Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - antonitos

Σελίδες: [1]
1
Ρολόγια χειρός και τσέπης / Απ: Αγορά ρολογιού Ingersoll
« στις: Απρίλιος 10, 2015, 05:15:27 μμ »
      Λοιπόν παιδιά προκαταβολικά θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους σας για τις γνώμες σας . Σήμερα πήγα σε έναν γνωστό χρυσοχόο εδώ στην πόλη μου και του ζήτησα κάποιες πληροφορίες σχετικά με το ρολόι που προτίθεμαι να αγοράσω, δλδ το Ingersoll San Bernardino. Μου είπε λοιπόν, πως η Ingersoll δεν είναι κάποια "τυχαία" μάρκα όπως άλλες κατασκευάστριες εταιρείες αλλά ούτε και μάρκα η οποία εμπορευματοποιεί και εμπορεύεται κατ' επέκταση οτιδήποτε μπορεί να πουληθεί, όπως η Tommy Hilfiger, Armani, Hugo Boss κλπ. Ειδικεύεται όπως μου ανέφερε στην κατασκευή ρολογιών και μόνο. Το συγκεκριμένο μοντέλο παρέθεσε οτι χρησιμοποιεί τον μηχανισμό Calibre 457 / 29 jewels, ο οποίος ναι μεν είναι κινεζικής κατασκευής χωρίς να υστερεί όμως σε ποιότητα και αξιοπιστία, εφόσον ισχυρίστηκε πως δεν είναι κατ' ανάγκη απόλυτο να χαλάσει ή να μην είναι αξιόπιστος εν τέλει. Επίσης, μου αντιπρότεινε ως εναλλακτική την αγορά ενος ρολογιού Tissot, τα οποία θεωρεί απο τις mainstream επιλογές ρολογιών ως τα καλύτερα, όμως μου είπε οτι θα ευχαριστηθώ σίγουρα και το Ingersoll όπως και να έχει λέγοντας οτι αποτελεί μια ξεχωριστή επιλογή για αγορά. Συνοψίζοντας, κατά τα φαινόμενα θα προβώ στην αγορά του Ingersoll στις επόμενες ημέρες και ελπίζω να το χαρώ όσο περισσότερο μπορώ καθώς κατ' εμέ το ρολόι αποτελεί ίσως το μοναδικό κόσμημα που αρμόζει τέλεια στον άντρα. Σας ευχαριστώ και πάλι όλους σας για την βοήθειά σας!

2
Ρολόγια χειρός και τσέπης / Απ: Αγορά ρολογιού Ingersoll
« στις: Απρίλιος 10, 2015, 01:34:38 πμ »



 :book:



Αν μπορείς να το κάνεις λιγάκι πιο λιανά γιατί δεν μπορώ να καταλάβω τι εννοείς και μόνο υποθέσεις μπορώ να κάνω...

Edit: Βασικά εντάξει βρήκα τι εννοείς, οπότε μαλλον δεν θα προχωρήσω στην αγορά κάποιου Ingersoll. Κρίμα όμως γιατί μου γυάλισαν στο μάτι. Βέβαια, δεν με πειράζει το ότι χρησιμοποιεί κινέζικους μηχανισμούς καθώς ενδέχεται να είναι εξίσου αξιόπιστοι με άλλους ευρωπαϊκούς?. Αν ανέβάζα το ποσό στα 350€ θα μπορούσα να βρω κάτι περισσότερο αξιόπιστο; Τσέκαρα μόλις ενα Citizen με ροζ χρυσο στο skroutz. Τι λέτε για την συγκεριμένη μάρκα;

3
Ρολόγια χειρός και τσέπης / Απ: Αγορά ρολογιού Ingersoll
« στις: Απρίλιος 10, 2015, 12:59:08 πμ »
Στα τρια ερωτηματα που εθεσες οι απαντησεις ειναι: οχι,οχι,ναι.
Καλυτερα να στραφεις σε καποια αλλη μαρκα.
Πες μας ποσα χρηματα διαθετεις για να σου προτεινουμε ρολογια.

Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση αλλά πραγματικά με ξάφνιασες με τις μονολεκτικές απαντήσεις σου :P. Δεν το περίμενα, αν μπορείς να μου εξηγήσεις τους λόγους θα σου ήμουν ευγνώμων. Όπως προανέφερα δεν είμαι καθόλου ειδήμων στο θέμα και με μια απλή αναζήτηση βρήκα το συγκεκριμένο ρολόι. Μια επιπρόσθετη ερώτηση: Είναι κινέζικα με την "κακή" έννοια του όρου; Προσωπικά έχω ενα κινέζικο Pulsar των 130€ αγορασμένο πριν 7 χρόνια σχεδόν και έχει αντέξει τα πάνδεινα!
Εν προκειμένω θα ήθελα να διαθέσω έως 350€ για αγορά ρολογιού, νομίζω είναι σεβαστό ποσό για καλό ρολόι και θα προτιμούσα να διαθέτει μαύρο δερμάτινο λουράκι και ει δυνατόν ροζ χρυσό. Σε ευχαριστώ και πάλι!

4
Ρολόγια χειρός και τσέπης / Αγορά ρολογιού Ingersoll
« στις: Απρίλιος 10, 2015, 12:33:25 πμ »
Καλημέρα/καλησπέρα!
Ειναι το πρώτο μου θέμα που ανοίγω στο φόρουμ και θα ήθελα αν γίνεται λιγάκι τη βοήθειά σας. Σκέφτομαι να αγοράσω ενα ρολόι μάρκας Ingersoll και πιο συγκεκριμένα το Ingersoll San Bernardino(http://www.skroutz.gr/s/5040509/Ingersoll-San-Bernardino-Automatic-Black-Leather-Strap-IN4514RBK.html). Αναφέρω προκαταβολικά οτι δεν είμαι ειδήμων στα ρολόγια σχετικά με την ποιότητα κατασκευής τους ή τους μηχανισμούς εντός αυτών. Θα ήθελα να κάνω δώρο στον εαυτό μου :P το εν λόγω ρολόι και θα επιθυμούσα να μου πείτε τις γνώμες σας, σχετικά με το αν είναι αξιόπιστη εταιρεία, αν είναι ποιοτικά κατασκευασμένα και αν υπάρχει κάτι αντίστοιχα καλύτερο σε αυτά τα χρήματα.
     Η αλήθεια βέβαια είναι οτι μου αρέσει ο ροζ χρυσός και το δερμάτινο λουράκι του για αυτό και θα το επέλεγα ως αγορά. Οποιεσδήποτε γνώμες είναι δεκτές. Ευχαριστώ και καλώς σας βρήκα.

Σελίδες: [1]