« Απάντηση #117 στις: Απρίλιος 12, 2014, 07:06:13 μμ »
Η μπριζολα μας με την Fiorentina δεν εχουν καμια σχεση....Η Ιταλικη φτιάχνεται απο τουςοσφυικούς σπονδυλους και συμπεριλαμβανει και το φιλετο καο το κοντραφιλετο.....μεχρι εδω μιλαμε για το ιδιο πραγμα με T-bone stake. Οι ομοιότητες ομως τελειωνουν εδω...Η Fiorentina πρεπει να μεινει στην καταψυξη για 2 εβδομαδες ωστε να τραβηχτει η υγρασια και μετα ψηνεται για 3-4 λεπτα απο την καθε μερια και αλλο τοσο ορυια στο κοκκαλο της....
Επίσης να προσθέσω οτι ειμαι γεννημενος στην Ιταλια απο Ιταλιδα μητερα και ελληνα πατερα και ως πρωτη γλωσσα εχω τα ιταλικα λογω του γεγονότος οτι σπιτι μιλαμε απο παντα αυστηρα ιταλικα ωστε να μην χασω την γλωσσα!
Υ.Γ. Γιωργο ηταν μικρες... 500 περιπου η μικρη και 650 περιπου η μεγαλη
Καταγράφηκε
Baume&Mercier classima, Eberhard 8jours, BALL trainmaster TMT,Longines Lindbergh, Zenith Sporto,Lorenz Ouragan,Ω Geneve,Tissot: PRS516 & 1944 & sideral, Philip Watch Sunray, Citizen:Challenge Timer(x2) & aqualand & auto, Vostok amphibia, VE-GAZ14, Junghans MEGA1, Casio DW-7100,TAC,Poljot 3133, Vetta