Αποστολέας Θέμα: Το μεγαλο Rolex Sub ερωτημα : to DATE or NON DATE  (Αναγνώστηκε 10190 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Darth

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Το μεγαλο Rolex Sub ερωτημα : to DATE or NON DATE
« Απάντηση #20 στις: Ιούνιος 15, 2010, 08:08:27 μμ »
NO DATE!!!!!!

CYCLOPS.... :vom: :blah: :puke: :smt078

φιλικα
Γιωργος

Αποσυνδεδεμένος kostas

• 40mm case
  • Παρανέστι
    • Προφίλ
    • IMAGESHACK
« Απάντηση #21 στις: Ιούνιος 15, 2010, 08:35:53 μμ »
to date φίλος....άλλος αέρας, άλλη κλάση
Δύσκολο χόμπι τα ρολόγια.....

Αποσυνδεδεμένος gsb

• 48mm case
  • ..θελω να μαθω!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Ιούνιος 15, 2010, 10:00:21 μμ »
του λεω ....τι ζητας ρε φιλε μου φορας και sub ....

οχι μου λεει στην ταυλανδη το πηρα 25$ .....κατα διαλο καλτσα εχω μαζι μου ενα 50$ και του το βγαζω ....

φρικαρε .....φαντασου καταντια να σκας τοσα λεφτα και να λες οτι το ρολοι σου ειναι μαιμου .....

τελειος!!!  :respect:

κ μαλλον, κλινω προς NoDate..
το 'πε και το 'κανε!!

Αποσυνδεδεμένος VasW3

• What you can't have you can't resist!
  • Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Ιούνιος 17, 2010, 10:25:39 πμ »
Καλημέρα! σε πρώτη φάση θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τις απαντήσεις σας. Εγώ λοιπόν είμαι ο “φίλος” ο οποίος σκέφτεται να πάρει το Rolex submariner. Το ιδανικό βέβαια θα ήταν να πάρω και τα δυο αφού μιλάμε για δυο διαφορετικά ρολόγια αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα στην ζωή μας! Καταρχήν να αναφέρω ότι θα είναι το πρώτο μου καλό ρολόι. Για τους τελευταίους τρις μήνες προσπαθούσα να βρω εδώ στο Λονδίνο ένα sub χωρίς όμως να τα καταφέρω αφού όπου και αν ρώτησα ήταν out of stock και η λίστα αναμονής μεγάλη ειδικά για το date. Για καλή μου τύχη είχα πάει προχθές σε ένα συνέδριο στην Σκοτία όπου μπαίνοντας σε ένα μαγαζί να ρωτήσω αν θα μπορούσα να βρω ένα sub μου είπαν ότι την επόμενη μέρα περιμένανε να τους στείλουνε ένα date και ένα ND. Βεβαια όταν την επομενη μέρα πήγα τελικά είχαν μόνο το ND και δεν ήταν σίγουροι αν θα τους στέλνανε το date, οπότε αναγκαστικά πήρα το ND από το έμενα χωρίς ρολόι!. Το ρολόι λοιπόν είναι ακριβώς όπως το περιγράφετε... τέλειο! παρόλο αυτά κάτι με έτρωγε μέσα μου... δεν ξέρω για πιο λόγο αλλά ένιωθα ότι το ρολόι ήταν άδειο... κάτι του έλειπε... βέβαια με παρηγορούσε το γεγονός ότι κάποιος μου είπε ότι η Rolex θα σταματήσει την κυκλοφορία του sub ND και ότι θα γίνει συλλεκτικό κάτι το οποίο δεν ξέρω αν ισχύει, παρόλο αυτά είχα το ίδιο συναίσθημα... ότι το ρολόι ήταν φτωχό χωρίς τον κύκλωπα... σαν να του έλειπε κάτι! Και πάνω που έκανα αυτές τις σκέψης πήρα την επόμενη μέρα  τηλέφωνο το μαγαζί που το πήρα να τους ρωτήσω εάν θα φέρνανε τελικά το date... και για καλή μου τύχη μόλις το είχανε παραλάβει, και δεν είχαν πρόβλημα να τους το πάω πίσω και να μου το αλλάξουν! Οπότε τελικά έτσι και έκανα! Σε μια ώρα θα το φοράω!!!  ;D
Rolex 16610

Αποσυνδεδεμένος jtheogr

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Ιούνιος 17, 2010, 10:29:55 πμ »
Με το καλό να τα παραλάβεις

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Ιούνιος 17, 2010, 11:22:36 πμ »
Με γειές φίλε μου για την απόκτηση ενός all time classic !!!!!

Τώρα για τα περί συλλεκτικού ενός ρολογιού 2010 που παράγεται σε εκατομύρια κομμάτια δεν θα το σχολιάσω  ;D

Αλλά γιατί βασανίζεσαι τόσο πολυ εκεί στην εσπερία?
Εδώ βρίσκεις ότι θέλεις σε χρόνο dt και σε τιμές που δύσκολα χτυπιούνται παγκοσμίως.

Αποσυνδεδεμένος VasW3

• What you can't have you can't resist!
  • Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Ιούνιος 20, 2010, 10:16:40 μμ »
Με γειές φίλε μου για την απόκτηση ενός all time classic !!!!!

Τώρα για τα περί συλλεκτικού ενός ρολογιού 2010 που παράγεται σε εκατομύρια κομμάτια δεν θα το σχολιάσω  ;D

Αλλά γιατί βασανίζεσαι τόσο πολυ εκεί στην εσπερία?
Εδώ βρίσκεις ότι θέλεις σε χρόνο dt και σε τιμές που δύσκολα χτυπιούνται παγκοσμίως.

Ευχαριστώ πολύ! Δυστυχώς δεν έρχομαι συχνά Ελλάδα διαφορετικά δεν το συζητούσα! Έχω ακούσει ότι κάνουν μέχρι και 25% έκπτωση! Εδώ δυστυχώς δεν σου κόβουν ούτε λύρα! Το Date έκανε ₤3.820 ενώ το ND ₤3.460. Πάντως μου έκανε εντύπωση το γεγονός ότι στο μαγαζί μου είπαν ότι έχουν να δουν sub date πάνω από χρόνο κάτι που δικαιολογεί την μεγάλη λίστα αναμονής σε όλα τα μαγαζιά.. Aπ' ότι φαίνεται πάντως πουλάει πάρα πολύ στην Αγγλία! Οι επιλογές μου πάντως ήταν πέντε. TAG Heuer Carrera, Omega Seamaster ή Speedmaster, Rolex Sub Date ή ND. Επειδή ήξερα όμως ότι όποιο και θα έπαιρνα δεν θα ησύχαζα ώσπου να έβαζα στο χέρι μου το Sub Date είπα να το πάρω μια και καλή για να ξεμπερδεύω. Σας ευχαριστώ για ακόμη μια φορά για την γνώμη σας αφού πραγματικά με βοήθησε στο να καταλήξω για την αγορά.  ;D
Rolex 16610