Αποστολέας Θέμα: Αλλαγή πλεύσης σε ....automatic: Tissot PRS 516 - Τεστ διαρκείας.  (Αναγνώστηκε 17686 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Αλλαγή πλεύσης σε ....automatic.
« Απάντηση #40 στις: Μάιος 25, 2012, 08:57:56 πμ »
Μια χαρά φίλε Castor. Εξαιρετικές επιδόσεις από το Tissot.
Θυμάμαι και εγώ με το πρώτο μου μηχανικό, ψύχωση είχα πάθει με τις μετρήσεις. ;D
Βέβαια το δικό μου, δεν είχε καμία σχέση σε επιδόσεις με το δικό σου. Seiko Samurai με την 7s26 γαρ... :D
Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.

Αποσυνδεδεμένος nicolasg

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Μάιος 25, 2012, 11:42:13 πμ »
Μια χαρά φίλε Castor. Εξαιρετικές επιδόσεις από το Tissot.
Θυμάμαι και εγώ με το πρώτο μου μηχανικό, ψύχωση είχα πάθει με τις μετρήσεις. ;D
Βέβαια το δικό μου, δεν είχε καμία σχέση σε επιδόσεις με το δικό σου. Seiko Samurai με την 7s26 γαρ... :D
Παλιορόλογο...Πούλα το  :tonqe:

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Μάιος 25, 2012, 01:55:49 μμ »
Περιμένω να ανέβουν λίγο ακόμη, στα 800 ευρώ τι να πουλήσεις... ;D ;D ;D

http://www.ebay.co.uk/itm/SEIKO-DIVER-SAMURAI-TITANIUM-WRISTWATCH-LNIB-/200764324866?pt=UK_Jewelery_Watches_Watches_MensWatches_GL&hash=item2ebe7c7c02
Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.

Αποσυνδεδεμένος CASTOR

• 38mm case
    • Προφίλ
Αλλαγή πλεύσης σε ....automatic.
« Απάντηση #43 στις: Μάιος 25, 2012, 02:38:09 μμ »
Φιλε αυτο που κανεις ειναι ψυχαναγκασμος...αστο ησυχο στο καρπο σου,κοιταξε να το χαρεις και ασε τις μετρησεις δευτερολεπτων!!!

Όχι φίλε noe13, με 2 μετρήσεις το μήνα δεν ψυχαναγκάζομαι. Ας πούμε πως κάνω το κέφι μου, παρακολουθώντας το.
Το ρολόι βρίσκεται στον καρπό μου -και το χαίρομαι- όλο το 24ωρο. Όπως επίσης το χαίρομαι "διπλά", όταν όντας μη χαρακτηρισμένο ως COSC, εντούτοις αυτό βρίσκεται εντός μετρήσεων COSC καθ' όλο το πρώτο 8μηνο της ζωής του.
Κοιτώντας στα μάτια, και "παίζοντας" μάλιστα στα ίσα, με ρολόγια 10πλάσιας -και βάλε- τόσο αξίας όσο και κύρους .... ;) 

Αποσυνδεδεμένος CASTOR

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Μάιος 25, 2012, 03:13:46 μμ »
Περιμένω να ανέβουν λίγο ακόμη, στα 800 ευρώ τι να πουλήσεις... ;D ;D ;D

http://www.ebay.co.uk/itm/SEIKO-DIVER-SAMURAI-TITANIUM-WRISTWATCH-LNIB-/200764324866?pt=UK_Jewelery_Watches_Watches_MensWatches_GL&hash=item2ebe7c7c02

Μου βάλατε ιδέες κύριε ρυθμιστά.  :-\
Λέτε να ποστάρω στο thread των αγγελιών αιτώντας την ανταλλαγή του ???
(Εννοείται με αντίστοιχο 10πλάσιας αξίας-κύρους  ;D)

Υ.Γ. Δεκτός οποιοσδήποτε έλεγχος, όπως θα γράφαμε και στη Χρυσή Ευκαιρία....

Φιλικά πάντα (και λίγο σατυρικο-σαρκαστικά)
    Νίκος

Αποσυνδεδεμένος CASTOR

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Ιούνιος 23, 2012, 03:12:23 μμ »
Ο 9ος  μήνας έκλεισε σήμερα με αμελητέα καθυστέρηση (για πρώτη φορά καθυστερεί)
 -35 sec, δηλαδή -1.15 sec/day κατά μέσο όρο. ’ψογα όλα λοιπόν.                                                                                                                                                                                                                           PS. Αν και λίγο πριν αρχίσω τα θαλασσινά μπανάκια, το έχω ένα μικρό"μουδιασματάκι" σχετικά με την υδατοστεγανότητά του των 100m/330ft....)  :-k

Αποσυνδεδεμένος CASTOR

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Ιούλιος 23, 2012, 02:35:37 μμ »
Μ' αυτά καί μ' αυτά, άρχισαν και τα μπανάκια, οι βουτιές.....  (και τα 2ωρα εντός θαλάσσης-όχι καταδύσεις)
Κι έκλεισε κι ο 10ος μήνας συνεχούς και ικανοποιητικής 24ωρης χρήσης του 516.
Καλοκαίρι-ζέστη-ραθυμία και αντίστοιχα ο μήνας έκλεισε -πάλι- καθυστερώντας κατά -1 min και 49 sec,
δηλαδή -3,6 sec/day, οριακά εντός προδιαγραφών COSC.
Καλό καλοκαίρι και με την αισιοδοξία πως του χρόνου όλα θα είναι -έστω και λίγο- καλύτερα.

Αποσυνδεδεμένος CASTOR

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Αύγουστος 13, 2012, 08:43:41 μμ »
Μόλις επέστρεψα από 15ήμερο στις Κυκλάδες, όπου έκανα γύρω στα 20 θαλάσσια μπάνια.
Όλα με μακροβούτια, παιχνίδια με τα πιτσιρίκια, κολύμπι επιφανείας με μάσκα-αναπνευστήρα.
Κάθε φορά η -συνεχόμενη- παραμονή μου στο νερό με το 516 στον καρπό, ήταν περί την
1-1,5 ώρα (χωρίς καταδύσεις). Κανένα θέμα υδατοστεγανότητας δεν υπήρξε.
Το test drive διαρκείας συνεχίζεται.....

Υ.Γ. Οι αρμόδιοι moderator -αν το επιθυμούν- μπορούν να τροποποιήσουν τον τίτλο του
thread σε : "Αλλαγή πλεύσης σε ....automatic: Tissot PRS 516 - Τεστ διαρκείας"

Αποσυνδεδεμένος CASTOR

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Αύγουστος 22, 2012, 07:36:41 μμ »
Ο 11ος μήνας έκλεισε με τη βραδυπορεία του 516 να επιδεινώνεται - σχεδόν διπλασιάζεται.
Καθυστέρησε δηλαδή, κατά 3 min 39 sec (περίπου -7,3 sec/day). Και για πρώτη φορά εκτός
COSC, λοιπόν. Αναμένοντας γενέθλια σ' ένα μήνα, να σβήσουμε το πρώτο του κεράκι, θέλω
να πιστεύω πως θα "κλείσει" κάπως κι η χρονομετρία του.