Αποστολέας Θέμα: Project custom pilot/marine watch by Laco  (Αναγνώστηκε 30800 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

director

• Επισκέπτης
Απ: Project custom pilot/marine watch by Laco
« Απάντηση #60 στις: Δεκέμβριος 24, 2010, 03:40:58 πμ »
ακουστε μια προταση απο εναν  :grandpa:
μην κανετε τα 2 προτζεκτ ταυτοχρονα,θα γευτουμε μια ακομη αποτυχια,δεν θα μαζευτουν ποτε 40-50 ατομα,ωστε να μοιραστουν 20-25 ατομα σε καθε προταση,η stein θελει 20-25 ρολογια για να προχωρησει,η laco ποσα θελει;υποθετω αλλα τοσα,πως θα μπορεσουν να προχωρησουν και τα 2 μαζι;

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Δεκέμβριος 24, 2010, 03:45:27 πμ »

Αποσυνδεδεμένος zodiac

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Δεκέμβριος 24, 2010, 04:28:03 πμ »

δεν νομιζω,οτι τετοιοι χαρακτηρισμοι αρμοζουν στο ρολοι που μελη αυτου του φορουμ εχουν ψηφισει !!!!

Ψυχραιμία. Δεν αποδίδονται χαρακτηρισμοί σε πρόσωπα. Για ρολόγια μιλάμε.

Ναι Δημήτρη κάνεις λάθος. Την στιγμή που είναι σε εξελιξη επίσημα αναρτημένο πρότζεκτ για καταδυτικό ρολόι του φόρουμ, η ταυτόχρονη πρόταση για άλλο πρότζεκτ είναι ανήθικη.

Εγώ σαν απλό μέλος ζητώ την παρέμβαση του admin

Νομίζω ότι είναι ελαφρώς απερίσκεπτος ο χαρακτηρισμός της πρότασης ως "ανήθικης".
Εγώ πάλι ως απλό μέλος την βλέπω ως μια πολύ ενδιαφέρουσα και συμφέρουσα εναλλακτική επιλογή.

Αποσυνδεδεμένος gsb

• 48mm case
  • ..θελω να μαθω!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Δεκέμβριος 24, 2010, 09:11:39 πμ »
μην κανετε τα 2 προτζεκτ ταυτοχρονα,θα γευτουμε μια ακομη αποτυχια,δεν θα μαζευτουν ποτε 40-50 ατομα

αυτο ειναι πραγματικοτητα!!
το 'πε και το 'κανε!!

Αποσυνδεδεμένος kalwdios

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Δεκέμβριος 24, 2010, 09:14:31 πμ »
Καλημερα σε ολους..........
Ειμαι μελος αυτης της ιντερνετικης κοινοτητας ως απλο μελος για παραπανω απο 3 χρονια και πρωτη φορα -σημερα το πρωι οταν διαβασα αυτο το θεμα απο την αρχη-ενιωσα οτι βρισκομαι οχι σε ενα φορουμ που εχει σκοπο την ανταλλαγη αποψεων σχετικα ,με τι αλλο το ρολοι, αλλα σε μια κοινοτητα η οποια οποιος, διαβασει τα θεματα της πρωτη φορα και οχι μονο θα νομισει οτι τα μισα ιδρυτικα μελη του χωρου δεν μιλιουνται με τα αλλα μισα και αυτο -κατα την γνωμη μου παντα-εχει το αποτελεσμα αποπροσανατολισμου των αλλων μελων και την εντυπωση οτι μεσα σε αυτην την κοινοτητα υπαρχει και μια αλλη κοινοτητα οι οποιες ανταγωνιζονται η μια την αλλη........
Αναφερομαι βεβαια για την προσπαθεια ενος moderator επισημης δημιουργίας προτζεκτ καταδυτικου ρολογιου και μιας αλλης ομαδας μελων σε αυτο το θεμα που παραλληλα δημιουργουν ενα αλλο προτζεκτ.......
Τελικα μηπως θα επρεπε να συννενοηθουν μεταξυ τους;;;
Μηπως τελικα θα πρεπει να "σπασει " το φορουμ σε δυο καινουργιες κοινοτητες;;;
Σας ευχαριστω που με ακουσατε...........
Ενα "απλο" μελος......................
Φιλικά, Ανδρέας
Omega Planet Ocean 45.5mm,  REF 22085000

Αποσυνδεδεμένος Homopoliticus

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Δεκέμβριος 24, 2010, 10:01:40 πμ »
Καλημέρα κι από εμένα.  Είμαι κι εγώ μέσα για το Pilot.  Θα ήθελα όμως την τελική τιμή της όλης διαδικασίας με την εγχάραξη στην κάσα όχι ονόματος αλλά του ρητού ΑΕΙΝ ΥΨΙΠΕΤΕΙΝ.

Ευχαριστώ

Αποσυνδεδεμένος mitsman

• 48mm case
  • Head over heels for 005
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Δεκέμβριος 24, 2010, 10:15:17 πμ »
Καλημέρα κι από εμένα.  Είμαι κι εγώ μέσα για το Pilot.  Θα ήθελα όμως την τελική τιμή της όλης διαδικασίας με την εγχάραξη στην κάσα όχι ονόματος αλλά του ρητού ΑΕΙΝ ΥΨΙΠΕΤΕΙΝ.

Ευχαριστώ

H εγχαραξη του καθε μελους ειναι προσωπικη...Μπορει αντι για το nickname να ζητησει κατι αλλο να γραφτει...Δεν αποτελει προβλημα πιστευω..

Φιλε Δημήτρη....Φιλικα Παντα ... με αισθημα φιλιας...

Αποσυνδεδεμένος Homopoliticus

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Δεκέμβριος 24, 2010, 10:18:45 πμ »
H εγχαραξη του καθε μελους ειναι προσωπικη...Μπορει αντι για το nickname να ζητησει κατι αλλο να γραφτει...Δεν αποτελει προβλημα πιστευω..

Ωραία.  Θα ήθελα την τιμή και να ρωτήσω και κάτι τελευταίο.  Η εγχάραξη γίνεται υποχρεωτικά στο πίσω μέρος του ρολογιού ή μπορεί να γίνει και στο πλαί?

Ευχαριστώ και καλές γιορτές σε όλους....

Αποσυνδεδεμένος gsb

• 48mm case
  • ..θελω να μαθω!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Δεκέμβριος 24, 2010, 10:19:36 πμ »
Θα ήθελα όμως την τελική τιμή της όλης διαδικασίας με την εγχάραξη στην κάσα όχι ονόματος αλλά του ρητού ΑΕΙΝ ΥΨΙΠΕΤΕΙΝ.
νομιζω οτι η τελικη τιμη εχει αναφερθει!!
..αλλα ειναι μαλλον νωρις, για να διαλεξεις τι θα γραφει το ρολοϊ!!!!  :D

κ μια δικη μου ερωτηση..

θα ηταν δυσκολο, να ανοιξει μια νεα ψηφοφορια, που να περιλαμβανει
παλιες κ νεες προτασεις??
το 'πε και το 'κανε!!

Αποσυνδεδεμένος mitsman

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Δεκέμβριος 24, 2010, 10:20:57 πμ »
GiannisH εισαι ο τελευταιος που περιμενα να ακουσω να με αναφερει ως ανηθικο και οτι κανω επιτηδες προταση απεναντι στην προταση του Αρη...Εχεις καποιο κριτηριο και αναφερεις τα παραπανω εχοντας καποιο προηγουμενο παραδειγμα αντιπαλοτητας? μαλλον οχι...

Τα μελη που με τοσο μενος γραφουν εναντια στην προταση μου γιατι ειχαν χαθει και δεν ποσταραν ποτε σε αλλες περιοδους και τωρα μιλουν για ενοτητα του φορουμ?

Οπως ειδατε υπαρχει ενδιαφερον για να γινει ενα  pilot/marine ρολοι σε πολυ χαμηλη τιμη γιατι ο κοσμος πλεον δεν εχει τη δυνατοτητα να ΄πληρωσει ενα zeno κατα πολυ περισσοτερο απο την τιμη λιανικης του Βιλδιριδη...Η οποια κατα γενικη ομολογια ολων σας ειναι ηδη φουσκωμενη  ;)

Παρακαλω τους mods να καθαρισουν το τοπικ απο περιττα ποστς και χαρακτηρισμους.

Αποσυνδεδεμένος mitsman

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #70 στις: Δεκέμβριος 24, 2010, 10:21:51 πμ »
κ μια δικη μου ερωτηση..

θα ηταν δυσκολο, να ανοιξει μια νεα ψηφοφορια, που να περιλαμβανει
παλιες κ νεες προτασεις??

Γιωργο προτιμω να παραμεινει ανεξαρτητο το προτζεκτ αυτο και να μην επηρεασει το ηδη σε εξελιξη προτζεκτ... ;)

Αποσυνδεδεμένος gsb

• 48mm case
  • ..θελω να μαθω!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #71 στις: Δεκέμβριος 24, 2010, 10:22:38 πμ »
Γιωργο προτιμω να παραμεινει ανεξαρτητο το προτζεκτ αυτο και να μην επηρεασει το ηδη σε εξελιξη προτζεκτ... ;)

δημητρη, αν συμφωνησουν κ οι λοιποι παραγοντες του καταδυτικου προτζεκτ (βασικα ο αρης κ οποιο αλλο παιδι βοηθησε),
γιατι να μην γινει μια νεα ψηφοφορια?

δεν ειμαστε αρκετοι, για 2 προτζεκτ!!!

το 'πε και το 'κανε!!

Αποσυνδεδεμένος gsb

• 48mm case
  • ..θελω να μαθω!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #72 στις: Δεκέμβριος 24, 2010, 10:23:41 πμ »
Η εγχάραξη γίνεται υποχρεωτικά στο πίσω μέρος του ρολογιού ή μπορεί να γίνει και στο πλαί?

Η μετατροπη θα αποτελειται απο εγχαραξη με laser στο πλαινο της κασας με την μορφη 'nickname XX/YY'. Ενα logo επισης θα τοποθετηθει στο καντραν του ρολογιου, πιθανοτατα στη  θεση 6. Το logo αυτο θα προταθει απο κοινου στο φορουμ μας.
το 'πε και το 'κανε!!

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #73 στις: Δεκέμβριος 24, 2010, 10:43:25 πμ »
Μολις τωρα διαβασα το νημα. Εν ολιγοις συμφωνω με τον Γιαννη. Κανεις δεν απαγορευσε σε κανεναν να καταθεσει προταση, το αντιθετο θα ελεγα, αλλα θα επρεπε, κατα τη γνωμη μου, και μονο απο σεβασμο στον κοπο και τον χρονο που εχει καταναλωσει ο Αρης για το τρεχων project, τουλαχιστον να προηγηθει συνεννοηση μαζι του για τον τροπο που θα επρεπε να επικοινωνηθει στα μελη μια νεα προταση.
Το να ανοιξει ενα νεο νημα, αυθαιρετα, με προταση τελειως διαφορετικη απο αυτες που συζηταμε μεχρι σημερα, το μονο που επιτυγχανει ειναι να διχασει και να δημιουργησει προβληματα.
Με λιγα λογια, δεν διαφωνω με την προταση, παρολο που δεν μου αρεσει το ρολοι, αυτο ειναι υποκειμενικο και μακαρι να ειχαμε ακομη περισσοτερες υποψηφιοτητες για να διαλεξουμε, διαφωνω με τον τροπο και τον χρονο υποβολης της προτασης.
Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.

Αποσυνδεδεμένος kalwdios

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #74 στις: Δεκέμβριος 24, 2010, 10:48:18 πμ »
GiannisH εισαι ο τελευταιος που περιμενα να ακουσω να με αναφερει ως ανηθικο και οτι κανω επιτηδες προταση απεναντι στην προταση του Αρη...Εχεις καποιο κριτηριο και αναφερεις τα παραπανω εχοντας καποιο προηγουμενο παραδειγμα αντιπαλοτητας? μαλλον οχι...

Τα μελη που με τοσο μενος γραφουν εναντια στην προταση μου γιατι ειχαν χαθει και δεν ποσταραν ποτε σε αλλες περιοδους και τωρα μιλουν για ενοτητα του φορουμ?

Οπως ειδατε υπαρχει ενδιαφερον για να γινει ενα  pilot/marine ρολοι σε πολυ χαμηλη τιμη γιατι ο κοσμος πλεον δεν εχει τη δυνατοτητα να ΄πληρωσει ενα zeno κατα πολυ περισσοτερο απο την τιμη λιανικης του Βιλδιριδη...Η οποια κατα γενικη ομολογια ολων σας ειναι ηδη φουσκωμενη  ;)

Παρακαλω τους mods να καθαρισουν το τοπικ απο περιττα ποστς και χαρακτηρισμους.

Κατα αρχην εγω δεν κατηγορησα κανεναν απλως ειπα οτι δεν υπαρχει συνοχη στην κοινοτητα.........επισης δε ηξερα επισης οτι οποιος δεν ποσταρει συχνα δεν εχει δικαιωμα να πει την αποψη του τωρα.........
και τελος οποιος διαβασει απο την αρχη το θεμα αυτο θα καταλαβει τι εννοω!!!
Φιλικά, Ανδρέας
Omega Planet Ocean 45.5mm,  REF 22085000

Αποσυνδεδεμένος zodiac

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #75 στις: Δεκέμβριος 24, 2010, 11:19:59 πμ »
Μολις τωρα διαβασα το νημα. Εν ολιγοις συμφωνω με τον Γιαννη. Κανεις δεν απαγορευσε σε κανεναν να καταθεσει προταση, το αντιθετο θα ελεγα, αλλα θα επρεπε, κατα τη γνωμη μου, και μονο απο σεβασμο στον κοπο και τον χρονο που εχει καταναλωσει ο Αρης για το τρεχων project, τουλαχιστον να προηγηθει συνεννοηση μαζι του για τον τροπο που θα επρεπε να επικοινωνηθει στα μελη μια νεα προταση.
Το να ανοιξει ενα νεο νημα, αυθαιρετα, με προταση τελειως διαφορετικη απο αυτες που συζηταμε μεχρι σημερα, το μονο που επιτυγχανει ειναι να διχασει και να δημιουργησει προβληματα.
Με λιγα λογια, δεν διαφωνω με την προταση, παρολο που δεν μου αρεσει το ρολοι, αυτο ειναι υποκειμενικο και μακαρι να ειχαμε ακομη περισσοτερες υποψηφιοτητες για να διαλεξουμε, διαφωνω με τον τροπο και τον χρονο υποβολης της προτασης.

Υποθέτω ότι αν είχε δοθεί ένα εύλογο χρονικό διάστημα ώστε να παρουσιαστούν και άλλες τυχόν προτάσεις, δεν θα μιλάγαμε τώρα για "άκαιρες" , "ετεροχρονισμένες" ή "διχαστικές" υποψηφιότητες. Νομίζω πως η όλη διαδικασία ήταν ιδιαιτέρως βιαστική.

Αποσυνδεδεμένος mantilas

• 48mm case
  • ΚΑΛΛΙΣΤΟΝ ΚΛΕΟΣ ΤΟ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΑΣ ΘΝΗΣΚΕΙΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: Δεκέμβριος 24, 2010, 11:29:56 πμ »
Συμφωνω με Γιαννη και Κουμπλαιχαν,ειναι τουλαχιστον ακαιρη η προταση. ???

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: Δεκέμβριος 24, 2010, 11:35:14 πμ »
Σε 7 ημερες,ενα χρονικο οριο που ορισε ο Αρης,δεν ειναι εφικτο να παρουσιασεις μια εναλλακτικη ,ολοκληρωμενη προταση απο καμια εταιρια.Η δυνατοτητα επιλογης ,μονο θετικο το βλεπω.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Δεκέμβριος 24, 2010, 11:40:13 πμ »
Ακομα ενα logo,που ειχε προτεινει μελος του φορουμ.

Αποσυνδεδεμένος sunsea

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #79 στις: Δεκέμβριος 24, 2010, 11:44:35 πμ »
Σε 7 ημερες,ενα χρονικο οριο που ορισε ο Αρης,δεν ειναι εφικτο να παρουσιασεις μια εναλλακτικη ,ολοκληρωμενη προταση απο καμια εταιρια.Η δυνατοτητα επιλογης ,μονο θετικο το βλεπω.

o Aρης το κατορθωσε ,με τρεις διαφορετικες ολοκληρωμενες προτασεις για προτζεκτ ρολογιου του φορουμ και χωρις να υπαρξει χρονοβορα προετοιμασια!  ;)
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκέμβριος 24, 2010, 11:55:14 πμ από sunsea »
"Ho attraversato oceani,eplorato i continenti e conquistato le
 altitudini...
 alla ricerca del mio "Tempo"  ''Διεσχισα τους ωκεανους,εξερευνησα τις ηπειρους και κατεκτησα   τα υψη...  προς αναζητηση του ''Χρονου" μου       Vivere veramente,non puramente trascorrere i giorni.