Εννοείται πως ΔΕΝ με πειράζει ...
Για την 6R20 , πάντως έχω διαβάσει ότι αν τη ρυθμίσεις κρατάει +-0 με +-2 . Πάντως ακόμη Δεν έχει στρώσει ...
Για την 7s35 (και την 25,26,36) , έχω διαβάσει (και έχω Βιώσει) ότι είναι μεγάλα μ_ουρδέλα στη ρύθμιση . Κυκλοφορούν ιστορίες φρίκης .
Έχω 2 τέτοιες μηχανές .
Η μια (Samurai 7s35) έχει την συμπεριφορά που περιέγραψα , ΑΛΛΑ ΔΕΝ με ενοχλεί καθόλου γιατι ΤΕΛΙΚΑ το ρολόι πάει απίστευτα καλά . Στον ένα μήνα που θα το φορέσω συνεχόμενα (maximum) , το να έχει τρέξει 20-22 sec δεν μου λέει τίποτα ...
Αν τώρα στο Samurai στάθηκα τυχερός στην άλλη μηχανή (5άρι sports 7s36A) Στάθηκα Γκαντέμης . Κατάλαβα την ειρωνική ευχή που διάβαζα στα Forum "και καλή τύχη στη ρύθμιση " .
Για τέτοιας τιμής ρολόγια είναι εξαιρετικό το +5, +6,
εδώ το TAG HEUER S/El COSC και από το +2 σε ένα δυο μήνες πήγαινε στο +4 +5 +6 ...
Πάντως το δικό μου 5άρι πάει +6+7 την ημέρα και είμαι ευχαριστημένος.
Η απαιτήσεις μας πρέπει να συμβαδίζουν με της δυνατότητες κάθε μηχανισμού
και τις τιμές που δίνει ο κατασκευαστής.
Στο Longines στην συγκεκριμένη μηχανή -8/+15 !!!
Σε μένα πήγαινε +5/ ημέρα ήμουν ευχαριστημένος
Τώρα για JLC, Patek, VC, Rolex, IWC, που έχεις δώσει ένα σκασμό Euro,
και όπως λένε έχουν κάνει ένα σκασμό μετατροπές, περιποιήσεις, βελτιώσεις αλλαγές, στις μηχανές τους,
έχουν και ένα σκασμό χρόνια έρευνα τεχνολογία και τεχνογνωσία στις μηχανές τους,
εκεί το καταλαβαίνω, που και πάλι μπορούν να επικαλεστούν τα στάνταρ του COSC -4/+6 /day ...!!!
Φιλικά Στέφανος.