επιτέλους βρέθηκε και ένα video για το καμάρι μου

επίσης θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία μου με τον kinetic μηχανισμό. από την μία έχει εξαιρετική ακρίβεια, από το περασμένο πάσχα ζήτημα αν το έχω ρυθμίσει 3-4 φορές (κι αυτό περισσότερο για την ημερομηνία έγινε παρά για την ώρα), από την άλλη, είναι αναγκαίο να το φοράς σε καθημερινή βάση για να το φορτίζεις, αν θες να διατηρήσεις την μπαταρία στο 30+ μέρες (peak του capacitor). το καλοκαίρι, το άφησα στην άκρη για χάρη του monster (χωρίς βέβαια να το αφήσω να ψοφήσει, το έπαιρνα μαζί σε πολλές βραδινές εξόδους) με αποτέλεσμα, τώρα που το επαναεισήγαγα στην καθημερινότητά μου, ο δείκτης ενέργειας να πέφτει μέσα σε μια νύχτα ύπνου από το M+1 (30+ μέρες) στο M (30 μέρες), πράγμα που δεν γινόταν ούτε κατά διάνοια στην αρχή. οπότε, kinetic απαιτεί διαρκή χρήση του ρολογιού ή το μηχανάκι της seiko, για την μέγιστη μακροζωία της μπαταρίας. αυτό είναι ίσως και ένας λόγος να προτιμήσει κανείς τον direct drive μηχανισμό. ακόμα κι αν θες να το αφήσεις στην άκρη, να έχεις την δυνατότητα, αφιερώνοντας 5 λεπτά, να διατηρήσεις το ρολόι fully charged.