Αποστολέας Θέμα: Εμποριο-Παρεμποριο  (Αναγνώστηκε 45341 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος blackbird

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
Απ: Εμποριο-Παρεμποριο
« Απάντηση #20 στις: Οκτώβριος 10, 2010, 06:22:33 μμ »
Αγαπητέ καρτέο γνωρίζεις πως ο πωλητής του 360 δεν είναι έμπορος;

Και μερικές απορίες που μου γεννήθηκαν από τα προαναφερόμενα;
Απαγορεύεται μέλη σε φόρα ρολογιών να ασχολούνται επαγγελματικά με τα ρολόγια; Ή το αντίστροφο, απαγορεύεται σε επαγγελματίες να είναι και λάτρεις του ρολογιού; Απαγορεύεται να κάνεις επάγγελμα το χόμπυ σου;

φιλικά
Δημήτρης

Αποσυνδεδεμένος afnios

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Οκτώβριος 10, 2010, 06:26:56 μμ »

ο τυπος ειναι απατεωνας, καταπτυστος, λαθρεμπορας και αυτο που κανει σε καθε χωρα του κοσμου ειναι αδικημα. και το ξερει και ο ιδιος για αυτο δεν δινει το serial του ρολογιου παρα μονο στον αγοραστη.
η εμπορια ρολογιων ειναι μπιζνα που δεν εχει καμμια σχεση με την αγαπη για τα ρολογια. καποιος αγοραζει ενα ρολοι, το ευχαριστιεται, το βαριεται και το πουλαει στην τιμη που μπορει να πιασει εκεινη τη στιγμη στην αγορα για να παει παρακατω η' επειδη χρειαζεται τα χρηματα. και καλα κανει. δεν ειναι εμπορας.
ενας αλλος αγοραζει ενα ρολοι μονο και μονο για να το πουλησει την επομενη μερα με τεραστια υπεραξια επειδη ειναι συλλεκτικο. αυτος δεν ειναι ΚΑΝ εμπορας. Το εμποριο εχει και 2-3 κανονες. Αυτος ειναι απατεωνας και λαθρεμπορας.
Απατεωνας?ποιον εξαπατησε και πως?Μηπως αλλα συμφωνησε με τον αγοραστη και αλλα επραξε?
Καταπτυστος?Ποια ηθικη καταστρατηγησε και πως/ποτε/που?
Λαθρεμπορας?Απο ποια ανομη πηγη αγορασε και πως διεφυγε των εισαγωγικων νομων της χωρας?
Ωστε η εμπορια ρολογιων ειναι μπιζνα και δεν εχει σχεση με την αυτη καθεαυτη την αγαπη για τα ρολογια?Ακομα και ετσι να ηταν φιλε μου,και δικιο να ειχες,δεν σου ειπε κανεις οτι η δουλεια  που κανουμε πρεπει πρωτα να την αγαπησουμε?
Και,εν κατακλειδι,ποιοι ειναι οι κανονες του εμποριου?Μηπως ειναι ο πρωτος ενας και βασικος,το κερδος?Που ειναι η ανηθικοτητα οταν κερδιζεις?Και εαν θες κοιτα,τους φορους,τα spread,ολους οσοι εμπορευονται πανω σε αυτον τον κοσμο.Πριν λιγο καιρο ενας Εγγλεζος πουλησε στο εβαy το ROLEX του πατερα του, ενα milsub.Πηρε 70,000+ευρω για ενα ρολοι που ειχε κοστισει μερικες δεκαδες Αγγλικες λιρες,τι να του πεις τωρα,στην φυλακη για παντα η στην πλατεια για δημοσιο λιθοβολισμο?Τελειωνοντας γιατι κουραστηκα απο τις δηθεν αναστολες που καποιοι εχουν[νομιζουν],εαν το αμαξι σου εκανε 20,000 και σου εδινα  αυριο 40,000 και δεν το πουλαγες τοτε μονο περι σπανιου φαινομενου θα μιλουσαμε.
Τα ειπα και ελαλησα και αμαρτια δεν εχω.[χωρις χαρακτηρισμους που ετσι και αλλιως δεν αγγιζαν κανεναν του φορουμ]
Εκτος και εαν ειναι ΖΗΛΕΙΑ. :hangman:
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτώβριος 10, 2010, 06:39:39 μμ από afnios »
με ενα ρολοι ξερεις παντα τι ωρα ειναι,με δυο δεν εισαι ποτε σιγουρος

Αποσυνδεδεμένος gsb

• 48mm case
  • ..θελω να μαθω!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Οκτώβριος 10, 2010, 06:35:15 μμ »
[Υποκριτες,πουριτανοι και ηθικοπλαστες]

χαλαρωσε φιλε μας!!!
εδω ανταλλασουμε γνωμες, οχι χαρακτηρισμους..  :)
το 'πε και το 'κανε!!

Αποσυνδεδεμένος Darth

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Οκτώβριος 10, 2010, 06:54:49 μμ »
και ποιος κυριος σου τηλεφωνησε;;;

Βρε Δημητρη...
ποιος θα ειχε το δικαιωμα να το κανει?... ;)
εξυπνοι ανθρωποι εισαστε ολοι...

η αναφορα μου γινεται στο οτι δεν δεχομαι να μπω πισω απο μια ταμπελα του στυλ..
''ολοι το ιδιο θα εκαναν''

Απαγορεύεται μέλη σε φόρα ρολογιών να ασχολούνται επαγγελματικά με τα ρολόγια; Ή το αντίστροφο, απαγορεύεται σε επαγγελματίες να είναι και λάτρεις του ρολογιού; Απαγορεύεται να κάνεις επάγγελμα το χόμπυ σου;

φιλικά
Δημήτρης

φιλε Δημητρη, οχι οτι θα ασχολιομουν με τα λουρακια οπως και σου εχω αναφερει τηλεφωνικα

αλλα αν, πες αν ηθελα να ασχοληθω?
το τηλεφωνημα του κυριου για μενα απανταει στις αποριες σου... ;)
και η φραση
''δεν θα ηταν σωστο,εις βαρος ενος μερους που ειμαι φιλοξενουμενος να βγαλω χρηματα''

φιλικα
Γιωργος

director

• Επισκέπτης
« Απάντηση #24 στις: Οκτώβριος 10, 2010, 06:57:06 μμ »
..μα ασφαλως, καποιος που γνωριζε το τηλεφωνο του γιωργου!!!

μ αρεσει το χιουμορ και πολυ μαλιστα,ομως στην προκειμενη περιπτωση στην χωρα της Δανιμαρκιας συμβαινουν ατοπα ...........

director

• Επισκέπτης
« Απάντηση #25 στις: Οκτώβριος 10, 2010, 07:02:05 μμ »
Παράθεση
''δεν θα ηταν σωστο,εις βαρος ενος μερους που ειμαι φιλοξενουμενος να βγαλω χρηματα''

βεβαια τα μερη που μας φιλοξενουν,προδοκουν ωφελη αναλογα των φιλοξενουμενων τους,
  ΦΑΥΛΟΣ ΚΥΚΛΟΣ

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Οκτώβριος 10, 2010, 07:06:48 μμ »
Αγαπητέ καρτέο γνωρίζεις πως ο πωλητής του 360 δεν είναι έμπορος;

φιλικά
Δημήτρης

επαναλαμβανω κατι που διελαθε της προσοχης σου μαλλον φιλε δημητρη (αν δεν κανω λαθος).

δεν κανει εμποριο. κανει παρεμποριο, λαθρεμποριο και διαπραττει και μερικα φορολογικα και λοιπα αδικηματα.

κατα τα λοιπα σε αυτο που λες σαφως και δεν απαγορευεται αρκει να τηρουνται μερικοι κανονες. ΑΥΤΟ που κανει ομως απαγορευεται σε καθε νομιμο κρατος. Μονο στο ελληνικο κρατος οπου εχουν καταλυθει τα παντα, τιποτε δεν απαγορευεται πιθανον. ΑΛΛΑ σε διαβεβαιω πως αυτο που κανει ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ.
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος gsb

• 48mm case
  • ..θελω να μαθω!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Οκτώβριος 10, 2010, 07:10:05 μμ »
μ αρεσει το χιουμορ και πολυ μαλιστα,ομως στην προκειμενη περιπτωση στην χωρα της Δανιμαρκιας συμβαινουν ατοπα ...........

εννιοτε με χιουμορ λεγονται κ σοβαρα πραγματα αγαπητε!!  :)
το 'πε και το 'κανε!!

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Οκτώβριος 10, 2010, 07:19:50 μμ »
Απατεωνας?ποιον εξαπατησε και πως?Μηπως αλλα συμφωνησε με τον αγοραστη και αλλα επραξε?
Καταπτυστος?Ποια ηθικη καταστρατηγησε και πως/ποτε/που?
Λαθρεμπορας?Απο ποια ανομη πηγη αγορασε και πως διεφυγε των εισαγωγικων νομων της χωρας?
Ωστε η εμπορια ρολογιων ειναι μπιζνα και δεν εχει σχεση με την αυτη καθεαυτη την αγαπη για τα ρολογια?Ακομα και ετσι να ηταν φιλε μου,και δικιο να ειχες,δεν σου ειπε κανεις οτι η δουλεια  που κανουμε πρεπει πρωτα να την αγαπησουμε?
Και,εν κατακλειδι,ποιοι ειναι οι κανονες του εμποριου?Μηπως ειναι ο πρωτος ενας και βασικος,το κερδος?Που ειναι η ανηθικοτητα οταν κερδιζεις?Και εαν θες κοιτα,τους φορους,τα spread,ολους οσοι εμπορευονται πανω σε αυτον τον κοσμο.Πριν λιγο καιρο ενας Εγγλεζος πουλησε στο εβαy το ROLEX του πατερα του, ενα milsub.Πηρε 70,000+ευρω για ενα ρολοι που ειχε κοστισει μερικες δεκαδες Αγγλικες λιρες,τι να του πεις τωρα,στην φυλακη για παντα η στην πλατεια για δημοσιο λιθοβολισμο?Τελειωνοντας γιατι κουραστηκα απο τις δηθεν αναστολες που καποιοι εχουν[νομιζουν],εαν το αμαξι σου εκανε 20,000 και σου εδινα  αυριο 40,000 και δεν το πουλαγες τοτε μονο περι σπανιου φαινομενου θα μιλουσαμε.
Τα ειπα και ελαλησα και αμαρτια δεν εχω.[χωρις χαρακτηρισμους που ετσι και αλλιως δεν αγγιζαν κανεναν του φορουμ]
Εκτος και εαν ειναι ΖΗΛΕΙΑ. :hangman:

ΖΗΛΕΙΑ ειναι. ετσι ειναι αν ετσι νομιζεις. δεν εχω κανενα λογο να σε πεισω. το γραφεις και συνεχεια που μαλλον για να το λες εισαι πεισμενος ηδη οτι αυτη ειναι η αιτια για οτι αντιθετο γραφει κανεις. Δεν επιθυμω να πεισω κανενα ποτε στα φορα. Την αποψη μου επιθυμω να εκφραζω και τιποτε αλλο.

αν αυτο που κανει αυτος ειναι εμποριο τοτε εγω ειμαι ο Παπας. βαφτιζουμε εμποριο καθε πωληση που κανει ο καθενας και ειμαστε οκ. Δοσοληψιες κανει ο τυπος. Παρε δωσε. Μην τον εξισωνουμε και με οσους κανουν τιμια τη δουλεια τους εμπορευομενοι ρολογια. Ειναι αδικο. Εμποριο κανουν και οσοι πουλανε μαιμουδες και αντιγραφα. Αυτους ξεχασα ομως, τους απεχθανομαστε....  σορρυ αλλα δεν θα παρω.

και σε παρακαλω μην προσπαθεις να εξηγησεις αν καποιοι εχουν η' νομιζουν πως εχουν δηθεν αναστολες. ουτε να αποδιδεις τα παντα σε ΖΗΛΕΙΑ καποιων προσπαθωντας να υποτιμησεις τις αποψεις τους. Μην το κανεις εκτος και εχεις καποια κρυσταλλινη σφαιρα και ξερεις τι νιωθει και σκεφτεται καποιος. Μια τετοια απο ζαφειρι κατα προτιμηση για να ειναι και αχαρακτη θα την αγοραζα παντως.
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Οκτώβριος 10, 2010, 07:33:27 μμ »

αναρωτιεμαι ωρες ωρες γιατι το ταλαιπωρουμε τοσο πολυ.

ενας τυπος στο paneristi αγορασε ενα panerai και με το που το πηρε στο χερι του το πουλαει στην 5πλασια αξια.

ο τυπος ειναι απατεωνας, καταπτυστος, λαθρεμπορας και αυτο που κανει σε καθε χωρα του κοσμου ειναι αδικημα. και το ξερει και ο ιδιος για αυτο δεν δινει το serial του ρολογιου παρα μονο στον αγοραστη.

ενα φορουμ που σεβεται τον εαυτο του, θα επρεπε να αφαιρεσει την αγγελια αυτη και να διαγραψει το λογαριασμο του.

και οχι, δεν θα το καναμε ολοι αυτο. απορω γιατι δηλαδη πρεπει να ισοπεδωνονται ολα σε ενα γενικοτερο κλιμα καταπτωσης αξιων και ηθικων αρχων με στοχο μονο το κερδος.

η εμπορια ρολογιων ειναι μπιζνα που δεν εχει καμμια σχεση με την αγαπη για τα ρολογια. καποιος αγοραζει ενα ρολοι, το ευχαριστιεται, το βαριεται και το πουλαει στην τιμη που μπορει να πιασει εκεινη τη στιγμη στην αγορα για να παει παρακατω η' επειδη χρειαζεται τα χρηματα. και καλα κανει. δεν ειναι εμπορας.

ενας αλλος αγοραζει ενα ρολοι μονο και μονο για να το πουλησει την επομενη μερα με τεραστια υπεραξια επειδη ειναι συλλεκτικο. αυτος δεν ειναι ΚΑΝ εμπορας. Το εμποριο εχει και 2-3 κανονες. Αυτος ειναι απατεωνας και λαθρεμπορας.

Δεν νομίζω πως υπάρχουν κάποιοι που μπορεί να διαφωνούν με αυτό το ποστ του karteo. Ο τύπος που αγόρασε το ρολόι και το πουλά σε 5πλάσια τιμή, είναι μαυραγορίτης. Έτσι απλά. Όπως είναι αυτός που αγοράζει ένα εισιτήριο για έναν αγώνα ή μια συναυλία και μετά στήνεται έξω από το γήπεδο για να το πουλήσει στην 10πλάσια τιμή...
   Αν μάλιστα τέτοια κίνηση ή κάποια παρόμοια, έγινε από mod του συγκεκριμένου φόρουμ, τότε μιλάμε για πλήρη χειραφέτηση που θα έπρεπε να διωχθεί και ποινικά ;)

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος afnios

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Οκτώβριος 10, 2010, 07:35:26 μμ »
ΖΗΛΕΙΑ ειναι. ετσι ειναι αν ετσι νομιζεις. δεν εχω κανενα λογο να σε πεισω. το γραφεις και συνεχεια που μαλλον για να το λες εισαι πεισμενος ηδη οτι αυτη ειναι η αιτια για οτι αντιθετο γραφει κανεις. Δεν επιθυμω να πεισω κανενα ποτε στα φορα. Την αποψη μου επιθυμω να εκφραζω και τιποτε αλλο.

αν αυτο που κανει αυτος ειναι εμποριο τοτε εγω ειμαι ο Παπας. βαφτιζουμε εμποριο καθε πωληση που κανει ο καθενας και ειμαστε οκ. Δοσοληψιες κανει ο τυπος. Παρε δωσε. Μην τον εξισωνουμε και με οσους κανουν τιμια τη δουλεια τους εμπορευομενοι ρολογια. Ειναι αδικο. Εμποριο κανουν και οσοι πουλανε μαιμουδες και αντιγραφα. Αυτους ξεχασα ομως, τους απεχθανομαστε....  σορρυ αλλα δεν θα παρω.

και σε παρακαλω μην προσπαθεις να εξηγησεις αν καποιοι εχουν η' νομιζουν πως εχουν δηθεν αναστολες. ουτε να αποδιδεις τα παντα σε ΖΗΛΕΙΑ καποιων προσπαθωντας να υποτιμησεις τις αποψεις τους. Μην το κανεις εκτος και εχεις καποια κρυσταλλινη σφαιρα και ξερεις τι νιωθει και σκεφτεται καποιος. Μια τετοια απο ζαφειρι κατα προτιμηση για να ειναι και αχαρακτη θα την αγοραζα παντως.

Κουβεντα για το παπλωμα ομως,καμμια απαντηση,ολα τα περασες bye,και μετα μιλαμε για διαλογο.
Ουαί υμίν Φαρισαίοι Υποκριτές ! :smt074

director

• Επισκέπτης
« Απάντηση #31 στις: Οκτώβριος 10, 2010, 07:36:25 μμ »
εννιοτε με χιουμορ λεγονται κ σοβαρα πραγματα αγαπητε!!  :)

με βρισκεις απολυτα συμφωνο,δεν ηταν μομφη εναντιον σου,προσπαθεια διερευνησης ηταν

director

• Επισκέπτης
« Απάντηση #32 στις: Οκτώβριος 10, 2010, 07:39:25 μμ »
Παράθεση
Ο τύπος που αγόρασε το ρολόι και το πουλά σε 5πλάσια τιμή, είναι μαυραγορίτης.

συμφωνω με τον χαρακτηρισμο,ετσι συνηθισαμε να τον λεμε,ΑΛΛΑ εκεινος που θα το αγορασει σε 5πλασια τιμη ειναι ΚΑΡΑ@@@@Σ.

Αποσυνδεδεμένος afnios

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Οκτώβριος 10, 2010, 07:41:00 μμ »

Δεν νομίζω πως υπάρχουν κάποιοι που μπορεί να διαφωνούν με αυτό το ποστ του karteo. Ο τύπος που αγόρασε το ρολόι και το πουλά σε 5πλάσια τιμή, είναι μαυραγορίτης. Έτσι απλά. Όπως είναι αυτός που αγοράζει ένα εισιτήριο για έναν αγώνα ή μια συναυλία και μετά στήνεται έξω από το γήπεδο για να το πουλήσει στην 10πλάσια τιμή...
   Αν μάλιστα τέτοια κίνηση ή κάποια παρόμοια, έγινε από mod του συγκεκριμένου φόρουμ, τότε μιλάμε για πλήρη χειραφέτηση που θα έπρεπε να διωχθεί και ποινικά ;)
Σεβομαι την γνωμη σου φιλτατε,απλα διαφωνω καθετα.Βλεπεις το εισητηριο εχει μια στανταρισμενη τιμη,οτι παραπανω πουληθει ειναι μαυρη αγορα.....τα ρολογακια ομως ξερεις οτι δεν ειναι μαρκε,ετσι?
It's a free world

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Οκτώβριος 10, 2010, 07:52:24 μμ »
Κουβεντα για το παπλωμα ομως,καμμια απαντηση,ολα τα περασες bye,και μετα μιλαμε για διαλογο.
Ουαί υμίν Φαρισαίοι Υποκριτές ! :smt074

μ'αρεσει που δεν χαρακτηριζεις κιολας  :D :D :D και οι χαρακτηρισμοι σου δεν αγγιζουν κανενα του φορουμ.  :D :D :D

μηπως τελεις εν εκνευρισμο? μηπως εντελει ζηλεια ειναι αυτο που νιωθεις εσυ γιατι δεν μπορεσες να εισαι στη θεση του μαυραγοριτη? πραγματικα δυσκολευομαι να αντιληφθω το λογο που χαρακτηριζεις καποιον σε ενα φορουμ με τον οποιο συμ-μετεχεις, για τα 'ματια' καποιου αγνωστου σε ενα φορουμ που πουλαει ενα ρολοι σε εξωφρενικη τιμη. ουτε γνωστος σου να ηταν. Ανεξηγητο.

ποια ειναι η κουβεντα για το παπλωμα την οποια δεν εχω ηδη απαντησει?

ειναι απατεωνας γιατι κοροιδεψε το φορουμ των paneristi και το ξερει για αυτο του αφαιρεσαν την αγγελια οταν την ανεβασε εκει. για αυτο δεν δινει το serial του ρολογιου. κατα πασα πιθανοτητα ειναι mod εκει αλλα χεστο. δεν το ξερουμε. ειναι καταπτυστος γιατι πηρε ενα αριστουργημα, δεν το φορεσε μια φορα, και την επομενη το πουλησε στην 5πλασια τιμη, χωρις το προιον να εχει βγει καν στην αγορα για να διαμορφωθει τιμη. προλαβαινει την αγορα για να βρει κοροιδα. ξυπνιος. αλλα καταπτυστος ειναι λαθρεμπορας γιατι  μεταπωλει ενα προιον με σκοπο το κερδος και δεν θα εκδωσει παραστατικα. Δεν θα αποδωσει φορους, δεν θα φορολογηθει για το εισοδημα αυτο. κανει παρεμποριο και οχι εμποριο. αρα κανει λαθραια εμπορια.

τοσο απλα. οσο για τα spreads κλπ που ανεφερες, δεν νομιζω οτι υπαρχουν μεγαλυτεροι απατεωνες απο δαυτους. αλλα τουλαχιστον εκεινοι ειναι ...νομιμοι απατεωνες.

στα περισσοτερα ειχα ηδη τοποθετηθει και με κουραζουν οι επαναληψεις.

τελω εν αναμονη νεων ...(μη) προσβολων

παντως ενταξει, δεν τρεχει και τιποτε. σαμπως εμενα θα πιασει κοροιδο ο τυπος? αμα ειχα 30 χιλιαρικα αυτη την περιοδο για ρολοι δεν θα εγραφα καν σε φορουμ αυτη τη στιγμη ;D
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτώβριος 10, 2010, 07:57:57 μμ από karteo »
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Οκτώβριος 10, 2010, 07:54:56 μμ »

και ομως φοβαμαι οτι υπαρχουν αρκετοι που διαφωνουν. υπαρχει μια στρεβλη θεωρηση πλεον σε ολη την κοινωνια, οτι το κερδος ειναι ο σκοπος που αγιαζει τα μεσα. σ'αυτο το επιχειρημα μπορεις να αντικρουσεις ελαχιστα διοτι ειναι τοσο fundamental η αντιθεση που δεν αντικρουεται καν.
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος afnios

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Οκτώβριος 10, 2010, 08:03:07 μμ »
μ'αρεσει που δεν χαρακτηριζεις κιολας  :D :D :D και οι χαρακτηρισμοι σου δεν αγγιζουν κανενα του φορουμ.  :D :D :D
παντως ενταξει, δεν τρεχει και τιποτε. σαμπως εμενα θα πιασει κοροιδο ο τυπος? αμα ειχα 30 χιλιαρικα αυτη την περιοδο για ρολοι δεν θα εγραφα καν σε φορουμ αυτη τη στιγμη ;D
To αμαξι σου το πουλας διπλασια τιμη αυριο?
Εχεις αγορασει απο φορουμ και ελαβες αποδειξη?
Εαν το πανερι ηταν δικο σου και σου εδινα 5πλασια θα ελεγες οχι?
Ολα τα νεα sub δεν βγηκαν στα φορουμ με τιμες ανωτερες του καταλογου της μαμας?
Και τελος,ελευθερια τι σημαινει?Μηπως ζορισε κανεις τον αγοραστη να το πληρωσει 5 φορες επανω?
I love this game :rock:

Αποσυνδεδεμένος nin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Οκτώβριος 10, 2010, 08:12:53 μμ »
...

Αυτό πήγαινε πόσταρέ το στο paneristi.
Θα λάβεις πολύ ενδιαφέρουσες απαντήσεις.

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Οκτώβριος 10, 2010, 08:20:35 μμ »
To αμαξι σου το πουλας διπλασια τιμη αυριο?
Εχεις αγορασει απο φορουμ και ελαβες αποδειξη?
Ολα τα νεα sub δεν βγηκαν στα φορουμ με τιμες ανωτερες του καταλογου της μαμας?
Και τελος,ελευθερια τι σημαινει?Μηπως ζορισε κανεις τον αγοραστη να το πληρωσει 5 φορες επανω?

1. το αμαξι μου δεν το πουλαω διπλασια τιμη. αν ειχα αμαξι που εχει συλλεκτικη αξια δεν θα το πουλαγα ποτε. αν ειχα μια Mercedes 500SL του '60 δεν θα την πουλαγα ποτε ουτε σε 10πλασια τιμη.

2. δεν του προσφερε κανεις τα 5πλασια. τα ζητησε. η διαφορα ειναι μεγαλη. μαλιστα το εκανε την επομενη μερα αποκτησης του κομματιου.

3. δεν αγορασα ποτε απο φορουμ σε τιμη ψηλοτερη της τρεχουσας.

4. βγηκαν τα sub σε 5πλασια τιμη την επομενη μερα της αγορας τους? γενικευουμε το ειδικο για ποιο λογο?

5. μπερδευεις κατι. δεν ειπα οτι δεν εχει ο τυπος την ελευθερια να το κανει. μπορει να το κανει. αλλα προφανως κρινεται. και να κατουρησει καποιος στη γωνια μπορει, αλλα θα κριθει για αυτο απο οποιον τον βλεπει. Αυτο που ειναι παραδοξο ειναι οτι ενω αυτος εχει την ελευθερια να το πουλησει οσο θελει, μερικοι δεν εχουν την ελευθερια να κρινουν την πραξη του!!! ενδιαφερον δεν ειναι?

επισης για μενα ειναι ιδιαιτερο ενδιαφερον πως καποιος φιλος απο αυτο το φορουμ, χαρακτηριζει καποιους που θα επρεπε να ειναι φιλοι με πολλα κοινα, χρησιμοποιωντας διαφορα υποτιμητικα, για τα ματια καποιου μαυραγοριτη σε ενα ξενο φορουμ που πουλαει σε εξωφρενικα υψηλοτερη τιμη καποιο ρολοι ψαχνοντας για κοροιδα. Ειναι εξισου ενδιαφερον για μενα και αναρωτιεμαι γιατι.

Ι do love this game too  ;)
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Οκτώβριος 10, 2010, 08:22:01 μμ »
Αυτό πήγαινε πόσταρέ το στο paneristi.
Θα λάβεις πολύ ενδιαφέρουσες απαντήσεις.

θα με ενδιεφερε να μου πεις φιλε nin τι απαντησεις πιστευεις οτι θα εδιναν.
επισης θα ηταν ενδιαφερον να ξεραμε αν το συγκεκριμενο θεμα με την πωληση αυτη συζητηθηκε κι εκει η' οχι.
Γαυρος οπαδος....