζει πολλά για αυτόν.
 Συμφωνούμε απόλυτα....Το ρολόι είναι από τα λίγα αντρικά αξεσουάρ που... ξεχωρίζουν!!!....Ας είναι λοιπόν αυθεντικό.... :prayer:
Η Ελλάδα είναι η πιο προηγμένη χώρα της Αφρικής!.

Αποσυνδεδεμένος kounelis

• 40mm case
    • Προφίλ
Παιδιά SOS
« Απάντηση #9 στις: Νοέμβριος 13, 2007, 07:30:10 μμ »
πετα το ΜΑΚΗ !!!

Αποσυνδεδεμένος kazushi

• 38mm case
    • Προφίλ
Παιδιά SOS
« Απάντηση #10 στις: Νοέμβριος 14, 2007, 09:21:53 πμ »
Παράθεση από: "george_"
εχει βιδωτη κορωνα?

Είναι μια ρέπλικα rolex submariner comex. Mάλλον κακή ρέπλικα...εκεί το αποδίδω

Εάν μπορέσεις άνοιξε το καπάκι του και άφησε το 1-2 μέρες κάπου χωρίς σκόνη για να στεγνώσει.
Στη χειρότερη περίπτωση πέτα το και αγόρασε ένα καινούργιο η άλλαξε μόνο την μηχανή (10-20 euro κόστος), πάντως replica ξε-replica κάνε μια αδιαβροχοποίηση…
So many watches, so little time...

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
Παιδιά SOS
« Απάντηση #11 στις: Νοέμβριος 14, 2007, 01:22:28 μμ »
οσο και αν φανει παραδοξο,ρολογια που εχουν παρει υγρασια η πρακτικη που προτινουν οι ρολογαδες ειναιβαλε το ρολοι στο ενα δοχειο με νερο και πηγαινε το οσο πιο γρηγορα σε ενα ρολογα,ανοιγωντας το καπακι και αφηνοντας το στον αερα θα βοηθησει σε περαιτερω ζημια του ρολογιου

Αποσυνδεδεμένος kazushi

• 38mm case
    • Προφίλ
Παιδιά SOS
« Απάντηση #12 στις: Νοέμβριος 14, 2007, 02:35:36 μμ »
το μεγάλο πρόβλημα με το νερό είναι πώς αφήνει κατάλοιπα όταν εξατμιστεί που κάθονται στα γρανάζια και ακόμα χειροτέρα στο ελατήρια…

Την μέθοδο του νερού την έχω ακούσει και εγώ, όμως έχω ακούσει και το οινόπνευμα… μάλλον για να μεθύσει το ρολόι και να ξεχάσει τον πόνο του
 :partyman:  :partyman:  :partyman:
So many watches, so little time...

Αποσυνδεδεμένος spygos

• Just Registered
    • Προφίλ
    • ρολογαδικο
Παιδιά SOS
« Απάντηση #13 στις: Νοέμβριος 14, 2007, 04:30:30 μμ »
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΤΑΡΧΙΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΔΩ.ΦΙΛΕ ΜΑΚΗ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΣΑΝ ΩΡΟΛΟΓΟΠΟΙΟΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΣΕΣΟΥΑΡ ΟΠΟΙΔΙΠΟΤΕ ΡΟΛΟΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΜΗΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΜΑΓΝΗΤΙΚΑ ΠΕΔΙΑ ΣΤΟ ΡΟΛΟΙ .ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΝΑ ΠΑΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΟ ΡΟΛΟΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟΝ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΙΣΗ ΣΕ ΠΟΛΑ ΑΠΟ  ΑΥΤΑ ΤΑ ΡΟΛΟΓΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΩΣ ΑΚΑΤΟΡΘΟΤΟ .ΦΛΙΚΑ ΣΠΥΡΟΣ

Αποσυνδεδεμένος stardrive

• 50mm case
  • The clock is ticking!!!
    • Προφίλ
Παιδιά SOS
« Απάντηση #14 στις: Νοέμβριος 14, 2007, 04:33:58 μμ »
Παράθεση από: "kazushi"

Την μέθοδο του νερού την έχω ακούσει και εγώ, όμως έχω ακούσει και το οινόπνευμα… μάλλον για να μεθύσει το ρολόι και να ξεχάσει τον πόνο του
 :partyman:  :partyman:  :partyman:

Σωστός!!!! για το να μεθύσει!!!λέω...

Παράθεση από: "spygos"
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΤΑΡΧΙΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΔΩ.ΦΙΛΕ ΜΑΚΗ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΣΑΝ ΩΡΟΛΟΓΟΠΟΙΟΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΣΕΣΟΥΑΡ ΟΠΟΙΔΙΠΟΤΕ ΡΟΛΟΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΜΗΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΜΑΓΝΗΤΙΚΑ ΠΕΔΙΑ ΣΤΟ ΡΟΛΟΙ .ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΝΑ ΠΑΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΟ ΡΟΛΟΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟΝ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΙΣΗ ΣΕ ΠΟΛΑ ΑΠΟ  ΑΥΤΑ ΤΑ ΡΟΛΟΓΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΩΣ ΑΚΑΤΟΡΘΟΤΟ .ΦΛΙΚΑ ΣΠΥΡΟΣ

spygos καλώς όρισες χρήσιμες οι συμβουλές σου.
Πότε ή Ποτέ

Λιγότερες λέξεις οδηγούν σε λιγότερες σκέψεις  «Δος μοι πα στώ και ταν γαν κινήσω»

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
Παιδιά SOS
« Απάντηση #15 στις: Νοέμβριος 14, 2007, 05:42:32 μμ »
δε το αφηνεις για μερες  στο νερο ετσι,το πας ρολογα αξιοπιστο και οκ  οπου γινεται ο καθαρισμος,απο οτι λενε στο νερο θα προστατευθει καλυτερα.

Αποσυνδεδεμένος ΜΑΚΗΣ

• Just Registered
    • Προφίλ
Παιδιά SOS
« Απάντηση #16 στις: Νοέμβριος 14, 2007, 10:12:38 μμ »
Παράθεση από: "spygos"

Σπύρο, ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σου. Ευχαριστώ όπως ευχαριστώ και όλους σας παιδιά για την ανταπόκρισή σας. Να στε καλά!