Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - George T

Σελίδες: [1]
1
Επιλογή-Αγορά ρολογιού / Απ: Ρολόι μέχρι 2.000 ευρώ
« στις: Απρίλιος 26, 2016, 08:48:30 μμ »



Επειδη βλεπω οτι γουσταρεις μαυριλα (στο  hublot) δες και αυτα.


Sent from my iPad using Tapatalk


Έπεσες μέσα...και τα δύο είναι του γούστου μου!!!

2
Επιλογή-Αγορά ρολογιού / Απ: Ρολόι μέχρι 2.000 ευρώ
« στις: Απρίλιος 26, 2016, 04:33:16 μμ »
Ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις. Αν κάποιος άλλος έχει να προτείνει κάτι ευπρόσκδεκτος.

3
Επιλογή-Αγορά ρολογιού / Απ: Ρολόι μέχρι 2.000 ευρώ
« στις: Απρίλιος 26, 2016, 03:06:55 μμ »
Rubber και κουστούμι μόνο αυτό μπορώ να φανταστώ:




Όπως επίσης κι αυτό

http://www.hublot.com/en/collection/big-bang/big-bang-unico-all-black-sapphire-45mm?serie=15

4
Επιλογή-Αγορά ρολογιού / Απ: Ρολόι μέχρι 2.000 ευρώ
« στις: Απρίλιος 26, 2016, 03:04:06 μμ »
Ωραία όντως... κάποιο TAG Heuer θα μπορούσα να πάρω με αυτά τα λεφτά;

5
Επιλογή-Αγορά ρολογιού / Απ: Ρολόι μέχρι 2.000 ευρώ
« στις: Απρίλιος 26, 2016, 01:32:59 μμ »
Σε ευχαριστώ πολύ. Δε δεσμεύομαι μόνο σε rubber απλά είναι σίγουρα κάτι που προτιμώ. Δυστυχώς όσο το ψάχνω αντιλαμβάνομαι ότι έχω ακριβά γούστα  :P

6
Επιλογή-Αγορά ρολογιού / Ρολόι μέχρι 2.000 ευρώ
« στις: Απρίλιος 26, 2016, 12:30:29 μμ »
Καλησπέρα σε όλους. Μόλις έκανα εγγραφή στο forum μια που ενδιαφέρομαι για αγορά ρολογιού και όπως φαίνεται υπάρχουν μέλη με πολλές γνώσεις για το το αντικείμενο. Μέχρι πρότινος φορούσα ενα U-Boat (δυστυχώς replica) το οποίο μετά απο 7 χρόνια παρέδωσε πνεύμα. Θα ήθελα αυτή την φορά να πάω σε κάτι αυθεντικό και για αυτό θέλω να ρωτήσω τα μέλη μια που οι επιλογές φαντάζομαι είναι αρκετές.

Ιδανική επιλογή για μένα (για να καταλάβετε στο περίπου το γούστο μου γιατί από άποψη χρημάτων δε θα μπορούσα ποτέ να το αποκτήσω ειναι το Bing Bang Unico All Black Sapphire. Γενικά μου αρέσουν τα ρολόγια με καουτσούκ και καθόλου αυτά με ραφές στο λουράκι. Θα ήθελα να είναι sporty chic, να πηγαίνει με ένα casual ντύσιμο αλλά να φοριέται και με κοστούμι. Η αλήθεια είναι ότι το U-Boat ήταν λίγο παράτερο με κοστούμι καθώς ήταν αρκετά μεγάλο.

Αν έχει κάποιος να μου προτείνει κάποιο μοντέλο, ίσως κάποια μαγαζιά ή ακόμη κι αν υπάρχει αγορά μεταχειρισμένων ρολογιών που θα μπορούσα να βρω κάποιο καλύτερο μοντέλο σε πιο προσιτή τιμή.

Ευχαριστώ


Σελίδες: [1]