Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - billy75

Σελίδες: [1]
1
Η δεύτερη τσιμούχα, πάνω στον άξονα της κορώνας δεν επέτρεψε στο νερό να εισχωρήσει στην κάσα. Βεβαίως βοήθησε ότι το ρολόι έμεινε δεν έμεινε ένα δευτερόλεπτο στο νερό.

άκρως ενημερωτικό ευχαριστώ

2
τελικά δεν παρουσίασε το παραμικρό πρόβλημα παιδιά

3
...προς το παρόν το έχω πάνω στο γραφείο μου σε θερμοκρασία δωματίου πάνω από 2 ώρες και δεν παρουσίασε κάτι...φοβάμαι να το αφήσω πάνω σε καλοριφέρ νομίζω ότι αναπτύσσει μεγάλες θερμοκρασίες...δεν είναι επίφοβο για το ρολόι?? την κορώνα την έχω ανοιχτή στη θέση 1 και δουλεύει κανονικά....την κορώνα την είχες εντελώς ανοιχτή στη θέση 2 δηλαδή??γιατί εμένα στη θέση 2 ρυθμίζει λεπτά και ώρα και δεν λειτουργεί το ρολόι...στην 1 κουρδίζει αλλά παράλληλα δουλεύει κιόλας...σε αυτή το είχα στην 1 δηλαδή όταν το βούτηξα μέσα στο νερό αστραπιαία για να πάρω το κούμπωμα της ζώνης

4
δηλαδή πέπει να το αφήσω στον ήλιο ή σε καλοριφέρ για να θολώσει αν έχει πάρει νερό??....αν έχει πάρει νερό δεν θα θολώσει ούτως ή άλλως??

5
ξαναγράφω μετά από καιρό σε αυτό το θέμα για να μην χαθούμε...http://www.longines.com/watches/longines-admiral/L3.666.4.56.0
αυτό είναι το ρολόι που έχω αγοράσει πριν 2 χρόνια περίπου...σήμερα μου έτυχε κάτι περίεργο και λέω κοίτα να δεις από πού μπορείς να την πάθεις....ήμουνα στην τουαλέτα και τραβώντας το καζανάκι ::) μετά από ψιλό  :o πέφτει μέσα της ζώνης μου το μεταλλικό κούμπωμα και εγώ ενστικτωδώς έβαλα μέσα το χέρι για να μην το χάσω...το χέρι που μπήκε μέσα ήτανε αυτό που φορούσε το ρολόι...βγάζοντας το έξω λέω ε εντάξει αδιάβροχο είναι στα 100μ...κοιτώντας καλύτερα όμως παρατηρώ ότι η κορώνα είναι ανοιχτή στη θέση 1 πράγμα που ποτέ δεν έχει ξαναγίνει γιατί πάντα το προσέχω και το ελέγχω να είναι βιδωμένη....τώρα πώς μπορώ να διαπιστώσω αν έχει πάρει νερό μέσα ή αν μπορεί να δημιουργηθεί πρόβλημα στο ρολόι μου?το έχω βγάλει εδώ και 2 ώρες και το έχω γυρισμένο να πατάει η κορώνα κάτω τώρα με ξεβιδωμένη κορώνα στη θέση 1....δεν παρατηρώ κάποια θολούρα στο τζάμι...αν έχει πάρει νερό πώς θα το καταλάβω??...προς το παρόν δουλεύει κανονικά!!!

6
παιδιά θα ήθελα να σας ενημερώσω για το longinaki ότι πάει super μέχρι τώρα δεν έχει παρουσιάσει προς το παρόν κανένα πρόβλημα και το έχω καταχαρεί ;)

7
και εγώ το σκεφτόμουν αλλά αν έχεις μεγάλο-χοντρό καρπό δεν λέει επειδή έχει λεπτό λουράκι!για αυτό το λόγο το απέκλεισα εγώ!αν και μου άρεσε γενικά!

8
να είστε καλά παιδιά σας ευχαριστώ όλους για την ανταπόκριση εύχομαι σε όλους/ες υγεία να έχετε!οι επιθυμίες σας ευχές μου!

9
παιδιά δείτε το...καλή Ανάσταση να έχετε!


10
παιδιά σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!η τελική επιλογή μου ήταν το ADMIRAL με μαύρο καντράν αλλά όχι με μπρασελλέ αλλά με μαύρο κροκό δερμάτινο λουράκι αλλιγάτορα!

http://www.longines.com/watches/longines-admiral/L3.666.4.56.2

αρχική τιμή 2130 τελική που πλήρωσα 1650!

11
Εγώ θα σου πρότεινα το Longines grand vitesse I ...το έχω δει από κοντά και είναι φοβερό κομμάτι, με πολύ καλή ποιότητα κατασκευής και πολύ καλή τιμή! Εγώ το δοκίμασα και ήταν....  :up: Δοκιμασέ το και εσύ και βλέπεις αναλόγως!!

Φιλικά,

Αντώνης
τα έχω δοκιμάσει φίλε όλα τα ρολόγια!στο συγκεκριμένο με ενοχλεί ότι έχει πολύ λεπτό λουράκι!και όπως είπα πιο πάνω έχω χοντρό καρπό! ;D

12
βασικά ήθελα να ρωτήσω και κάτι άλλο!όλοι οι μηχανισμοί αυτοί είναι παραλλαγή της valjoux 7750?και αν ναι ποια θεωρείται η πιο καλή παραλλαγή της?

13
Φίλε billy 75,
Το Longines Grand Vitesse I προτείνω κι εγώ ως πρώτη επιλογή. Θεωρώ ότι τα Longines είναι γενικά καλύτερα (με καλύτερο όνομα). Εμένα μου αρέσει επίσης η σειρά Master Collection (οι χρονογράφοι).
Πάντως αν σου αρέσει το RW Don Giovanni και "κάθεται" καλυτερα στο χέρι σου προτιμησέ το γιατί αν τελικά δεν σου αρέσει αυτό που θα πάρεις, θα "ψαχνεσαι" πάλι σε λίγο καιρό. Μια χαρά ρολόϊ είναι, με ίδια μηχανή με το Longines. Μόνο αν υπάρχει θα προτιμούσα μονόχρωμο (μαύρο κατά προτίμηση) καντράν, όχι 2-tone ;D, αλλά αυτά είναι γούστα...
Οι τιμές είναι παραπλήσιες?? Αν ναι πήγαινε προς Longines. Έχει και η Longines tonneau κάσες, στο στυλ του RW, με ίδιες μηχανές ETA/Valjoux 7750, τις είδες ??
Σειρά Evidenza http://www.longines.com/watches/longines-evidenza/L2.643.4.51.6
Ελπίζω να βοήθησα.
Φιλικά Ηλίας

φίλε Ηλία!οι τιμές δεν είναι παραπλήσιες τα grand vitesse εχουν αρχική 1800 μου τα αφήνει στα 1400, το admiral εχει αρχικη 2130 μου το αφήνει 1650 περίπου, το freelancer έχει αρχική 2000+ το αφήνει 1700 και το don giovanni αρχική 2990 το αφήνουν 2200!βασικά εξ αρχής έψαχνα κάσσα παραλληλόγραμμη!δοκίμασα και άλλα παραλληλόγραμμα!το evidenza μου ήταν μικρό μιας και έχω μεγάλο καρπό!μου άρεσε επίσης και το monaco της tag heuer o χρονογράφος αλλά μόλις δοκίμασα το don giovanni τρελάθηκα!το χρώμα δεν με απασχολεί μιας και μου αρέσει πολύ σε μαύρο εσωτερικό το don με τους λευκούς χρονογράφους!

14
καλημέρα παιδιά θα ήθελα να κάνω μερικές ερωτήσεις για να με διαφωτίσετε επειδή ήρθε η ώρα για αγορά ρολογιού και είμαι πανάσχετος!βασικά κάνω μία έρευνα αγοράς εδώ και μία εβδομάδα αλλά πέραν του τι μου αρέσει εξωτερικά από μοντέλα και τα οποία θα σας αναφέρω ακολούθως δεν ξέρω για τους μηχανισμούς τους την ''καρδιά' των ρολογιών που μου αρέσανε!τα ρολόγια είναι τα εξής!


1)Longines Admiral Chronograph

http://www.timeway.eu/Longines/Admiral/Longines-Admiral-Chronograph-II
       
Stainless steel - 42 mm
   Selfwinding mechanical movement Caliber L705 (ETA base Valgranges A07.231)
   Black dial - Tachymeter scale
   Sapphire with anti-reflective coating - Polished rhodium-plated hands with superluminova coating
   Stainless steel with triple safety folding clasp
   Hours, minutes, seconds and date - Power reserve of 46 hours
   Screw down case-back and screw-in crown with crown and pushers protection - 100 m (330 feet)


2)Longines Grande Vitesse vi

http://www.timeway.eu/Longines/GrandeVitesse/Longines-GrandeVitesse-VI

        Stainless steel - 42 mm - See-through caseback
   Mechanical self-winding movement chronograph L667 (Valjoux 7750)
   Silver colored - Tachymeter time
   Anti-reflection sapphire-crystal
   Leather - Triple locking safety clasp
   Water resistance: 50 m

3)Longines Grande Vitesse I

http://www.timeway.eu/Longines/GrandeVitesse/Longines-GrandeVitesse-I

        Stainless steel - 42 mm - See-through caseback
   Mechanical self-winding movement chronograph L667 (Valjoux 7750)
   Black - Tachymeter time
   Anti-reflection sapphire-crystal
   Leather - Triple locking safety clasp
   Water resistance: 50 m


4)Raymond Weil Don Giovanni Cosi Grande

http://www.swisstime.ch/pgs/rwi-pgs-prod-lgs-en-idp-1376.html

Movement         Automatic chronograph RW 7250 caliber, 51 rubies, 28,800 vib/h
                      Côtes de Genève décor and circular graining
                      42-hour power reserve
Functions          Hours, minutes, seconds, chronograph, date
Case                  Polished and brushed steel
                       Sapphire crystal front and back with double-sided anti-glare treatment
Dial                  Two-tone dial with applique Roman numerals on matt black ground
                       Central décor and counters on satin-finished silver ground
                       Hour and minute counters at respectively 6 and 9 o'clock
                       Small seconds at 3 o'clock
                       Date at 12 o'clock
Bracelet/Strap    Genuine alligator, black strap with folding clasp and double push-piece security


5)Raymond Weil Freelancer

http://www.vialuxe.com/News/Raymond-Weil-Raymond-Weil-Watch-BASEL-2008--Raymond-Weil-Freelancer-Chronograph-Watch/190,28708


Raymond Weil has revealed a self-winding chronograph that will join the brand's Freelancer collection.  The Raymond Weil Freelancer Chronograph watch features a 42mm stainless steel case with a polished bezel, an anti-reflective sapphire crystal, and a leather strap.  The black dial shows off a concentric pattern, applied polished indices and hands, and some sporty yellow accents.  Water resistance of the model is 100 meters.

The Raymond Weil Freelancer Chronograph watch utilizes a self-winding mechanical movement whose base is the ETA-Valjoux 7750 caliber.  Its indications are small seconds, day and date, and chronograph 30-minute and 12-hour counters.  Balance wheel frequency is 28,800 vibrations per hour (vph), and power reserve is approximately 42 hours.



βασικά πιο πολύ απ' όλα μου αρέσει στο χέρι μου το don giovanni cosi grande αλλά και τα άλλα καλά είναι!απλά δεν το θεωρώ value for money!δεν ξέρω θέλω να μου πείτε τη γνώμη σας!κυρίως για τις μηχανές!ποιες οι διαφορές τους αν γνωρίζετε και ποιο θεωρείτε γενικότερα; ότι αξίζει τα λεφτά του!επίσης μία γενικότερη αναφορά για τις εταιρίες αυτές και για τα service που προσφέρουν!ευχαριστώ!

Σελίδες: [1]