Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - ΜΟΚΑΣ

Σελίδες: [1]
1
Τέλος σχετικά με τις προτιμήσεις μου σε πιθανή ανταλλαγή, με ενδιαφέρουν κύριως χρονογράφοι (μεγάλες κάσες), σε Omega, IWC, Jaeger Le Coultre, Panerai, Vacheron.   Προτιμώ να είναι με μπρασελέ, και ατσάλι ή τιτάνιο, αλλά και ένα όμορφο ρολόι με χρυσή κάσα και δερμάτινο λουράκι δε θα με χάλαγε εφόσον ειναι ποιοτικό και αναδυκνύεται περισσότερο με το λουράκι.

Αυτά προς το παρόν, αναμένω απαντήσεις και προτάσεις.

   
.............dimosp ακουσε.........
για ενα ρολοι 25 χρονων -34mm κασα -πλαστικο αντι ζαφειρι-
γρατσουνισμενο-μπαναλ πλακα-απο συγχωρη
μενο ανθρωπο-αμφιβολου προελευσεως και νομιμοτητας και με τα παραπανω γουστα, φιλε ολα αυτα  φανταζουν τρελα.μιλας για ιντερνετ για μαγαζια για ανταλλαγες και εγω δεν ξερω τι αλλο. καλα πλακα μας κανεις? κοιτα μην το πας πουθενα προς πωληση και σε βλεπω στην ασφαλεια για εξακριβωση στοιχειων φιλε.και εκει που θα το πας για επισκευη θα σε κοιτανε με μισο ματι να το ξερεις.
ο μονος τροπος ειναι να δεις τα νουμερα του και να ψαξεις να βρεις τον ΑΘΗΝΙΩΤΑΚΗ   ωστε να εχεις καποιες αποδιξεις .δεν μπορει rolex λιγα μαγαζια πωλουσαν και πουλανε οποτε το 1985 δεν ειναι μακρια.αυτα φιλε και προσοχη.νομιζω οτι και εδω που βγηκες το ρισκαρεις.

2
Ρολόγια χειρός και τσέπης / Απ: Ρωσικά ρολόγια
« στις: Ιούλιος 17, 2008, 09:05:16 μμ »
αυτο μπορουσες πριν να το εκφρασεις αλλιως , απλα σκοπος σου ηταν να πεις κατι εξυπνο
τελος παντων δεν ξερεις τι αλλα ρολογια μπορει να εχω και τι με ενδιαφερει


οκ φιλε
τελος

3
Ρολόγια χειρός και τσέπης / Απ: Ρωσικά ρολόγια
« στις: Ιούλιος 17, 2008, 07:59:37 μμ »
εχετε να μου προτεινετε καποιον μαστορα?
σου προτεινω τον δικο μου μαστορα.επιδιορθωνει ομως 4Χ4 και μονο LADA τι να σου πω

Σελίδες: [1]