Ψηφοφορία

Ποιο απο τα δυο θα επιλέγατε???

Tag heuer grand carrera calibre 36 rs
8 (28.6%)
Chopard 1000 Miglia GT XL Chrono Titanium
20 (71.4%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 27

Η ψηφοφορία έληξε: Ιούνιος 21, 2010, 10:01:25 πμ

Αποστολέας Θέμα: Industrial χρονογράφοι  (Αναγνώστηκε 14138 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος afinis2004

• 40mm case
    • Προφίλ
Απ: Industrial χρονογράφοι
« Απάντηση #20 στις: Ιούνιος 18, 2010, 10:15:19 μμ »
Χαιρετώ,

Καλή δουλειά από όσους συμπαθούν το chopard! Εντύπωση μου κάνει που έστω και αυτες οι πέντε ψήφοι που έχει το Tag δεν έχουν δικαιολογήθει με καποιο comment!

Το 75-25 δίνει μια δεύτερη ευκαιρία στο....Chopard μιας και το Tag ήταν ο ευσεβής ποθος χρόνια τωρα οπως ξέρει και ο φιλος jtheogr. Και οταν λέω δεύτερη ευκαιρία εννόω να πάω να το δω στο χέρι μου για πρώτη φορά!

Ξέρει κανείς αν τα chopard μπορώ να τα παραγγείλω απο γνωστο μου ρολογάδικο για να έχω και κάποια έκπτωση η πρέπει να αγοραστεί απο την μπουτίκ που η εκπτωση που θα μου κάνουν θα είναι -ελέω εποχής- για γέλια???

Η ψηφοφορία ισχύει ακόμα...Ελάτε βρε φίλοι των Tag...μη με απογοητεύετε
Αυτοί που νομίζουν πως τα ξέρουν όλα δεν κάνουν τίποτα άλλο απ΄το να εκνευρίζουν εμάς που τα ξέρουμε... (Tag Heuer Monaco,IWC Portuguese chrono, Tudor Pelagos LHD, Zenith chronomaster sport, Rolex Yacht Master 126622, Rolex datejust 126331, Rolex 116610lv, Rolex Daytona 126519LN, Ω Speedmaster)

Αποσυνδεδεμένος teo66

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Ιούνιος 18, 2010, 10:21:06 μμ »

.........σε βλέπω έτοιμο για το Tag............δοκίμασε για την τιμή των όπλων και το Chopard(εγώ ψήφισα το συγκεκριμένο)............αλλά μάλλον το Tag θα φορέσεις τελικά..........................................

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Ιούνιος 18, 2010, 10:32:19 μμ »
Χαιρετώ,

Καλή δουλειά από όσους συμπαθούν το chopard! Εντύπωση μου κάνει που έστω και αυτες οι πέντε ψήφοι που έχει το Tag δεν έχουν δικαιολογήθει με καποιο comment!

Το 75-25 δίνει μια δεύτερη ευκαιρία στο....Chopard μιας και το Tag ήταν ο ευσεβής ποθος χρόνια τωρα οπως ξέρει και ο φιλος jtheogr. Και οταν λέω δεύτερη ευκαιρία εννόω να πάω να το δω στο χέρι μου για πρώτη φορά!

Ξέρει κανείς αν τα chopard μπορώ να τα παραγγείλω απο γνωστο μου ρολογάδικο για να έχω και κάποια έκπτωση η πρέπει να αγοραστεί απο την μπουτίκ που η εκπτωση που θα μου κάνουν θα είναι -ελέω εποχής- για γέλια???

Η ψηφοφορία ισχύει ακόμα...Ελάτε βρε φίλοι των Tag...μη με απογοητεύετε

Λίγο χρειάζεται, νομίζω, να υπενθυμίσω ότι δεν αγοράζουμε ρολόγια από φωτογραφίες.........

Αποσυνδεδεμένος dimtzi

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Ιούνιος 18, 2010, 11:08:09 μμ »
Μαλλον ειμαι ο πρωτος που ψηφισα Tag και κανω και σχολιο, ψηφιζω λοιπον Tag πρωτον για το design ξεφευγει απο τα συνηθισμενα για αλλους ειναι κραυγαλεο για μενα ειναι εντυπωσιακο και δευτερο και πολυ σημαντικο για την μηχανη του που δεν ειναι αλλη απο την El primero της zenith!!!

Παντως οτι και να διαλεξεις μη ξεχνας να το παρεις με την καρδια σου και οχι απο δημοσκοπησεις μονο ετσι θα το ευχαριστηθεις πραγματικα γιατι στο τελος αυτο που φοραμε στο χερι μας πρεπει να αρεσει σε μας πρωτα.

Καλη αγορα.
Rolex SD, Rolex Explorer II, Panerai 112,GP Sea Hawk, IWC pilot chrono LPP, Omega PO 45.5, Omega Moonwatch, TudorBB chrono, Tudor Pelagos, Tag Heuer Monaco, Tag Heuer Aquagraph, Breitling Navitimer World, Breitling Skyracer, Oris TT1 divers chrono, Glycine Airman SST12, Longines LLD, Fortis UTC

Αποσυνδεδεμένος mitsman

• 48mm case
  • Head over heels for 005
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Ιούνιος 19, 2010, 12:15:38 πμ »
chopard και τρελαινομαι... :supz: :megaeek:
το tag μου θυμιζει κατι αλλο εκτος απο ρολοι ...ασε που σαν ονομα στα δικα μου αυτια χτυπαει πολυ δυνατα το ονομα Chopard...και το mile miglia ακομα δυνατοτερα! μακαρι καποια στιγμη κι εγω να τσιμπησω ενα.... :smt117
Φιλε Δημήτρη....Φιλικα Παντα ... με αισθημα φιλιας...

Αποσυνδεδεμένος philosopher

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Ιούνιος 19, 2010, 12:24:00 πμ »
Chopard δαγτωτό  ;D
Είναι ήδη στη wish-list μου εδώ και αρκετό καιρό έλπίζω κάποια στιγμή και εγώ :smt117

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Ιούνιος 19, 2010, 10:40:46 πμ »
Μαλλον ειμαι ο πρωτος που ψηφισα Tag και κανω και σχολιο, ψηφιζω λοιπον Tag πρωτον για το design ξεφευγει απο τα συνηθισμενα για αλλους ειναι κραυγαλεο για μενα ειναι εντυπωσιακο και δευτερο και πολυ σημαντικο για την μηχανη του που δεν ειναι αλλη απο την El primero της zenith!!!

Δεν θα μπορουσες να κάνεις ποιο εντυπωσιακή-ουσιαστική είσοδο! Πρωτο post υπερ του Tag, αλλα και το πρωτο post που αναφέρεται στα μηχανολογικά προτερήματα ενός εκ των δύο. Μπορεί τα Tag fanboys να τα πάτησε το τραίνο :D οπως διάβασα πιο πάνω άλλα τα λίγα που έχουν μείνει κάτι ξέρουν...

Ώρα για επιδρομή στο κέντρο για δεύτερες ευκαιρίες!!!
Αυτοί που νομίζουν πως τα ξέρουν όλα δεν κάνουν τίποτα άλλο απ΄το να εκνευρίζουν εμάς που τα ξέρουμε... (Tag Heuer Monaco,IWC Portuguese chrono, Tudor Pelagos LHD, Zenith chronomaster sport, Rolex Yacht Master 126622, Rolex datejust 126331, Rolex 116610lv, Rolex Daytona 126519LN, Ω Speedmaster)

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Ιούνιος 19, 2010, 10:47:00 πμ »

Ώρα για επιδρομή στο κέντρο για δεύτερες ευκαιρίες!!!

Και μην ξεχασεις να ζητησεις μυθικες εκπτωσεις. Μ-Π-Ο-Ρ-Ε-Ι-Σ !!!!!!!

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Ιούνιος 19, 2010, 10:51:24 πμ »
Και μην ξεχασεις να ζητησεις μυθικες εκπτωσεις. Μ-Π-Ο-Ρ-Ε-Ι-Σ !!!!!!!

Στη μπουτικ της chopard δεν περιμένω πολλά...ζήτησα να έχω μια ενημέρωση μεσω pm για το αν μπορώ να παραγγείλω αν παραγγείλω το chopard απο 'δευτερο' ρολογάδικο για να μου κάνει και καλύτερη έκπτωση αλλα δεν είχα απάντηση...

Θα το παέψω με τον παραδοσιακό -προ internet- τροπο, θα χτυπάω πορτες και θα ρωτάω! θα ψηθώ λιγο παραπάνω στο αγαπημένη μας αθήνα αλλα δεν πειράζει!!!

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Ιούνιος 19, 2010, 09:14:59 μμ »
Χαιρετώ,

Δεν βλέπω και πολύ κίνηση σημερα στις ψήφους... Οι chopardηστες ( ??? ) καλυπτοντε απο το 75-25 και δεν θέλουν να καταποντήσουν μια συνομίλικη εταιρία ή οι Tagηστες ( ??? ) παρέδωσαν τα όπλα???

Μπορώ να πώ οτι η βόλτα στο κέντρο και στα καταστήματα που μου προτάθηκαν ήταν πολύ ενδιαφέρουσα και σε 36 ωρίτσες θα εχω στον κάρπο μου το Tag...οχι το Chopard...οχι το Tag...οχι το... :D :D :D

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Ιούνιος 19, 2010, 10:24:57 μμ »

;) ;D

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Ιούνιος 20, 2010, 02:01:03 πμ »
Ναι το carrera  απο τιτάνιο κερδίζει ποντους σιγουρα...όπως και +700 euro στην αρχικη τιμή! Δεν νομίζω οτι ειναι 700 ευρο καλύτερο ρολόι βεβαια...!Και το ατσάλινο απο μόνο είναι αρκετα ξεχωριστό! Δεν χρειάζετε να το παρακανουμε ;) ! Τα 7000 αρχικής τιμής ήταν το ταβάνι μου, γιαυτό και με 7500 ευρο δεν ασχολήθηκα καν μαζι του...
...
...
...
Μεχρι σημερα βέβαια που το δοκίμασα!!! ;D

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Ιούνιος 20, 2010, 02:11:44 πμ »
Μεχρι σημερα βέβαια που το δοκίμασα!!! ;D

:D :D :D Προσέξτε τι δοκιμάζετε!!!

Πολύ δυνατά κομμάτια και τα δύο πάντως, με το Chopard πιό διαχρονικό και το Τag πιό μοντέρνο και να υπερτερεί σε μηχανή ;)

Αποσυνδεδεμένος kkostas

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Ιούνιος 20, 2010, 09:44:13 πμ »
chopard απο εμενα
το tag νομιζω θα το βαρεθεις γρηγορα

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Ιούνιος 20, 2010, 05:13:31 μμ »

Πολύ δυνατά κομμάτια και τα δύο πάντως, με το Chopard πιό διαχρονικό και το Τag πιό μοντέρνο και να υπερτερεί σε μηχανή ;)

Αν εξαιρέσεις την δυνατοτητα μέτρησης 1/10 sec του Tag το οποιο ειναι αποτέλεσμα των 36000 παλμών την ωρα, έχει καποιο αλλο προτέρημα? Ποιότητα κατασκευής, αντόχη στον χρόνο, το πόσο 'χάνει' την μέρα ή κάτι αλλο???

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Ιούνιος 21, 2010, 04:21:09 μμ »
Καλησπέρα,

Να ευχαριστήσω όσου μπήκαν στον κόπο να ψηφίσουν στο post. Είχα αποφασίσει στην αρχή, μετά φάνηκε να αλλαζω γνώμη μετα ξαν'αλλαξα και ήμουν 50-50, αλλα :
1. Επειδή αγοράστηκε απο την έπίσημη μπουτικ με πολυ καλή έκπτωση και με 3 δωρα...
2. Επειδή ο ηττημένος είχε αναμόνη ενός μήνα στο κατάστημα με την καλή εκπτωση...
3. Επειδή μου αρεσε περισσοτερο στο χερι...
4. Επειδή αρεσε περισσοτερο στο 'αδύναμο' φυλλο...
5. Επειδή μου φάνηκε πιο εντυπωσιακο να γράφει 302/1000 στο πίσω μέρος απ'το να γράφει 1/10 στο μπροστα...
5. Επειδή το mywatch αποφάσισε...
6. Επειδή όντως διάολε το λουράκι μυρίζει βανίλια...

The winner is:

http://img138.imageshack.us/gal.php?g=chopard1.jpg

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Ιούνιος 21, 2010, 04:29:51 μμ »
Εκεί που πήγα να σου απαντήσω στο προηγούμενο ερώτημά σου, είδα το νέο σου ποστ, οπότε πλέον δεν υπάρχει νόημα, άλλωστε ένα ρολόι δεν είναι μόνο μηχανή, το έχουμε πεί πολλές φορές. Κι εγώ μεταξύ των δύο, μάλλον το Chopard θα έπαιρνα.
Καλορίζικο-καλοφόρετο, να το χαίρεσαι πάντα με υγεία!!!

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Ιούνιος 21, 2010, 04:42:10 μμ »
 ;D ;D ;D...Κρατα τις γνώσεις σου για το εαυτό σου... ;D ;D ;D!

Περα απο την πλάκα άσε με να το χάρω καμια βδομαδα και μετα θα ήθελα να πάρω την δόση μου απο τις γνώσεις που έχεις πάνω στο θέμα! Αλλα σε καμιά βδομάδα είπαμε ;)

Να σαι κάλα και για την συμμετοχη στα posts και για τα pm που έκανες τον κόπο να μου στείλεις!

Αποσυνδεδεμένος jtheogr

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Ιούνιος 21, 2010, 05:11:50 μμ »
Καλοφόρετο & καλορίζικο να το χαίρεσαι ,,, δεν μας λές και την τιμούλα να ξέρουμε και απο chopard μεριά τι έκπτωση κάνουν τώρα που έχουν σφίξει τα πράγματα.

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Ιούνιος 21, 2010, 05:19:14 μμ »
δεν μας λές και την τιμούλα να ξέρουμε και απο chopard μεριά τι έκπτωση κάνουν τώρα που έχουν σφίξει τα πράγματα.

Μπορω να το κάνω εδω αυτο για να το δεί και οποιος αλλος ενδιαφέρεται η απαγορεύεται και να σου στέιλω pm???