@ lazkal
Πολύ ωραίο ρολόι, αλλά εγώ έχω κολλήσει με το marinemaster 300m
Θα σε παρακαλούσα είτε δημόσια είτε μέσω πμ να μου εξηγούσες λίγο την όλη διαδικασία (πώς επικοινωνείς;, πώς + πού το πληρώνεις;, με καρτα προπληρωμένη ή απλή; κτλ) καθότι οπως έγραψα και πιο πάνω δεν έχω ξαναπροσπαθήσει και μου φαίνεται δύσκολο.
Λοιπόν έχουμε και λέμε :
1) Ανοίγεις Λογαριασμό στο Pay-Pal
https://www.paypal.com/Είναι ο ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΟΣ τρόπος να στείλεις (ή και να πάρεις ) χρήματα .
Δηλώνεις σε αυτούς (και μόνο) μια κάρτα - Πιστωτική , Προπληρωμένη , ότι θες - και μετά αυτοι αναλαμβάνουν να στείλουν τα χρήματα .
Έτσι έχεις το πλεονέκτημα να μήν βλέπει κανείς άλλος (ούτε ο Πωλητής)τον αριθμό της κάρτας σου . Την χρέωση στην κάρτα σου θα την κάνει το Pay-Pal.
ΑΦΟΒΑ λοιπόν Pay-Pal .
2) Αφού έχεις τελειώσει με το Pay-Pal , στέλνεις ένα mail στον Seiya (Μέσα απο το site του , απο το contact ) και του λές τι θέλεις .Αυτός σου απαντά με ακρίβεια και αν το αποφασίσεις προχωράς στην παραγγελία .
Σου ζητά να πληρώσεις μέσω Pay-Pal , κάτι που γίνεται ΕΝΤΕΛΩΣ αυτοματοποιημένα και χωρίς περιθώρειο Λάθους . Δηλαδή στη φόρμα που σου βγάζει είναι ΗΔΗ συμπληρωμένα ο Αριθμός του Seiya , το ποσόν , η περιγραφή του προιόντος κτλ .
Μόλις πληρώσεις , σου έρχεται με mail η απόδειξη απο το Pay-Pal και σε λίγες μέρες το ρολόι .
3) Στο mail συνεννοείσαι για οτιδήποτε .
Εγώ πχ του είπα ότι θέλω αποστολή με EMS (ΠΟΛΥ πιο γρήγορη απο τα διάφορα Courier) , Να δηλώσει αξία 100 $ , Να ελέγξει μήπως το ρολόι έχει κάποιο πρόβλημα (γιατί κάποια special edition είχαν ένα ελατωματάκι ) , Μου είπε μάλιστα πως αν τυχόν έπεφτε σε ελατωματικό θα καθυστερούσε 6-7 μέρες την αποστολή ώστε να το γυρίσει πίσω και να πάρει άλλο - Αυτό γιατί Δεν το είχε σε στοκ και δεν ήξερε τι θα του έρθει ...κτλ .
Τα έκανε όλα όπως του είπα , απλά είχε μια ένσταση για την αξία του ρολογιού - Σε περίπτωση που έπεφτε το Αεροπλάνο....
Πήρα το ρίσκο (σιγά το ρίσκο ) και ήρθε .