Αποστολέας Θέμα: JAEGER LECOULTRE  (Αναγνώστηκε 763660 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος blackbird

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
Απ: Jaeger-LeCoultre
« Απάντηση #880 στις: Σεπτέμβριος 02, 2009, 09:22:30 μμ »
Κι εμένα με μπερδεύουν οι κομπρέσσορες χρονογράφοι. Από την άλλη σου δίνει την ευκαιρεία να χαζεύεις περισσότερη ώρα το ρολόι.

Φιλικά
Δημήτρης

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #881 στις: Σεπτέμβριος 13, 2009, 02:04:46 μμ »
μαζι με το προηγουμενο βιντεακι,ειχε πακετο και αυτο εδω.

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Tourbillion
  • Rolex.
    • Προφίλ
« Απάντηση #882 στις: Σεπτέμβριος 13, 2009, 02:18:01 μμ »
Κι εμένα με μπερδεύουν οι κομπρέσσορες χρονογράφοι. Από την άλλη σου δίνει την ευκαιρεία να χαζεύεις περισσότερη ώρα το ρολόι.

Φιλικά
Δημήτρης
σωστός ο b&b,έξυπνη διατύπωση 8)
konakis.
Rolex,Panerai,JLC,Oris,Steinhart,Alpina,Citizen,Orient.

Αποσυνδεδεμένος apo1

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #883 στις: Σεπτέμβριος 13, 2009, 02:25:26 μμ »
το 2008 εχουμε δυο επανεκδοσεις,η 1η ,πιστο αντιγραφο(εκτος απο τα υλικα,μιας και ειναι απο πλατινα) του μοντελου του '62.
165 κομματια παραγωγη.

το δευτερο μοντελο και πιο γνωστο σε ολους ειναι αυτο

Για το επετειακο τι να πω? τα λογια περιττευουν!
Στο δευτερο βρισκω πολυ λεπτους τους δεικτες εν σχεσει με τα συμβολα των αριθμων.
Κατα τα αλλα πολυ ομορφο και αυτο
(Και τα δυο αποπνεουν δεκαετια του '60 μια  ανεπαναληπτη εποχη  σ'ολους τους τομεις )

VCFUN

• Επισκέπτης
« Απάντηση #884 στις: Σεπτέμβριος 13, 2009, 04:16:04 μμ »
Φαινεται οτι ειναι ανωτερας κλασεως το ρολοι,αλλα εχω μια απορια.
Δε μπερδευοσαστε ολοι εσεις,που προτιματε ρολογια, με τοσο φορτωμενα καντραν;
(Εγω θα εκανα τρια χρονια,για να διαβασω τι λεει.Γι αυτο παιρνω,οσο το δυνατον απλουστερα).

Δεν είπαμε εσύ να κοιτάς το κινητό σου για την ώρα  και όχι τα παληορόλογα? Πάλι ξαναεμφανίστηκες ?

VCFUN

• Επισκέπτης
« Απάντηση #885 στις: Σεπτέμβριος 13, 2009, 04:20:28 μμ »
Οι φωτογραφίες μου

Οντως πάρα πολύ ωραίο αλλά πιστεύω και γώ ότι αδικείται απο το μπρασελέ που του βάλανε Το υποβαθμίζει(φθηναίνει εννοώ) λίγο Σίγουρα του άξιζε ένα καλύτερο μπρασελέ!

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #886 στις: Σεπτέμβριος 13, 2009, 04:20:55 μμ »
δεν ειναι το μερος για αντιπαραθεσεις!!!

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Tourbillion
  • Rolex.
    • Προφίλ
« Απάντηση #887 στις: Σεπτέμβριος 13, 2009, 08:07:04 μμ »
το bracelet θα το χαρακτήριζα "περίεργο",ούτε κρύο ούτε ζέστη.....μετά τα "ΡΕΞ",μονάχα τα AP ROYAL OAK μου αρέσουν!
Τα υπόλοιπα "παλέβουν" να πρωτοτυπήσουν...ένα από τα αποτελέσματα είναι και αυτό του παραπάνω jlc master com.
konakis.

Αποσυνδεδεμένος alchemist

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #888 στις: Σεπτέμβριος 14, 2009, 04:54:11 μμ »
Πιστεύω πως οποιοδήποτε μπρασελέ να σχεδιάζανε, δεν θα του πήγαινε τόσο, όσο το λουράκι του. Κι αυτό γιατί έχει κλασική σχεδίαση. Στη σειρά Dive π.χ. το μπρασελέ είναι καλύτερο, όχι τόσο λόγω μπρασελέ, αλλά λόγω κάσας και σχεδίασης του ρολογιού. Το μπρασελέ και το καουτσούκ το έβγαλαν επειδή έδωσαν μια πιο σπορ υπόσταση στους κομπρέσορες, ότι κάνουν για νερό, θάλασσα και πιο σπορ καταστάσεις.
Και όντως με το μπρασελέ το φοράω και δεν φοβάμαι τίποτα... ήδη το έχω γρατζουνίσει, οπότε κάτι χειρότερο δεν παθαίνει (σε λογικά πλαίσια).
Τώρα του έχω φορέσει το λουράκι και σίγουρα είναι πιο όμορφο και πιο επίσημο.
Επίσης μου έκανε εντύπωση το πόσο διαφορετικό φαίνεται (λουράκι και μπρασελέ). Σαν να φοράω άλλο ρολόι.

Αποσυνδεδεμένος alchemist

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #889 στις: Σεπτέμβριος 14, 2009, 05:01:51 μμ »
Πάντως, μπορεί να φαίνεται φτηνό αν το βλέπεις από μακριά ή από φωτογραφίες, αλλά είναι πολύ καλής ποιότητας (αν το προσέξεις καλύτερα και το περιεργαστείς)

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Tourbillion
  • Rolex.
    • Προφίλ
« Απάντηση #890 στις: Σεπτέμβριος 15, 2009, 03:54:21 πμ »
Πάντως, μπορεί να φαίνεται φτηνό αν το βλέπεις από μακριά ή από φωτογραφίες, αλλά είναι πολύ καλής ποιότητας (αν το προσέξεις καλύτερα και το περιεργαστείς)
αυτό έλειπε φίλε μου jlc πήρες! αν δεν έχει και την ανάλογη επεξεργασία-φινίρισμα-φινέτσα,τότε χαθήκαμε  ;D
και πάλι το σημαντικότερο είναι ότι το γουστάρεις εσύ και σε ευχαριστεί(υπολείπεται ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚΑ για τα γούστα μου)όμως κατα τα άλλα είναι  :supz:
konakis.

Αποσυνδεδεμένος babinio

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #891 στις: Σεπτέμβριος 30, 2009, 07:13:18 μμ »
Θα ήθελα σε πακέτο τα δύο παρακάτω παρακαλώ...

Η Jaeger-LeCoultre και η Aston Martin παρουσιάζουν το AMVOX2 Rapide Transponder στην Eκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης
Η Jaeger-LeCoultre συνεργάστηκε με την Aston Martin για την επίσημη παρουσίαση του τετράθυρου σπορ μοντέλου Rapide στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, από τις 15 έως τις 27 Σεπτεμβρίου 2009. Εκεί λάνσαραν το AMVOX2 Transponder Rapide, τον χρονογράφο που θα προσφέρει στους μελλοντικούς ιδιοκτήτες του τελευταίου μοντέλου της Aston Martin το προνόμιο να κλειδώνουν και να ξεκλειδώνουν το αυτοκίνητό τους, πιέζοντας απλά το ζαφειρένιο κρύσταλλο του ρολογιού τους.

Κατασκευασμένο αποκλειστικά για ιδιοκτήτες Aston Martin, το AMVOX2 Rapide Τransponder αποτελεί τη δεύτερη γενιά του θρυλικού μοντέλου της Aston Martin Rapide. To πρώτο AMVOX2 Rapide Transponder που παρουσιάστηκε πριν από μερικούς μήνες, είναι το πρώτο μηχανικό ρολόι σχεδιασμένο να ελέγχει την πρόσβαση σε ένα πολυτελές σπορ αυτοκίνητο. Με τη βοήθεια ενός ενσωματωμένου μικρο-πομπού κλειδώνει και ξεκλειδώνει αυτόματα την Aston Martin DBS, έχοντας τις βασικές λειτουργίες του διάσημου vertical-trigger μηχανισμού, που ενεργοποιεί τον χρονογράφο από το κρύσταλλο της κάσας και όχι από ξεχωριστό κουμπί χρονογράφου.

Καθώς ο οδηγός πλησιάζει το αυτοκίνητο, το μόνο που χρειάζεται να κάνει είναι να πιέσει την ένδειξη «OPEN» πάνω στο κρύσταλλο του ρολογιού, ανάμεσα στο 8 και το 9, για να ανοίξει την πόρτα, ενώ κάνοντας το ίδιο στην ένδειξη «CLOSE» ανάμεσα στο 3 και το 4, η πόρτα κλείνει. Επίσης, πιέζοντας ταυτόχρονα πάνω στις ενδείξεις «OPEN» και «CLOSE», το ρολόι εκπέμπει σήμα για τον εντοπισμό του αυτοκινήτου: τα φώτα ανάβουν για λίγα δευτερόλεπτα, ενώ το αυτοκίνητο παραμένει κλειδωμένο, για να βοηθήσει τον οδηγό να το εντοπίσει με μία ματιά.

Ενσωματώνοντας το κύκλωμα του πομπού στο σώμα του ρολογιού, η Jaeger-LeCoultre δημιούργησε ένα ρολόι που είναι απολύτως λειτουργικό αλλά και κομψό, ένα αριστούργημα της μικρο-μηχανικής, που λειτουργεί, όχι μόνο ως χρονογράφος, αλλά και ως κλειδί, αποτελώντας το απόλυτο αξεσουάρ για το απόλυτο σπορ αυτοκίνητο.

Για την έρευνα και την ανάπτυξη του συγκεκριμένου μοντέλου απαιτήθηκαν περισσότεροι από 18 μήνες αφοσιωμένης εργασίας των μηχανικών της Jaeger-LeCoultre, καθώς και στενή συνεργασία με την Aston Martin.

Η σειρά ρολογιών AMVOX αντιπροσωπεύει μία ασυνήθιστη συμμαχία ανάμεσα στη Jaeger-LeCoultre από την Valee de Joux και στη θρυλική Βρετανική βιομηχανία sport αυτοκινήτων: μια συμμαχία ανάμεσα στην υψηλή ωρολογοποιία, την κορυφαία αυτοκινιτιστική επίδοση και την εκλεπτυσμένη αισθητική.

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Tourbillion
  • Rolex.
    • Προφίλ
« Απάντηση #892 στις: Σεπτέμβριος 30, 2009, 07:27:37 μμ »
ωραίος  :up:
konakis.

Αποσυνδεδεμένος grecellin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #893 στις: Σεπτέμβριος 30, 2009, 08:47:33 μμ »
Πολύ καλό  babinio  :up:  Ζήτω οι συνεργασίες.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #894 στις: Οκτώβριος 09, 2009, 12:28:25 μμ »
λιστα τιμων 2009 , Jaeger-LeCoultre Ιταλιας-για το mywatch.gr-george_ ;)

.
.
.
εχει και αλλο

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #895 στις: Οκτώβριος 09, 2009, 12:32:59 μμ »
λιστα τιμων 2009 , Jaeger-LeCoultre Ιταλιας-για το mywatch.gr-george_

εχει και αλλο! ;)
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτώβριος 09, 2009, 12:38:38 μμ από george_ »

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #896 στις: Οκτώβριος 09, 2009, 04:01:48 μμ »
λιστα τιμων 2009 , Jaeger-LeCoultre Ιταλιας-για το mywatch.gr-george_

Αποσυνδεδεμένος babinio

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #897 στις: Οκτώβριος 09, 2009, 04:22:30 μμ »
Σε ευχαριστώ Γιώργο. Το αγαπημένο μου ρολόι σε πλατίνα κοστίζει 62.000 ευρώ.

Και πάλι σε ευχαριστώ που μου θύμισες ότι δεν πρόκειται να το πάρω ποτε...  >:( >:( >:( :( :( :(

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #898 στις: Οκτώβριος 09, 2009, 06:27:00 μμ »
Σε ευχαριστώ Γιώργο. Το αγαπημένο μου ρολόι σε πλατίνα κοστίζει 62.000 ευρώ.

Και πάλι σε ευχαριστώ που μου θύμισες ότι δεν πρόκειται να το πάρω ποτε...  >:( >:( >:( :( :( :(

ειναι ενα προβλημα!ατσαλι δεν υπαρχει? ;)

Αποσυνδεδεμένος blackbird

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
« Απάντηση #899 στις: Οκτώβριος 09, 2009, 11:08:44 μμ »
Οι ευκαιρίες είναι το τουρμπιγιόν, το lady reverso και το duometre.

φιλικά
Δημήτρης