Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα.
Τον τελευταίο καιρό σκέφτομαι να προβώ στην αγορά καινούριου ρολογιού.
Βασικά δεν ξέρω τι θέλω. Το budget είναι περιορισμένο στα 800-1.000 ευρώ μετά βίας. (Βέβαια για τα ρολόγια της σειράς είναι καλό ποσό. Για Rolex όχι. Ούτε την κορώνα του δεν αγοράζεις)

Θέλω χρονογράφο? Θέλω ταχύμετρο? Θέλω quartz η αυτόματο?
Η αλήθεια είναι οτι αυτό που έχω με καλύπτει και δύσκολα θα βρώ κάτι να με ενθουσιάσει σε δυνατότητες ή σαν εμφάνιση.
Εχω το Seiko 7T59 series μοντέλο του 92 (σύμφωνα με τον κωδικό του πίσω) με αγορά το 97.

Το ρολόι δεν μου έχει βγάλει κανένα πρόβλημα και είμαι ευχαριστημένος. Λειτουργικά και εμφανισιακά δεν μπορώ να πώ οτι βρήκα κάτι άλλο να μου κάνει κλίκ.

(Το πρώτο quartz αναλογικό 1/100 second χρονογράφος. (Μεγάλος έρωτας αυτό το ρολόι.)
Έλα όμως που θέλω να αλλάξω. (11 χρόνια μαζί του το βαρέθηκα. Θέλω μια αλλαγή. Έτσι είναι όλοι οι έρωτες άραγε?)

Κοίταξα λοιπόν τις καινούριες σειρές της Seiko αλλά δεν μου αρέσουν. Πολύ μοντέρνα σχέδια. Δέν βγάζει πια κλασσικά σχέδια όπως το δικό μου.
Κοίταξα και Omega. Μια απο τα ίδια.
Ένα που μου άρεσε απο τις φωτογραφίες και το ονομάζω εγώ το Submariner (Rolex) των φτωχών

είναι το HYDROCONQUEST της Longines.

To είδα όμως απο κοντά το φόρεσα στο χέρι και δεν ξέρω βρε παιδιά. Μου φάνηκε πολύ ψευτικούρα σε αντιστοιχία με το δικό μου. Πολύ πιο ελαφρύ και μικρότερο απο 40άρι...
Βασικά σκέφτομαι πως, ότι και αν πάρω δεν θα κάνει τίποτα περισσότερο η λιγότερο απο το Seiko που έχω ήδη.
Τότε θα με ρωτήσετε γιατί μας πρήζεις βρε φίλε?

όπως είπα θέλω μια αλλαγή αλλά δεν βλέπω να υπάρχει κάτι στο σχέδιο και στο στύλ που μου αρέσει.

(επίιχρυσο μπρασελέ - λευκή ή μαύρη πλακέτα, πάνω απο 40mm κτλ)
Θα ήθελα όμως μία γνώμη.
Εσείς τι λέτε? Έχετε να προτείνετε τίποτα? Πραγματικά θα ήθελα την γνώμη σας και την βοήθειά σας. (Και ας μην είναι και στο σχέδιο που ψάχνω. Έχω την διάθεση να ξεφύγω και απο αυτό το στύλ)

Ευχαριστώ εκ των προτεύων και εκ των δευτέρων