Αποστολέας Θέμα: HAMILTON JAZZMASTER MAESTRO OXI DAY DATE!!  (Αναγνώστηκε 9972 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος agrimis

• 34mm case
    • Προφίλ
Απ: HAMILTON JAZZMASTER MAESTRO OXI DAY DATE!!
« Απάντηση #20 στις: Σεπτέμβριος 08, 2010, 09:31:45 μμ »

Αποσυνδεδεμένος agrimis

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Σεπτέμβριος 08, 2010, 09:35:24 μμ »

Αποσυνδεδεμένος agrimis

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Σεπτέμβριος 08, 2010, 09:39:13 μμ »
ευχαριστω πολυ ολους οσους με βοηθησαν στην αγορα του πρωτου μηχανικου ρολογιου μου!

Αποσυνδεδεμένος SER

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Σεπτέμβριος 08, 2010, 09:42:07 μμ »
Kαλοφορετο φιλε,να το χαιρεσαι παντα με υγεια ;)

Αποσυνδεδεμένος pri3st

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Σεπτέμβριος 14, 2010, 12:09:00 μμ »
Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα.

Ενδιαφέρομαι και εγώ να αγοράσω το Jazzmaster Maestro με ή χωρίς την ένδειξης ημερομηνίας και ώρας αλλά δεν το έχω βρει πουθενά με μπρασελέ παρά μόνο με λουράκι. Πάντως είναι πολύ όμορφο! Προς το παρόν με διχάζει ο ελβετικός μηχανισμός σε μη ελβετική μάρκα (συναρτήσει και του ότι σε αυτά τα λεφτά υπάρχουν αξιόλογα oris, swissarmy, longines κλπ κλπ)

Αποσυνδεδεμένος DragonAce

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Σεπτέμβριος 14, 2010, 12:21:38 μμ »

Ενδιαφέρομαι και εγώ να αγοράσω το Jazzmaster Maestro με ή χωρίς την ένδειξης ημερομηνίας και ώρας αλλά δεν το έχω βρει πουθενά με μπρασελέ παρά μόνο με λουράκι. Πάντως είναι πολύ όμορφο! Προς το παρόν με διχάζει ο ελβετικός μηχανισμός σε μη ελβετική μάρκα (συναρτήσει και του ότι σε αυτά τα λεφτά υπάρχουν αξιόλογα oris, swissarmy, longines κλπ κλπ)

δες εδώ κ βγάλε συμπέρασμα για την εταιρεία...
http://www.swatchgroup.com/
δες εδώ κ βγάλε συμπέρασμα για το μηχανισμό...
http://en.wikipedia.org/wiki/ETA_SA

Αποσυνδεδεμένος pri3st

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Σεπτέμβριος 14, 2010, 01:34:09 μμ »
χμμμ! μάλιστα! Κάπου διάβασα μέσα στο forum οτι το γούστο είναι πάνω από όποια άλλη μέτρηση - εκτίμηση! Η αλήθεια είναι ότι κόλλησα αμέσως μόλις είδα τα Hamilton (2-3 μοντέλα) αλλά μετά έπεσαν να με φάνε γνωστοί και φίλοι για να είναι ελβετικό αυστηρά. Έτσι ψάχτηκα και βρήκα το site. Πιστεύω ότι σε ένα με ενά μιση μήνα θα το έχω αγοράσει και θα στείλω φωτό.

Για το θέμα με το μπρασελέ γνωρίζει κανείς κάτι;

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Σεπτέμβριος 14, 2010, 06:16:47 μμ »

Oris και Longines είναι ακριβότερες από την Hamilton, σχεδόν διπλή τιμή ;)

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος IliasG

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Σεπτέμβριος 15, 2010, 12:10:42 πμ »
χμμμ! μάλιστα! Κάπου διάβασα μέσα στο forum οτι το γούστο είναι πάνω από όποια άλλη μέτρηση - εκτίμηση! Η αλήθεια είναι ότι κόλλησα αμέσως μόλις είδα τα Hamilton (2-3 μοντέλα) αλλά μετά έπεσαν να με φάνε γνωστοί και φίλοι για να είναι ελβετικό αυστηρά. Έτσι ψάχτηκα και βρήκα το site. Πιστεύω ότι σε ένα με ενά μιση μήνα θα το έχω αγοράσει και θα στείλω φωτό.

Για το θέμα με το μπρασελέ γνωρίζει κανείς κάτι;

Τα Hamilton είναι 100% value for money ρολόγια. Αν αγοράσεις σίγουρα δεν θα χάσεις. Πρόκειται για παλιά και ιστορική αμερικανική φίρμα που έχει πλέον "ελβετοποιηθεί". Στη συνειδησή μου είναι ελβετικά, αφού και swiss made είναι και ίσως στο μεγαλύτερο ελβετικό όμιλο εταιρειών ωρολογοποιϊας ανήκουν (μαζί με Ω, Breguet, GO, αλλά και Longines, Tissot, Mido, Rado, Swatch).
Από Victorinox (αν μιλάμε για ρολόγια, και όχι για σουγιάδες), εγώ θα προτιμούσα Hamilton.... Tα Οris και τα Longines (ειδικά τα δεύτερα) είναι ένα κλικ πιο πάνω σε κατηγορία (ποιότητας και τιμής), ακόμα και στην εσωτερική διαβάθμιση των εταιρειών στο Swatch-Group.
Πάντως αν θέλεις "αυστηρά ελβετικό" όπως λες, σ' αυτή την τιμή, δες τα ΖΕΝΟ http://www.zeno-watch.ch/en/watches.html
ή τα Epos http://www.epos.ch/index.html
Σχετικά μικρές και ανεξάρτητες ελβετικές εταιρείες με υπέροχα ρολόγια!

Αποσυνδεδεμένος pri3st

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Σεπτέμβριος 16, 2010, 10:58:17 πμ »
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, βέβαια κάποια από τα μοντέλα που έχω δει τόσο σε Longines όσο και σε Oris είναι περίπου στα ίδια λεφτά 1000-1200.
Σήμερα κοίταζα και το khaki x wind της hamilton , αν και πιο sport σε ύφος είναι πανέμορφο. Θα πρέπει να βρω χρόνο για καρπό που πάντα λέει την αλήθεια!

Αποσυνδεδεμένος agrimis

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Σεπτέμβριος 17, 2010, 01:15:33 μμ »
αμα θες να μαθεις περισσοτερα στειλε μου πμ να σου πω τιμη που το αγορασα και απο που με τον μπρασελε..ειναι ομορφοτερο απο κοντα παντως!

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Σεπτέμβριος 17, 2010, 01:59:19 μμ »
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, βέβαια κάποια από τα μοντέλα που έχω δει τόσο σε Longines όσο και σε Oris είναι περίπου στα ίδια λεφτά 1000-1200.
Σήμερα κοίταζα και το khaki x wind της hamilton , αν και πιο sport σε ύφος είναι πανέμορφο. Θα πρέπει να βρω χρόνο για καρπό που πάντα λέει την αλήθεια!

Aν συγκρίνουμε παρόμοια προιόντα, πχ χρονογράφο Hamilton και χρονογράφο Longines, ισχύει αυτό που σου είπα περί σχεδόν διπλής τιμής ;)

Το Χ-Wind πάντως είναι από τις καλύτερες επιλογές στα λεφτά του. Η δοκιμή στο χέρι είναι απαραίτητη για ασφαλή συμπεράσματα ;)

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης