Αποστολέας Θέμα: Υποψηφια ρολογια  (Αναγνώστηκε 214457 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος mantilas

• 48mm case
  • ΚΑΛΛΙΣΤΟΝ ΚΛΕΟΣ ΤΟ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΑΣ ΘΝΗΣΚΕΙΝ
    • Προφίλ
Απ: Υποψηφια ρολογια
« Απάντηση #340 στις: Φεβρουάριος 26, 2010, 01:34:39 πμ »
Βλεπω ομως οτι μονο εγω το υποστηριζω σθεναρα :smt066.Πρεπει να αρεσει σε ολους αλλιως δεν αξιζει.

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #341 στις: Φεβρουάριος 26, 2010, 01:41:09 πμ »
καταλαβαινω οτι λογω των περιστασεων οτι ειναι λιγο αλμυρο
αλλα αλλη κλαση!

Eιναι λιγο πιο ακριβο το stowa αλλα οπως ειπες κι εσυ αλλη κλαση,αξιζει ομως.

Άλλη κλάση πράγματι ;)

Βλεπω ομως οτι μονο εγω το υποστηριζω σθεναρα :smt066.Πρεπει να αρεσει σε ολους αλλιως δεν αξιζει.

Όχι φίλε, δεν είσαι μόνος σου ;)

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #342 στις: Φεβρουάριος 26, 2010, 01:49:56 πμ »
Υπομονη..... ;D

Να ρωτησω κατι?Η αναφορα σας αλλη κλαση ,σε ποιο σημειο του ρολογιου αναφερεται? ???

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #343 στις: Φεβρουάριος 26, 2010, 02:02:57 πμ »
   Γιώργο είναι πέρα από τα συνηθισμένα σχέδια...είναι πολύ ιδιαίτερο...ξεχωριστό...καταδυτικό και ταυτόχρονα και "καλό". Ο αέρας που αποπνέει-τουλάχιστον στις φωτο-είναι πολύ ακριβότερου ρολογιού.
   Και η εταιρεία σαν όνομα, έχει το μεγαλύτερο βάρος όλων. Είναι κοινή αποδοχή πιστεύω, από αυτά που διαβάζουμε τουλάχιστον, ότι τα πχ pilot της Stowa είναι σίγουρα ένα σκαλί πάνω από Steinhart, Archimede κλπ ;)

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #344 στις: Φεβρουάριος 26, 2010, 02:07:01 πμ »
Για ολα τα αλλα δεν γνωριζω,αλλα το σχεδιο ειναι ιδιο ,οπως εχω πει ηδη, με το seiko samurai

Αποσυνδεδεμένος mantilas

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #345 στις: Φεβρουάριος 26, 2010, 02:15:08 πμ »
Δεν εχω δει ρολογια της stowa zωντανα αλλα με μια μικρη ερευνα που εκανα στο νετ και σε αλλα φορουμ δεν βρηκα αρνητικα σχολια.Η ποιοτητα του φαινεται και απο τις φωτο,στο μπρασελε κυριως που εχει μασιφ συνδεσμους πραγμα απαραιτητο για καταδυτικο.Εχει στοιχεια που παραπεμπουν σε πιο ακριβα ρολογια και πανω απο ολα ταιριαζει η τριηρης στο καντραν απολυτα,αυτο δε νομιζω οτι αμφισβητητε απο κανεναν.Δεν ειναι θεμα γουστου αλλα συμμετριας.Ιστορικη εταιρεια με πολυ καλο after sales service πραγμα πολυ σημαντικο.Κασα διαφορετικη με αερα vintage χωρις παρδαλα χρωματα.Η εμφανιση βεβαια ειναι θεμα γουστου του καθενα.

Αποσυνδεδεμένος gsb

• 48mm case
  • ..θελω να μαθω!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #346 στις: Φεβρουάριος 26, 2010, 09:50:37 πμ »
Για ολα τα αλλα δεν γνωριζω,αλλα το σχεδιο ειναι ιδιο ,οπως εχω πει ηδη, με το seiko samurai

υπαρχει μια εμφανης ομοιοτητα στην κασα μεταξυ των stowa & samurai..

(ομως, προσωπικα δεν με ενοχλει καθολου)
το 'πε και το 'κανε!!

Αποσυνδεδεμένος nin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #347 στις: Φεβρουάριος 26, 2010, 10:45:07 πμ »
Μοιάζει, δεν μοιάζει; Μ' αγαπά, δεν μ' αγαπά;  ;D Για να μη μαδάμε μαργαρίτες, μπορούμε να τα δούμε δίπλα δίπλα.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

Αποσυνδεδεμένος nin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #348 στις: Φεβρουάριος 26, 2010, 10:45:45 πμ »

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #349 στις: Φεβρουάριος 26, 2010, 11:18:22 πμ »
Τι πάει να πει μοιάζουν ρε παιδιά; Όχι δεν μοιάζουν, πως μοιάζουν; Aν πούμε μοιάζουν αυτά τα δύο, τότε όλα τα ρολόγια μοιάζουν μεταξύ τους...

Και στο τέλος-τέλος καλές οι φωτογραφίες υπό γωνία με διάφορες μοίρες κλπ, αλλά η ουσία είναι στο εξής: Yπάρχει άνθρωπος στον κόσμο θα μπερδέψει το ένα ρολόι με το άλλο;

[-X    [-X    [-X

Αποσυνδεδεμένος eftapsixos

• 38mm case
  • mickey έχεις μια τρομπέτα????
    • Προφίλ
« Απάντηση #350 στις: Φεβρουάριος 26, 2010, 11:21:46 πμ »
Συγγνώμη που επεμβαίνω , μιας και δυστυχώς δεν θα πάρω μέρος στο project αλλά δεν μοιάζουν... Τουλάχιστον το δικό μου μη έμπειρο μάτι δεν βλέπει ομοιότητες...
"Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι άνθρωποι φοβούνται τις καινούριες
ιδέες... Δεν τρομάζουν βλέποντας τις παλιές?"

thomas69

• Επισκέπτης
« Απάντηση #351 στις: Φεβρουάριος 26, 2010, 11:41:33 πμ »
Και γω δεν συμμετέχω στο project και απλά λέω την γνώμη μου.Ούτε εγώ νομίζω οτι μοιάζουν πολύ.Εντάξει η κάσα μοιάζει αλλά μέχρι εκεί.

Το πρόβλημα με το stowa είναι άλλο και έχει αναφερθεί : Οτι είναι άλλης κλάσης.

Αν κάποιος θέλει να πάρει stowa θα το πάρει όπως είναι χωρίς έξτρα μοντιφιές,τριήρεις,mywatch λογότυπο,Ποσειδώνες και οτιδήποτε άλλο.
Γιατί θα θέλει να έχει ένα ιδιαίτερο ρολόι από μια ιστορική φίρμα και θα δώσει και τα 600+€ για την πάρτυ του και μόνο.Μην ξεχνάμε οτι για αρκετούς εδώ μέσα αυτό το ποσό είναι ένας μισθός παρά κάτι.

Αν θελήσει να συμμετέχει σε μια ομαδική αγορά ρολογιού θα προτιμήσει κάτι ποιοτικό και φθηνό για να ικανοποιήσει την κ**λα του.Και μόνο.

Εφόσον το laco project μπήκε στο γύψο, για μένα εταιρίες επιπέδου Steinhart (value for money) είναι μονόδρομος

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #352 στις: Φεβρουάριος 26, 2010, 11:47:52 πμ »
Εγώ έχω το samurai και αν τελικά επιλεγεί το Stowa είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα συμμετάσχω. Γιατί πολύ απλά δεν βλέπω καμία ομοιότητα πέραν του ότι είναι και τα δύο καταδυτικά με γωνιώδη κάσα.
Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.

Αποσυνδεδεμένος mantilas

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #353 στις: Φεβρουάριος 26, 2010, 02:18:17 μμ »
Να δουμε ποσοι θα μαζευτουμε στο τελος,χρειαζομαστε τουλαχιστον 20ν νομιζω?

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #354 στις: Φεβρουάριος 26, 2010, 02:55:45 μμ »
Ακομα δεν εχουμε λαβει καν την προταση των εταιριων...γιατι τρεχουμε για κατι που δεν εχουμε δει,αλλα ουτε τελικη τιμη εχουμε?μιλαμε λες και η stowa ,ειναι η τελικη επιλογη ,εχουμε τα νουμερα(20+)και το προτζεκτ εχει μπει στην φαση παραγωγης.

Αποσυνδεδεμένος mantilas

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #355 στις: Φεβρουάριος 26, 2010, 03:12:48 μμ »
Ακομα δεν εχουμε λαβει καν την προταση των εταιριων...γιατι τρεχουμε για κατι που δεν εχουμε δει,αλλα ουτε τελικη τιμη εχουμε?μιλαμε λες και η stowa ,ειναι η τελικη επιλογη ,εχουμε τα νουμερα(20+)και το προτζεκτ εχει μπει στην φαση παραγωγης.
Απο που τα εχουμε Γιωργο τα 20+?Οι περισσοτεροι εχουν παρει τα χρηματα πισω.Μακαρι να εχεις δικιο.

Αποσυνδεδεμένος mantilas

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #356 στις: Φεβρουάριος 26, 2010, 03:18:24 μμ »
Και γω δεν συμμετέχω στο project και απλά λέω την γνώμη μου.Ούτε εγώ νομίζω οτι μοιάζουν πολύ.Εντάξει η κάσα μοιάζει αλλά μέχρι εκεί.

Το πρόβλημα με το stowa είναι άλλο και έχει αναφερθεί : Οτι είναι άλλης κλάσης.

Αν κάποιος θέλει να πάρει stowa θα το πάρει όπως είναι χωρίς έξτρα μοντιφιές,τριήρεις,mywatch λογότυπο,Ποσειδώνες και οτιδήποτε άλλο.
Γιατί θα θέλει να έχει ένα ιδιαίτερο ρολόι από μια ιστορική φίρμα και θα δώσει και τα 600+€ για την πάρτυ του και μόνο.Μην ξεχνάμε οτι για αρκετούς εδώ μέσα αυτό το ποσό είναι ένας μισθός παρά κάτι.

Αν θελήσει να συμμετέχει σε μια ομαδική αγορά ρολογιού θα προτιμήσει κάτι ποιοτικό και φθηνό για να ικανοποιήσει την κ**λα του.Και μόνο.

Εφόσον το laco project μπήκε στο γύψο, για μένα εταιρίες επιπέδου Steinhart (value for money) είναι μονόδρομος
Ισα ισα επειδη ειναι ιδιαιτερο ρολοι απο ιστορικη φιρμα οπως λες αξιζει να επιλεγει σαν ρολοι του φορουμ μας.Οσον αφορα τα παραπανω χρηματα γυρω στα 150 ευρω αντε 200 ειναι παραπανω το stowa(ξαναλεω οτι κι εγω θα δυσκολευτω πολυ να τα βρω αλλα θα στερηθω γιατι αξιζει,αποψη μου παντα)

Αποσυνδεδεμένος spentgr

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #357 στις: Φεβρουάριος 26, 2010, 03:25:02 μμ »
Οσον αφορα τα παραπανω χρηματα γυρω στα 150 ευρω αντε 200 ειναι παραπανω το stowa(ξαναλεω οτι κι εγω θα δυσκολευτω πολυ να τα βρω αλλα θα στερηθω γιατι αξιζει,αποψη μου παντα)

Μαζί σου  :smt023
Δούλοι γάρ καί δεσπότης ούκ άν ποτε γένοιντο φίλοι - Πλάτων

Όποιος έχει ένα ρολόι, ξέρει τι ώρα είναι. Όποιος έχει δύο, δεν ξέρει - Sacha Guitry

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #358 στις: Φεβρουάριος 26, 2010, 03:27:37 μμ »
ΜΙλαμε ,λες και εχουμε τα νουμερα,που δεν εχουμε...αυτο ηθελα να πω.

Αποσυνδεδεμένος gsb

• 48mm case
  • ..θελω να μαθω!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #359 στις: Φεβρουάριος 26, 2010, 03:28:42 μμ »
Ακομα δεν εχουμε λαβει καν την προταση των εταιριων...γιατι τρεχουμε για κατι που δεν εχουμε δει,αλλα ουτε τελικη τιμη εχουμε?

:) για να 'χουμε να λεμε βρε γιωργη μου!!
κ νομιζω οτι ειναι πολυ καλυτερο αυτο, παρα η
βουβαμαρα των προηγουμενων ημερων..  :D

το 'πε και το 'κανε!!